آکادمیا کافه
مصاحبه تلفني با استادان - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%8C-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%88-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86)
+--- موضوع: مصاحبه تلفني با استادان (/Thread-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87-%D8%AA%D9%84%D9%81%D9%86%D9%8A-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

RE: مصاحبه تلفني با استادان - M1KE - 20-09-2014

وقتی خودشون اشاره کردن که با اسکایپ باشه بهتره شما هم همون اسکایپ رو نصب کنید و اطلاعاتش رو به ایشون بدین. احتمالا به این خاطر که ارزون تر هست این روش رو انتخاب کردن و قصد دارن که قدری در مورد موضوعاتی که کار کردین و زمینه هایی که میتونید همکاری کنید باهاتون صحبت کنند. به نظرم وقتی استادی از شما می خواد که باهاتون صحبت کنه فرضش بر این هست که اگر اطلاعاتی که قبلا در رزومه بهشون دادین درست باشه و ازشون اطلاع داشته باشین شما رو برداره و در نتیجه استرس خاصی نداره و کافیه با کلیت کاری که در مقاله هاتون انجام دادین آشنایی داشته باشین و همین طور زمینه های پژوهشی اون استاد رو هم نگاه کنید و یک مقدار در موردشون تحقیق کنید که با کلیت کار ایشون آشنایی داشته باشین. احتمال اون وجود داره که در مورد میزان آشنایی شما با اونها سوال کنید که در این صورت می تونید یک توضیحات کلی بدین. اگر پیشنهاد دادن که در مورد موضوع خاصی کار کنید و به زمینه شما نزدیک بود قبول کنید بعدا میشه یک تغییراتی درش داد. یک مقدار از چیزهایی رو که می خواین در مورد پروژه ها یا مقاله هاتون می خواین توضیح بدین رو می تونید نت برداری کنید و موقع مصاحبه از روی اونها نگاه کنید که کارتون راحت تر باشه.
(20-09-2014, 08:20 AM)'atefeh_J' نوشته: با سلام
دوستان یکی از اساتید در جواب ایمیل من (بعد از ارسال مدارک )نوشتند:
I was wondering if you’d be available to chat on skype sometime next week.
Please let me know when is a good time.
من هنوز مصاحبه نکرده کلی استرس دارم.سوالی که برام پیش آمد اینه که این مصاحبه واقعا به صورت چت خواهد بود؟یا ممکنه به تلفنی هم ختم بشه؟

RE: مصاحبه تلفني با استادان - atefeh_J - 20-09-2014

جناب مایک:
خیلی ممنون از پاسخ خوبتان
من خودم با اسکایپ مشکلی ندارم ولی سرعت اینترنتم فکر کنم مشکل زا باشه. من تو ایران هم که با دوستانم با اسکایپ صحبت میکنیم ، کیفیت صدا واقعا مشکل داره. از این جهت گفتم

RE: مصاحبه تلفني با استادان - soilman - 20-09-2014

مایک عزیز بهترین راهنمایی رو به شما کردن
شما به این تاپیک و پست های تجربیات دوستان نگاه کنید تا ببینید چگونه از پس مصاحبه بر بیایید.مصاحبه ها رو جدی بگیرید مخصوصا وقتی که کانادا/اروپا باشه
کیفیت اینترنت ممکنه بد باشه ولی کارتون رو راه میندازه ولی برای احتیاط شماره تلفن خودتونو رو بهش بدید و شماره تلفن اون رو هم داشته باشید+ کارت تلفن بین المللی یا 020 و اینجور سیستم ها- با تشکر از ahmadpashaei جهت یادآوری Smile
(20-09-2014, 08:20 AM)'atefeh_J' نوشته: با سلام
دوستان یکی از اساتید در جواب ایمیل من (بعد از ارسال مدارک )نوشتند:
I was wondering if you’d be available to chat on skype sometime next week.
Please let me know when is a good time.
من هنوز مصاحبه نکرده کلی استرس دارم.سوالی که برام پیش آمد اینه که این مصاحبه واقعا به صورت چت خواهد بود؟یا ممکنه به تلفنی هم ختم بشه؟

