آکادمیا کافه
مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+---- انجمن: مهاجرت به کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+---- موضوع: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر (/Thread-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AD%D9%84-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D8%B4%D9%87%D8%B1-%D9%88-%D9%84%D9%86%D8%AF%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D8%B9%D9%86%D9%88%D8%A7%D9%86-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - omidkl - 01-09-2015

سلام دوستان
برای گرفتن سابقه رانندگی از شهرک آزمایش چقدر قبل از پروازمون باید اقدام کنیم.؟ چقدر پروسش از ابتدا تا انتهای صدورش طول میکشه؟
با تشکر از همگی

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - sama79 - 01-09-2015

(31-08-2015, 06:19 PM)ehsan_soad نوشته: طبق آخرین تجربه ای که ما هفته ی گذشته موقع لند کردن داشتیم و آفیسر رسماٌ بهمون گفت، پست کردن کارت PR امکان پذیر نیست و در صورت عدم حضور خود تون، باید یه وکالت محضری به شخصی که در آینده میتونه بیاد پیشتون بدید تا کارت رو قانوناً بتونه براتون بیاره. در غیر این صورت آفیسر گفت که برای دفعه بعد باید ویزا بگیرید تا وارد کانادا بشید. با توجه به اینکه من خودم 10 روز بیشتر نمیخوام بمونم و تا چند روز آینده کانادا رو ترک میکنم، این هم خودش مساله ای شده برامون! چون دوستانمون که در حال حاضر آدرس اونها رو دادیم قصد فعلاً برنامه ی برای بیرون اومدن از کانادا ندارن!

دوست عزیزمنم مشکل مشابه شما رو دارم
یعنی برای کسی که می خواهد کارت رو برامون بگیره و بیاره باید وکالت محضری بدیم!!!!!
این مورد را تا حال نشنیده بودم!!
حتی من در جستجو های اینترنتی که کرده بودم مثلا سایت آقای مختاری اصلا اشاره ای به وکالت محضری نکرده بودن؟ اصلا از کجا میشه این مورد را تهیه کرد؟ اگه شما همچین وکالتی رو دادید ممنون میشم برای اطلاع بقیه دوستان نحوه تهیه همچین وکالتنامه ای رو بفرمایید.

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - M1KE - 01-09-2015

خب معلومه وقتی شما از افسر بپرسین ایشون به شما میگن که کس دیگه ای نمی تونه کارت اقامت شما رو خارج کنه چون براشون مسوولیت داره. شما مطمئن باشین اگر دم درب هر مجمع یا فروشگاهی در دنیا بایستین و از نگهبان سوال کنید دست آخر یک قانون یا بندی پیدا میشه که بواسطه اون شما نتونید وارد اون مجتمع بشین! در اینگونه موارد شما باید بدون سوال، سرتون رو بیاندازید زیر و وارد مجتمع بشین اگر کسی به شما گیر داد اونوقت میگین اطلاعی نداشتین!

در مورد کارت اقامت هم در عمل هیچ کس این موضوع رو کنترل نمی کنه که شما چطور این کارت رو خارج کردین و افراد زیادی از آشنای خودشون در کانادا میخوان که کارت رو به یک نفر که به ایران برمی گرده بدهند تا به دست صاحب کارت برسونه. پست کردن کارت رو من توصیه نمی کنم چون ممکنه گم بشه و به دردسر بیافتین. بعد هم لزومی نداره شما زمانی که اطلاعات به افسر میدین بگین که به زودی قصد خارج شدن از کانادا دارین. با این کارها فقط کار خودتون رو سخت می کنید. شما مطابق روال عادی آدرس رو میدین و بعد هم اگر برفرض روزی روزگاری کسی پرسید چرا زودتر خارج شدین میگین کار ضروری پیش اومد مجبور شدین خارج بشین و اطلاع هم نداشتین که کس دیگه ای نمیتونه کارت رو خارج کنه.

حالا باز هر طور خودتون صلاح می دونید. می تونید هم پیگیر کارهای محضری و وکالت نامه دادن بشین.

(01-09-2015, 11:41 AM)hatef_8 نوشته: یعنی به نظر شما، اینکه آفیسر صادر کننده کارت بخواد حتما خود شخص بیاد و کارت رو بگیره، کلا منتفی هستش؟

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - Nooshafarin - 07-09-2015

(01-09-2015, 05:07 PM)omidkl نوشته: سلام دوستان
برای گرفتن سابقه رانندگی از شهرک آزمایش چقدر قبل از پروازمون باید اقدام کنیم.؟ چقدر پروسش از ابتدا تا انتهای صدورش طول میکشه؟
با تشکر از همگی

درود بر شما دوست عزیز

شما می تونید پاسخ سوالتون رو در این پست پیدا کنید. در ضمن در اطلاعیه های شهرک آزمایش توصیه شده بود که به دلیل محدودیت اعتبار تاییدیه ها، دو سه روز مانده به پروازتون برای دریافت تاییدیه اقدام کنید.
این تاییدیه ها هم تنها برای بیمه کردن خودرو به کار میاد. برای اطلاعات در خصوص رانندگی می تونید این پست رو ببینید.

