![]() |
روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +---- انجمن: ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) +----- انجمن: روادید ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) +----- موضوع: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا (/Thread-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) |
RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - ida215 - 03-11-2014 سلام. ضمن تشکر از پاسخگویی شما سوالم این بود که آیا برای اخذ ویزای دانشجویی (دکترا) داشتن مدرک زبان ایتالیایی لازمه آیا؟ چون من امسال نمی تونم برای امتحانات مدرسه ایتالیایی آماده بشم! RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - Shihan - 03-11-2014 (03-11-2014, 08:32 PM)'ida215' نوشته: سلام. ضمن تشکر از پاسخگویی شما سفارت امسال برای جاهایی که زبان نیاز نبود مدرک زبان نمیخواست. اما سفارت ایتالیا هم زیاد در برنامه هاش تغییرات داره. بهتره ازشون سوال بپرسید.
RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - ALI_SH - 20-11-2014 باسلام خدمت دوستان عزیز من تصمیم دارم برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد برق در دانشگاه پلی تکنیک میلان به ایتالیا بیام.تا حدودی هم مراحل ثبت نام رو انجام دادم و منتظر جواب دانشگاه هستم.فقط سوالی که خیلی جوابش واسم مهمه اینه که؟من که متاهل هستم آیا می تونم همسرم رو همراه خودم ببرم؟خواهشا راهنماییم کنید ممنون از زحماتتون RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - Shihan - 20-11-2014 (20-11-2014, 12:05 AM)'ALI_SH' نوشته: باسلام خدمت دوستان عزیز دروود.
قبلاً اینطور بود که برای ارشد و دکتری نمیشد. اما الان به این صورته که همزمان فقط همسرتون میتونن ویزا توریستی بگیرن که حد اکثر 3 ماهه است. اگر تو این سه ماه شما بتونید شرایط را فرآهم کنید (خانه، حداقل درآمد در ایتالیا، تاییدیه ها و ...) میتونن تو همون ایتالیا درخواست بدید اقامتشون توریستی را به الحاق خانواده تبدیل کنند. توجه داشته باشید گرقتن ویزای توریستی و مدت اون تابع نظر سفارت هست و تضمین شده نیست بسیار به مدارکی که ارائه میدید بستگی دارد. همچنین فراهم کردن مدارک ذکر شده در سه ماه هم غیر ممکن نیست ولی مشکل هست. RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - Optic - 13-01-2015 سلام من برای فرصت مطالعاتی دوره دکترا، از یک استاد در ایتالیا دعوتنامه گرفتم می خواستم بپرسم: 1- آیا این دعوتنامه باید برای سفارت ایتالیا در تهران هم ایمیل بشه؟ یا فقط برای خودم ایمیل بشه کافیه؟ 2- با توجه به محدودیت شدید زمانی که من دارم، چه نکاتی برای سریع ویزا گرفتن به من معرفی می کنید؟ 3- آیا با این ویزا (ویزای شنگن) می تونم بعد از یک ماه اگر از این دانشگاه خوشم نیومد برم یک کشور اروپایی دیگه برای ادامه فرصت؟ (پذیرش از سوئد و پرتغال هم دارم فقط برای ویزا گرفتن از این دو کشور بیشتر از ایتالیا زمان می گیره فکر کنم . بخاطر همین می خوام بدونم آیا بعد از رفتن، امکان جابجایی هست؟ محدودیت زمانی من برای خارج شدن از کشوره اگه تا یک ماه دیگه خارج نشم وزارت علوم بهم پولی نمی ده بابت هزینه هام.) خیلی ممنون RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - Shihan - 13-01-2015 (13-01-2015, 09:55 AM)'Optic' نوشته: سلام دروود بر شما.
1- بهتره برای هر دو بخش ارسال بشه. ضمن اینکه شما روز درخواست ویزا باید برگه همراهتون باشه 2- شما به هر حال باید حضوری تشریف ببری، مدارک روی تابلو کنار کنسولگری نصب هست طبق اون جمع اوری کنید و در روز تعیین شده حضور پیدا کنید. خیلی سفارت شلوغی نیست. 3- برای جابجایی زمانی که افر داشته باشید ممکنه. اما خب به طبع ویزای شما در ابتدا شنگن نیست بعد از مدتی که در ایتالیا ساکن میشید تبدیل خواهد شد. RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - Optic - 13-01-2015 (13-01-2015, 12:05 PM)'Mr-Voltage' نوشته: خیلی از شما ممنونم....میشه به چندتاسوال دیگه هم پاسخ بدید؟ البته از صحت مواردی که عرض می کنم مطمئن نیستم اما این طور فکر می کنم که:
1-من برای اینکه بدون نوبت وقت از سفارت ایتالیا بگیرم به نامه وزارت علوم نیاز دارم. نامه وزارت علوم هم بعد از کلی کاغدبازی گیرم میاد که باز وقت از دست می دم راهی سراغ دارید؟ آیا تماس تلفنی اون استاد ایتالیایی با سفارت ایتالیا در تهران به من کمکی می کنه؟ 2- ایا همون ادرس ایمیلی که در سایت سفارت ایتالیا هست رو بدم به استاد ایتالیایی تا دعوتنامه رو بفرسته؟ 3- کدوم یک از کشورهای اروپایی مثل ایتالیا زود ویزا می دن؟ (شنیدم ایتالیا فقط 3 هفته طول می کشه اما مثلا آلمان به رشته ما که فیزیک هست 4 ماهه ویزا میده) باز هم ممنون و متشکرم RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - Shihan - 13-01-2015 (13-01-2015, 12:21 PM)'Optic' نوشته: 1- مورد وزارت علوم به هر حال باید طی بشه و اینکه نمیدونم چقدر میتونی تیز بازی در بیاری و زودتر کارت رو انجام بدی اما سفارت ایتالیا به ایمیل و تلفن جوابی نمیده تا بخواد برات وقت ثبت کنه. تنها حضور فیزیکی.
2- ممکنه. اما بهتره الان هم وقت داری یا تهران تشریف داری یه ایمیل امن و دقیق ازشون بگیری چون هر ایمیلی مرتبط به یه بخشی ممکنه باشه. 3- بله. ایتالیا یکی از بهترین کشورهای عضو شنگن هست که ویزا زود صادر میکنه. البته اسپانیا هم 20 روزه صادر میکنه ولی امن نیست. خلاصه بهترین همین مورد است باقی روند پرپیچ و خمی دارن. RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - Cougar - 18-02-2015 با عرض سلام به دوستان، منBank statement که به انگلیسی ترجمه شده، با مهر بانک و امضا رو دارم، نیاز داره که جای دیگه تایید بشه؟ مثلا مهره دادگستری بخور یا وزارت امور خارجه تایید کنه؟ خیلی ممنون میشم اگه لطف کنید سریع راهنمای کنید. با تشکر فراوان، RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - Shihan - 10-03-2015 (18-02-2015, 04:36 PM)'Cougar' نوشته: با عرض سلام به دوستان، خیر. همون برگه که به تایید بانک رسیده و به انگلیسی هم هست رو با سایر مدارک به کنسولگری تحویل دهید. ادرس جدید کنسولگری هم به این نشانی منتقل شده است: آدرس جدید کنسولگری ایتالیا در تهران: (از تاریخ 29 آبان 1393 ) تهران – خیابان آفریقا – بالاتر از تقاطع میرداماد- نبش پارک صبا– خیابان فرزان شرقی - پلاک 15 |