آکادمیا کافه
تاخیر در ازدواج به خاطر گرفتن پذیرش و راه‌حل‌ها آن - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: تاثیر پذیرش و مهاجرت بر زندگی(سایر موارد) (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%A7%D8%AB%DB%8C%D8%B1-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D8%B1-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF)
+--- موضوع: تاخیر در ازدواج به خاطر گرفتن پذیرش و راه‌حل‌ها آن (/Thread-%D8%AA%D8%A7%D8%AE%DB%8C%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC-%D8%A8%D9%87-%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D8%B1%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D8%AD%D9%84%E2%80%8C%D9%87%D8%A7-%D8%A2%D9%86)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

RE: تاخیر در ازدواج به خاطر گرفتن پذیرش و راه‌حل‌ها آن - javad90 - 04-08-2014

و اما موضوع اصلی؛ ازدواج.
همه چیز از اینکه دیدگاه شما نسبت به ازدواج چیه شروع میشه. من تو 21 سالگی ازدواج کردم. الان بعد از بیش از دو سال و نزدیکی به تاریخ عروسیم شاید تازه دارم با معنی دقیق کلمه هم کف آشنا میشم.

به نظر من مهم ترین نکته دلیل شما برای ازدواجه. ازدواج میکنی که تو غربت تنها نباشی؟ خرج زندگیت راحت تر باشه؟ بچه دار بشی؟ دوست قبلیت رو فراموش کنی؟ یه شبه ره صد ساله رو بری؟ چون خشگله؟ چون باباش پولداره؟ که معتاد نشی؟ که همه باید ازدواج کنن. که که که ...

اول بیاین و معنی زندگی مشترک رو واسه خودتون تعریف کنید. میخواین یه ماشین بخرین میرین یه ماه میرین چک میکنین، میخواین یه خونه بخرین کل شهر رو میگردین، ولی وقت ازدواج که میرسه! وقت بچه دار شدن که میرسه! دیدین جدیدا میگن یهو شد!! اول بیاین و معانی رو واسه خودتون تعریف کنین. دلایل رو تعریف کنین. اگه مسلمونید شرایط دین رو واسه خودتون بنویسید بعد اینارو مثه یه پازل کنار هم بزارید. اونوقت ببینین کجای کار اشتباهه. دختر و پسر فرقی نمیکنه. هر وقت تونستین با خودتون کنار بیاین اونوقت شاید بتونید با یه نفر دیگه هم زندگی کنید!

اگه تعریفتون درست بود، اونوقت انتظاراتتون هم بجا میشه، اونوقته که اون مشکلاتی که خودتون بهش اشاره کردین احتمالا دیگه اتفاق نمیافته. اونوقته که اگه به اصطلاح نون شب هم نداشتین تو سرو کله هم نمیزنید. به نظرم اونی که حتی یه بخش کوچیک از هدفش بحث مالیه، کار سختی واسه خوشبخت شدن داره. شما که غریبه نیستید، معنی خوشبختی رو هم واسه خودتون بنویسید! حالا اگه شرایط با شما سازگار نبود که قرار نیست جا بزنید.

درباره فلسفه ازدواج از نگاه دین و شرایط خاص اون که شاید تو نگاه اول به مذاق ما خوش نیاد. شما تا حالا چند تا کتاب علمی خوندین؟ چند تا مقاله خوندین؟ حالا یه سوال. واسه این موضوعی که درباره شرط طلاق و درآمد و کار همسر مطرح کردین چقدر در مورد دلایل دین خوندین؟ چطور وقتی میخواین درمورد یه موضوع علمی صحبت کنید، قبلش کلی تحقیق و بررسی انجام میدین تا یه موقع اشتباهی چیزی رو نگید ولی در مورد این جور چیزا همه واس خودمون استاد میشیم. بازم میگم، شما ظاهرا قشر فرهیخته جامعه هستید پس لطفا قبل از اظهار مطلبی اون رو به طور کامل بررسی کنید. البته بیان دیدگاه ها خوبه، ولی تعمیم اون به همه و به اصطلاح تز دادن، نه.

