آکادمیا کافه
شرایط و موارد خاص صدور معافیت تحصیلی - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)
+---- انجمن: معافیت تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C)
+---- موضوع: شرایط و موارد خاص صدور معافیت تحصیلی (/Thread-%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D9%88-%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%AE%D8%A7%D8%B5-%D8%B5%D8%AF%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

RE: شرایط و موارد خاص صدور معافیت تحصیلی - مهمان - 07-03-2016

سلام

کسی میتونه یه جواب قطعی و مطمین به این سوال بده؟ اگر با منبع مطمین باشه ممنون میشم.

من از تمامی سنوات های مجاز و ارفاقی استفاده کردم و با مجوز از نظام وظیفه 1 سال فرجه معرفی رو هم برای پاس کردن واحد های باقی مونده فرصت گرفتم. خرداد فرجه 1 سال معرفیم تموم میشه الان تمامی واحدهای درسیم پاس شده و دارم کارای فارغ التحصیلی(کارشتاسی) رو انجام میدم. کنکور ارشد 95 ثبتنام کردم
 ایا اگر قبول شم معافیت تحصیلی بهم میدن؟ 
لازمه الان اقدام کنم برای سزبازی؟
در صورتی که معافیت ندن ایا برای کنکور 96 اگر قبول شم ترخیص میکنن؟
و سوال اخر اینکه با فرض دادن معافیت تحصیلی برای امسال اگر هر دانشگاهی که رتبه بیارم  ثبتنام کنم(شبانه) برای سال 96  بخوام مجدد کنکور بدم برای یک دانشگاه بهتر نظام وظیفه با شرایط کنونی که در بالا توضیح دادم ایا مجاز هستم برای این کار و دردسری ایجاد نمیشه؟

پیشاپیش از پاسخ تون تشکر میکنم لطفا جواب هرکدوم از سوالات جداگانه بدید ممنون

RE: شرایط و موارد خاص صدور معافیت تحصیلی - nader - 07-03-2016

(07-03-2016, 05:55 PM)مهمان نوشته: سلام

کسی میتونه یه جواب قطعی و مطمین به این سوال بده؟ اگر با منبع مطمین باشه ممنون میشم.

من از تمامی سنوات های مجاز و ارفاقی استفاده کردم و با مجوز از نظام وظیفه 1 سال فرجه معرفی رو هم برای پاس کردن واحد های باقی مونده فرصت گرفتم. خرداد فرجه 1 سال معرفیم تموم میشه الان تمامی واحدهای درسیم پاس شده و دارم کارای فارغ التحصیلی(کارشتاسی) رو انجام میدم. کنکور ارشد 95 ثبتنام کردم
 ایا اگر قبول شم معافیت تحصیلی بهم میدن؟ 
لازمه الان اقدام کنم برای سزبازی؟
در صورتی که معافیت ندن ایا برای کنکور 96 اگر قبول شم ترخیص میکنن؟
و سوال اخر اینکه با فرض دادن معافیت تحصیلی برای امسال اگر هر دانشگاهی که رتبه بیارم  ثبتنام کنم(شبانه) برای سال 96  بخوام مجدد کنکور بدم برای یک دانشگاه بهتر نظام وظیفه با شرایط کنونی که در بالا توضیح دادم ایا مجاز هستم برای این کار و دردسری ایجاد نمیشه؟

پیشاپیش از پاسخ تون تشکر میکنم لطفا جواب هرکدوم از سوالات جداگانه بدید ممنون
درود
جواب همه سوالات شما بسیار سادست
ابتدای امر بگم که شما تا تاریخ فرجه معرفیت فرصت داری دفترچه رو حتما پست کنی اگه نکنه غیبت میخوری دیگه به هیچ وجه نمیتونی دانشگاه ثبت نام کنی
۲- وقتی شما  دفترچه پست کردی تاریخ اعزامت هر وقتی که باشه چه قبل از مهرماه چه بعد از مهرماه 
۲-۱ اگه بعد مهرماه تاریخش باشه میری دانشگاه ثبت نام میکنی برای ارشد و نظام وظیفم بهت گیر نمیده
۲-۲ اگه قبل مهرماه باشه میری خدمت و به هنگام قبول شدن سریع ترخیصی میگیری و میای ثبت نام میکنی
سال ۹۶ هم کنکور شرکت کنی همین طور باز میتونی ترخیص بگیری بری دانشگاه 
شرایط الان شما هم فقط مال الانه نه هیچ وقت دیگه
وقتی شما وارد مقطعی تازه میشی همه سنواتات اون مقطع شامل حال شما میشه
ختی میتونن در درجات بعدی دانشگاه باز هم فرجه معرفی را به شما بدن
اما میتونن هم ندن اونو شورای اونا تصمیم میگیره
اگه یکم برو بیا کنی اونم باز در مقاطع بعدی تخصیلی بهتون میدن (به فرض اینکه ارشدتم مثل کارشناسیت کش دار بشه)

