مصاحبه تلفني با استادان - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%8C-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%88-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86) +--- موضوع: مصاحبه تلفني با استادان (/Thread-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87-%D8%AA%D9%84%D9%81%D9%86%D9%8A-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86) |
RE: مصاحبه تلفني با استادان - elahe_gh64 - 24-09-2014 مرسی مهناز عزیز. دوستان بالاخره با مشکلات پشت سر هم امروز مصاحبه انجام شد و تقریبا یک ربع طول کشید. استاده نروژی خیلی جدی بود رفتارش و لبخندم نمیزد! خیلی تند صحبت میکرد که تند صحبت کردنش رو منم انگار اثر گذاشت که بعد از مصاحبه متوجه شدم چقد منم با اینکه سعی میکردم اروم باشم تند حرف زدم! دو بار متوجه نشدم چی میگه و خواستم دوباره تکرار کنه. سوالاتی هم پرسید مثل اکثر سوالاتی بود که تو فروم دوستان گذاشته بودن . اول پرسید آیا برای دوره دکتری میخوای ادامه بدی و چرا میخوای دکتری بخونی و چرا میخوای بیای اینجا؟ بعدم شروع کرد به پرسیدن سوالاتی مثل اینکه تا حالا کشور خارجی رفتی؟نروژ اومدی؟ اگه قرار باشه بیای کی میتونی بیای؟ زمینه های مورد علاقت چه حوزه هاییه؟ از من چه توقعی داری و چه کمکی میتونم بهت بکنم در دوره دکتری؟ ایا کار عملی و بالینی انجام دادی ؟ بعد گفت بعد از دوره دکتری میخوای بمونی در اینجا ؟ و بعد خیلی در مورد مسئله ساپورت مالی صحبت کرد که ایا چطور هزینه ها رو میخوای پوشش بدی و یا اینکه فاند میخوای که من هم گفتم من دنبال فاند هستم چون هزینه ها زیاده و من از عهده اش بر نمیام بعد پرسید در مورد فاند و اسکالرشیپ اقدامی کردی که گفتم نه و من فقط مقالاتتون و خوندم و حوزه کاریتون رو و چون علاقه شدید به این حوزه داشتم ایمیل زدم اما با راهنمایی شما میتونم اقدامی انجام بدم. که استاده جواب نمیداد بیشتر سوال میکرد البته نا گفته نمونه که واقعا بعضی جاهاشو متوجه نمیشدم چی میگه!!!!! در نهایتم دوباره ازم پرسید چه حوزه هایی رو علاقه دارم روش کار کنم و چنتا جنله اخری گفت که راستش اصلا نفهمیدم!!! چون با اسپیکر صحبت میکرد صدا همراه با یه سری صداهای اضافی بود . اما فک میکنم اینجوری گفت که باید باز با هم صحبت کنیم در اسکایپ و از طریق ایمیل سوالاتی پرسیده شه و این چیزا حالا نفهمیدم من بپرسم یا اون !! اما فک کنم منظورش خودش بود که بیشتر باید صحبت کنیم. در نهایت باز عذرخواهی کرد بابت مشکل اینترنت و اینها!!! که من اینترنتم مشکل داشت اون نمیدونم چرا عذرخواهی کرد!!!! تجربه جالبی بود . استرسم همونطور که دوستان گفتن همون چند دقیقه اول بود و دیگه حواسم به سوالا بود. ولی واقعا اخرش نفهمیدم چی به چی شد!!! ایمیل تشکر نزدم هنوز. در ضمن مصاحبه تصویری بود و خداروشکر سرعت هم خوب بود! یکی از دوستانم گفت بزار دو روز دیگه اگه ایمیلی نزد بپرس چکاری باید انجام بدی!!! به نظرتون با این اوصاف که در مورد بحث مسئله مالی پیش اومد یعنی فاند نداره!! و نمیدونم چجوری بفهمم مصاحبه براش خوشایند بود یا نه!!!!! خلاصه اینم تجربه امروز من!!!! RE: مصاحبه تلفني با استادان - M0TRIX - 24-09-2014 سلام. ببخشید اون بخشهایی که متوجه نمیشدین هیچی نمیگفتین؟؟ RE: مصاحبه تلفني با استادان - elahe_gh64 - 24-09-2014 (24-09-2014, 05:21 PM)'M0TRIX' نوشته: سلام. سلام