در نهایت امیدوارم با شناخت درست تصمیم به ازدواج بگیرید. خوشبخت باشید...

RE: تاخیر در ازدواج به خاطر گرفتن پذیرش و راه‌حل‌ها آن - saaaaam - 05-08-2014

سلام 
امروز یکی از دوستانم بهم نظرشان در مورد مهریه و ازدواج فرستادن بنظرم خیلی پخته و خردمندانه بود اینجا می گذارم که همه استفاده کنند
امیدوارم کسی که دوستش دارم  و همه این مطلب را بخوانندSmile
-----------------------------
"می دونید وضعیت نابسامان امروز جامعه ما و جوونا یه تابع n متغیره ست و یه شبه به وجود نیومده، متاسفانه مردم قوانین و احکام دینی رو به نفع خودشون تفسیر و اجرا می کنند. مهریه اگر معنیش هدیه است و نشون دهنده علاقه مرد به زن چرا باید سرش چونه زد؟
اول اینکه مشکل عمده جامعه ما ضعف شخصیت و احساس حقارتیه که اکثر مردم دارند و این باعث میشه که ضعف های خودشون با چشم و همچشمی و فخر فروشی جبران کنند. نتیجه هم وضعیت امروز ماست که همه با هر سطح درآمدی تمام هم و غمشون داشتن آخرین مدل گوشی، ماشین و هزاران چیز دیگه باشه. عامه مردم ما نه اهل مطالعه اند نه اهل پژوهش و به طور خلاصه بیکارند. آدم بیکارم باید خودش با یه چیزی سرگرم کنه دیگه. همین چشم وهمچشمی یه علت بالاتر رفتن میزان مهریه ست  که مردم نمی خوان مهریه دخترشون از فلانی پایین تر باشه.
نکته بعد هم ضعف قوانین حقوقی کشور ماست. تا زمانی که حق طلاق یه جانبه و فقط در اختیار مرده نمیشه توقع حذف یا کم کردن میزان مهریه رو داشت. چون دخترها و خانواده دخترها همواره این نگرانی دارند که داماد بد از آب دربیاد و در نتیجه از مهریه به عنوان حربه ای برای جداشدن استفاده می کنند که بگن تو با طلاق موافقت کن من مهریه ام می بخشم.
در نهایت اینکه به قول شما پسر جوون پولدار تو ایران تحصیل کرده نیست و از نظر سطح فکری واقعا با یه دختر تحصیل کرده جور نیست پس دخترهای تحصیل کرده ( البته از دانشگاه های درست حسابی وگرنه الان ماشالا همه یه لیسانس دارند) باید واقع بین باشند و از یه پسر با شرایط مشابه خودشون توقع خونه و ماشین و... نداشته باشند. 
به شخصه  به خودم به چشم یه شئ قابل قیمت گذاری نگاه نمی کنم و ترجیح میدم مهریه ام به عنوان هدیه هرچند اندک بهم اهدا بشه تا اینکه فرضا 1300 و n تا سکه رو کاغذ باشه. 
به هرحال نمی دونم شخص مورد علاقه شما هم به چه علت و تحت چه شرایطی همچین مهریه ای می خواد اما نگران نباشید الان مهریه فقط تا 100 سکه ضمانت اجرایی داره  و دولت برای بقیه اش مرد تحت فشار نمی ذاره. "
----------------------
شاد باشید و ممنون از دوست خوبم

RE: تاخیر در ازدواج به خاطر گرفتن پذیرش و راه‌حل‌ها آن - javad90 - 05-08-2014

(05-08-2014, 12:45 AM)'saaaaam' نوشته: متاسفانه مردم قوانین و احکام دینی رو به نفع خودشون تفسیر و اجرا می کنند. مهریه اگر معنیش هدیه است و نشون دهنده علاقه مرد به زن چرا باید سرش چونه زد؟

