آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - pooriya2014 - 31-08-2014

(31-08-2014, 01:50 PM)'amiraliiii' نوشته: دوستان عزیز سلام
ممنون میشم مارو بی نصیب نگذارید
 نمیدونید این کارتون چقدر مهم و حیاتی هست برام

تو بدجور دوراهی افتادم و واقعا مستاصل و مضطربم.
من میخوام برای برق اپلای کنم و نیاز به فاند ندارم و حمایت مالی میشم.
من شرایطم ایناس :
1- لیسانس برق-کنترل خواجه نصیر ، معدل 15.2
2- toefl:105
3- (gre (q170 , v164, aw4
4- recom نسبتا خوب
5- sop روتین
6- مقاله ندارم
این معدل درخشان [عکس: smile.png] دردسر ساز نمیشه به نظرتون ؟ دیگه پدر خودمو درآوردم جبرانش کنم  !
ممنون میشم واضح و واقع بینانه بفرمایید برای چه رنکی از دانشگاههای آمریکا شانس دارم یا اینکه اصلا شانس دارم یا نه؟

سلام دوست من معدلت که بد نیست متوسطه ولی جی ار ایت فوق العاده است تافلت هم خوبه کسانی بودند که با معدل 12 حتی فاند گرفتن !!!!!شما که دیگه جای خود داری بنطر من شانست برای بورس هم خوبه چون اکثر دانشگاه های امریکا خیلی به جی ار ای و تافل نگاه میکنند. پذیرشو زیاد سخت نگیرید میشه با توجه به شرایط هر کس دانشگاهی متناسب با اون فردو پیدا کرد. موفق باشید رنک 150 تا 300 خوبه فکر میکنم یا شایدم 100 تا 300

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - AitUniversity - 03-09-2014

1-رشته/مقطع: کارشناسی و کارشناسی ارشد، بازرسی فنی(رشته میانی بین مواد و م شیمی)
2-دانشگاه محل تحصیل: صنعت نفت(بورسیه وزارت نفت در کارشناسی و ارشد)
3-معدل کل(کارشناسی 15:87 و ارشد 15:75)
4-نمره زبان: آزمون ندادم اما سطح فعلیم 6
5-تعداد مقالات: 4 داخلی، یک کنگره تگزاس، دو ISI (در حال آماده سازی)، ترجمه 12 جلد کتاب مرتبط با رشته که 3تاش بیرون اومده
6-تعداد توصیه نامه ها: حداقل 4 تا خیلی خوب
خواسته ها: (مقطع پذیرش/نام دانشگاه مورد نظر/فاند) : هدفم دانشگاه های نفتی و اولویتم Texas A&m با فاند، بعدش آستین و هوستون و رایس و بقیه، کلا میخام دانشگاهی برم که بعد از اتمام بتونم در صنایع نفتی ایالات متحده مشغول بشم
....................................................
ممنونم از راهنمایی هاتون

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 05-09-2014

(03-09-2014, 11:46 PM)'AitUniversity' نوشته: 1-رشته/مقطع: کارشناسی و کارشناسی ارشد، بازرسی فنی(رشته میانی بین مواد و م شیمی)
2-دانشگاه محل تحصیل: صنعت نفت(بورسیه وزارت نفت در کارشناسی و ارشد)
3-معدل کل(کارشناسی 15:87 و ارشد 15:75)
4-نمره زبان: آزمون ندادم اما سطح فعلیم 6
5-تعداد مقالات: 4 داخلی، یک کنگره تگزاس، دو ISI (در حال آماده سازی)، ترجمه 12 جلد کتاب مرتبط با رشته که 3تاش بیرون اومده
6-تعداد توصیه نامه ها: حداقل 4 تا خیلی خوب
خواسته ها: (مقطع پذیرش/نام دانشگاه مورد نظر/فاند) : هدفم دانشگاه های نفتی و اولویتم Texas A&m با فاند، بعدش آستین و هوستون و رایس و بقیه، کلا میخام دانشگاهی برم که بعد از اتمام بتونم در صنایع نفتی ایالات متحده مشغول بشم
....................................................
ممنونم از راهنمایی هاتون

معدل‌ کارشناسی شما معمولیه و معدل ارشد شما برای ارشد پایینه، به همین خاطر لازمه که حتما نمره خیلی خوبی در GRE بیارید تا شانس پذیرش و فاند رو بالا ببرید. همچنین نمره ۶ آیلتس برای پذیرش چندان نمره خوبی نیست و به نظر من باید سعی کنید به ۷ برسونید.