چرا یا سوال میکردم که ممکنه دوباره تکرار کنید متوجه نشدم و یه بار هم خودم سوال کردم که ایا من درست متوجه شدم منظورتون این هست که تایید کردند. اما اون بخش اخر که در واقع خداحافظی بود و رو دقیق متوجه نشدم و سوال هم نکردم که نمیدونم باید صبر کنم تا خودشون ایمیل بزنن یا من به نوعی بپرسم. RE: مصاحبه تلفني با استادان - atefeh_J - 24-09-2014 با سلام بنده هم مصاحبه ام تمام شد استاد چینی بودند یک نفس حرف میزدن و خیلییییی خیلییییییییی تند. من لیسنیینگم خیلی خوبه ولی بعد از مصاحبه با ایشان واقعا اعتماد به نفسم از بین رفت!! اصلا متوجه نمیشدم چی میگن یادمم نیست خودم چیا گفتم!. یعنی اینقدر مصاحبه ها سختن؟ یک نکته جالب اینکه من خیلی تمرین کرده بودم ولی فقط 1 سوال مشترک با سولات قبلی که دوستان نوشته بودند مطرح کردند! اون هم این بود هدفت از دکترا خوندن چیه؟ 1-فرق دانشجوی پی اچ دی با دانشجوی کارشناسی ارشد را بگو 2- اسم و عنوان ژورنال، کتاب و مقالاتی که خواندی را بگو 3-با مشکلاتی که در طول دوره دکترا برات ممکنه پیش بیاد چه کار می کنی و چی جوری برطرفشان میکنی؟!! 4- اگه توی مقاله ای که می خوانی جاییش را متوجه نشی چی کار می کنی؟؟ 5-سوال تخصصی 6-سوال تخصصی 7-سوال تخصصی از سوالات تخصصی هم 1 را بلد بودم 2 تای دیگه را اصلا نمی دانستم منظور استاد چی است چون راجع به تقویت کننده های الکترونیکی بودند و من اصلا دروس مربوط به آنها راپاس نکردم.وقتی بخوای از یک رشته به رشته دیگه ای کوچ کنی این چیزا هم پیش میاد!! به استاد هم گفتم که من درس این سوالاتی که شما پرسیدید را پاس نکردم! اخر سر هم گفتن سوالیی داری ازم بپرس منم هم سوالی که از یکی از مقالاتشان داشتم پرسیدم. ایشون هم گفتن جواب دقیقی برای ان سوال ندارم.ولی سوال جالبی بود! سرعت اینترنت را هم به 526 ارتقا دادم و اصلا مشکلی پیش نیامد و مصاحبه هم تصویری بود یک نکته خیلی برام جای سوال داشت این بود که ایشون با اینکه استاد دانشگاه های تاپ کانادا هستند، چرا تاریخ آخرین مقاله ژورنالی و کنفرانسی شان 2008 است؟ هر چی تو گوگل و پیج شخصی شون گشتم مقالات جدیدتری پیدا نکردم! می خواستم بپرسم که فکر کردم شاید درست نباشه بپرسم. RE: مصاحبه تلفني با استادان - soilman - 25-09-2014 چینی ها معمولا لهجه ی خوبی ندارن مگه اینکه امریکایی باشن (نسل دومشون یه جورایی) پس مصاحبه ها می تونه چلنج باشه یا یه حالت فرمالیته باشه به نظر میاد شما در مجموع از پس مصاحبه بر اومدین در مورد سوال آخرتون همیشه صفحات استاد یا گوگل ممکنه به شما نشون نده مقاله هاشونو.