آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - mahnaziiiiii - 01-07-2015

با سلام 
لطف میکنین شانس پذیرش من تو دانشگاههای امریکا رو بم بگین
من دانشجوی سال اول ارشد پلیمر امیرکبیرم با معدل کارشناسی 15 و ارشد هم احتمالا بالای 17.5 میشم و یه مقاله isi دارم 
و تافل رو دارم میخونم و احتمال زیاد بالای نود خوام بود 
ممنون

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Mehran28 - 01-07-2015

(01-07-2015, 05:26 PM)mahnaziiiiii نوشته: با سلام 
لطف میکنین شانس پذیرش من تو دانشگاههای امریکا رو بم بگین
من دانشجوی سال اول ارشد پلیمر امیرکبیرم با معدل کارشناسی 15 و ارشد هم احتمالا بالای 17.5 میشم و یه مقاله isi دارم 
و تافل رو دارم میخونم و احتمال زیاد بالای نود خوام بود 
ممنون

سلام
اگر معدل ارشدتون بالای 17.5 باشه شانس خوبی دارید ولی برای آمریکا حتما باید امتحان GRE هم بدی، نمره خوب تو این امتحان شانست رو برای فاند خیلی بالا میبره، اولویت اول معدل باشه و بعد آزمون GRE و TOEFL .
موفق باشی/

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - mahnaziiiiii - 01-07-2015

(01-07-2015, 05:33 PM)mehran28 نوشته: سلام
اگر معدل ارشدتون بالای 17.5 باشه شانس خوبی دارید ولی برای آمریکا حتما باید امتحان GRE هم بدی، نمره خوب تو این امتحان شانست رو برای فاند خیلی بالا میبره، اولویت اول معدل باشه و بعد آزمون GRE و TOEFL .
موفق باشی/

خب من GRE هم میدم اما دنبال پذیرش با فاند هستم 
مشکلی که من دارم اینه که از دانشگاههای امریکایی زیاد اطلاعی ندارم و نمیدونم چطور باید بدونم با توجه به رزومم دنبال کدوم دانشگاه باشم 
ممنون بابت وقتی که میذارین

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - acronia - 02-07-2015

(01-07-2015, 10:00 PM)mahnaziiiiii نوشته: خب من GRE هم میدم اما دنبال پذیرش با فاند هستم 
مشکلی که من دارم اینه که از دانشگاههای امریکایی زیاد اطلاعی ندارم و نمیدونم چطور باید بدونم با توجه به رزومم دنبال کدوم دانشگاه باشم 
ممنون بابت وقتی که میذارین