بله، کاملا درسته و ریشه مشکلات هم همینجاست. حرف خوبه ولی واسه بقیه. مشکل از همون معیارهاییه که ما واسه ازدواج داریم. چون معیارمون اونی که باید باشه نیست، پس یه جورایی بخوای نخوای ترس از بروز مشکلات در آینده باعث میشه که دختر و خانوادش بخوان با مهریه بالا ریسک کار رو کم کنن! و این باعث خجالته. هدف مهریه چیز دیگه ای بوده ولی الان اکثرا به عنوان یه ابزار بهش نگاه میشه.
مشکلات ما تو جامعه به دلایلی خیلی زیاده. ولی ما خودمون هم خیلی از مواقع ایجاد مشکل میکنیم. یه سوال ازتون دارم. اگه روزی پدر و مادر دختری بشین، دخترتون رو با چه شرایطی راهی خونه بخت میکنین؟ یه موقع پس فردا خودتون بدتر از اینایی که هستن نشین!

(05-08-2014, 12:45 AM)'saaaaam' نوشته: اول اینکه مشکل عمده جامعه ما ضعف شخصیت و احساس حقارتیه که اکثر مردم دارند و این باعث میشه که ضعف های خودشون با چشم و همچشمی و فخر فروشی جبران کنند. نتیجه هم وضعیت امروز ماست که همه با هر سطح درآمدی تمام هم و غمشون داشتن آخرین مدل گوشی، ماشین و هزاران چیز دیگه باشه.

عامه مردم ما نه اهل مطالعه اند نه اهل پژوهش و به طور خلاصه بیکارند. آدم بیکارم باید خودش با یه چیزی سرگرم کنه دیگه. همین چشم و همچشمی یه علت بالاتر رفتن میزان مهریه ست  که مردم نمی خوان مهریه دخترشون از فلانی پایین تر باشه.

این گونه نگاه بالا به پایین رو اصلا نمی پسندم. جامعه مشکل داره، پس من و شما هم مشکل داریم، چون ما هم عضوی از این جامعه هستیم. وقتی ما جلوی یه سری رفتارها واکنش نشون ندیم اونوقت ما هم با اون ها شریکیم. بهتره سعی کنیم خودمون رو درست کنیم، اونوقت جامعه هم درست میشه. چطور یه راننده بد ایرانی وقتی میره مثلا کیش رانندگیش خوب میشه؟ همه چی رو رعایت میکنه؟ تازه اونجا پلیسشم کمتره! یه کم بیشتر به این موضوع فکر کنید.

در مورد پاراگراف دوم که شدیدا مخالفم! مگه زندگی فقط مطالعه و پژوهشه که هر کی این کارو نمیکنه بیکاره! تحقیق و مطالعه ارزش زیادی داره ولی تو این دنیا چیزای دیگه ای هم هستن که با اهمیتن.

(05-08-2014, 12:45 AM)'saaaaam' نوشته: نکته بعد هم ضعف قوانین حقوقی کشور ماست. تا زمانی که حق طلاق یه جانبه و فقط در اختیار مرده نمیشه توقع حذف یا کم کردن میزان مهریه رو داشت. چون دخترها و خانواده دخترها همواره این نگرانی دارند که داماد بد از آب دربیاد و در نتیجه از مهریه به عنوان حربه ای برای جداشدن استفاده می کنند که بگن تو با طلاق موافقت کن من مهریه ام می بخشم.
دین رسمی کشور ما اسلامه. پس طبیعیه که شرایط قانونی پیش فرض هم بر همین اساس باشه. این شرایط برای سایز مذاهب مثل مسیحی، یهودی و زرتشتی و ... در کشور نیست و برای مسلمانان هست.
خب اینجا یه سوال پیش میاد. شما خودتون رو مسلمان میدونید یا نه؟ اگه جواب مثبته پس بهتره برید درباره دلیل انجام این کار و اصول زندگی مشترک بیشتر مطالعه کنید و با متخصصان این کار صحبت کنید. اگر هم جواب منفیه که اصلا شما مشکلی نداری!!

