آکادمیا کافه
تحصیل در کره جنوبی - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: سایر کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+---- انجمن: کره جنوبی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%AC%D9%86%D9%88%D8%A8%DB%8C)
+----- انجمن: تحصیل در کره جنوبی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%AC%D9%86%D9%88%D8%A8%DB%8C)
+----- موضوع: تحصیل در کره جنوبی (/Thread-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%AC%D9%86%D9%88%D8%A8%DB%8C)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

RE: تحصیل در کره جنوبی - Shihan - 06-05-2014

در خصوص بازار کار حسابداری اطلاعی ندارم اما در کل رشته خوبیه و واسش در اکثر جتهای دنیا کار هست.
اما شما باید بدونی در کره جنوبی باید زبان کره ای هم بدونی تا برای اینده تصمیم بگیری.

[برش] نظر شما راجع به کره چیه؟ - انسیه - 08-05-2014

سلام خسته نباشید
من دانشجو سال 2 فیزیک دانشگاه شیراز هستم. می خوام برای ادامه تحصیل یکی از 3 کشور آلمان کره و ژاپن رو انتخاب کنم اما نمی دونم کدوم یکی ازجهات بیشتری برتری داره در عین حال به دین ونحوه پوششم احترام میزارن.
می خوام همون کشور وپذیرش گرفتن در بهترین دانشگاش که وجهه بین المللی خوبی داره رو به عنوان هدفم قرار بدم و برای رسیدن بهش تلاش کنم و از همین الان شروع به یاد گرفتن زبانش کنم.
شما کدوم کشور و کدوم دانشگاهش رو پیشنهاد می کنید وچرا ؟
ممنون از وقتی که میزارید!

RE: نظر شما راجع به کره چیه؟ - Shihan - 10-05-2014

(08-05-2014, 07:26 PM)'انسیه' نوشته: سلام خسته نباشید
من دانشجو سال 2 فیزیک دانشگاه شیراز هستم. می خوام برای ادامه تحصیل یکی از 3 کشور آلمان کره و ژاپن رو انتخاب کنم اما نمی دونم کدوم یکی ازجهات بیشتری برتری داره در عین حال به دین ونحوه پوششم احترام میزارن.
می خوام همون کشور وپذیرش گرفتن در بهترین دانشگاش که وجهه بین المللی خوبی داره رو به عنوان هدفم قرار بدم و برای رسیدن بهش تلاش کنم و از همین الان شروع به یاد گرفتن زبانش کنم.
شما کدوم کشور و کدوم دانشگاهش رو پیشنهاد می کنید وچرا ؟
ممنون از وقتی که میزارید!

اینجا تاپیک کره جنوبیه. 
من هم اطلاعاتی که در شرق اسیا دارم و بواسطه زندگی با مردمش دارم رو بیان میکنم. کلاً کشور کره مردمی مهربان و خوب داره اما خیلی باهات خوب اخت نمیشن. بسیار سخت کوش و مقرراتی هستن. در کنار اینها دانشگاهها وضعیت خیلی مناسبی دارن مخصوصاً تاپاشون. اما کار و زندگی در محیط اسیایی برای ما ایرانی ها خوشایند و جالب نیست. من تقریباً کسی رو ندیدم برای سالهای سال این سمت زندگی یا کار کرده باشه. به هر حال تفاوت فرهنگی زیادی وجود داره. بحث غذا و کمبود غذاهای باب میل ما هم باید در نظر بگیری. لااقل وضعیت در این موارد در اروپا و امریکا بهتره. 
اما بدون شک برای تحصیل و ادامه مقاطع در دانشگاههای تراز اول بسیار گزینه مناسبی است.
برای پیگیری سایر کشور ها به انجمن اروپا مراجعه فرمایید
ازاد اندیش باشی

RE: تحصیل در کره جنوبی - mahmod - 14-05-2014

دوستان سلام
ببخشید یه سوال اگه بخوایم برای لیسانس بریم کره معدل دبیرستان تاثیر داره اگه داره چه سالهاییش منظورم از اول دبیرستان تا پیش دانشگاهیی است یا اول تاثییر نداره
اگه بخوایم بعد از دبیرستان مستقیم بریم چی؟

RE: تحصیل در کره جنوبی - Shihan - 15-05-2014

(14-05-2014, 11:05 PM)'mahmod' نوشته: دوستان سلام
ببخشید یه سوال اگه بخوایم برای لیسانس بریم کره معدل دبیرستان تاثیر داره اگه داره چه سالهاییش منظورم از اول دبیرستان تا پیش دانشگاهیی است یا اول تاثییر نداره
اگه بخوایم بعد از دبیرستان مستقیم بریم چی؟

بعد از دبیرستان یعنی چی؟!!! 
کم کمش برای لیسانس باید معدل دیپلم و پیش دانشگاهی خوبی داشته باشی. ضمن اینکه بدلیل نبود رشته های انگلیسی در هر دانشگاهی نیاز مبرم به داشتن دانش کره ای داری.

RE: تحصیل در کره جنوبی - mahmod - 15-05-2014

(15-05-2014, 06:22 AM)'Mr-Voltage' نوشته:
بعد از دبیرستان یعنی چی؟!!! 
کم کمش برای لیسانس باید معدل دیپلم و پیش دانشگاهی خوبی داشته باشی. ضمن اینکه بدلیل نبود رشته های انگلیسی در هر دانشگاهی نیاز مبرم به داشتن دانش کره ای داری.

منظورم بعد از پیش دانشگاهی مستقیم بری کره البته که دانش کره ای داشته باشی

RE: تحصیل در کره جنوبی - Shihan - 15-05-2014

(15-05-2014, 01:30 PM)'mahmod' نوشته:
منظورم بعد از پیش دانشگاهی مستقیم بری کره البته که دانش کره ای داشته باشی

خب میشه همون مقطع لیسانس.

RE: تحصیل در کره جنوبی - mahmod - 17-05-2014

سلام دوستان ببخشید برای تحصیل تو مقطع لیسانس کره معدل چه سالهایی از دبریستان رو میخواد/[img]images/smilies/dodgy.gif[/img]

RE: تحصیل در کره جنوبی - Shihan - 18-05-2014

(17-05-2014, 10:37 AM)'mahmod' نوشته: سلام دوستان ببخشید برای تحصیل تو مقطع لیسانس کره معدل چه سالهایی از دبریستان رو میخواد/[img]images/smilies/dodgy.gif[/img]

منظور همون مدرک دیپلم (سه سال ) و پیش دانشگاهی است.

RE: تحصیل در کره جنوبی - essikorea - 25-05-2014

با سلام.یه سوالی داشتم راجع به برقراری ارتباط با اساتید دانشگاه های کره.من هرچی تو وبسایت دانشگاه سعول دنبال ایمیل استادا گشتم نتونستم پیداشون کنم.تو دپارتمان مخصوص رشتشونم که نگاه کردم بازم نتونستم پیدا کنم.از تو کدوم قسمت میتونم بهشون دسترسی پیدا کنم؟؟و اینکه از کجا بفهمم زمینه ی کاری و علایقشون تو چه زمینه ای هستش؟؟من میخوام واسه ارشد اگه بشه از یکی از استاداشون اوکی بگیرم.ممنون میشم اگه هرکدومتون اطلاع دارین جواب بدین.