![]() |
بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند (/Thread-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%AA%D8%A7%D8%AB%DB%8C%D8%B1-%D9%81%D8%A7%DA%A9%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AE%D8%AA%D9%84%D9%81-%D8%A8%D8%B1-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF) |
RE: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - reza_1st - 03-09-2013 (03-09-2013, 12:40 AM)'aminkarimian' نوشته: میخواستم بدونم که آیا برای گرفتن پذیرش اینکه از دانشگاه شیراز فارغ التحصیل شده باشی یا مثلا از دانشگاه کاشان تفاوتی داره؟ اصولاً اگر مقایسه تون بین دانشگاهی مثل کاشان و بین الملل شیرازه، فرقی ندارن که بخواین به خاطر اسم دانشگاه شیراز هزینه زیادی رو بدین. کاشان یا هر دانشگاه دیگه ای تو ایران بخونین و معدلتون رو بالا نگه دارین، ایشالا که برای پذیرش و فاند هم موفق می شین. کلاً به جز 2-3 تا از دانشگاه های تهران، بقیه دانشگاه ها فرقی ندارن با هم از نظر شناخته شده بودن در خارج از ایران، جز اینکه استاد دانشگاهی که براش دارین اپلای می کنین ایرانی باشه.
[برش] با شرایط من چه کشورهایی را برای پذیرش توصیه میکنید؟ - REZA.p.k - 03-11-2013 دانشگاهی که تو ایران ازش فارغ التحصیل برا گرفتن فاند از آمریکا یا کانادا مهمه؟؟ اگه آره میخواستم بدونم شرایط دانشگاه بوعلی همدان تو رشته مکانیک چطوره؟؟ مکانیک در کل شرایط فاندش چطوره؟ RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای پذیرش توصیه میکنید؟ - mahnaz103 - 03-11-2013 (03-11-2013, 06:16 PM)'REZA.p.k' نوشته: دانشگاهی که تو ایران ازش فارغ التحصیل برا گرفتن فاند از آمریکا یا کانادا مهمه؟؟ اگه آره میخواستم بدونم شرایط دانشگاه بوعلی همدان تو رشته مکانیک چطوره؟؟با سلام دوست عزیز اگر یکم بیشتر در سایت جستجو میکردید و مطالعه میکردید پست ها رو ، به راحتی جواب سوالتونو میگرفتید ، چراکه این سوال بارها تکرار شده در فروم راجع به نوع دانشگاه باید بگم که اساتید خارجی اطلاع چندانی از رنکینگ دانشگاه های ایران ندارند و بیشتر با دانشگاه شریف و دانشگاه تهران آشنا هستن و ممکنه اگر کسی از این دانشگاه ها باشه براش امتیاز محسوب بشه هرچند صرفا از یک دانشگاه تاپ ایران بودن دلیلی بر پذیرش و فاند قطعی نداره! چون خیلیییییی پارمترها مهمه در این قضیه. شما برای کسب اطلاعات دقیق تر میتونید به قسمت نتایج پذیرش سری بزنید چون از دوستان مکانیک هم بودن که فاند گرفتن و رزومه شون رو هم در اختیار قرار دادند ... علاوه بر اون باید بگم هر سال با سال قبل فرق میکنه ، نمیشه قطعی گفت مثلا مکانیک سال قبل بد فاند داده پس امسال هم همینطوره !! شما در درجه ی اول رزومه تون رو قوی کنید ، و اگر هدفتون امریکاست که بهتره جی آر ایی هم شرکت کنید چون اگه نمره ی خوبی کسب کنید اون ضعف های دیگه مثل " از دانشگاه تاپ ایران نبودن "یا ضعف معدل رو میتونه تاحدودی پوشش بده . کانادا که معدل محوره بیشتر .اینم بگم که بر طبق تجربه ی من و شنیده هام از دوستام ، رشته مکانیک رشته ی خوبیه و با رزومه ی خوب میشه پذیرش و فاند گرفت ![]() نظر من اینه که بیشتر پست های قبل این تاپیک و تاپیک های مربوطه رو بخونید تا با شرایط بیشتر آشنا بشید موفق باشید ![]() RE: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - Torkan - 04-11-2013 (03-11-2013, 06:16 PM)'REZA.p.k' نوشته: دانشگاهی که تو ایران ازش فارغ التحصیل برا گرفتن فاند از آمریکا یا کانادا مهمه؟؟ اگه آره میخواستم بدونم شرایط دانشگاه بوعلی همدان تو رشته مکانیک چطوره؟؟ دوست عزیز بارها گفته شده تاثیر داره مثلا بعضی دانشگاههای به اصطلاح معروف! ولی نه انچنان زیاد