درباره استفاده از مهریه به عنوان حربه. این یه جواریی مثه خیلی از چیزای دیگه به یه فرهنگ غلط تبدیل شده. احتمالا میدونید که مهریه هیچ ربطی به طلاق نداره و یه حق قانونی و شرعی خانم از شوهرشه که دلایلش هم مشخصه و بهتره که در همون ابتدا پرداخت بشه، همونطور که داستان بزرگان دین ما درباره مهریه معروفه و احتمالا شنیدید.

(05-08-2014, 12:45 AM)'saaaaam' نوشته: در نهایت اینکه به قول شما پسر جوون پولدار تو ایران تحصیل کرده نیست و از نظر سطح فکری واقعا با یه دختر تحصیل کرده جور نیست پس دخترهای تحصیل کرده ( البته از دانشگاه های درست حسابی وگرنه الان ماشالا همه یه لیسانس دارند) باید واقع بین باشند و از یه پسر با شرایط مشابه خودشون توقع خونه و ماشین و... نداشته باشند. 
به شخصه  به خودم به چشم یه شئ قابل قیمت گذاری نگاه نمی کنم و ترجیح میدم مهریه ام به عنوان هدیه هرچند اندک بهم اهدا بشه تا اینکه فرضا 1300 و n تا سکه رو کاغذ باشه. 
به هرحال نمی دونم شخص مورد علاقه شما هم به چه علت و تحت چه شرایطی همچین مهریه ای می خواد اما نگران نباشید الان مهریه فقط تا 100 سکه ضمانت اجرایی داره  و دولت برای بقیه اش مرد تحت فشار نمی ذاره.
دقیقا درسته و خب این درک اون شخص رو میرسونه که انتظاراتش رو با واقعیت تطبیق بده. البته بازم تاکید میکنم دلایل ازدواج مهمترین نکته برای شروع یه زندگی مشترکه.

بخش آخر گفته های دوست شما هم خیلی جالبه، 100 تا سکه واسه من خیلی زیاده: )) حالا نمیدونم طرف صحبت شما کی بوده که 100 تا به نظر واسش چیزی نیست!!
 در مورد میزان مهریه خیلی ها میگن نه، دوسش داریم، هر چی بگه قبوله، کی داده و کی گرفته و از این حرفا. من نمیدونم اینایی که هی پا میشن میگن رسم و رسوم اینه و اونه و باید انجام بشه. برین یه سوال ازشون بکنین که اصلا مهریه چیه؟ ببین اگه تونست درست جواب بده! یکی از نکات مهم اینه که شما که سطح علمی و اجتماعیت مشخصه خب سراغ کسی برو که دیگه حداکثر دو سه پله با هم فاصله داشته باشی، نه اینکه اون پله اول باشه و شما پله صدم!! اینا دقیقا یکی از مصداق هم کف بودنه.

RE: تاخیر در ازدواج به خاطر گرفتن پذیرش و راه‌حل‌ها آن - ForeverBlue - 05-08-2014

این بحث خیلی بحث مهم و در عین حال مفصلی است. ممنون از همه دوستانی که نظراتشون رو به اشتراک گذاشتند.
نکته ای که باید یادآوری کنم اینه که با توجه به هدف فروم -که صرفا مباحث مربوط به پذیرش هستش- این تاپیک نیز موضوع تاثیر پذیرش در زمانبندی برای ازدواج رو بررسی میکنه. یعنی با فرض اینکه همه موارد دیگر از جانب شخصی که قصد ازدواج دارد حل شده باشند و صرفا بخواهد تاثیر پذیرش و تحصیل را در تاخیر یا تعجیل در تصمیمی که گرفته است را مورد بررسی قرار دهد.