(20-09-2014, 08:43 AM)'atefeh_J' نوشته: جناب مایک:
من خودم با اسکایپ مشکلی ندارم ولی سرعت اینترنتم فکر کنم مشکل زا باشه. من تو ایران هم که با دوستانم با اسکایپ صحبت میکنیم ، کیفیت صدا واقعا مشکل داره. از این جهت گفتم

ممکنه سرعت اینترنت دوستانتون پایین بوده باشه. با توجه به اینکه سرعت اینترنت استاد موردنظر بعید می دونم مشکل خاصی داشته باشه در صورتی که اینترنت شما دست کم 256K باشه بعید می دونم برای مکالمه صوتی مشکلی باشه. ولی در کنارش همونطور که دوستان گفتن کارت تلفن بین المللی هم بخرین که اگر نشد با شماره شون تماس بگیرید.
(20-09-2014, 08:43 AM)'atefeh_J' نوشته: جناب مایک:

RE: مصاحبه تلفني با استادان - atefeh_J - 20-09-2014

خیلی ممنونم از پاسخ
ببخشید ایشون روز و ساعتش را به عهده خودم گذاشتن به نظرتان مصاحبه را بگم صبح یا عصر؟
استاد دانشگاه کانادا هم هستند.

6 بعد از ظهر به وقت تهران تقریبا میشه 8 صبح به وقت نواحی مرکزی کانادا. بنابراین بهترین موقع که برای هر دو طرف مناسب باشه تقریبا 6 تا 9 بعد از ظهر به وقت ایران هست که معادل 8 تا 11 صبح به وقت کانادا میشه. در بقیه ساعت ها معمولا یکی از طرفین براش زمان خوبی نیست. به نظرم حدود 10 صبح به وقت کانادا باشه خوبه که برای شما میشه حدود 8 شب.

پینوشت: بین غرب و شرق کانادا 3 ساعت اختلاف زمانی هست بنابراین با توجه به موقعیت دانشگاه ساعت رو کنترل کنید که درست باشه.

RE: مصاحبه تلفني با استادان - elahe_gh64 - 23-09-2014

دوستان سلام .
من چند وقت پیش به یه استادی در نروژ ایمیل زدم و  برای دوره دکتری درخواست دادم که خیلی سریع جوابم رو داد و گفت نظرش نسبت به این موضوع مثبته . بعد از چند تا ایمیل زدن خواست که یه ملاقات در اسکایپ داشته باشیم و خلاصه قبول کردم و حالا فردا صبح رو مشخص کرده برای مصاحبه! این اولین باری هست که من مصاحبه انجام میدم خیلی استرس دارم.
با اینکه سطح زبانم خیلی بد نیست اما میترسم نفهمم چی میگه یا نتونم درست جوابشو بدم. اصلا چه جوری باشم !
مگه فقط کسانی که از طریق پوزیشن خالی اقدام میکنن مصاحبه نمیشن ؟ من مستقیم اقدام کردم و به این استاد ایمیل زدم.

RE: مصاحبه تلفني با استادان - mahnaz103 - 23-09-2014

(23-09-2014, 03:37 PM)'elahe_gh64' نوشته: دوستان سلام .
من چند وقت پیش به یه استادی در نروژ ایمیل زدم و  برای دوره دکتری درخواست دادم که خیلی سریع جوابم رو داد و گفت نظرش نسبت به این موضوع مثبته . بعد از چند تا ایمیل زدن خواست که یه ملاقات در اسکایپ داشته باشیم و خلاصه قبول کردم و حالا فردا صبح رو مشخص کرده برای مصاحبه! این اولین باری هست که من مصاحبه انجام میدم خیلی استرس دارم.
با اینکه سطح زبانم خیلی بد نیست اما میترسم نفهمم چی میگه یا نتونم درست جوابشو بدم. اصلا چه جوری باشم !
مگه فقط کسانی که از طریق پوزیشن خالی اقدام میکنن مصاحبه نمیشن ؟ من مستقیم اقدام کردم و به این استاد ایمیل زدم.

