آکادمیا کافه
خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: سفر به آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B3%D9%81%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- موضوع: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا (/Thread-%D8%AE%D8%B7%D9%88%D8%B7-%D9%87%D9%88%D8%A7%D9%BE%DB%8C%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D9%81%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - Solaris - 27-06-2014

(27-06-2014, 01:44 AM)'M1KE' نوشته: به نظر میرسه خود هواپیما برای قطری باشه ولی خطوط American Airlines اون رو کرایه کرده باشه و خود پرواز به اسم شرکت AA هست. وقتی شما پرواز چند تیکه می گیرید این شرکت ها بین خودشون یک بده و بستون هایی رو انجام میدن تا امکان انجام اون پرواز چند تیکه برقرار باشه.
در مورد بار فقط در نظر داشته باشین که برخی از افرادی که با شما سوار پرواز اول میشین ممکنه مقصد نهایی شون دوجه یا جای دیگه ای باشه برای همین به فردی که بار رو تجویل میدین هماهنگ کنید که برچسب مربوط به مقصد (شیکاگو) رو بزنند که در دوجه گم نشه. البته خودشون هم گاهی وقتی صف کارت پرواز تشکیل میشه میان مقصد نهایی مسافرها رو می پرسن و ممکنه یک برچسب هایی هم بزنند ولی به هر حال کار از محکم کاری عیب نمی کنه.
پینوشت: مطمئنید که گزینه اولی که نوشتین برای KLM هست به رم میره؟ تا جایی که من اطلاع دارم KLM در آمستردام توقف می کنه. احتمالا پروازی که دیدین برای الیتالیا بوده.

ممنون که به مورد برچسب اشاره کردید. بله مطمئن هستم که KLM هستش. 

RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - Solaris - 28-06-2014

(27-06-2014, 12:17 AM)'Solaris' نوشته: دوستان من قصد دارم از CheapOair بلیط تهیه کنم و از بین پروازا دوتاش واسم از همه بهتره:
اولیش با :KLM
تهران- رم
رم – آتلانتا
آتلانتا-ممفیس
به ترتیب با کانکشنای 3.30  و 4.20 (هر سه پرواز با KLM)
دومین کیس با قطری:
تهران- دوحه
دوحه- شیکاگو
شیکاگو-ممفیس
به ترتیب با کانکشنای 1.50 و 2.55  (پرواز اول با قطر، دوتای بعدی با American Airlines)
حالا با توجه به اینکه با پرواز KLM فقط ی چمدون Free است و واسه بعدی باید 75 تا پرداخت کرد ولی با قطری دو تاش فریه  و همچنین چون شنیدم پرواز قطری کلا بهتره من ترجیح میدم با قطری بپرم.
اگرچه کانکشنای KLM طولانی تره اما واسه پرواز تهران-دوحه-شیکاگو-ممفیس هم بازهر کدوم از کانکشنا تقریبا 2 و 3 ساعت هست.
 دوستان لطفا نظرشون رو بگن. ممنون میشم 

بچه ها من هنوز گیره این چمدونا هستم.
کسی میدونه محدودیت حمل بار تو American Airlines چند چمدون و با چه ابعادی هستش؟
تو سایتش که طبیعتا هیچی مربوط به ایران یافت نمیشه.
هنوز هیچ بلیطی رزو نکردم اما اگه بخوام با قطری برم که خوب دوتا چمدون امکانش هست، ولی می خوام بدونم تو پروازای بعدی که با AA هست آیا برای چمدون دوم جریمه باید پرداخت شه؟
ممنون  

RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - M1KE - 28-06-2014

من هم در سایت شون جواب مطمئن نگرفتم. چون برای مقصدهایی که در فهرست نبوده اشاره شده با reservation تماس بگیرید و برای داخل آمریکا هم یک مقدار مبهم نوشته که برای اولی 25 دلار و برای دومی 35 دلار هست.

این رو هم اشاره کنم که من خودم هیچوقت برای هیچ سفری، چه داخلی چه خارجی، دو تا چمدون نبردم چون جابجایی و حمل و نقل درون شهری اش سخته. در عوض carry on رو یک کوله نسبتا بزرگ گرفتم که چرخدار هست. همیشه می تونید یک وسیله شخصی کوچیک مثل لپ تاپ یا کیف دستی کوچیک هم دست تون بگیرید. وزن چمدون در بدترین حالت 23 کیلو مجاز هست که تا حدود 25 باشه کاری ندارند (ولی اگر 25 کیلو گذاشته بودین خودتون یک سری اقلام غیر ضروری سنگین رو در نظر داشته باشین که اگر گیر دادن اونها رو خارج کنید!). در مورد American Alirelines هم وزن مجاز چمدون رو 23 کیلو اعلام کرده.