کلیات موضوع ازدواج و مهریه و مسایل فرهنگی و اجتماعی و سنتی و دینی و ... در حیطه فعالیت این سایت نیست.

بنابراین خواهش میکنم در ادامه این نکته رو مورد توجه قرار بدین.

RE: تاخیر در ازدواج به خاطر گرفتن پذیرش و راه‌حل‌ها آن - ahmadpashaei - 05-08-2014

(05-08-2014, 10:35 AM)'ForeverBlue' نوشته: این بحث خیلی بحث مهم و در عین حال مفصلی است. ممنون از همه دوستانی که نظراتشون رو به اشتراک گذاشتند.
نکته ای که باید یادآوری کنم اینه که با توجه به هدف فروم -که صرفا مباحث مربوط به پذیرش هستش- این تاپیک نیز موضوع تاثیر پذیرش در زمانبندی برای ازدواج رو بررسی میکنه. یعنی با فرض اینکه همه موارد دیگر از جانب شخصی که قصد ازدواج دارد حل شده باشند و صرفا بخواهد تاثیر پذیرش و تحصیل را در تاخیر یا تعجیل در تصمیمی که گرفته است را مورد بررسی قرار دهد.
کلیات موضوع ازدواج و مهریه و مسایل فرهنگی و اجتماعی و سنتی و دینی و ... در حیطه فعالیت این سایت نیست.
بنابراین خواهش میکنم در ادامه این نکته رو مورد توجه قرار بدین.

سلام به شما و بقیه دوستان
منم در چند پست قبل گفتم که این پستهای اخیر ربطی به این تاپیک نداره ولی نمیدونم چرا هیچکس و بخصوص خود من و یا بقیه اعضای قدیمی تر اینکارو نکردن! اینها بحثای عمومی هست و البته که در حیطه این سایت نیست ولی من فکر نمی کنم strict بودن جالب باشه. نظر من اینه که تاپیکی (فقط یکی!) با این عنوان کلی زده بشه چون نمیتونید بگید کسی در این تاپیک فعلی اصلا و به هیچ وجه به حاشیه نمیره یا نباید بره! چون حرف حرف میاره خود به خود اینجوری میشه هر از چندگاهی.حتی مدیرا هم میان[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]

