آکادمیا کافه
ویزای همسر دانشجو F2 - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: روادید (ویزای) آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: روادید دانشجویی امریکا F1 و F2 (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-F1-%D9%88-F2)
+----- موضوع: ویزای همسر دانشجو F2 (/Thread-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88-F2)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

RE: ویزای همسر دانشجو F2 - amirurmu - 28-10-2017

(28-10-2017, 05:36 PM)automotive نوشته: سلام
چه نوع ویزایی؟

به جز بحث تمکن مالی و اثبات حقیقی بودن ازدواج، معمولا تفاوتی ندارد، هرچند ممکن است با ویزای شما موافقت شود و برای ایشان موافقت نشود و تضمینی وجود ندارد.

سلام خیلی ممنون
من ازدواج کردم و از دانشگاه واشنگتن امریکا پذیرش دارم می خوام بدونم که با F1 من و F2 خانم رات تر بشه ویزا گرفت؟
در باره تمکن مالی مشکلی پیش نمیاد یعنی با 12000 دلار فکر کنم مشکلی پیش نمیاد.
مرسی با تشکر.

RE: ویزای همسر دانشجو F2 - Babak - 02-11-2017

(28-10-2017, 06:20 PM)amirurmu نوشته: سلام خیلی ممنون
من ازدواج کردم و از دانشگاه واشنگتن امریکا پذیرش دارم می خوام بدونم که با F1 من و F2 خانم رات تر بشه ویزا گرفت؟
در باره تمکن مالی مشکلی پیش نمیاد یعنی با 12000 دلار فکر کنم مشکلی پیش نمیاد.
مرسی با تشکر.

گرفتن ویزای F-1 و F-2 برای زوج‌ها قطعا راحت‌تر از گرفتن ویزای F-1 یک نفره نیست و من مواردی سراغ دارم که هر دو یا یکی از دو نفر رو رد کرده باشند و به نظر من احتمال گرفتن ویزای F-1 به صورت تنها بیشتره، ولی برای شما که ازدواج کردید دیگه این مساله نباید مهم باشه. شما باید برای همسرتون هم درخواست ویزا بکنید.

ویزای همسر دانشجو F2 - s.nirvani - 30-11-2017

سلام من یک سال هست که با آقا پسری که دانشجوی دکتری در آمریکا هست در ارتباطم و قراره برای کریسمس بیاد و ازدواج کنیم. میخوام بدونم:
1- من از الان باید وقت سفارت بگیرم؟(با توجه به اینکه ایشون وقت سفارتش رو جداگونه گرفته چون نمیتونه وقت تلف کنه و از ترم بعدش جا بمونه)
2-اصلا ممکنه به من ویزا ندن؟ 
3-اگر راهنمای خاصی و یا وضعیت مشابهی هست لطفا راهنماییم کنید.من اصلا نمیدونم باید چه کار کنم.
ممنون

RE: ویزای همسر دانشجو F2 - automotive - 02-12-2017

(30-11-2017, 02:08 PM)s.nirvani نوشته: سلام من یک سال هست که با آقا پسری که دانشجوی دکتری در آمریکا هست در ارتباطم و قراره برای کریسمس بیاد و ازدواج کنیم. میخوام بدونم:
1- من از الان باید وقت سفارت بگیرم؟(با توجه به اینکه ایشون وقت سفارتش رو جداگونه گرفته چون نمیتونه وقت تلف کنه و از ترم بعدش جا بمونه)
2-اصلا ممکنه به من ویزا ندن؟ 
3-اگر راهنمای خاصی و یا وضعیت مشابهی هست لطفا راهنماییم کنید.من اصلا نمیدونم باید چه کار کنم.
ممنون

سلام
۱. کریسمس که کمتر از 1 ماه دیگر است و عملا نمی‌توان وقت سفارت گرفت.
۲. بله و بر حسب شنیده ها در مورد شما احتمال ریجکت شدن بالا است.
۳. اثبات حقیقی بودن ازدواج شما کار راحتی نیست

نکته مهم: اگر ایشان مقیم آمریکا نباشند و ویزای سینگل داشته باشند به علت سفر به ایران برای بازگشت به آمریکا به مشکل برخورد خواهند کرد.