وزن carry on حول و حوش 8 تا 10 کیلو باید باشه ولی به ندرت کسی وزن اون رو چک می کنه و به همین دلیل اگر اقلام ضروری دارین که سنگین هستند می تونید اونها رو به Carry on منتقل کنید! مثلا خود من پوتین و این جور چیزها رو در کوله می گذارم و اون رو هم طوری جابجا می کنم که به نظر نرسه سنگین هست!

ابعاد carry on رو طوری در نظر بگیرید که بیشتر از 50*35*20 سانت نباشه (ارتفاع یه کم بیشتر رو میشه باهاش کنار اومد چون به صورت طولی در قفسه های بالای سرتون می گذارید ولی عرض و ضخامت خیلی بیشتر از این حدود ممکنه اجازه نده درب اون قفسه ها بسته بشه. همین خط American Aireline هم ابعاد مجاز برای carry on رو 56*36*23 تعیین کرده.

وقتی سوار هواپیما میشین بهتره کوله پشتی رو پشت تون و کیف لپ تاپ هم دست تون باشه و اینها رو روی هم نچیده باشین یا مثلا اگر اورکتی چیزی هم دارین تنتون باشه. اگر همه اینها موقع داخل شدن روی هم چیده شده باشه و زیاد به نظر برسن ممکنه گیر بدن و وزن و ابعاد و بقیه ماجرا رو دقیق تر چک کنند.

در کل به نظرم خیلی از چیزهایی رو که با خودتون می خواهید ببرید در مقصد هم به راحتی میشه خرید و هر چه سبک تر سفر کنید راحت تر هستین. از این دید فقط وسایل ضروری رو ببرید. برای نمونه کتاب ها وزن زیادی دارند و در کتابخونه دانشگاه می تونید اونها رو فرض بگیرید. خیلی از اقلام مصرفی رو هم در هر فروشگاه زنجیره ای یا سوپرمارکتی میشه پیدا کرد و به نظرم نیازی نیست از هر چیزی برای مصرف یک سال رو با خودتون ببرید.

به هر حال این سیستم سفر من هست. شما خودتون هم تحقیق کنید.

RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - Solaris - 28-06-2014

(28-06-2014, 06:33 PM)'M1KE' نوشته: من هم در سایت شون جواب مطمئن نگرفتم. چون برای مقصدهایی که در فهرست نبوده اشاره شده با reservation تماس بگیرید و برای داخل آمریکا هم یک مقدار مبهم نوشته که برای اولی 25 دلار و برای دومی 35 دلار هست.
این رو هم اشاره کنم که من خودم هیچوقت برای هیچ سفری، چه داخلی چه خارجی، دو تا چمدون نبردم چون جابجایی و حمل و نقل درون شهری اش سخته. در عوض carry on رو یک کوله نسبتا بزرگ گرفتم که چرخدار هست. همیشه می تونید یک وسیله شخصی کوچیک مثل لپ تاپ یا کیف دستی کوچیک هم دست تون بگیرید. وزن چمدون در بدترین حالت 23 کیلو مجاز هست که تا حدود 25 باشه کاری ندارند (ولی اگر 25 کیلو گذاشته بودین خودتون یک سری اقلام غیر ضروری سنگین رو در نظر داشته باشین که اگر گیر دادن اونها رو خارج کنید!). در مورد American Alirelines هم وزن مجاز چمدون رو 23 کیلو اعلام کرده.
وزن carry on حول و حوش 8 تا 10 کیلو باید باشه ولی به ندرت کسی وزن اون رو چک می کنه و به همین دلیل اگر اقلام ضروری دارین که سنگین هستند می تونید اونها رو به Carry on منتقل کنید! مثلا خود من پوتین و این جور چیزها رو در کوله می گذارم و اون رو هم طوری جابجا می کنم که به نظر نرسه سنگین هست!
ابعاد carry on رو طوری در نظر بگیرید که بیشتر از 50*35*20 سانت نباشه (ارتفاع یه کم بیشتر رو میشه باهاش کنار اومد چون به صورت طولی در قفسه های بالای سرتون می گذارید ولی عرض و ضخامت خیلی بیشتر از این حدود ممکنه اجازه نده درب اون قفسه ها بسته بشه. همین خط American Aireline هم ابعاد مجاز برای carry on رو 56*36*23 تعیین کرده.
وقتی سوار هواپیما میشین بهتره کوله پشتی رو پشت تون و کیف لپ تاپ هم دست تون باشه و اینها رو روی هم نچیده باشین یا مثلا اگر اورکتی چیزی هم دارین تنتون باشه. اگر همه اینها موقع داخل شدن روی هم چیده شده باشه و زیاد به نظر برسن ممکنه گیر بدن و وزن و ابعاد و بقیه ماجرا رو دقیق تر چک کنند.
در کل به نظرم خیلی از چیزهایی رو که با خودتون می خواهید ببرید در مقصد هم به راحتی میشه خرید و هر چه سبک تر سفر کنید راحت تر هستین. از این دید فقط وسایل ضروری رو ببرید. برای نمونه کتاب ها وزن زیادی دارند و در کتابخونه دانشگاه می تونید اونها رو فرض بگیرید. خیلی از اقلام مصرفی رو هم در هر فروشگاه زنجیره ای یا سوپرمارکتی میشه پیدا کرد و به نظرم نیازی نیست از هر چیزی برای مصرف یک سال رو با خودتون ببرید.
به هر حال این سیستم سفر من هست. شما خودتون هم تحقیق کنید.