RE: تاخیر در ازدواج به خاطر گرفتن پذیرش و راه‌حل‌ها آن - saaaaam - 14-08-2014

سلام دوستان
امروز یکی از دوستانم نظری داده بودند که چرا پسرها قبل از رفتن ترجیح می دهند ازدواج نکنند و ریشه اصلی مشکلات چیست ؟
چون دیدم حرف دل بسیاری را گفتن با کمی اصلاح در برخی از واژه ها می گذارم امیدوارم مفید واقع بشود!
"خیلی ها هستند که قبل از رفتن به خارج می خواستند ازدواج کنند اما خانواده همسر و خود فرد حاضر به حمایت و کوتاه اومدن مطابق شرایط پسر نمی شوند. مخصوصا اگه خانواده دختر با پافشاری قصد برگذاری مراسم پر خرج سنتی ازدواج ایرانی را داشته باشند.
توضیح:برای برگزاری مراسم عروسی برای 200 نفر در شرایط فعلی به طور میانگین همراه با میوه و شیرینی هشت میلیون تومان هزینه لازم است (بدون شام) که در کنار آن ماشین عروس و گل ماشین 750 هزار تومان، آرایشگاه عروس و داماد یک میلیون و 500 هزار تومان و فیلمبردار و عکاس چهار میلیون تومان هزینه در بردارد.
منبع
....یه مشکل دیگه هست اونم اینکه وقتی پسره با توجه به شرایطش که قبلا برای دختره توضیح داده، میره به خواستگاری دختر، دختره تازه یادش میفته مثل خانوادش شرایط سخت جلو پای پسره بزاره و اینجا هست که پسره میشه سنگ روی یخ.... آخه من نمیدونم چقدر میشه از پسری که داره میره خارج بلافاصله بعد از فوق لیسانسش / لیسانس چقدر میشه توقع سرمایه و حمایت مالی مکفی داشت. این واقعا حرف دل من هم هست!
و اینکه کلیه مراسم و تشریفات قبل و حین ازدواج را برای آن دختر محترم فراهم کرد؟؟؟ واقعا چه جور دوست داشتنی هست در حالی که با پسر مقابلشون اصلا کنار نمی آیند؟؟؟ ... همه ی ما پسرها به این امر واقف هستیم که مراسم و تشریفات ازدواج جزئی از بزرگترین آرزوهای یک دختر هست و بحثی در آن نیست اما آیا بهتر نیست این هزینه ها را نگه داریم برای رفاه نسبی اون ور آب؟؟؟ 
توضیح 2: البته اگه هزینه سرویس طلا و ... را اضافه کنید پس برای یک داماد بدون هزینه رهن خانه 33 میلیون تومان هزینه در بردارد. 
منبع روزنامه مشرق
موضوع یکی دو مورد نیست ... این امر ازدواج برای کسانی که در حال اپلای هستند، امری هست که نیاز به توکل به خدا و کمی سازش داره تا به ازدواج ختم بشه وگرنه فرد (دختر/پسر) باید تنها از کشور خارج بشه...
خارج داره افراد مجرد ایرانی را که بعد از مدتی وارد آنجا می شوند از پا در میاره و شاید به سمت بی بند و باری و رفع نیازهای موقتی آنها میکشونه... همه ی ما ضرر خواهیم کرد...تاسف بار هست شرایط...
"خواهشن دختر خانم ها شرایط پسرهای ایرانی را درک کنند!

RE: تاخیر در ازدواج به خاطر گرفتن پذیرش و راه‌حل‌ها آن - elahe - 14-08-2014

به نظر من ، به عنوان یک خانم ، اگه دختری توی ازدواج باهاتون سخت گرفت و شرایط  سخت و پر هزینه رفتن رو درک نکرد؛مطمئن باشید که شریک خوبی برای زندگی آینده شما نیست.
یک فرد با سواد و تحصیل کرده میدونه که اینکار ا نیاز به همراهی داره نه سنگ انداختن!
من الان یکی از دوستام دوست پسرش با کلی هزینه داره پذیرش میگیره و حدود یک سال هست که فقط داره درکش میکنه ، چون دوستش داره و دلشم به این خوش هست که سال دیگه میره پیشش اینم.
حالا بماند که ازدواج باید این عشق و علاقه و پای بندی بیشتر ازین حرفا باشه.
رو راست بگم ! تنها رفتن این جوری ارزشش بیشترهSmile