سلام
این سوال بسیار مهمه از نظر من.
اینجاست که باید بیاید وسط گود ! اصلیترین قسمت اپلای همینه: گشتن و گشتن ! برای این کار بهتره بدونید سایت هایی مثل همین سایت و . . . اطلاعات خوبی راجع به دانشگاهها دارن ولی به دلایل زیادی اصلا کافی نیستند. اگه خواستید بعدا میگم چرا.
برای گشتن پیشنهاد من به شما و سایر دوستان اینه:
1) ابتدا سعی کنید یه لیست از دانشگاههای آمریکا پیدا کنید. مثلا سایت های رنکینگ جای خوبین برای اسامی دانشگاهها. منتها فقط بزنید که دانشگاههای آمریکا رو نشون بدن. دانشگاههارو به ترتیب برید توی سایت رسمیشون.
2) ببینید اصلا اون دانشگاه رشته و گرایش مورد نظر شما رو داره یا نه؟ بارها شد که همه شرایط یک دانشگاه رو داشتم و کلی ذوق کردم ولی در انتها متوجه شدم اون دانشگاه اصلا رشته منو نداره !!!!! برای این کار به قسمت Academics یا Faculty  اون دانشگاه برید و بعد Collages یا Departments  رو بزنید تا ببینید رشته شما رو دارن یا نه. کار بهتر اینه که تو گوگل اسم دانشگاه رو به همراه اسم رشتتون بزنید تا ببینید چیزی میاره یا نه؟ کار خیلی خیلی بهتر اینه که یه سایت گیر بیارید که لیست دانشگاههایی رو نشون بده که رشته شما رو دارن. مثلا در مورد رشته پلیمر این سایتها میتونه مفید باشه و یه سری اطلاعات به شما بده :  
http://www.stateuniversity.com/program/15-0607/Plastics-Engineering-Technology-Technician
http://colleges.startclass.com/d/o/Polymer_-_Plastics-Engineering
3) یه قسمت توی هر دانشگاه هست تحت عنوان Prospective Students یا Application یا Enrollment (بیشتر همون دو تای اول رو من دیدم). با کلیک کردن روی این قسمت ها دنبال واژه های زیر بگردید: 
Graduate Admission Requirements‌  یا  Application Requirements (اینو کمتر دیدم)
کار بهتر اینه که اسم دانشگاه رو بنویسید تو گوگل و کنارش عبارت Graduate Admission Requirements  رو اضافه کنید تا وقتتون هدر نره. با باز شدن صفحه مورد نظر شما ملزومات پذیرش اون دانشگاه از قبیل حداقل معدل مورد نیاز، نمره زبان، نمره GRE و . . . رو میبینید و میتونید شرایط خودتونو مقایسه کنید. نکته مهم اینه که خیلی مواقع این دانشکده ها هستن که ملزومات پذیرش رو قرار میدن و هر کدوم با دیگری فرق میکنن. مثلا ممکنه دانشکده ریاضیشون حداقل معدل رو 2.7 گذاشته باشه ولی مهندسی برق 3.00 گذاشته باشه. (دانشگاه هیوستن اینجوریه). بعضی دانشگاهها هم یه کالج مهندسی دارن که اون ملزومات رو تعیین میکنه. خلاصه بگردید خودتون. این ملزومات حداقل مورد نیاز برای اپلای کردن به اون دانشگاه هستن و باید با دیگران رقابت کنید تا پذیرش بگیرید.
4) یه قسمت هم وجود داره تحت عنوان application‌ یا Application Procedure  که توش اطلاعاتی درمورد هزینه اپلای کردن(application fee) و آخرین مهلت اپلای (Deadline) داره که حتما چکشون کنید ولی ددلاین بسیاری از (اگر نگوییم اکثر) دانشگاههای امریکا برای پاییز 15 ژانویه است. ولی نگران این هم نباشید چون من حتی دانشکاههایی پیدا کردم که جون بوده.
5) در کنار همین بخش ها حتما یک گزینه به عنوان Scholarships یا Fellowship  پیدا میکنید که اطلاعات مربوط به فاند و این چیزاست و راجع به اینه که شرایط دریافتش چیه و به فوق لیسانس هم میدیم یا نه و . . . ..  یادمه دانشگاه Colorado گفته بود به کساییکه واسه فوق میان اصلا فاند نمیدیم.(مثلا اینجوری)
6) با ارزیابی دقیق و عاقلانه دانشگاههایی رو که شانس پذیرش و فاند رو دارید نشون کنید(جایی بنویسید چون حتما یادتون میره).
7) به قسمت Online Application ‌دانشگاه مورد نظر برید و ثبت نام کنید. پول مبارک رو به حسابشون بریزید. تافل و جی آر ای رو ریپورت کنید. استاداتونو برای توصیه نامه معرفی کنید. و سابمیت کنید. شما اکنون اپلای کرده اید.
دهنم کف کرد. تازه خیلی جزئیاتش موند که بعدا میگم.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - mahnaziiiiii - 02-07-2015

