![]() |
اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1) +---- انجمن: گذرنامه و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1) +---- موضوع: اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل (/Thread-%D8%A7%D8%AE%D8%B0-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%85%D8%B4%D9%85%D9%88%D9%84%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D9%81%D8%B1-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%D8%B1%D8%AC%D9%87-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%BA%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84) |
RE: اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل - ForeverBlue - 25-04-2015 (25-04-2015, 12:21 PM)'Masoud2020' نوشته: ممنون از پاسختون. دوست گرامی
همانطور که andre عزیز هم گفتند خیر. این موارد مستقل از هم هستند. تشخیص کمیسیون و ... هرچه باشد شما مجوز خروج دارید. RE: اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل - omidll - 25-04-2015 دوستان همانطور که قبلا گفتم مجوز خروج گرفتم برای خرداد ماه. برنامه ای پیش اومده که جایی میخوام پذیرش بگیرم و فردا دارم میرم برای پست کردن دفترچه خدمت.حالا سوالم اینه که بعد پست کردن دفترچه وگرفتن پذیرش، مشکلی برای مجوز خروجم پیش میاد ؟ میتونم سفرو برم و بیام؟ آیا لازمه پست کردن دفترچه رو به گذرنامه یا نظام وظیفه اطلاع بدم؟ ممنون RE: اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل - ForeverBlue - 25-04-2015 (25-04-2015, 09:37 PM)omidll نوشته: دوستان همانطور که قبلا گفتم مجوز خروج گرفتم برای خرداد ماه. برنامه ای پیش اومده که جایی میخوام پذیرش بگیرم و فردا دارم میرم برای پست کردن دفترچه خدمت.حالا سوالم اینه که بعد پست کردن دفترچه وگرفتن پذیرش، مشکلی برای مجوز خروجم پیش میاد ؟ میتونم سفرو برم و بیام؟ اگر میتوانید ارسال دفترچه را بگذارید برای بعد از سفر خیلی بهتر است. در غیراینصورت بهتره از خود نظام وظیفه بپرسید که آیا ارسال دفترچه باعث ابطال مجوز میشه یا نه؟ قاعدتا نباید بشه ولی روش حسابی نیست RE: اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل - Andre - 26-04-2015 (25-04-2015, 09:37 PM)'omidll' نوشته: دوستان همانطور که قبلا گفتم مجوز خروج گرفتم برای خرداد ماه. برنامه ای پیش اومده که جایی میخوام پذیرش بگیرم و فردا دارم میرم برای پست کردن دفترچه خدمت.حالا سوالم اینه که بعد پست کردن دفترچه وگرفتن پذیرش، مشکلی برای مجوز خروجم پیش میاد ؟ میتونم سفرو برم و بیام؟ شما تا 45 روز قبل از تاریخ اعزام می تونید برید به سفر خارجی. همین امروز که درخواست اعزام به خدمت رو پر کنید، دستکم برای شهریور اعزام میشید. به نظر من که مشکلی پیش نمیاد و می تونید هر دو رو همزمان اقدام کنید. مگر اینکه در زمان بندی شما، 15 تیر به بعد شما در خارج از کشور باشید.
RE: اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل - man123 - 26-04-2015 سلام دوستان خسته نباشید من یک سوال مهم دارم که واقعا داره منو عذاب میده و به آینده ام بستگی داره. ممنون میشم اگر کسی میدونه جواب بده: من دانشجوی ترم آخر کارشناسی ارشد هستم و شهریور 94 فارغ التحصیل میشم. قصد دارم تا برای پذیرش خارج از کشور اقدام کنم. اما میخوام قبل از اقدام برای اپلی، پاسپورتم دستم باشه تا اگر خدا کمک کرد و تونستم پذیرش بگیرم، وقتم برای گرفتن پاسپورت هدر نره. اینجور که من تاپیک رو خوندم، یکی از آسون ترین راه ها اینه که برم یکی از کاروان هایی که برای کربلا مسافر میبرن و از اونا بخوام که بهم نامه بدن که من میخوام با کاروان اونها برم سفر زیارتی کربلا. حالا سوال من اینه که: 1- بعد از اینکه از کاروان نامه گرفتم، این نامه رو باید کجا ببرم؟؟؟ دانشگاه؟نظام وظیفه دانشگاه؟؟؟نظام وظیفه استان یا شهرستان؟ و کلا روندش چه جوری هست؟؟؟ 2- آیا میتونم بعد از اینکه پاسپورت اومد درب منزل، از رفتن به سفر زیارتی خودداری کنم؟؟؟ یا حتما باید برم؟؟؟ 3- آیا پاسپورتی که به این شکل بگیرم بعدها مشکل ساز نمیشه؟؟؟ به فرض اینکه من بتونم پذیرش تحصیلی در فلان دانشکاه کشور X رو بگیرم، آیا می تونم با همین پاسپورت از کشور خارج بشم؟؟؟؟ یعنی این پاسپورت از نظر اعتبار با سایر پاسپورت ها یکی هست؟؟؟ به من این اجازه رو میده برای ادامه تحصیل (به شرط داشتن پذیرش از دانشگاه های خارج از کشور) از کشور خارج بشم؟؟؟ ممنون میشم اگر کسی میدونه جواب بده چون واقعا دارم اذیت میشم. RE: اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل - Andre - 26-04-2015 (26-04-2015, 11:12 AM)'man123' نوشته: سلام دوستان من این مراحل رو انجام ندادم و طبعاً باهاش آشنایی لازم رو ندارم. مسألهای که میگم تا حدودی کلیت قضیه است. دوستان اگر اطلاع دقیقتری دارن جزئیات اضافه کنند.