منبع همه این قوانین هم سایت آکادمیا کافست بخش معافیت با بک گراند پر بازدید ترین سایت در این حصول

موفق باشید

سوال در مورد شهریه مرخصی تحصیلی و انصراف دانشگاه آزاد. - pedrammax - 09-03-2016

سلام
سوال اول: من در قوانین دانشگاه آزاد خواندم که بعد از 2ترم اگر انصراف بدید تمام پول شهریه های باقی مانده و واحد ها رو میگیرند! من کارشناسی برق ثبت نام کردم ، 2ترم اول رو مرخصی گرفتم (الان در ترم دوم هستم) و هیچ واحدی رو فعلا پاس نکردم حالا ترم سوم هم نیاز دارم که مرخصی تحصیلی بگیرم چون دنبال کارت سبز هستم برای پذیرش سپاه . حالا اگر ترم سوم انصراف بدم چقدر باید پول تصفیه حساب بدم؟
سوال دوم: میشه ترم 3 رو هم مرخصی تحصیلی بگیرم؟
Huh  لطفا راهنمایی کنید. سپاس

RE: سوال در مورد شهریه مرخصی تحصیلی و انصراف دانشگاه آزاد. - nader - 09-03-2016

(09-03-2016, 01:17 PM)pedrammax نوشته: سلام
سوال اول: من در قوانین دانشگاه آزاد خواندم که بعد از 2ترم اگر انصراف بدید تمام پول شهریه های باقی مانده و واحد ها رو میگیرند! من کارشناسی برق ثبت نام کردم ، 2ترم اول رو مرخصی گرفتم (الان در ترم دوم هستم) و هیچ واحدی رو فعلا پاس نکردم حالا ترم سوم هم نیاز دارم که مرخصی تحصیلی بگیرم چون دنبال کارت سبز هستم برای پذیرش سپاه . حالا اگر ترم سوم انصراف بدم چقدر باید پول تصفیه حساب بدم؟
سوال دوم: میشه ترم 3 رو هم مرخصی تحصیلی بگیرم؟
Huh  لطفا راهنمایی کنید. سپاس

درود
شما تا جایی که سنوات داشته باشی میتونی مرخصی بگیری تعدادشم اصلا مهم نیست
فقط سنوات نظام وظیفه
در مورد اون انصراف و جریمه یه تبصره هم هست که اگه در دانشگاه آزاد دیگه ای ثبت نام کنی جریمه شامل حالت نمیشه
این قوانینم همش با کمسیون و این چیزا قابل حله
حتی میتونی جریمه هم نشی
بری درخواست انصراف بدی اگه خواستی بعد ببین اونا چی میگن  نظرشونو با من در میون بذار

موفق باشید

RE: تصمیم گیری در انتخاب یکی از دانشگاههای پذیرش شده - m133sh - 26-03-2016

سلام دوستان
یک سوال مهمی برام پیش اومده، ممنون میشم اگه بتونید راهنماییم کنید.
من ورودی 90 کارشناسی شریف هستم و تابستون پارسال (94) فارغ التحصیل شدم. ضمن اینکه ارشد رو هم علم و صنعت قبول شدم  و الان ترم دومم هست.
همزمان هم برای دانشگاه های امریکا اقدام به اپلای کردم و فعلا جواب یکیش اومده که پذیرش برای مستر گرفتم.
خواستم ببینم مساله ی سربازیم چطوری میشه؟ الان میتونم با نامه ی پذیرش دانشگاه برای پاسپورت و ویزا اقدام کنم؟ (قبل اینکه انصراف از تحصیل تو ارشدم بدم، چون که هنوز قطعی نیست و شاید دقیقه 90 جور نشه برم و اینکه اینجا رو هم از دست ندم)
تکلیفم چیه من؟؟

RE: تصمیم گیری در انتخاب یکی از دانشگاههای پذیرش شده - nader - 29-03-2016

(26-03-2016, 02:22 PM)m133sh نوشته: سلام دوستان
یک سوال مهمی برام پیش اومده، ممنون میشم اگه بتونید راهنماییم کنید.
من ورودی 90 کارشناسی شریف هستم و تابستون پارسال (94) فارغ التحصیل شدم. ضمن اینکه ارشد رو هم علم و صنعت قبول شدم  و الان ترم دومم هست.
همزمان هم برای دانشگاه های امریکا اقدام به اپلای کردم و فعلا جواب یکیش اومده که پذیرش برای مستر گرفتم.
خواستم ببینم مساله ی سربازیم چطوری میشه؟ الان میتونم با نامه ی پذیرش دانشگاه برای پاسپورت و ویزا اقدام کنم؟ (قبل اینکه انصراف از تحصیل تو ارشدم بدم، چون که هنوز قطعی نیست و شاید دقیقه 90 جور نشه برم و اینکه اینجا رو هم از دست ندم)
تکلیفم چیه من؟؟