سلام 
نه فقط برا پوزیشن ها نیست . پیش میاد که استادی بعد چندبار ایمیل زدن بخواد در مورد جزئیات تز شما یا مقالاتتون و هدفتون بیشتر بدونه و قرار اسکایپ بزاره. 
تو همین تاپیک و بعضا تاپیک های دیگه دوستان تجربیاتشون رو گذاشتند. حتی یه سری سوالات که ممکنه پرسیده بشه رو قرار دادند. 
یکی از دوستای منم مثل شما دعوت به مصاحبه شده و الان چند روزه با همون اسکایپ باهم صحبت میکنیم و من ازش یه سری سوالات مشابه میپرسم تا جواب بده و استرسش کم بشه Smile
شما هم با یکی از دوستاتون امروز حداقل یه بار تمرین کنید عالی میشه 

انشالله مصاحبه خوبی خواهد بود . لطفا تجربتون رو هم بعدا قرار بدید Smile

RE: مصاحبه تلفني با استادان - elahe_gh64 - 24-09-2014

(23-09-2014, 03:50 PM)'mahnaz103' نوشته:
سلام 
نه فقط برا پوزیشن ها نیست . پیش میاد که استادی بعد چندبار ایمیل زدن بخواد در مورد جزئیات تز شما یا مقالاتتون و هدفتون بیشتر بدونه و قرار اسکایپ بزاره. 
تو همین تاپیک و بعضا تاپیک های دیگه دوستان تجربیاتشون رو گذاشتند. حتی یه سری سوالات که ممکنه پرسیده بشه رو قرار دادند. 
یکی از دوستای منم مثل شما دعوت به مصاحبه شده و الان چند روزه با همون اسکایپ باهم صحبت میکنیم و من ازش یه سری سوالات مشابه میپرسم تا جواب بده و استرسش کم بشه Smile
شما هم با یکی از دوستاتون امروز حداقل یه بار تمرین کنید عالی میشه 
انشالله مصاحبه خوبی خواهد بود . لطفا تجربتون رو هم بعدا قرار بدید Smile

سلام دوستان. خیلی بد شد واقعا فکرشم نمیکردم این همه امادگی برای اینترنت و چک کردن مدامشو گرفتن سرعت بیشتر دست آخر نمیدونم استاده هم زودتر از موعد زنگ زد همون لحظه سیستم من قطع شد و بعدم کلا خاموش شد خلاصه اینکه گویا ابتدا خود  استاده هم برای تماس مشکل فنی داشت که ایمیل زده بود و در دومین ایمیلش زد که چندین بار تماس گرفتم جواب ندادین! یعنی هیچی دیگه خیلی ضایع شد اونم مصاحبه دفعه اول! حالا گفته یه برنامه دیگه برای ملاقات بزاریم! به نظرتون خیلی بد شد و رو نظرش تاثیر منفی میزاره؟
خیلی ناراحتم و پر از استرس . بد شانسی به این میگن از ساعت 7 صبح بیدارم و تند تند چک میکردم بعدش اخرش این شد!

RE: مصاحبه تلفني با استادان - mahnaz103 - 24-09-2014

من تو زمینه مصاحبه  تجربه ای ندارم متاسفانه اما تجربه ی یکی از دوستان رو شنیدم که  قبلا مصاحبه داشت و مثل اینکه کیفیت تصویر افتضاح بوده و از این مشکلات و این وسط این به استاده میگفته اینجا ایرانه و همه میدونن که ما مشکلات زیادی داریم از جمله اینترنت!!!  پس در نظر بگیرین که هر لحظه ممکنه اینترنت حتی کامل قطع بشه و این داستانا! استاده گفته بوده اشکال نداره ویدئو رو قطع کنیم و فقط صحبت کنیم. دیگه نمیدونم چه مشکلات دیگه ای هم پیش اومده بوده اما خب استاده درک کرده بوده که اینجا ایرانه و مثل کشورهای پیشرفته نیست 

باز دوستان اگه تجربه دارن خودشون لطفا اینجا قرار بدن Smile