آکادمیا کافه
راهنما و آموزش نرم افزار STATA - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: نرم‌افزارها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%86%D8%B1%D9%85%E2%80%8C%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: راهنمای نرم‌افزارهای تخصصی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D8%B1%D9%85%E2%80%8C%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%DB%8C)
+--- موضوع: راهنما و آموزش نرم افزار STATA (/Thread-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7-%D9%88-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-STATA)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

RE: راهنما و آموزش نرم افزار STATA - Belk - 21-02-2016

با سلام و خسته نباشید

من دارم با داده های پنل کار میکنم.
میخواستم بدونم دستور لازم برای اجرای الگوی دوجانبه between زمان و واحد در استاتا چیست؟

در ضمن آزمون poolability که توسط F و کای دو انجام میشه، در استاتا چه دستوری داره؟ (تا جایی که من اطلاع دارم چندتا آزمون متفاوت برای امکان ترکیب پذیری داده ها وجود داره و منظور من آزمون poolability بالتاجی نیست.)

با سپاس

RE: راهنما و آموزش نرم افزار STATA - mohammadcpa - 24-02-2016

با سلام
من از پستهایی که تا حالا گذاشته شده و پاسخ داده شده استفاده کردم. به دوستان هم توصیه میکنم ابتدا نگاهی به پستهای قبلی هم بندازن. در مورد استاتا بنده خیلی کار نکردم ولی دارم جدید باهاش کار میکنم. بیشتر با ایویوز کار میکنم. به اقتصادسنجی علاقه دارم خصوصا برای انجام تحقیقاتم دوست دارم بیشتر یاد بگیرم.
حالا سوال من: من تو متون اقتصادسنجی که تا حالا خوندم برای داده های ترکیبی تنها آزمونهایی که دیدم آزمون ریشه واحد-آزمون چاو (لیمر)-آزمون هاسمن بوده و تحت عنوان آزمون ناهمسانی واریانس یا آزمون عدم خودهمبستگی تو داده پانل مطلبی ندیدم. البته ایویوز هم برای داده پانل این آزمونها رو نداره، اولا آیا در مورد داده های پانل این آزمونها ضروری هست؟ دوما تو ایویوز میشه انجام داد؟سوما تو استاتا برای ناهمسانی و عدم خودهمبستگی چه آزمونهایی داریم؟
پیشاپیش ممنون از پاسخگوییتون

RE: راهنما و آموزش نرم افزار STATA - پریسام - 29-04-2016

(24-02-2016, 11:55 PM)mohammadcpa نوشته: با سلام
من از پستهایی که تا حالا گذاشته شده و پاسخ داده شده استفاده کردم. به دوستان هم توصیه میکنم ابتدا نگاهی به پستهای قبلی هم بندازن. در مورد استاتا بنده خیلی کار نکردم ولی دارم جدید باهاش کار میکنم. بیشتر با ایویوز کار میکنم. به اقتصادسنجی علاقه دارم خصوصا برای انجام تحقیقاتم دوست دارم بیشتر یاد بگیرم.
حالا سوال من: من تو متون اقتصادسنجی که تا حالا خوندم برای داده های ترکیبی تنها آزمونهایی که دیدم آزمون ریشه واحد-آزمون چاو (لیمر)-آزمون هاسمن بوده و تحت عنوان آزمون ناهمسانی واریانس یا آزمون عدم خودهمبستگی تو داده پانل مطلبی ندیدم. البته ایویوز هم برای داده پانل این آزمونها رو نداره، اولا آیا در مورد داده های پانل این آزمونها ضروری هست؟ دوما تو ایویوز میشه انجام داد؟سوما تو استاتا برای ناهمسانی و عدم خودهمبستگی چه آزمونهایی داریم؟
پیشاپیش ممنون از پاسخگوییتون

سلام. فایل پیوست رو مطالعه کنید. به تمام سوالاتتون پاسخ داده

RE: راهنما و آموزش نرم افزار STATA - شیداغ - 28-05-2016

(12-09-2014, 10:41 AM)eliroz نوشته: سلام 
دوست عزیز برای انجام آزمون ریشه واحد شما میتونید از دستور xtunitroot استفاده کنید. منتها هر آزمونی چون پسران یا لین بخواید استفاده کنید باید اسمش رو بعد از این دستور بیارین. 
مثلا در استفاده از آزمون ایستایی لین،لوین-چو دستو رو به این صورت بایستی وارد کنید:

(xtunitroot llc  variablename if  in  (, LLC option
در اینجا میتونید اطلاعات و توضیحات بیشتری بدست بیارید. 