RE: تاخیر در ازدواج به خاطر گرفتن پذیرش و راه‌حل‌ها آن - mahnaz103 - 14-08-2014

یکی از مشکلاتی که ممکنه برا دونفری که هردو همزمان دارن اپلای میکنند پیش بیاد اینه که، ممکنه بر اساس خیلی از فاکتورها، پذیرش اینها باهم فرق کنه! مثلا پس از 2 سال زحمت و همراهی و همدلی، یکی بتونه بره کشورX که موقعیت عالی داره براش و دیگری موقعیت عالی Y براش پیاد بیاد! اینجاس که ممکنه یکی مجبور بشه بخاطر باهم بودن در کشور دیگه، یکم تغییر مسیر بده و به درجه پائین تری از موفقیت راضی بشه! 
به نظر من بهتره کسایی که الان در فکر اپلای هستند و باهمدیگه هم مسیر شدن و به قول معروف قصدشون برا باهم بودن جدیه، یکم عمیق تر و دقیق تر فکر کنند. فقط الان رو نبینند، یه نیم نگاهی به یکی دوسال آتی داشته باشند اینکه تا چه اندازه میتونند به خاطر هم از برخی موفقیت ها چشم پوشی کنند. 
من مواردی رو دیدم که دختره پس ازچندسال همراهی قبل اپلای، یهو موقعیت عالی براش پیش اومد امریکا بره تحصیل کنه و رفت!! اون موقع بود که پسره نمیتونست باهاش بره ! یه مشکلاتی داشت! (نمیتونستند ازدواج کنند تا دختره اول بعد اونم بعد اون بره! داستان داره!!) دختره صبر نکرد و گفت من میرم و تو تلاش کن بیا! اینطور شد که پسره دوسال تلاش کرد تا بتونه دقیقا اون شهری که دختره رفته اینم بره! تو این دوسال دوری اینها سختی زیادی کشیدند اما خب پسره رفت آخر سر! 
پس بهتره قبل اپلای به این چیزا فکر کنند دوستان تا نه بعدا ،به خاطر کوتاه اومدن پشیمون بشن ، نه بخاطر ترک کردن موقتی کسی که دوسش دارن

RE: تاخیر در ازدواج به خاطر گرفتن پذیرش و راه‌حل‌ها آن - saaaaam - 15-08-2014

میگن انچه از دل بر اید لاجرم بر دل نشیند!
یکی از دوستانم پستی گذاشته بود که بنظرم تحلیلی جامع و دقیق در رابطه با این موضوع هست. 
برای حسن ختام این تاپیک برای شما با کمی اصلاح در ادبیات قرار می دهم. امیدوارم این پست موجب بشه بتونیم بهتر در مورد زندگیمون و ادامه تحصیل و ارزش های واقعی زندگی تصمیم بگیریم