سوال - محمد ح - 18-01-2018

با سلام خدمت شما

من از استادی در آمریکا پذیرش گرفتم برای دکترا با فاند. با یکی از دخترای هم رشته ای هم حدود سه سال هست آشنا هستم و میخوایم ازدواج کنیم. هنوز فرم I20 برام صادر نشده و من هم با استاد مطرح نکردم که کسی تو زندگیم هست. به نظر شما باید با استاد مطرح کنم یا نه؟ یا اصلا بعد از گرفتن ویزا با همسرم عقد کنیم؟ چیکار کنم که هم موقعیت را از دست ندم و هم بتونم همسرم را ببرم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.

RE: سوال - Torkan - 18-01-2018

(18-01-2018, 02:26 AM)محمد ح نوشته: با سلام خدمت شما

من از استادی در آمریکا پذیرش گرفتم برای دکترا با فاند. با یکی از دخترای هم رشته ای هم حدود سه سال هست آشنا هستم و میخوایم ازدواج کنیم. هنوز فرم I20 برام صادر نشده و من هم با استاد مطرح نکردم که کسی تو زندگیم هست. به نظر شما باید با استاد مطرح کنم یا نه؟ یا اصلا بعد از گرفتن ویزا با همسرم عقد کنیم؟ چیکار کنم که هم موقعیت را از دست ندم و هم بتونم همسرم را ببرم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.

نیاز نیس مطرح بشه
نه دیگه اول ازدواج کنین بعد برین سفارت. خانم اگر پذیش نگرفتن با ویزای f2 میتونن همراه بشن

RE: سوال - Babak - 18-01-2018

(18-01-2018, 02:26 AM)محمد ح نوشته: با سلام خدمت شما

اگر همسر شما پذیرش ندارند، باید شما بعد از ازدواج حداقل به دانشگاه بگید که برای ایشون I-20 صادر کنند تا ایشون هم بتونه برای ویزای F-2 اقدام کنه.

ویزای همسر دانشجو F2 - alikar - 28-03-2018

با سلام خدمت دوستان

همسر من دو ترم پیش از امریکا پذیرش و بورسیه گرفتند و برای اینکه مشکلی در اخذ ویزا پیش نیاد، اصلا مطرح نکردیم که متاهل هستند. حالا میخام برای f2 اقدام کنیم.
سوالم اینه که ازمون نمیپرسن که چرا همون اول عنوان نکردید که متاهل هستید؟ و با گذشت دو ترم میخایید اقدام کنید؟
آیا این موضوع رو میشه مثلا بگی من هم میخاستم دانشجویی f1 پذیرش بگیرم و چون نتونستم حالا میخام f2 بیام؟

و اینکه چه مراحلی باید طی کنیم؟

ممنون

RE: ویزای همسر دانشجو F2 - M1KE - 29-03-2018

در اینکه کار اشتباهی کردین که شکی نیست. همون ابتدای کار می تونستن بگن قرار نیست شما ایشون رو همراهی کنید. واقعیتش سفارتی ها از این نوع پنهان کاری ها اصلا خوششون نمیاد. به نظرم به احتمال زیاد درخواست شما رد میشه و در اونصورت بهتره خود ایشون هم در مدت تحصیل خارج نشن چون ممکنه در بازگشت به مشکل بخورن.

RE: ویزای همسر دانشجو F2 - Torkan - 29-03-2018

(28-03-2018, 09:46 PM)alikar نوشته: با سلام خدمت دوستان

همسر من دو ترم پیش از امریکا پذیرش و بورسیه گرفتند و برای اینکه مشکلی در اخذ ویزا پیش نیاد، اصلا مطرح نکردیم که متاهل هستند. حالا میخام برای f2 اقدام کنیم.
سوالم اینه که ازمون نمیپرسن که چرا همون اول عنوان نکردید که متاهل هستید؟ و با گذشت دو ترم میخایید اقدام کنید؟
آیا این موضوع رو میشه مثلا بگی من هم میخاستم دانشجویی f1 پذیرش بگیرم و چون نتونستم حالا میخام f2 بیام؟

و اینکه چه مراحلی باید طی کنیم؟

ممنون

اتفاقا متاهل بودن تضمین برگشت میداد براشون و برعکس مشکل ایجاد نمیکرد که!