موفق باشید.

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - amir2023 - 07-09-2015

سلام دوستان
متشکر بابت اطلاعاتی که بچه های لند کرده در اختیار میگذارند. دو تا مورد بود که جوابی براش ندیدم. ممنون میشم دوستان مطلع جواب بدن:
1- آوردن قرص حکمش چیه؟ خصوصاً استامینوفن کدیین! آیا تو حود کانادا یا کشورهایی که حساس ترند مثل کشورهای عربی (اگه رد بشیم) آیا مشکلی پیش میاد؟ آیا باید نسخه داشته باشیم؟
2- اگه مقصدمون کلگری باشه و مسیرمون دوبی-تورنتو-کلگری باشه، شنیدم که اگه هواپیمای تورنتو-کلگری ایر کاندا باشه نمیشه مثل مسیر تا قبل از تونتو که مثلاً با KLM اومدیم، کماکان دو تا ساک 23 کیلویی رو حمل کنیم و در مسیر تورنتو-کلگری به مشکل میخوریم! آیا درسته؟

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - M1KE - 08-09-2015

در مورد دارو در این صفحه توضیح دادم. در مورد پروازهای داخلی حدس می زنم در حالت عادی فقط یک چمدون بشه و دومی رو می بایست جریمه بدین. بهتره شرایطش رو در وبسایتشون یا آژانسی که ازشون بلیت خریدین جویا بشین.

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - Nooshafarin - 08-09-2015

(07-09-2015, 11:22 PM)amir2023 نوشته: سلام دوستان
متشکر بابت اطلاعاتی که بچه های لند کرده در اختیار میگذارند. دو تا مورد بود که جوابی براش ندیدم. ممنون میشم دوستان مطلع جواب بدن:
1- آوردن قرص حکمش چیه؟ خصوصاً استامینوفن کدیین! آیا تو حود کانادا یا کشورهایی که حساس ترند مثل کشورهای عربی (اگه رد بشیم) آیا مشکلی پیش میاد؟ آیا باید نسخه داشته باشیم؟
2- اگه مقصدمون کلگری باشه و مسیرمون دوبی-تورنتو-کلگری باشه، شنیدم که اگه هواپیمای تورنتو-کلگری ایر کاندا باشه نمیشه مثل مسیر تا قبل از تونتو که مثلاً با KLM اومدیم، کماکان دو تا ساک 23 کیلویی رو حمل کنیم و در مسیر تورنتو-کلگری به مشکل میخوریم! آیا درسته؟

درود بر شما
همون طور که mike عزیز گفتن دارو به میزان مورد نیاز مساله ای نداره. 
من یک شیت آنتی بیوتیک، یک شیت استامینوفن کدیین و یک شیت کلد استاپ در کوله همراهم داشتم و داروهای مورد نیاز دیگه رو در دو بگ در دو چمدان مجزا گذاشته بودم. به مساله ای هم برنخوردم.

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - Mehrap - 09-09-2015

سلام دوستان
ببخشيد شايد سئوالم تكراري باشه ولي ميخواستم بدونم اگر ما در تورنتو لند كنيم و دوهفته اي برگرديم، مي تونم آدرس دوستم كه در ونكوور هست واسه ارسال كارت pr تو فرودگاه بدم يا حتما بايد آدرس ارسال كارت با شهري كه لند كرديم يكي باشه؟!! كسي تا حالا چنين كاري كرده؟

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - farshad123 - 10-09-2015

با سلام،
من 10 روز دیگه واسه اتاوا پرواز دارم.
کسی تو این مدت به این شهر پرواز داره؟
یا کسی تو این شهر لند کرده؟
می خواستم در رابطه با ساکن شدن اطلاعاتی بگیرم و اگه کسی مایل بود که سکونت شیرد داشته باشیم واسه هزینه.

با تشکر.
فرشاد.

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - M1KE - 10-09-2015

(09-09-2015, 02:53 PM)Mehrap نوشته: سلام دوستان
ببخشيد شايد سئوالم تكراري باشه ولي ميخواستم بدونم اگر ما در تورنتو لند كنيم و دوهفته اي برگرديم، مي تونم آدرس دوستم كه در ونكوور هست واسه ارسال كارت pr تو فرودگاه بدم يا حتما بايد آدرس ارسال كارت با شهري كه لند كرديم يكي باشه؟!! كسي تا حالا چنين كاري كرده؟

می تونید یک آدرسی در تورنتو بدین و روز بعد از طریق سامانه آنلاینی که وجود داره آدرس رو به جای دیگری تغییر بدین. در صفحات قبل لینک وبسایتی که برای این منظور هست رو اشاره کردم.