درود
در هر مقطع تحصیلی یک بار و فقط یک بار حق انصراف دارید
یعنی شما میتونی در دانشگاهی درس بخونی در مقطع ارشد مثلا بعد از ۲ ترم به هر دلیلی انصراف بدی و در یه دانشگاه دیگه ادامه بدی(در دانشگاه آزاد مثلا...چرا که در دانشگاه روزانه که مخروم میشی اگه انصراف بدی)

پس یک بار میتونی انصراف بدی اما از روزی که شما دانشجوی اون مقطع شدید سنوات شما استارت میشه
حالا چه بعد از ۲ ترم انصراف بدی چه ۱ ترم چه هر چی
اگه سنوات باقی ماندت در حد مطلوب باشه نظام وظیفه اون تصمیم رو میگیره که آیا میتونی در اون سنوات باقی ماندت تموم کنی  درس رو یا نه

سنوات ازشد ۳ سال هستش ۱ سال هم فرجه نظام وظیفه ۱ سال هم فرجه معرفی
پس با این وجود اگه ۲ ترمش سوخته باشه فکر نکنم زیاد حساسیتی روش نشون بدن

این رو صرفا میگم جون دانشگاه خارجی هستش و باید تایید بکنه نظام وظیفه

اگه دانشگاه دیگری در داخل بود که قطعا هیچ ممانعتی نداشت(حالا جدا از بحث محرومیت از دانشگاه روزانه)

RE: تصمیم گیری در انتخاب یکی از دانشگاههای پذیرش شده - sharif - 01-04-2016

(29-03-2016, 06:27 AM)ForeverBlue نوشته: دوست عزیز
برای هر مقطع تحصیلی فقط یکبار معافیت تحصیلی صادر میشود. شما الان دانشجوی فوق لیسانس هستید و این یعنی قبلا برای شما معافیت تحصیلی در این مقطع صادر شده و در صورتی انصراف نمیتوانید مجددا معافیت تحصیلی بگیرید (مگر در شرایط خاص مثل بازگشت به تحصیل در همان دانشگاه و ...)
بنابراین عجله نکنید و فعلا انصراف ندهید.

ببخشید شما واقعا مطمئن هستید ؟
چند سالی هست که یه قانون اومده که اگر در یک مقطع تحصیل می کنی می تونی انصراف بدی و دوباره اگر تو اون مقطع قبول شدی ثبت نام کنی 
برای خارج هم همینطوره

RE: تصمیم گیری در انتخاب یکی از دانشگاههای پذیرش شده - ForeverBlue - 01-04-2016

(01-04-2016, 12:43 PM)sharif نوشته: ببخشید شما واقعا مطمئن هستید ؟
چند سالی هست که یه قانون اومده که اگر در یک مقطع تحصیل می کنی می تونی انصراف بدی و دوباره اگر تو اون مقطع قبول شدی ثبت نام کنی 
برای خارج هم همینطوره

ظاهرا این قانون تغییر کرده و به گونه ای است که نادر گرامی در پست بالا اشاره کردند. 
اطلاعات بیشتر در اینجا

RE: شرایط و موارد خاص صدور معافیت تحصیلی - مهمان - 03-04-2016

دوستان من الان ترم 10 کارشناسی و ورودی مهر 90 هستم واقعا گیج شدم میخوام بدونم اگه مهر امسال وارد فرجه ارفاقی بشم سال آینده میتونم امتحان ارشد بدم یا خیر؟؟؟؟

براساس این جمله کمک کنید ممنون

دانشجویانیکه ورودی 90 به بعد که از سنوات ارفاقی استفاده نمایند حق ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر را نخواهند داشت.

RE: شرایط و موارد خاص صدور معافیت تحصیلی - nader - 03-04-2016

(03-04-2016, 03:43 PM)مهمان نوشته: دوستان من الان ترم 10 کارشناسی و ورودی مهر 90 هستم واقعا گیج شدم میخوام بدونم اگه مهر امسال وارد فرجه ارفاقی بشم سال آینده میتونم امتحان ارشد بدم یا خیر؟؟؟؟

براساس این جمله کمک کنید ممنون

دانشجویانیکه ورودی 90 به بعد که از سنوات ارفاقی استفاده نمایند حق ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر را نخواهند داشت.

درود
بلهمیتونید
شما مشکلی ندارید برای شرکت در هد کنکوری در هر زمانی
مساله اصلی پذیرفته شدن بعد از قبولی در کنکور در دانشگاه هست که اونم تنها ملزوماتش اینه که نظام وظیفه مشکل نداشته باشی که شما نداری

موفق باشید