رزومه شما میتونه همه چی رو عوض کنه بله مکانیک پذیرش هم میدن اند هم میدن قربون صدقتون هم میرن... شما بیشتر به رزومه فکر کنید بااحترام [برش] تاثیر رنکینگ (رتبه بندی) دانشگاه ها بر روی پذیرش - farhang1372 - 21-11-2013 سلام.واقعا نمیدونم سوامنو جای خوبی مطرح کردم یا نه و از این بابت عذر میخوام. میخواستم ببینم اینکه مدرکمونو از کدوم دانشگاهه ایران گرفته باشیم واسه پذیرش خارج از کشور چقدر تاثیر داره؟دانشگاههایه top ایرانو نمیگم.(مثلا خودمو مثال میزنم من در حاله حاضر مشغول تحصیل تویه بهترین دانشگاهه غیرانتفاعیه کشور هستم و فعلا که ترمه 4 هستم معدلم 13.من اینقدری به خودم اطمینان دارم که اگه به دانشگاهی با چند رتبه پایینتر برم معدلمو میتونم به 15-16 برسونم)حالا با این شرایط من چه کنم؟ارزششو داره؟ RE: تاثیر رنکینگ (رتبه بندی) دانشگاه ها بر روی پذیرش - فرید - 21-11-2013 (21-11-2013, 06:39 AM)'farhang1372' نوشته: سلام.واقعا نمیدونم سوامنو جای خوبی مطرح کردم یا نه و از این بابت عذر میخوام. سوالتون توی تاپیک مناسبی نپرسیدید. معدل لیسانس یکی از مهمترین قسمتهای تاثیر گزار و کمبود اون نمیشه به راحتی جبران کرد. در مورد دانشگاهتون هم بگم که میشه گفت تقریبا تاثیرش صفر چون اگر با سیستم دانشگاهی ایران آشنا باشند فرقی بین غیر انتفاعی ها نمی گذارند. شاید یه تاثیر جزیی اسم شهری که دانشگاه در ان است بگذارد. ولی این اطمینان فکر نمی کنم وجود داشته باشه که معدل شما در یک دانشگاه دیگه بیشتر بشه و اینم در نظر داشته باشید.
[برش] شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - harry - 23-11-2013 سلام چند تا سوال ديگر.... مي خواستم تأثير موارد زير رو توي پذيرش با فاند بدونم: 1. نوشتن كتاب 2. ثبت patent در مثلاً US Patent 3. ثبت علمي اختراع در ايران RE: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - m.ost - 25-11-2013 (23-11-2013, 03:33 PM)'harry' نوشته: سلام سلام
شما هر چقدر رزومه بهتری داشته باشین مسلما شانس پذیرش بیشتری خواهید داشت. به نظر من دومین موردی که شما ذکر کردین وزنش بیشتر از اون دوتای دیگه هست. ولی واقعیت اینکه که خیلی هم بدست آوردنش مشکل تره. با توجه به پستاتون که گفتین میخوای سال دیگه برای پذیرش اقدام کنین من فکر میکنم که همه این موارد تنها در صورتی امکان پذیر هستن که شما از قبل چیزی آماده داشته باشین. RE: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - harry - 25-11-2013 (25-11-2013, 03:36 AM)'m.ost' نوشته: در واقع همينطور هست. براي هر سه تاش آماده دارم. فقط براي PATENT مشكلش اينه كه هزينه زيادي داره براي ثبت اون ولي موضوع و دستگاهش آماده است. خوب همه تلاشم اينه كه بتونم معدل رو با اين كارها بپوشونم ديگه. حالا البته دارم يك سري رايزني ها انجام ميدم ببينم ميتونم يجوري اين نمره صفر رو از كارنامه حذف كنم يا نه. خداكنه كه بشه.
RE: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - MAJID - 09-12-2013 به دلیل تفاوت رشته تحصیلیم با رشته مورد نظرم برای پذیرش دکترا فرستادن مقاله به ژورنال مرتبط با رشته تحصیلیم تاثیرگذارتر هست یا رشته ای که میخوام پذیرش بگیرم ؟
|