جدا از مساله پذیرش، این موضوع رو هم مد نظر داشته باشید که امریکا در سال‌های اخیر در مورد رشته‌های مرتبط با انرژی برای ایرانی‌ها سختگیری کرده و راحت ویزا نداده. به همین خاطر، اگر من جای شما باشم به غیر از امریکا حتما کشورهای دیگه مثل کانادا رو هم مدنظر قرار خواهم داد.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - میرافشار - 05-09-2014

باسلام
ممنون می شم با توجه به شرایطم ، شانس پذیرش فاند را از دانشگاههای آمریکا برایم بگویید
1- رشته مهندسی شیمی نساجی در مقطع کارشناسی از داشنگاه امیرکبیر با معدل 14.40
2- رشته مدیریت فناوری در مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه علامه طباطبایی با معدل 18.60
3- در حال خواندن زبان ( با توجه به شرایط زبانم قادر به کسب حداقل نمره 90-95 از تافل می باشم)
4- 1 مقاله isi مرتبط با رشته لیسانس، دارای 4 مقاله از کنفرانس های داخلی

ممنون می شم اگر نظرات ارزشمند خود را بیان نمایید

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - KLOH - 10-09-2014

سلام دوستان
قبلا هم این سوالو مطرح کرده بودم و عذر میخوام از اینکه دوباره دارم مینویسم ولی شرایط تحصیلی من به گونه ای بود که تقریبا همه ی دوستانم به دلیل معدل پایین لیسانسم و پایین بودم نمرات خیلی از دروس اختصاصیم و اینکه من ده ترمه لیسانس رو تموم کرده بودم به من گفتن هیچ شانسی برای گرفتن فاند نداری یا خیلی خیلی سخت میتونی فاند بگیری.منم بنا به شرایط مالی ام پذیرش بدون فاند با عدم پذیرش هیچ تفاوتی برام نداره ،وبخاطر همین مسئله کمی مایوس شدم نسبت به این قضیه.از دوستانی که واقعا اشنا هستن میخوام که شرایط من رو یک بررسی کنن و ببینن واقعا شانسی دارم یا خیر و به نظرتون من چند درصد شانس برای گرفتن کمک هزینه دارم.
لیسانس ازاد تهران با معدل 14.1
ارشد امیر کبیر با معدل 17.5 
در لیسانس مکانیک جامدات بودم و در ارشد مکانیک تبدیل انرژی
دو مقاله ی isi  و میخوام سومی ور هم شروع کنم
تافل رو چند وقت پیش امتحان دادم و 102 شدم
سابقه کاری هم ندارم ولی با نرم افزار های مکانیک اشنام
Gre :Q:170
v:151
w:3.5
خیلی خیلی خیلی  متشکر

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Simon2007 - 10-09-2014

(05-09-2014, 06:18 PM)'میرافشار' نوشته: باسلام
ممنون می شم با توجه به شرایطم ، شانس پذیرش فاند را از دانشگاههای آمریکا برایم بگویید
1- رشته مهندسی شیمی نساجی در مقطع کارشناسی از داشنگاه امیرکبیر با معدل 14.40
2- رشته مدیریت فناوری در مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه علامه طباطبایی با معدل 18.60
3- در حال خواندن زبان ( با توجه به شرایط زبانم قادر به کسب حداقل نمره 90-95 از تافل می باشم)
4- 1 مقاله isi مرتبط با رشته لیسانس، دارای 4 مقاله از کنفرانس های داخلی
ممنون می شم اگر نظرات ارزشمند خود را بیان نمایید

سلام 
دوست گرامی در کدوم رشته قراره ادامه تحصیل بدید؟ 
معدل لیسانس شما در هر صورت کمه. اگر جویای فاند هستید برای اینکه حداقل روی TA بتونید حساب کنید تافل رو روی 100 به سمت بالا کار کنید. GRE نمره خوب به سمت عالی نیاز دارید. کنفرانس های داخلی خیلی نکته مثبتی محسوب نمیشن البته بازم به دیدگاه استاد ارتباط داره. با این شرایط من توصیه میکنم دنبال استاد بگردید فقط اینکه اگر هدفتون پاییز سال بعده باید کمی عجله کنید. اطلاعات تکمیلی تری بدید .شادزی

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - susu - 10-09-2014

سلام اقا بابک
با تشکر از راهنمایی های مفید شما
من امسال کنکور دادم و متاسفانه دانشگاه دولتی قبول نشدم و دانشگاه تهران جنوب میتونم مهندسی صنایع بخونم.
سوالم اینکه اگه بخوام بعد از 4 سال پذیرش دانشگاه های امریکا رو بگیرم تفاوت میکنه که یک سال درس بخونم و مدرک دانشگاه سراسری رو بگیرم؟  و یا انکه همین ازاد رو برم و سعی کنم تمام شرایط مورد نیاز پذیرش رو فراهم کنم.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - M1KE - 12-09-2014

