گواهی تمکن مالی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: روادید (ویزای) آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- موضوع: گواهی تمکن مالی (Bank Statement) برای سفارت امریکا (/Thread-%DA%AF%D9%88%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%AA%D9%85%DA%A9%D9%86-%D9%85%D8%A7%D9%84%DB%8C-Bank-Statement-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) |
RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - alimoslemi - 12-07-2014 دوستان من حسابم بانک صادراته اصلا از کجای بانک یا چه جور شعبه ای من باید نسخه انگلیسی رو بگیرم که نیاز به وزارت خارحه و اینا نباشه من پنجشنبه 17 جولای نوبت دارم(از امروز شنبه 21تیر 5 روز دیگه) سه شنبه میرم ارمنستان فقط به این بانکی هر چی میگم نمیفهمه چی میخوام و آخرش هم فارسیش رو بهم داد ار شعبه خاصی باید درخواست کنم؟ RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - Torkan - 12-07-2014 (12-07-2014, 05:55 AM)'alimoslemi' نوشته: دوستان من حسابم بانک صادراته بعد از مدتها یه سری زدیم به فروم باز به مشکلی برخوردیم که خودمون دقیقا باهاش مواجه بودیم!
دوست عزیز امیدوارم مشکلت رو حل کنم. دقیقا این اتفاق واسه من افتاده. هیچ وقت نیاز به هیچ مهری غیر از امضا و مهر بانک نیست. شما همین امروز شنبه دو کار میتونید بکنید: 1- به احتمال قوی شعبتون ارزی نیست درسته؟ پس برید یه شعبه ارزی پیدا کنید بگید براتون نامه انگلیسی بدن که در فلان شعبه با کد فلان پول دارید و کامل مینویسن با جزییات. فقط مدرک دستتون باشه که در اون بانک پول دارید. 2- وگرنه هیچ شعبه ای قبول نکرد ناچارید حسابتون رو برای چند روز انتقال بدید به بانک دیگه یا شعبه ای که این کار رو میکنه. فقط 5000 تومان پول میگیره! البته گزینه دیگری هم هست که ریسکی هستش اونم ترجمه نامه هست به انگلیسی توسط مترجم رسمی که من فقط شنیدم! گزینه اول صددرصد شدنی هستش فقط سعی کنید سریع اقدام کنید. نگران نباشید. فقط یه نکته: اگر دانشجویی میرید مواظب باشید که حساب نباید به اسم خودتون باشه. بااحترام RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - alimoslemi - 12-07-2014 (12-07-2014, 07:15 AM)'Charming' نوشته: سلام
ممنون از راهنماییتون من برای BUSINESS/CONFERENCE B1 دارم میرم فقط اینکه مبلغ موجودی زیاده مشکلی ایجاد نمیکنه(حدودا 300-350 میلیون) حساب هم به نام خودمه RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - M1KE - 12-07-2014 در حدود 40-30 میلیون یا نهایتش 50 میلیون باشه کافی هست. مبالغ خیلی زیاد برای مهاجرتی ها مشکلی نداره ولی برای غیر مهاجرتی ها تاثیر مثبتی نداره و بهتره به اندازه باشه. اینطوری فکر می کنند که ممکنه بخواهید به کمک این پول در آمریکا بمونید یا سرمایه گذاری خاصی بکنید. RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - ehsan20214 - 12-07-2014 سلام دوستان [align=right][align=right]تا اونجایی که من می دونم به کسانی که دانشجو هستند نرخ دولتی تعلق می گیره که می تونند از طریق سایت نشا یا یه همچین چیزی اقدام کنند که دوستان من که به تازگی رفتند تونستند بگیرند (به اتریش رفته). حالا سوال من اینکه آیا حتما باید BS که به نرخ دلار دولتی داده میشه از بانک ها به اندازه ی دلار آزاد در حساب داشته باشیم؟
RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - ehsan20214 - 12-07-2014 و سوال دیگر من اینکه برای سفارت اگه BS رو به پول دلار آزاد حساب می کنند، اگر من پول داخل حساب پدرمو مثلا به اندازه ی دلار دولتی مقدار لازمه هست ازش یک BS بگیرم و بعد مابقی که به دلار آزاد ماوتفاوت داره رو از اون حساب پدرم بردارم و بریزم تو حساب مادرم و یک BS دیگه (به اندازه ی ماو تفاوت) از حساب مادرم بگیرم، سفارت آیا گیر میده که چرا مثلا دو تا BS داری و اینکه مثلا شک کنند و گردش حسابی چیزی بخواند یا به هر حال دلیلی وجود داره برای ریجکت کردن اگر دو تا BS داشته باشی؟ RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - M1KE - 13-07-2014 تضمینی نیست که یک دانشجو بتونه همه هزینه هاش رو به نرخ دولتی دریافت کنه به همین دلیل بهتره میزان BS طوری باشه که با نرخ آزاد هم پاسخگوی نیازها باشه و ترجیحا حدود 30-20 درصد هم بیشتر باشه. به نظر من بهتره BS رو کلا از یک حساب گرفته باشین. وقتی از چند تا حساب بگیرین ممکنه اینطور برداشت بشه که در تامین هزینه مشکل دارین. RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - imansafi - 30-07-2014 سلام دوستان رشته ی من معماری هست و برای Master , Texas Tech University پذیرش گرفته ام, در I-20 من هزینه شخصی 27222 $ : Personal Fund : Student لحاظ شده است. برای Bs رقم 80 میلیون تومان به اسم خودم در بانک سامان ریختم و 17 july پرینت حساب گرفتم. هفته پیش( 23 July ) ارمنستان وقت سفارت داشتم, افسر به Bs من گیر داد و گفت : 1) این پول را از کجا آورده ای ؟ من در جواب : پدر و مادرم برای تحصیل به من این پول را داده اند. 2) برای سال دوم چگونه میخواهی هزینه ی خود را تامین کنی ؟ من در جواب : پدر و مادرم مانند سال اول برای سال دوم نیز کمک خواهند کرد. 3) افسر در جواب گفت که من قانع نشدم, اگر مشکل مالی دارین باید برای Financial Aid اقدام کنید. و در جا Reject کرد. برای هفته آینده ( 2هفته گذشته از تاریخ قبلی) میخواهم دوباره وقت سفارت بگیرم و مدارک خود را کامل کنم چون زمان شروع کلاس هایم نزدیک است. سوال من این است که : 1) با Bs چکار کنم ؟ آیا مبلغ 2سال را در حساب خودم بریزم ؟ یا اینکه Bs خودم همان مبلغ یکسال باشد و یک Bs از حساب پدرم بگیرم؟ باید به چه میزان باشد ؟ به میزان هزینه یکسال یا دوسال ؟ 2) برای اثبات توانایی پرداخت هزینه , ترجمه سند ملکیت خانه و ماشین کمکی میکند ؟ اگر ترجمه سند خانه به اسم والدین لازم است آیا تعهد نامه محضری در قبال پرداخت هزینه تحصیلی از سوی والدین نیز ضرورتی دارد ؟ از انجاییکه اینبار شانس آخر من در موفقیت گرفتن ویزاست و باید حتما ازین مسیر گذر کنم , لطفا دوستان راهنمایی کنید. RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - mahyarelc - 30-07-2014 (30-07-2014, 02:39 AM)'imansafi' نوشته: سلام دوستان به نظرم مبلغ یکم کم بوده. اگر آفیسر از شرایط ارزی ایران خبر داشته باشه (که احتمال داره) این مبلغ کمی بیشتر از هزینه یک سال با قیمت ارز دولتی هست (برای ارز آزاد که کمتر هست)
کلا به نظرم اگه هزینه دو سال (ارز دولتی) رو با توجه به اینکه برای Master میرین مشکل زیادی پیش نیاد. پیشنهاد معمولا اینه که حدود ۱.۵ برابر هزینه یک سال رو داشته باشید و مدارک دیگه هم در کنارش تا ثابت کنه که از عهده هزینه سال دوم بر میاین(مثلا سند خونه ای که اجاره دریافت میشه). بهتره وقتی آفیسر میپرسه که سال دوم رو چه کار میکنید فقط به جواب اکتفا نکنید و توضیح بدید. اینکه قراره پدر و مادرتون چطوری هزینه تخصیل سال دوم رو تامین کنند. اگه قبلا خودتون کار کردین میتونید یک BS معقول برای خودتون داشته باشید و بقیه رو برای پدرتون بگیرید. احتیاج به تعهد محضری هم نیست (بهتره BS پدرتون باشه تا فامیلیتون یکی باشه). درنهایت باید آماده جواب به سوال آفیسر بعدی باشید که چرا قبلا یک بار ریجکت شدید. امیدوارم اینبار ویزا رو بگیرین RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - Barooni - 01-08-2014 سلام من و همسرم هر دو جداگانه برای F1 اقدام کردیم ، برای Bs بهتر است که حساب جداگانه داشته باشیم و یا اینکه یک حساب مشترک باز کرده و کلیه پول ها را داخل آن بریزیم....... |