حالا اگه google citattion باشه یا دایرکتوری های مقاله ها مثه sciencedirect و اینا ممکنه استاد بیشتر حالت کار بر روی پروژه های صنعتی و اینا داشته باشه (24-09-2014, 09:18 PM)'atefeh_J' نوشته: با سلام RE: مصاحبه تلفني با استادان - AitUniversity - 25-09-2014 سلام من از تجربه خودم میگم، قسمتی که میخام برم بیشتر کار تا درس لذا قبل از تماس با مسئولین شرکت، با دوستای مطلعم صحبت کردم و گفتند خیلی راحت هروقت نفهمیدی چی میگه بهش بگو لطفا تکرار کنید، یا من متوجه نشدم چی گفتید امروز در تماسی که با نروژ داشتم برای مصاحبه همین مورد پیش اومد و من گاهی نمی فهمیدم منظورش رو. خیلی مودبانه از اون خانوم میخاستم لطفا تکرار کنه، و دو بار تکرار کرد RE: مصاحبه تلفني با استادان - atefeh_J - 25-09-2014 (25-09-2014, 05:38 AM)'soilman' نوشته: چینی ها معمولا لهجه ی خوبی ندارن مگه اینکه امریکایی باشن (نسل دومشون یه جورایی) پس مصاحبه ها می تونه چلنج باشه یا یه حالت فرمالیته باشه خیلی ممنون بابت راهنمایی تان
بله برای من که چلنج خوب و استرسی بود. توصیه ام به دوستان برای مصاحبه این است که حتما حتما نگاهی به دروسی که استاد تدریس می کنن یا مقالاتش داشته باشند. سوال تخصصی حتما نباید از مقاله ها و یا پایان نامه خودمان باشد! RE: مصاحبه تلفني با استادان - M0TRIX - 26-09-2014 سلام. عاطفه خانوم منظورتون از سرعت 526 همون چهار مگابیت بود؟که سرعت مفید دانلودش رو نوشتید؟ RE: مصاحبه تلفني با استادان - M1KE - 26-09-2014 به احتمال زیاد ایشون شرایط شما رو بررسی می کنند و نتیجه رو بهتون اطلاع میدن. با توجه به اینکه در مورد فاند بهشون صحبت کردین طبیعتا این موضوع رو در تصمیم گیری هاشون در نظر می گیرند. به نظرم من هم بعد از دو سه روز اگر ایمیلی دریافت نکردید یک ایمیل بزنید و ازشون دوباره تشکر کنید که وقتشون رو در اختیار شما گذاشتن و مصاحبه تون کردند و بعد بپرسید که آیا کاری هست که نیاز باشه شما در این مدت انجام بدین. (24-09-2014, 05:11 PM)'elahe_gh64' نوشته: در نهایتم دوباره ازم پرسید چه حوزه هایی رو علاقه دارم روش کار کنم و چنتا جنله اخری گفت که راستش اصلا نفهمیدم!!! چون با اسپیکر صحبت میکرد صدا همراه با یه سری صداهای اضافی بود . اما فک میکنم اینجوری گفت که باید باز با هم صحبت کنیم در اسکایپ و از طریق ایمیل سوالاتی پرسیده شه و این چیزا حالا نفهمیدم من بپرسم یا اون !! اما فک کنم منظورش خودش بود که بیشتر باید صحبت کنیم. RE: مصاحبه تلفني با استادان - elahe_gh64 - 26-09-2014 ممنونم از راهنماییتون . باشه حتما اینکارو میکنم تا ببینم چی پیش میاد. بله بحث مالی رو هم خودشون مطرح کردن . امیدوارم همه دوستان بتونن نتایج خوبی بگیرن . (26-09-2014, 10:09 AM)'M1KE' نوشته: به احتمال زیاد ایشون شرایط شما رو بررسی می کنند و نتیجه رو بهتون اطلاع میدن. با توجه به اینکه در مورد فاند بهشون صحبت کردین طبیعتا این موضوع رو در تصمیم گیری هاشون در نظر می گیرند. به نظرم من هم بعد از دو سه روز اگر ایمیلی دریافت نکردید یک ایمیل بزنید و ازشون دوباره تشکر کنید که وقتشون رو در اختیار شما گذاشتن و مصاحبه تون کردند و بعد بپرسید که آیا کاری هست که نیاز باشه شما در این مدت انجام بدین. |