![]() |
مدارك لازم برای گرفتن ويزای توریستی امریکا (B2) - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: روادید (ویزای) آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +----- انجمن: روادید گردشگری آمریکا B1 و B2 (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D8%B4%DA%AF%D8%B1%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-B1-%D9%88-B2) +----- موضوع: مدارك لازم برای گرفتن ويزای توریستی امریکا (B2) (/Thread-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%83-%D9%84%D8%A7%D8%B2%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%88%D9%8A%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%B3%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-B2) |
RE: مدارك لازم برای گرفتن ويزای توریستی امریکا (B2) - sahar123 - 02-02-2016 سلام دوستان من تازه با اين سايت آشنا شدم ممنون ميشم با توجه به شرايطم كه خدمتتون عرض ميكنم راهنمايي كنيد كه چقدر شانس دارم و يا اينكه چطور شانسم را افزايش بدم من ٣٢ سالمه و مجرد هستم ٧ سال تو شركت تجهيزات پزشكي كار ميكنم كه براي ديدن خواهرم كه ٣ ساله از طريق لاتاري رفته ميخواهم برم ديدنش، سال ٢٠٠٨-٢٠٠٩ با ويزاي دانشجويي انگليس بودم و ٣ بار هم ويزاي شنگن گرفتم كه اخرينش ٢ ساله مالتي است و ميخواهم از فرانكفورت وقت بگيرم، به نظر شما چقدر شانس دارم؟ حتما بايد ملكي داشته باشم؟ البته امكانش هست كه خانهي پدري را ٣ دانگش را به نام بزنم و ايا فقط با ترجمه كفايت ميكنه. RE: مدارك لازم برای گرفتن ويزای توریستی امریکا (B2) - Torkan - 02-02-2016 درود مهمترین مساله شما میزان وابستگی هست! اصولا بهتر بود از سفارتی اقدام میکردید که با ایرانی ها بیشتر اشنا هستن ولی خوب شمایی که شینگن دارین فکر نکنم تا حد زیادی فرق بکنه هرچند من بودم باز از اون 4 سفارت معروف اقدام میکردم. به نظر من شما علاوه بر ترجمه اون مدرک به صورت رسمی گواهی کارتون رو هم ببرید این خیلی مهمه. حتما ی در کار نیست کلا واسه سفارت آمریکا وقتی چیزی نمیبری ازت میخوان میبری نمیخوان! کلا معلوم نیست. همه مدارکی که نشون بده برمیگردید رو ببرید و دلایلتون رو هم حتما آماده داشته باشید. ولی باز میگم بلاخره این جور ویزاها کمی شانسش کم هست به خصوص برای افراد جوان. بااحترام، ترکان RE: مدارك لازم برای گرفتن ويزای توریستی امریکا (B2) - M1KE - 02-02-2016 از اونجاییکه مجرد هستین و وابستگی خانوادگی ندارید شانس تون از این دید پایینه و وجود خواهرتون در آمریکا هم احتمال موندن شما را بالا میبره که باز تاثیر منفی می گذاره. اگر شغل تون درآمد خوبی داشته باشه اثر مثبت داره. داشتن ترجمه سند ملک هم بی ضرر نیست. با این حال، دو مورد اول ممکنه باعث بشه به موارد جنبی نرسه. البته اینکه قبلا اروپا بودین هم خوبه. در مورد محل گرفتن وقت مصاحبه هم به نظرم همون آنکارا یا ارمنستان خوبه و رفتن به فرانکفورت لزوما شانس تون رو زیاد نمی کنه. RE: مدارك لازم برای گرفتن ويزای توریستی امریکا (B2) - sahar123 - 02-02-2016 ممنون از پاسخ شما دوستان بايد در رابطه به كار عرض كنم كه از محل كارم نامه كه نشان بده ٧ سال سابقه كار دارم و بيمه كفايت ميكنه؟ من ٥٪ هم تو شركتي هم سهام دارم كه روزنامه رسمي و برگه ي تاسيس را هم ترجمه ميكنم حساب بانكي هم با مانده ٤٠ ميليون ميتونم ارائه بدم. با اين مدارك چه شانسي دارم البته پدر و مادرم هم ايران هستند بابت المان اينطور كه من شنيدم شانس از ارپا بهتر است و گويا افسر فارسي زبان هم دارد،البته من تسلط به انگليسي دارم و گررفتن وقت از المان راحت تر است و چون يه مسافرت كاري هفتهي اينده دارم و مجدد ارديبهشت مي خوام براي مصاحبه اقدام كنم، به نظر شما با اين مدارك شانسم را بيشتر ميكنه البته سند خونه هم ٣ دانگ به نامم ميتونم ببرم، لطفا راهنماييم كنيد براي اثبات اينكه بر ميگردم چه مدارك بيشتري نياز است، ممنون از شما و همينطورامروز يكي از دوستام كه المان زندگي ميكند زنگ زد سفارت فرانكفورت كه اگر كسي از ايران بخواهد بيايد امكان هست ،كه مشكلي نبود و پرسيد اسمشون چيه و خواست وقت بده، يه سوال ديگه اينكه ايا نياز هست كه اسنادي كه ترجمه ميكنم كافي است يعني با مهر دادگستري كه سفارت ميزنه كفايت ميكنه ؟ اصل مدارك نياز نيست كه با خودم ببرمم RE: مدارك لازم برای گرفتن ويزای توریستی امریکا (B2) - Torkan - 02-02-2016 (02-02-2016, 10:47 PM)sahar123 نوشته: و همينطورامروز يكي از دوستام كه المان زندگي ميكند زنگ زد سفارت فرانكفورت كه اگر كسي از ايران بخواهد بيايد امكان هست ،كه مشكلي نبود درود مشکلی نیست از همونجا اقدام کنید. نه دیگه بقیه رو بسپارید دست اونی که باید تصمیم بگیره! توصیه ام اینه اصل مدارک رو اگر دارید ببرید. معمولا در این گونه مصاحبه ها هر چی دارید باید رو کنید که بعدا افسوس نخورید. فقط تمام مدارک پیشتون باشه و به سوالی که میپرسن پاسخ بدید. به هیچ وجه تاکید روی نشان دادن مدارک اضافی نکنید و مواظب باشید که سوالی که میپرسن از دایره اون سوال خارج نشید! امیدوارم خوب بشه. نتیجه رو هم اینجا بگید لطفا و فراموش نکنید آکادمیاکافه رو! بااحترام، ترکان RE: مدارك لازم برای گرفتن ويزای توریستی امریکا (B2) - shahramcat - 25-02-2016 با سلام اینجانب برای ویزای توریستی امریکا B2 میخوام اقدام کنم . شرایط رو در ذیل خدمت شما ارسال میکنم . لطفا در صورت صلاحدید بنا بر شرایط بنده درصد اخذ ویزا بفرمایید . 33 سال / مرد / مجرد / بالای 4 سال اشتغال به کار در شرکت نیمه خصوصی همراه با بیمه تامین اجتماعی / سند ملکی به نام خودم / کارت پایان خدمت ارتش / مانده حساب 80 میلیون گردش حساب 3 ماه 20 میلیون در بانک خصوصی / 2 ویزا شینگن فرانسه و یونان در 1 سال اخیر و یک امارات / با تشکر RE: مدارك لازم برای گرفتن ويزای توریستی امریکا (B2) - Torkan - 25-02-2016 (25-02-2016, 02:03 PM)shahramcat نوشته: با سلام درود به نظر من همیشه احتمال گرفتن ویزای توریستی همیشه کم بوده و واقعا نمیشه گفت که شانستون چقدره؟ حالا بگیم 10 درصد یا 40 درصد به حال شما چه فرقی میکنه؟! باید شما دقیقا مواردی که اثبات میکنه به کشور برمیگردین رو داشته باشین. همه این موارد در این سایت قرار داده شده است. مهم ترین عامل همین هست. بااحترام، ترکان RE: مدارك لازم برای گرفتن ويزای توریستی امریکا (B2) - arash112233 - 13-03-2016 با سلام من ٣٥ سال سنم هست و ميخواستم براي ويزاي توريستي اقدام كنم، سند ملكي دارم، مانده حساب ٩٠ ميليون و گردش حساب خوبي دارم، ٨ سال سابقه بيمه، نامه اشتغال به كار با حقوق ٤٥ ميليون ريال، در ٥ سال اخير به تركيه، امارات، تايلند، فرانسه، هلند، اتريش و ايتاليا سفر داشتم كه در مجموع ٢ تا شيگن دارم، شخص درجه ١ يا درجه ٢ در آمريكا ندارم و يه دعوتنامه از يه شركت توريستي از آمريكا دارم كه كارش برگزاري تورهاي توريستي تو كشور آمريكاست و متاهل هستم و ميخوام تنها سفر كنم و تا حالا از جايي هم ريجكت نشدم و از سربازي هم معاف شدم. ممنون ميشم جواب بديد با توجه به اينكه تقريباً مدارك من كامل هست شانس گرفتن ويزا براي من چند درصد است؟ RE: مدارك لازم برای گرفتن ويزای توریستی امریکا (B2) - Babak - 13-03-2016 (13-03-2016, 02:26 PM)arash112233 نوشته: با سلام درود، کسی که نمیتونه درصد خاصی رو به شما بگه. فقط با توجه به این که متاهل هستید و تنها میخواهید سفر کنید و در سالهای اخیر به کشورهای اروپایی سفر کردید و وضعیت شغلیتون در ایران مناسبه، احتمال این که ویزا بگیرید وجود داره. RE: مدارك لازم برای گرفتن ويزای توریستی امریکا (B2) - arash112233 - 13-03-2016 با تشكر از بابك عزيز يه سئوال داشتم كه براي درست كردن اكانت در سايت وقت سفارت آمريكا www.usvisa-info.com در آنكارا تو قسمت انتخاب پيك چه گزينه اي را بايد انتخاب كنيم؟ اگه لطف كنين راهنماييم كنيد و يا لينكي را كه در اين مورد توضيح داده بهم معرفي كنيد، خيلي ممنون ميشم. (عكس قسمت اتنخاب پيك رو ضميمه كردم) |