(02-07-2015, 12:34 AM)acronia نوشته: سلام
این سوال بسیار مهمه از نظر من.
اینجاست که باید بیاید وسط گود ! اصلیترین قسمت اپلای همینه: گشتن و گشتن ! برای این کار بهتره بدونید سایت هایی مثل همین سایت و . . . اطلاعات خوبی راجع به دانشگاهها دارن ولی به دلایل زیادی اصلا کافی نیستند. اگه خواستید بعدا میگم چرا.
برای گشتن پیشنهاد من به شما و سایر دوستان اینه:
1) ابتدا سعی کنید یه لیست از دانشگاههای آمریکا پیدا کنید. مثلا سایت های رنکینگ جای خوبین برای اسامی دانشگاهها. منتها فقط بزنید که دانشگاههای آمریکا رو نشون بدن. دانشگاههارو به ترتیب برید توی سایت رسمیشون.
2) ببینید اصلا اون دانشگاه رشته و گرایش مورد نظر شما رو داره یا نه؟ بارها شد که همه شرایط یک دانشگاه رو داشتم و کلی ذوق کردم ولی در انتها متوجه شدم اون دانشگاه اصلا رشته منو نداره !!!!! برای این کار به قسمت Academics یا Faculty  اون دانشگاه برید و بعد Collages یا Departments  رو بزنید تا ببینید رشته شما رو دارن یا نه. کار بهتر اینه که تو گوگل اسم دانشگاه رو به همراه اسم رشتتون بزنید تا ببینید چیزی میاره یا نه؟ کار خیلی خیلی بهتر اینه که یه سایت گیر بیارید که لیست دانشگاههایی رو نشون بده که رشته شما رو دارن. مثلا در مورد رشته پلیمر این سایتها میتونه مفید باشه و یه سری اطلاعات به شما بده :  
http://www.stateuniversity.com/program/15-0607/Plastics-Engineering-Technology-Technician
http://colleges.startclass.com/d/o/Polymer_-_Plastics-Engineering
3) یه قسمت توی هر دانشگاه هست تحت عنوان Prospective Students یا Application یا Enrollment (بیشتر همون دو تای اول رو من دیدم). با کلیک کردن روی این قسمت ها دنبال واژه های زیر بگردید: 
Graduate Admission Requirements‌  یا  Application Requirements (اینو کمتر دیدم)
کار بهتر اینه که اسم دانشگاه رو بنویسید تو گوگل و کنارش عبارت Graduate Admission Requirements  رو اضافه کنید تا وقتتون هدر نره. با باز شدن صفحه مورد نظر شما ملزومات پذیرش اون دانشگاه از قبیل حداقل معدل مورد نیاز، نمره زبان، نمره GRE و . . . رو میبینید و میتونید شرایط خودتونو مقایسه کنید. نکته مهم اینه که خیلی مواقع این دانشکده ها هستن که ملزومات پذیرش رو قرار میدن و هر کدوم با دیگری فرق میکنن. مثلا ممکنه دانشکده ریاضیشون حداقل معدل رو 2.7 گذاشته باشه ولی مهندسی برق 3.00 گذاشته باشه. (دانشگاه هیوستن اینجوریه). بعضی دانشگاهها هم یه کالج مهندسی دارن که اون ملزومات رو تعیین میکنه. خلاصه بگردید خودتون. این ملزومات حداقل مورد نیاز برای اپلای کردن به اون دانشگاه هستن و باید با دیگران رقابت کنید تا پذیرش بگیرید.
4) یه قسمت هم وجود داره تحت عنوان application‌ یا Application Procedure  که توش اطلاعاتی درمورد هزینه اپلای کردن(application fee) و آخرین مهلت اپلای (Deadline) داره که حتما چکشون کنید ولی ددلاین بسیاری از (اگر نگوییم اکثر) دانشگاههای امریکا برای پاییز 15 ژانویه است. ولی نگران این هم نباشید چون من حتی دانشکاههایی پیدا کردم که جون بوده.
5) در کنار همین بخش ها حتما یک گزینه به عنوان Scholarships یا Fellowship  پیدا میکنید که اطلاعات مربوط به فاند و این چیزاست و راجع به اینه که شرایط دریافتش چیه و به فوق لیسانس هم میدیم یا نه و . . . ..  یادمه دانشگاه Colorado گفته بود به کساییکه واسه فوق میان اصلا فاند نمیدیم.(مثلا اینجوری)
6) با ارزیابی دقیق و عاقلانه دانشگاههایی رو که شانس پذیرش و فاند رو دارید نشون کنید(جایی بنویسید چون حتما یادتون میره).
7) به قسمت Online Application ‌دانشگاه مورد نظر برید و ثبت نام کنید. پول مبارک رو به حسابشون بریزید. تافل و جی آر ای رو ریپورت کنید. استاداتونو برای توصیه نامه معرفی کنید. و سابمیت کنید. شما اکنون اپلای کرده اید.
دهنم کف کرد. تازه خیلی جزئیاتش موند که بعدا میگم.
عالی تر از این نمیشد ....
واقعا ممنونم ...
یه بنده خدا رو از سر در گمی بزرگی نجات دادین Smile
سوال اخر البته اینه که به نظرتون با رزومه ای که دارم ایا برای پذیرش امریکا با فاند شانسی هست؟ یا به اروپا و استرالیا و ترکیه فکر کنم؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - acronia - 02-07-2015