در مورد آزمون بروش پاگان، شما بعد از برآورد اثرات تصادفی میتونید از این آزمون استفاده کنید. که دستور این آزمون به این صورت xttest0 بایستی وارد شود.
y: متغیر وابسته ، x1: متغیر مستقل و re: اثرات تصادفی 
xtreg  y x1, re  
xttest0  

سلام دوست عزیز من این ازمون  رو انجام دادم اما با توجه به اینکه برای گزینهif , in اطلاعاتی نداشتم از گزینه های menuاستفاده کردم.وقتی جدول مربوطه باز میشه  گزینه هایی که داره با ایویوز متفاوته.ایویوز گزینه هایی که داره مربوط به جز ثابت و روند هست
اما گزینه های استاتا متفاوته گزینه trend,noconstant , means.
من help رو کامل خوندم.اینکه trend یه روند زمانی خطی هست ،اگه اشتباه نکنم گزینه بعدی برای پانل خاص(ترجمه) وگزینه اخرم برای کم کردن اثرات مقطعی.حالا من نمیدونم با توجه به اینکه اده های من هم روند دارن هم جز ثابت باید کدوم رو انتخاب کنم.و اصلا تفاوت اونها در چیه؟مثلاtrend باnoconstant ترکیب نمیشه،یا گزینه meansکه گزینه اخر هست برای داده ای مثل gdp کاربرد نداره.ممنون میشم اگه حتی راهنمایی کوچیکی در این زمینه دارین بگین
اگر ایستا نبود چطوری باید ازش تفاضل بگیرم؟

RE: راهنما و آموزش نرم افزار STATA - الهام تک بند - 13-06-2016

با سلام و خسته نباشید. من برای پایان نامم از نرم افزار استاتا استفاده می کنم اما برای وارد کردن داده های پانل، زمان اجرای دستور xtset country year با ارورrepeated time values within panel
r(451);
رو به رو میشم. ممنون میشم منو راهنمایی کنید.

RE: راهنما و آموزش نرم افزار STATA - الهام تک بند - 25-06-2016

من میخواستم قبل از برآورد مدل آزمون همبستگی مقطعی رو برای تک تک متغیرها انجام بدم توی استتا.اما روش اون رو بلد نیستم .اگر راهنمایی کنید ممنون می شم

RE: راهنما و آموزش نرم افزار STATA - nooshin6913 - 05-07-2016

سلام
من برای پایان  نامم از باید از روش پنل استفاده کنم. 14 کشور 10 سال
آزمون چاو و براش-پاگان و هاسمن رو انجام دادم. نتیاج استفاده از روش پنل تصادفی بود
مانایی هم انجام دادم تمام متغیرهام مانا بودند که این یعنی پنل ساده.
آزمون واریانس همسانی LR هم با استاتا انجام دادم. نتیجه این بود که مدل رگرسیونی دارای ناهمسانی واریانس ه.
آزمون خود همبستگی وولدریج هم انجام دادم . نتیجه خود همبستگی وجود دارد.
هم خطی هم نداشت.
حالا سوال اینکه من چیکارا کنم حالا که هم ناهمسانی واریانس داررم و هم خود هبستگی؟؟
اصلا چجوری و چه ترتیبی اینا رو توی پایان نامه بیارم؟؟؟
ممنون و تشکر

RE: راهنما و آموزش نرم افزار STATA - l3aroOon - 23-07-2016

.pdf   stata-ghaderi.pdf (اندازه 1.13 MB / تعداد دانلود: 149)
سلام وقت بخیر
در مورد ضریب تعیین در استاتا و انواع اون متن گذاشته شده بود خوندم،
دستوری که خروجی آن ضریب تعیین باشه چه دستوری است؟
کاری که فعلا انجام شده به این صورت هستش

RE: راهنما و آموزش نرم افزار STATA - l3aroOon - 23-07-2016

(05-07-2016, 09:35 PM)nooshin6913 نوشته: سلام
من برای پایان  نامم از باید از روش پنل استفاده کنم. 14 کشور 10 سال
آزمون چاو و براش-پاگان و هاسمن رو انجام دادم. نتیاج استفاده از روش پنل تصادفی بود
مانایی هم انجام دادم تمام متغیرهام مانا بودند که این یعنی پنل ساده.
آزمون واریانس همسانی LR هم با استاتا انجام دادم. نتیجه این بود که مدل رگرسیونی دارای ناهمسانی واریانس ه.
آزمون خود همبستگی وولدریج هم انجام دادم . نتیجه خود همبستگی وجود دارد.
هم خطی هم نداشت.
حالا سوال اینکه من چیکارا کنم حالا که هم ناهمسانی واریانس داررم و هم خود هبستگی؟؟
اصلا چجوری و چه ترتیبی اینا رو توی پایان نامه بیارم؟؟؟
ممنون و تشکر

سلام
میتونید از قالب این مقاله کمک بگیرید البته دقت کنید قالب چون مقاله یه سری اشتباهاتی دارد.

RE: راهنما و آموزش نرم افزار STATA - سایحه - 22-08-2016

سلام
من میخام بدونم توی جدول نهایی که بدست میاریم آماره دوربین واتسون تو استاتا کدومه؟ من با ایویوز کار کردم چون مدلم اثرات تصادفی بود و باید رفع خود همبستگی میکردم ولی رفع خود همبستگی تو ایویوز برای داده های تصادفی وجود نداره مجبور شدم با استاتا کار کنم الان  اصلا از نتایجش سر در نمیارم؟ از کجا میشه فهمید که خودهمبستگی داره یا نه؟ آزمون ریشه واحد و هم انباشتگی از کدوم قسمت انجام میشه؟