نمرات جی آر ای و تافل تون خیلی خوبه. به ویژه در رشته های مهندسی یا مرتبط با اون، قسمت ریاضی جی آر ای خیلی مهمتر از قسمت وربال هست و در رشته های انسانی یا مرتبط با اون به عکس. با توجه به این موضوع و اینکه معدل ارشد و دانشگاهش هم خوب بوده احتمالش وجود داره که استادهایی پیدا بشن (به ویژه اونهایی که در زمینه مقاله های شما کار پژوهشی می کنند) که در دانشگاه های معروف حاضر بشن استاد راهنمای شما بشن.

پیشنهاد من به شما اینه که در نوشته های خودتون (از ایمیل گرفته تا انگیزه نامه) به نقطه ضعف پرونده تون که همون معدل کارشناسی هست اشاره نکنید و بگذارید برای وقتی که دیگه اصل مدرک ها رو ازتون خواستن که بفرستین یا در صورتی که مثلا استاد یا مسوول دیگه ای مستقیما در مورد اون ازتون سوال کنه. در این صورت امکان داره که با توجه به اینکه استاد موردنظر شما رو به عنوان دانشجوش برداشته کمیته موردنظر هم این شرط رو نادیده بگیره. این رو از این نظر گفتم که این کار غیر ممکن نیست از دانشگاه های با رتبه کمتر از 300 جهانی به ویژه در محدوده 100 تا 300 پذیرش بگیرید. با این حال، بهتره در کنار اینکه برای این رتبه ها تلاش می کنید رتبه های 300 تا 500 رو هم نادیده نگیرید که بدون پذیرش نمونید. تفاوت سطح آکادمیک دانشگاه ها در این محدوده رتبه ها تفاوت خیلی شگرفی نمی کنه و شما اگر خودتون دانشجوی قوی باشین در دانشگاه متوسط تر هم می تونید عملکرد یک دانشجوی متوسط در دانشگاه بهتر رو داشته باشید.
(10-09-2014, 11:43 AM)'KLOH' نوشته: سلام دوستان
قبلا هم این سوالو مطرح کرده بودم و عذر میخوام از اینکه دوباره دارم مینویسم ولی شرایط تحصیلی من به گونه ای بود که تقریبا همه ی دوستانم به دلیل معدل پایین لیسانسم و پایین بودم نمرات خیلی از دروس اختصاصیم و اینکه من ده ترمه لیسانس رو تموم کرده بودم به من گفتن هیچ شانسی برای گرفتن فاند نداری یا خیلی خیلی سخت میتونی فاند بگیری.منم بنا به شرایط مالی ام پذیرش بدون فاند با عدم پذیرش هیچ تفاوتی برام نداره ،وبخاطر همین مسئله کمی مایوس شدم نسبت به این قضیه.از دوستانی که واقعا اشنا هستن میخوام که شرایط من رو یک بررسی کنن و ببینن واقعا شانسی دارم یا خیر و به نظرتون من چند درصد شانس برای گرفتن کمک هزینه دارم.
لیسانس ازاد تهران با معدل 14.1
ارشد امیر کبیر با معدل 17.5 
در لیسانس مکانیک جامدات بودم و در ارشد مکانیک تبدیل انرژی
دو مقاله ی isi  و میخوام سومی ور هم شروع کنم
تافل رو چند وقت پیش امتحان دادم و 102 شدم
سابقه کاری هم ندارم ولی با نرم افزار های مکانیک اشنام
Gre :Q:170
v:151
w:3.5
خیلی خیلی خیلی  متشکر

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - مهسا فامکار - 13-09-2014

با سلام
من فارغ التحصيل رشته اقتصاد از دانشگاه شيراز هستم.
معدل کارشناسى : 16.09
معدل ارشد:17.19,شاگرد اول.
Ielts:6.5
GRE:math:150,verbal:141,writing:3
تعداد مقاله :1
سوال:شانس من براى گرفتن فاند از دانشگاههاى امريکا و کانادا با چه رنکي بالا است¿
ايا لازم است مجددا امتحان gre بدهم براى کسب نمره بالاتر در بخش رياضي¿
شاگرد اول بودن چقدر در پذیرش گرفتن تاثير دارد¿

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Alex electric - 16-09-2014

Hey friends .
thats my cv . Which university i have chance to go there with found .
electrical engineering
gpa:3.1
gre:v:154 q :169 w:4
toefl: s:26 l:27 r :28 w:25
paper :4 isi
last 2 years gpa :3.9