(02-07-2015, 12:49 AM)mahnaziiiiii نوشته: عالی تر از این نمیشد ....
واقعا ممنونم ...
یه بنده خدا رو از سر در گمی بزرگی نجات دادین Smile
سوال اخر البته اینه که به نظرتون با رزومه ای که دارم ایا برای پذیرش امریکا با فاند شانسی هست؟ یا به اروپا و استرالیا و ترکیه فکر کنم؟

من برادرم معدل لیسانسش 15  از شهید بهشتی بود. با گشتن دنبال استاد و اصرار به  قانع کردنش  واسه مسترز با فاند 55000 پذیرش گرفت. یعنی یه چیز نادر رو پیدا کرد. البته مثل شما دانشجوی قوی بودا.  شانس پذیرش واسه دکترا که بیشتره!!! حتما شانس دارید. البته عاقلانه اپلای کنید. دانشگاههایی که بیشترین شانس رو دارید یا مثلا با استادش هماهنگ کردید  اپلای کنید.   
  ولی برای سوپاپ اطمینان اروپا و ترکیه هم اپلای کنید که اصلا دانشگاههای بدی ندارن ولی خب مشکل کار بعد از تحصیل دارن که اونم رفع شدنیه. گشتن تو اروپا یه کم متفاوته ولی روال کلیش همونه. اینجا جاش نیست وگرنه میگفتم بهتون. ترکیه حتما قبول میشید. استرالیا شبیه آمریکاس  حتی  از روی تجربه فک میکنم پذیرش گرفتن از امریکا از کانادا و استرالیا راحتتره.(دوستام تو پلیتکنیک)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - ارمان٢٢ - 05-07-2015

سلام.
من تازه عضو شدم اگه جاي بدي پيام ميفرستم معذرت ميخوام.
من دانشجوي رشته ي مهندسي شيمي دانشگاه شيرازم.
معدلم حدود ١٨.٢هست تا ترم ٦.
امتحان toeflو greهنوز ندادم ولي فكر نكنم وضع بدي داشته باشم.مقاله هم ندارم ولي احتمالش هست بتونم تا قبل فارغ التحصيلي مقاله بدم.
ميخواستم راهنماييم كنين.كه چه قدر شانس براي applyهمراه باfund دارم.و اينكه اگه اطلاعات تكميلي بهم بدين ممنون ميشم

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - acronia - 05-07-2015

(05-07-2015, 12:51 AM)ارمان٢٢ نوشته: سلام.
من تازه عضو شدم اگه جاي بدي پيام ميفرستم معذرت ميخوام.