ممنون از راهنماییتون. چون من بین پروازای داخلی آمریکام فقط 2 ساعت و 55 مین وقت دارم، تصمیم گرفتم هیچ نوع ماده غذایی درون چمدونم نگذارم، حالا به نظرتون اگه بیام تو carry on خشکبار و آلو و چایی خشک و از این دست مواد حمل کنم باید اعلام کنم؟

RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - MaMi - 28-06-2014

(28-06-2014, 07:40 PM)'Solaris' نوشته:
ممنون از راهنماییتون. چون من بین پروازای داخلی آمریکام فقط 2 ساعت و 55 مین وقت دارم، تصمیم گرفتم هیچ نوع ماده غذایی درون چمدونم نگذارم، حالا به نظرتون اگه بیام تو carry on خشکبار و آلو و چایی خشک و از این دست مواد حمل کنم باید اعلام کنم؟

اول اینکه بنظرم 2 ساعت و 55 دقیقه زمان کافی است، درسته که ATL پرترافیک ترین فرودگاه امریکا است ولی به همون نسبت هم تعداد صف های CBP بیشتری داره، ولی در هر صورت شما چه در داخل چمدون مواد غذایی داشته باشید چه در داخل carry on باید در فرم آبی، اعلام کنید. از طرف دیگه اینکه وسایل رو بگردند یا خیر، یکجورایی شانسی است، مثلا من وقتی از ATL وارد شدم، افسر CBP چمدون های من رو نگشت ولی چمدون های دوست دیگه ای رو کلا جز به جز بررسی کرد.

RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - mahyarelc - 28-06-2014

(28-06-2014, 10:52 AM)'Solaris' نوشته:
بچه ها من هنوز گیره این چمدونا هستم.
کسی میدونه محدودیت حمل بار تو American Airlines چند چمدون و با چه ابعادی هستش؟
تو سایتش که طبیعتا هیچی مربوط به ایران یافت نمیشه.
هنوز هیچ بلیطی رزو نکردم اما اگه بخوام با قطری برم که خوب دوتا چمدون امکانش هست، ولی می خوام بدونم تو پروازای بعدی که با AA هست آیا برای چمدون دوم جریمه باید پرداخت شه؟
ممنون  
همونطور که دوستان گفتن بهتره تماس بگیرین تا مطمئن بشید (قطر باید جوابتون رو بده). ولی به طور معمول فکر کنم مشکلی نیست و همون چمدونی که قطر میبرین رو AA قبول میکنه. من خودم تا پورت ورودی با امارات بودم بعد پروازم عوض میشد که همون ۲ تا چمدون رو بردم. کلا برای پروازهایی که چند تا کانکشن هست معمولا شرایط پرواز اول صدق میکنه.

RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - M1KE - 29-06-2014

مقررات مربوط به نوع و شکل موادی که درون carry on می گذارید خیلی سخت گیرانه هست و بسته به کشورش ممکنه این سخت گیری ها کم و زیاد باشه.

* اولین مورد وسایل تیز و برنده (مثل چاقوی ناخن گیر) یا وسایلی که می تونند به وسایل تیز و برنده تبدیل بشن (مثل شیشه یا قوطی شیشه ای) هست که نمیشه برد. برای نمونه در فرودگاه دوحه من دیدم قیچی "دو سانتی" یک نفر رو ازش گرفتن.

* دومین مورد وسایلی که می تونند به شکلی برای خفه کردن استفاده بشن مثل طناب، سیم شارژر لپ تاپ یا موبایل و مانند اینها (سخت گیری در این مورد کمتر از بالایی ها هست ولی برای اطمینان سیم شارژر و اینطور چیزها رو در چمدون بگذارید.)

* سومین مورد مایعات هست چون ممکنه مثل نیتروگلیسیرینی، اسیدی چیزی باشن یا خاصیت انفجاری داشته باشند. به همین دلیل بیشتر فرودگاه ها اجازه حمل بیشتر از قوطی هایی با حجم 100 میلی لیتر مایع رو نمیدن و اگر هم بدن احتمالا اون رو چک می کنند. مثلا یک بار در یکی از فرودگاه های ترکیه دیدم به مسافر گفت یه کم از آب معدنی اش رو بخوره (برای اطمینان از اینکه اسید یا نیتروگلیسیرین و اینها نباشه).

* چهارمین مورد اسپری ها هستند چون ممکنه اسپری فلفلی چیزی باشند برای همین ادکلن و عطر و دئودورانت و این طور چیرها رو هم در چمدون بگذارید بهتره.

* پنجمین مورد چیزهایی هست که با تکانه های هواپیما احتمال پحش شدن اونها در کابین مسافرها وجود داشته باشه مثل چیپس و پفک. اینطور چیزها باید در محفظه های پلاستیکی باشه. مثلا احتمال داره پفک در بسته رو گیر ندن ولی دربازش رو گیر بدن. مربا و اینطور چیزها رو هم تقریبا نمیشه برد.

در کل چیزهایی رو در carry on بگذارید که اگر گیر دادن بتونید به راحتی از شرش خلاص بشین. افرادی که مسوول کنترل carry on هستند بیشتر از نظر امنیتی وسایل درونش رو چک می کنند و کاری به وزن اونها ندارند چون مسوولش بیشتر اون افرادی هستن که کارت پرواز رو صادر می کنند.

از نظر اعلام کردن هر چیزی که قابل اعلام باشه از خشکبار گرفته تا پول نقد و اشیای قیمتی بیش از 10 هزار دلار و مانند اینها حتی اگر در جیبتون هم گذاشته باشین باید اعلام بشه.

(28-06-2014, 07:40 PM)'Solaris' نوشته:

RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - Dr.Roya - 29-06-2014

سلام بچه ها.
کسی می دونه داستان این 25$ و 35$ که تو american airlines نوشته واسه پروازای domestic چیه؟
یعنی هیچ باری نمی شه برد یا carry on می شه و برای baggage  باید به ازای هر کدوم اولی 25 تا و دومی 35 تا پرداخت کنیم؟
اصلا پرداخت ها چه طوره؟cash یا credit card ؟
من مقصدم سایکس فالز هست اما متاسفانه هیچ آزانسی واسه حدود 10 اگست به اونجا پرواز مستقیم نداره،با کانکشم هایی هم که آژانس در نظر گرفته اکه بلیط بگیرم همشون بالای 7/8 میلیون به بالا در میاد!!!!!
از سایت cheapoair  و onetravel هم چک می کنم پروازای 1000$ هست اما یا :
1:
connecting flight wait time از شیکاگو به سایکس فالز خیلی کمه(کلا پرواز قطر) : 1h,45min
2:
یکی دیگشم با پروازه اتحاده که از ابوظبی خط عوض می شه با american airline و من نمی دونم چه طوری میشه اون 2 تا 23 کیلویی که تو اتحاد مجاز هست  رو انتقال بدم به amercian airline ؟اما استاپش تو شیکاگو تا پرواز داخلیه بعدیش خوبه نزدیک 5 ساعته...
3:
این رو هم الآن از skyscanner پیدا کردم:
تهران-رم-------رم-آتلانتا-------آتلانتا-سایکس فالز
پروازها:آلیتالیا------دلتا---------دلتا
با استاپ های 3/30 و4/30 ساعته!

RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - mahyarelc - 30-06-2014

(29-06-2014, 11:10 AM)'Dr.Roya' نوشته: سلام بچه ها.
کسی می دونه داستان این 25$ و 35$ که تو american airlines نوشته واسه پروازای domestic چیه؟
یعنی هیچ باری نمی شه برد یا carry on می شه و برای baggage  باید به ازای هر کدوم اولی 25 تا و دومی 35 تا پرداخت کنیم؟
اصلا پرداخت ها چه طوره؟cash یا credit card ؟
من مقصدم سایکس فالز هست اما متاسفانه هیچ آزانسی واسه حدود 10 اگست به اونجا پرواز مستقیم نداره،با کانکشم هایی هم که آژانس در نظر گرفته اکه بلیط بگیرم همشون بالای 7/8 میلیون به بالا در میاد!!!!!
از سایت cheapoair  و onetravel هم چک می کنم پروازای 1000$ هست اما یا :
1:
connecting flight wait time از شیکاگو به سایکس فالز خیلی کمه(کلا پرواز قطر) : 1h,45min
2:
یکی دیگشم با پروازه اتحاده که از ابوظبی خط عوض می شه با american airline و من نمی دونم چه طوری میشه اون 2 تا 23 کیلویی که تو اتحاد مجاز هست  رو انتقال بدم به amercian airline ؟اما استاپش تو شیکاگو تا پرواز داخلیه بعدیش خوبه نزدیک 5 ساعته...
3:
این رو هم الآن از skyscanner پیدا کردم:
تهران-رم-------رم-آتلانتا-------آتلانتا-سایکس فالز
پروازها:آلیتالیا------دلتا---------دلتا
با استاپ های 3/30 و4/30 ساعته!

- بطور معمول برای پروازهای داخلی (و نه کانکشن ها) AA همونطور که گفتین فی میگیره: اولی ۲۵ و دومی ۳۵ دلار. ولی carry on میتونید داشته باشید. (سایز)
من تاحالا با cash پرداخت نکردم ولی با توجه به اینکه گفته که میشه بلیطو با cash خرید فکر نمیکنم برای baggage مشکلی باشه که cash باشه
- همونطور که تو این پست اشاره شد تا اونجا که اطلاع دارم برای پروازهای اینترنشنال و چند کانکشنه مقررات پرواز اول برای کل پرواز صدق میکنه و نباید مشکل خاصی برای شما باشه. یعنی شما بار رو تو امریکا تحویل میگیرین و نه کانکشن قبلش. ولی برای اطمینان کامل بهتره از اتحاد بپرسین (با customer srvcice ارتباط برقرار کنین)
هر دو پرواز آخری که اشاره کردین خوب هستن

RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - Dr.Roya - 01-07-2014

مرسی از جواب.
من برای 12 aug بلاخره بلیط تهیه کردم و خواستم به بچه هایی که مثل  نگران قیمت،استاپ ها یاrefunable نبودن بلیطشون هستن بگم که آزانسی هست به اسم مارون تور در شبخ بهایی جنوبی که واقعا کمک می کنن به دانشجوها که بلیط مناسب از همه نظر با همون فاکتورهایی که می خوایم رو خیلی صبورانه پیگیری می کنن و می خرن.مثلا من هر آژانسی میرفتم یا می گفت پرواز مستقیم به اون شهری که من می خواستم اصلااااااا واسه 12 Aug وجود نداره یا اصلا economy ندارن وقیمتا حدود 13 تا 18 میلین می دادن ام با کمک assistant های این آزانس از بین ده ها آزانس دیگه من و یه دانشجوی دیگه که اون هم مثل من دنبال یه پرواز با فاکتورهای مشابه بود با 3970000 بلیط تهیه کردن هم مستقیم به مقصدم و هم قول دادن که اگه بلیط ارزون تر پیدا کردن با هزینه تنها 20000 تومن بلیطم رو عوض کنند.حتی هزینه cancel کردن بلیطشون هم 20000 تومن بود که به نسبت بقیه جاها عالی بود.