![]() |
گرفتن وقت از سفارت هلند - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +---- انجمن: هلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%87%D9%84%D9%86%D8%AF) +----- انجمن: روادید هلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%87%D9%84%D9%86%D8%AF) +----- موضوع: گرفتن وقت از سفارت هلند (/Thread-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%87%D9%84%D9%86%D8%AF) |
RE: گرفتن وقت از سفارت هلند - ForeverBlue - 11-07-2015 (11-07-2015, 03:59 PM)Msh 51 نوشته: سلام مرسی از وقتی که میذارین درود بر شما و خوش آمدید به این فروم تنها راهی که دارید این است که برای دخترتان هم یک ایمیل به سفارت بزنید و شماره پاسپورت خودتان را هم بنویسید و موضوع را شرح دهید. احتمال زیاد به شما این وقت را بدهند چون عملا یک ویزای فامیلی است و احتمال زیاد همه با هم مصاحبه خواهید شد. RE: گرفتن وقت از سفارت هلند - hesamrez - 15-07-2015 دوستان سلام من قراره واسه یه کارآموزی 6 ماهه برم هلند. خود شرکتی که قراره کارآموزیم و توش انجام بدم واسه ویزا اقدام کرده بود. امروز ایمیل زدن که ویزات اومده. سوالم شاید خیلی ابتدایی باشه، ولی شما میدونید واسه این کار باید وقت سفارت بگیرم یا نه؟ و اگه نیاز چه روزهایی میشه رفت واسه گرفتن ویزا؟ تو وبسایت سفارت هم اطلاعات مفیدی پیدا نکردم این شد که مزاحم اساتید اینجا شدم ![]() با تشکر قبلی حسام RE: گرفتن وقت از سفارت هلند - mfm1365 - 24-07-2015 سلام به دوستان خواستم بپرسم سفارت هلند اصل دعوتنامه رو میخواد و اگه کپی دعوتنامه رو با سایر مدارک تحویل بدید قبول میکنه یا نه 3 ؛ 4 روز دیگه زمان مصاحبمه نمیدونم چیکار کنم ممنون میشم کسی اگه باخبره از جوابمو سریع بده RE: گرفتن وقت از سفارت هلند - ForeverBlue - 24-07-2015 (15-07-2015, 02:42 PM)hesamrez نوشته: دوستان سلام درود بر شما و خوش آمدید به این فروم از سفارت به شما ایمیل زدند یا از آن شرکت؟ معمولا زمانی که اداره مهاجرت با ویزای کاری موافقت میکند تا زمانی که ویزای شما در سفارت در تهران آماده شود چند هفته ای زمان میبرد. برای گرفتن ویزا نیازی به گرفتن وقت سفارت نیست. از همان شرکت بخواهید تا نامه ای که طبق آن تصمیم گرفته شده به شما ویزا داده شود را برایتان بفرستد. همان را میتوانید به سفارت ببرید و در مورد آماده شدن و دریافت آن سوال کنید. RE: گرفتن وقت از سفارت هلند - ForeverBlue - 24-07-2015 (24-07-2015, 02:06 AM)mfm1365 نوشته: سلام به دوستان درود بر شما و خوش آمدید به این فروم همان کپی دعوتنامه را هم قبول میکنند. نقل قول:. signed and fully filled out invitation/guarantee letter from your host in the Netherlands via the municipality where the host lives. This can be either an original of copy; منبع RE: گرفتن وقت از سفارت هلند - NGH - 25-09-2015 سلام. خیلی ممنون میشم اگر جواب منو زودتر بدید. من برای مصاحبه دکترا دعوت شدم ولی استادم تاریخ خاصی تعیین نکرده و گفته اول از سفارت بپرسم که کی میتونم وقت بگیرم و بعد دانشگاه نامه رسمی من رو برام تنظیم میکنه تا با اون اپلای کنم. در ضمن خود دانشگاه هزینه سفر و جای منو میده. میخواستم بدونم الان که تقریبا فصل خلوتی برای ویزا هست کی تقریبا میتونن بهم وقت بدن (با توجه به اینکه دعوت رسمی از دانشگاه دارم) و اگر مسقیم برم سفارت یا زنگ بزنم جوابگو هستن؟ چون میخوام سریع کارامو انجام بدم. ممنون RE: گرفتن وقت از سفارت هلند - ForeverBlue - 25-09-2015 درود بر شما و خوش آمدید به این فروم ساده ترین راه این است که به سفارت ایمیل بزنید. ایمیل سفارت TEH-APP@minbuza.nl است و موارد اشاره شده در این صفحه را باید در متن نامه بنویسید (نام و شماره پاسپورت و ...) سپس با شرح مختصر موضوع (در حد همان یک خط) بخواهید به شما اعلام کنند چه زمانی وقت دارند. RE: گرفتن وقت از سفارت هلند - NGH - 27-09-2015 (25-09-2015, 08:48 PM)ForeverBlue نوشته: درود بر شما و خوش آمدید به این فروم ممنون از راهنماییتون. من امروز صبح ایمیل زدم ولی یک ایمیل برام اومد که اولش اینارو نوشته. این یعنی چی؟ یعنی وقت ندارن؟ یا باید دوباره ایمیل بزنم؟ یا باید منتظر جواب باشم؟ لطفا کمک کنید Appointments for visa applicants scheduled to travel within 3 months can be asked for via TEH-APP@minbuza.nl Due to the high number of requests, we cannot accommodate appointment requests at short notice. Please send an e-mail (in English) with : 1. date of your scheduled travel 2. purpose of your scheduled visit (visit to family/friends – business visa – tourist visa) 3. family name 4. given names 5. passport number 6. telephone number where you can be reached Please send your e-mail only once For your information: - If the requested information (number 1-6) is not complete, you will NOT receive an appointment date and time. - The appointment date and time that you will receive can NOT be changed. Please mention preferred dates for your appointment in your e-mail message. (27-09-2015, 10:23 AM)NGH نوشته: ممنون از راهنماییتون. من امروز صبح ایمیل زدم ولی یک ایمیل برام اومد که اولش اینارو نوشته. این یعنی چی؟ یعنی وقت ندارن؟ یا باید دوباره ایمیل بزنم؟ یا باید منتظر جواب باشم؟ لطفا کمک کنید همین الان وقت بهم دادن اول هفته دیگه ![]() RE: گرفتن وقت از سفارت هلند - NGH - 28-09-2015 دوباره سلام. ممنون میشم دوباره منو راهنمایی کنید و البته فوری. من برای 5 اکتبر وقت گرفتم و استادم دوتا تاریخ 23 اکتبر و 3 نوامبر رو بهم پیشنهاد داد برای مصاحبه. به نظرتون کدوم تاریخ بهتره؟ یه سوال هم دارم راجع به گواهی اشتغال به کار. من به عنوان research assistant بصورت پروژه ای کار میکنم میتونم گواهی بگیرم ولی رسید حقوق ندارم چون سوپروایزرم خودش به حسابم پول میریزه. چیکار باید بکنم؟ گواهی موجودی بانک کافی نیست؟ لطفا ببخشید که انقدر سوال میکنم ولی میشه لطفا جواب این سوالمو و سوال قبلیمو بدید چون وقتم نزدیکه. استادم برای دعوتنامه و نامه رزرو هتل رو فرستاده ولی اسم کامل فامیل منو ننوشته چون اسم فامیل من دو بخش داره. حالا باید ازش بخوام اینو عوض کنه؟ همینطور یاد ش رفته بنویسه هزینه سفر با خودشه. میشه لطفا کمک کنید؟ RE: گرفتن وقت از سفارت هلند - ForeverBlue - 30-09-2015 (28-09-2015, 11:36 AM)NGH نوشته: دوباره سلام. ممنون میشم دوباره منو راهنمایی کنید و البته فوری. درود بر شما 3 نوامبر بهتره. اگر در همان گواهی اشاره شود که حقوق شما چقدر است کافی است. موجودی بانکی هم که لازم است. این که هزینه سفر با خودشه خیلی مهمه. اگه میتونه بگید یکبار دیگه بفرسته. |