من دانشجوي رشته ي مهندسي شيمي دانشگاه شيرازم.
معدلم حدود ١٨.٢هست تا ترم ٦.
امتحان toeflو greهنوز ندادم ولي فكر نكنم وضع بدي داشته باشم.مقاله هم ندارم ولي احتمالش هست بتونم تا قبل فارغ التحصيلي مقاله بدم.
ميخواستم راهنماييم كنين.كه چه قدر شانس براي applyهمراه باfund دارم.و اينكه اگه اطلاعات تكميلي بهم بدين ممنون ميشم

سلام دوست عزیز 
شانستون خوبه. ولی این باز به ملزومات دانشگاههای مختلف بستگی داره و جست جوی شما برای دانشگاه. من همیشه میگم برای هر دانشجویی (نه خیلی بد) حداقل یه دانشگاه خوب وجود داره که میتونه ازش پذیرش بگیره. فقط باید زحمت بکشه و بگرده و دانشگاهش رو پیدا کنه. پست شماره 1484 رو  بخونید. معدلتون ملزومات مربوط به معدل همه دانشگاهها رو پاس میکنه. تافل بیشتر اینجوریه که فقط باید بیشتر از حد تعیین شده دانشگاهها بشید ولی تمام تلاشتونو بکنید تا نمره خوبی بگیرید. جی ار ای برای فاند مثل معدل بسیار تاثیر گذاره.  در کل واسه فوق خیلی کمتر از دکترا فاند میدن دوست عزیز. پس گوشه چشمی به دکترا مستقیم داشته باشید.  دنبال استاد هم شما بگرد. راجع به مقاله هم توجه کنید که راجع به موضوع حساس نباشه چون اگه چاپ بشه واسه ویزا درد سر میشه حتما.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - ارمان٢٢ - 05-07-2015

ممنون از راهنماييتونacronia
خب مثلا اگه براي دانشگاه خوب مثل michiganبخوام اپلاي بگيرم شانسي هست؟؟؟
چطور عمل كنم بهتره؟؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - acronia - 05-07-2015

(05-07-2015, 03:23 AM)ارمان٢٢ نوشته: ممنون از راهنماييتونacronia
خب مثلا اگه براي دانشگاه خوب مثل michiganبخوام اپلاي بگيرم شانسي هست؟؟؟
چطور عمل كنم بهتره؟؟

دوست عزیز من مکررا به همه عرض میکنم که عاقلانه اپلای کنن. همین امسال دوستی از دانشگاه شریف و با معدل عالی بالای 18 حدودا 11 جا اپلای کرد و این دانشگاهها همگی جزء 30 دانشگاه برتر دنیا بودن. متاسفانه ایشون از هیچکدوم پذیرش نگرفت و حالا باید بره سربازی یا کنکور بده. همینطور دوست صمیمی بنده در امیرکبیر که دورشته ای بود با معدل 18 نتونست از UBC که جزء 30  دانشگاه برتر دنیاست پذیرش بگیره. . بهتره بدونید تا اونجا که من میدونم فقط یک نفر از امیر کبیر تا حالا تونسته از دانشگاه تورنتو که دانشگاه اول کاناداست پذیرش بگیره. مطمئنم میدونید که دانشگاه michigan در 15 دانشگاه برتر دنیا قرار داره و از هر دو این دانشگاهها بهتره. اپلای کردن به این دانشگاه اصلا عاقلانه نیست. من نمیگم که شما قطعا پذیرش نخواهید گرفت. اگر خیلی علاقه دارید میتونید با استاداشون مکاتبه کنید ولی به هیچ عنوان دل خوش نکنید. باز میگم همون پستی که گفتمو بخونید. رویایی فکرنکنید عاقلانه تصمیم بگیرید تا نتیجه بگیرید و ضربه نخورید.