نقل قول از دوستم:" از نظر من این دو تا مقوله خیلی به هم مربوط نیستند. نظر من ( یک خانم ):
حالت اول :شما درگیر اپلای هستید و پذیرش میگیرید . کیس مناسبی ندارید. به نظر من اشتباهه که به دلیل تنها نبودن در غربت با کسی ازدواج کنید!! بهتر است که تنها بروید خارج و شرایط رو ببینید بعد تصمیم بگیرید.
حالت دوم :شما درگیر اپلای هستید و پذیرش میگیرید و کیس مناسبی تو زندگی تون هست. به نظر من رابطه رو حفظ کنید. اگه به قول اینوری های she is the one خارج که سهله جهنم هم باهاتون میاد. وقتی دو نفر عاشق هم هستند داشون میخاد همیشه با هم باشند. اگه هر کدوم نبودن با هم رو به هر طریقی انتخاب کنه اون رابطه ترک خورده است! الان خارج بعدا یه دلیل دیگه رو به شما ترجیح میدهد!
من وقتی خودم اپلای کردم و اومدم نه در سن ازدواج بودم و نه موردی تو زندگی ام بود برای همین چنین معقوله ایی به ذهنم نرسید. اینجا ازدواج کردم همسرم ایرانی نیست و خیلی هم راضی هستم. از نظر من هم ازدواج با غیر ایرانی تفاوت های خودش رو داره ولی بهتر و بدتر نیست. صرفا متفاوته. 
تو این 7 سالی و اندی که با قشر دانشجو اینجا در اتباط بودم این موارد رو دیدم:
  1. - دختر و پسر در ایران زن و شوهر بودند یکی یا هر دو پذیرش گرفته دیگری همراه بوده.
  2. - با هم دوست بودند اینجا با هم ازدواج کردند. ( هر دو پذیرش گرفتند )
  3. - مجرد اومدند و اینجا با کسی آشنا شدند و ازدواج کردند چه ایرانی و چه خارجی.
  4. - مجرد پذیرش گرفتند و بعد از چند سال چون نتونستند به دلایل واضح اینجا همسر پیدا کنند رفتند ایران با دوست دختر یا به شکل معرفی ازدواج کردند و برگشتند کانادا.
از این چهار گروه چیزی که من دور و برم دیدم ( و نه آمار حقیقی ) دو تا گروه اول متاسفانه بیشتر طلاق و جدایی توش بوده. از نظر من اکثرشون از قبل رابطه شون مشکل داشته و خارج اومدن تشدید کرده مشکلات رو. عین یه کشتی که ترک داشته باشه و توی آب ساکن چیزیش نشه ولی وقتی توی موج بیافته غرق بشه.
گروه آخر از همه موفق تر بوده ( باعث تعجب خود من) شاید به این دلیل که هر دو طرف رابطه تکلیفشون مشخص بوده.
از هر چهار گروه هم زوج خوشبخت زیاده و غیر خوشبخت. فرمولی وجود نداره. تنها این که اگه ازدواج رو به شکل معامله ببینینم بیاد یادمون باشه معامله هم سود داره و هم باخت و زیان. ولی با عشق ازدواج کنی دیگه معامله نمیکنی که نگران زیان باشی."
فکر کنم بیشتر دوستانی که دارن اپلای می کنن به پختگی لازم رسیدن که تفاوت عشق و هوس را درک کنند.
چند بیت شعر هم از حافظ برای حسن ختام تقدیم می شود:
ألا یا أیها السّاقی! أدر کأساً وناوِلها!    که عشق آسان نمود اول، ولی افتاد مشکل‌ها
به بوی نافه‌ای کآخر صبا زان طره بگشاید ز تاب جعد مشکینش، چه خون افتاد در دل‌ها!
مرا در منزل جانان چه امن و عیش , چون هر دم جرس فریاد می‌دارد که «بربندید محمل‌ها»
به می سجاده رنگین کن گرت پیر مغان گوید! که سالک بی‌خبر نبود ز راه و رسم منزل‌ها
شب تاریک و بیم موج و گردابی چنین هایل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل‌ها؟
همه کارم ز خود کامی به بدنامی کشید آخِر نهان کی ماند آن رازی کز او سازند محفل‌ها؟
حضوری گر همی‌خواهی از او غایب مشو حافظ! متیٰ ما تلق من تهویٰ، دعِ الدنیا و اهملها
شاد باشید

RE: تاخیر در ازدواج به خاطر گرفتن پذیرش و راه‌حل‌ها آن - helna - 30-10-2014

سلام به همه ی دوستان

ممنون از بابک عزیز به خاطر ایجاد این فروم

این روزا که قضیه ی ادامه تحصیلم در خارج از کشور جدی تر از گذشته شده،این موضوع خیلی ذهنم رو در گیر کرده بود که ازدواج قبل از اپلای یا خارج از ایران؟ که در این تاپیک تا حدودی  اطلاعاتم بیشتر شد

همیشه این نگرانی برای من وجود داشته که اگه قرار باشه به پسری که میخوام باهاش ازدواج کنم بگم من نمیخوام ایران بمونم ودلایلمو بهش بگم شاید قبلش بهم بگه باشه اما بعدش بزنه زیر همه چیز یا اینکه کلا شرایط تغییر کنه و به این سمت پیش بره که من نتونم به هدفم برسم باید باید چیکار کنم!!!
به نظرم خیلی تصمیم سختیه هیچیش معلوم نیست از یه طرف وقتی به مشکلاتی که ممکنه برای من در کشوری با زبان و فرهنگ متفاوت پیش بیاد فکر میکنم میگم خب ازدواج قبلش خوبه اما اون طرف قضیه نگرانم میکنه و منصرف میشم .
در حقیقت این موضوع خیلی مهمه اما درعین حال شخصی.
اما کلا به این نتیجه رسیدم اگه دونفر همزمان اپلای کنن خیلی بهتره.........[img]images/smilies/cool.gif[/img][img]images/smilies/shy.gif[/img]