1- شما نامه کاروان رو که میشه علت خروج از کشورتون میبرین سازمان نظام وظیفه عمومی، حالا نمیدونم این مراحل در شهرستانها قابل پیگیری هست یا نه. بعد از مراجعه به بانک قوامین و واریز مقدار وجه تعیین شده براتون به عنوان وثیقه. در سامانه اجازه خروج برای شما صادر میشه. این سامانه رو مراکزی که میخان خروج شما رو چک کنند که شمال فرودگاهها و مراکز پلیس +10 در اختیار دارن. پس زمانی که اجازه صادر میشه، میرید و گذرنامه رو دریافت میکنید. 2- در واقع اجباری به خروج شما نیست. فقط باید در مدت تعیین شده که همان تا سقف 10 روز پس از تاریخ اتمام خروجه به اداره گذرنامه مراجعه کنید و حضورتون رو اعلام کنید. توجه داشته باشید که در صورتی که حضورتون رو اعلام نکنید، ممنوع خروج میشین تا مدتی و وثیقه شما تسخیر خواهد شد. 3- پاسپورتون همان پاسپورت عادیه فقط این اجازه خروجه که فرقی که کارت پایان/معافیت خدمت داره با شمایی که مشمولین فرق میکنه. در صورت پذیرش از هر دانشگاهایی باید برید از طریق سامانه ورزارت علوم معافیت تحصیلی دریافت کنید که مجدداً همین مراحل به مراحل فوق اضافه میشه. توجه کنید که من مطالب رو کمی خلاصه کردم و تا حدودی عامیانه نوشتم. به طور خلاصه شما باید یک دلیلی (که همان نامه کاروان شماست) تهیه کنید و برید نظام وظیفه. مابقی کارا رو اپراتورهای اونجا بهتون معرفی میکنند. موفق باشید. RE: اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل - ForeverBlue - 26-04-2015 (26-04-2015, 01:00 PM)'Andre' نوشته: کاملا درسته
من فقط این نکته را اضافه کنم که از مراکز استان ها هم قابل پیگری است و الزامی به مراجعه به تهران نیست. در جزوه سایت هم در قسمت گذرنامه و خروج از کشور سایر اطلاعات ذکر شده است. RE: اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل - man123 - 27-04-2015 بی نهایت از پاسخ شما ممنونم. واقعا من رو روشن کردید. فقط معنی این جمله رو نفعمیدم: "فقط باید در مدت تعیین شده که همان تا سقف 10 روز پس از تاریخ اتمام خروجه به اداره گذرنامه مراجعه کنید و حضورتون رو اعلام کنید. توجه داشته باشید که در صورتی که حضورتون رو اعلام نکنید، ممنوع خروج میشین تا مدتی و وثیقه شما تسخیر خواهد شد." میشه واضح تر بگید؟؟؟ مثلا من اگر از کاروان نامه گرفتم و بعد نامه رو بردم نظام وظیفه و اونا هم من رو به بانک برای تعیین وثیقه معرفی کردن و بعد از گروگذاری وثیقه و صادر شدن مجوز خروج کشور و بعد از اینکه پاسپورت رو گرفتم، حالا برای کنسل کردن سفر باید چیکار کنم؟؟؟؟ باید برم به همون کاروان و ازشون بخوام اسم من رو از لیست مسافران حذف کنن ؟؟؟ یا اینکه برم نظام وظیفه بگم من از سفرم پشیمون شدم؟؟؟ ببینید همه این سوال های من به خاطره اینه که پاسپورت رو قبل از شروع فرآیند اخذ پذیرش دکتری بگیرم. به نظر شما عقلانی هست این کارو کنم؟؟؟ یا اینکه کلا بذارم وقتی پذیرش دکتری گرفتم همون موقع پاسپورت بگیرم؟؟؟ به نظرتون زمان از دست نمیدم اگر اون موقع تازه بخوام پاسپورت بگیرم؟؟؟ بی نهایت ممنون از شما RE: اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل - ForeverBlue - 27-04-2015 (27-04-2015, 01:06 AM)'man123' نوشته: بی نهایت از پاسخ شما ممنونم. واقعا من رو روشن کردید. فقط معنی این جمله رو نفعمیدم: دوست گرامی
بعد از اینکه همه کارها را انجام دادید و گذرنامه را دریافت کردید باید یکی از این دو کار را انجام دهید: راه اول: به نظام وظیفه مراجعه کنید و اعلام کنید که سفرتان به دلایلی کنسل شده است. سپس وثیقه خود را پس بگیرید. یا راه دوم: زمانی که شما برنامه سفرتان را به نظام وظیفه اعلام کرده اید یک تاریخ رفت و یک تاریخ برگشت هم مشخص کرده اید. تا تاریخ برگشت که تعیین کرده اید صبر کنید، سپس به نظام وظیفه بروید اعلام کنید که برگشته اید و وثیفه تان را پس بگیرید. RE: اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل - omidll - 04-05-2015 ممنون از پاسختون دوستان. متاسفانه نمیشه بعد ازاخذ مجوز خروج، دفترچه پست کرد و سیستم اجازه نمیده. من چون میخواستم امریه بگیرم، مجبور شدم مجوز رو باطل کنم و پاسپورتم ضبط شد تا تونستم دفترچه پست کنم.این بود تجربه من، موفق باشید. |