![]() |
تماس با اساتید برای گرفتن پذیرش و RA - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%8C-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%88-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86) +--- موضوع: تماس با اساتید برای گرفتن پذیرش و RA (/Thread-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%A7%D8%AA%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-RA) |
RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - soilman - 22-09-2013 می تونه مجددا ای میل بزنه و در مورد اون پروژه ها و صحبت هایی که قبلا شده اطلاعات بگیره و به طور خیلی مختصر تغییراتشو بگه و در نهایت رزومه ی به روز شده رو ضمیمه کنه...همه ی اینها در نهایت 2-3 خط (22-09-2013, 11:10 AM)'salazar716' نوشته: یکی از دوستان من یه چندتا جواب نصفه نیمه گرفت از چندتا استاد، تقریبا یک ماه پیش حالا تو این یه ماه یه سری honors گرفت مثل Best bachelor thesis و شاگرد اولی و یکی دو تا نرم افزار یاد گرفت و این حرفا...حالا به نظر شما به همون استادا میل بزنه بگه من چنین چیزایی هم الان اضافه شده بهم؟ RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - zoha - 23-09-2013 سلام . میخوام برای دکتری عمران اقدام کنم اما هنوز مدرک زبان نگرفتم و فک کنم شش ماهی طول میکشه . یک استاد خیلی خوب و به شدت موازی با خودم پیدا کردم . اول باید با او تماس بگیرم یا اول باید مدرک زبانم و ارائه کنم ؟! RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - ice - 23-09-2013 (23-09-2013, 11:24 AM)'zoha' نوشته: سلام . میخوام برای دکتری عمران اقدام کنم اما هنوز مدرک زبان نگرفتم و فک کنم شش ماهی طول میکشه . یک استاد خیلی خوب و به شدت موازی با خودم پیدا کردم . اول باید با او تماس بگیرم یا اول باید مدرک زبانم و ارائه کنم ؟! برای تماس با استاد نیاز به مدرک زبان ندارید، ولی با حساب شش ماهی که گفتید باید ددلاین های اقدام برای پذیرش رو هم در نظر بگیرید. RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - Shadi.Vtn - 30-09-2013 سلام دوستان. من میخام واسه دکترا به استادا ایمیل بزنم.سابقه کار ندارم و موضوع پایان نامم در حیطه کاری استادایی که دیدم نبوده. چکیده مقاله های یکی دوتاشونو خوندم. تومتن ایمیل بنویسم که مقاله هاتونو خوندم و علاقمند شدم که شما سوپروایزرم بشید، کافیه؟آخه من میخام به صورت جنرال منو وردارن یعنی موضوع خاصی برای تز دکترا مد نظرم نیست. RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - Torkan - 30-09-2013 دوست من تجربه من میگه که بهتره فیلد کاریتون یکی باشه یعنی استادی نیس که فیلد کاریش به نسبت بخوره به شما؟ حداقل CLOSE باشه البته واقعا هیچی نمیشه گفت این روزا چیزای عجیب غریب زیاد دیده میشه ![]() به نظر من سابقه کار هم زیاد مهم نیس واسه پیدا کردن استاد به خصوص کار اکادمیکی مطالب نحوه فرستادن ایمیل و زمان رو هم بخون رزومتون رو اماده کردین؟ اگه نه به این قسمت سر بزن خوبه http://www.academiacafe.com/pf/Forum-Resume-CV http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%B1%D8%B2%D9%88%D9%85%D9%87-%D8%A8%D9%86%D9%88%D9%8A%D8%B3%D9%8A%D9%85%D8%9F RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - lidoma - 30-09-2013 این هنر شماست که چطوری استادتو قانع کنی که شما رو برداره به هر حال علاقه و تجربیات علمی شما واسه اونا مهمه استادایی هستن که فیلد کاریشون با شما یکی نباشه اما با توجه به رزومه و سطح مهارت شما در بخش پژوهش شما را میپذیرن سعی کنید رزومه قوی اماده کنید بیشتر از 3-4 صفحه هم نباشه .البته اگه متن آماده میکردین و اینجا آپلود میکردین شاید بهتر میشد نظر داد.پیروز باشید RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - Simon2007 - 01-11-2013 (30-09-2013, 08:47 PM)'Shadi.Vtn' نوشته: سلام دوستان. به صورت جنرال ممكنه پذيرش بشيد اما ممكنه به شما سال اول فاند داده نشه تا قابليت هاتون در اون فيلد جديد به استاد ثابت شه. پس خودتون رو براي حالتي اينچنيني نيز آماده كنيد. ممكنه شانس هم بياريد و به قول دوستمون خودتون رو خوب پرزنت كنيد و استاد متقاعد شه كه مناسبيد. به هر حال شما تلاشتون رو انجام بديد نتيجه دست ما نيست.من با خواندن مقالات و نظر دادن يا ايده دادن موافقم. حداقل اين گپ نداشتن مهارت در اون فيلد رو ممكنه جبران كنه.
شادزي [img]images/smilies/smile.gif[/img] [برش] بهترين زمان فرستادن اي ميل به استادان - Taba22 - 02-11-2013 برای گرفتن پذیرش برای مستر هم مکاتبه با استاد حتما لازمه؟ RE: بهترين زمان فرستادن اي ميل به استادان - Torkan - 02-11-2013 (02-11-2013, 08:57 PM)'Taba22' نوشته: برای گرفتن پذیرش برای مستر هم مکاتبه با استاد حتما لازمه؟ دوست عزیز حتی بعضا دکتری هم بدون استاد میشه پذیرش گرفت چه برسه به ارشد به خصوص تو امریکا
شما بهتره کشور مورد نظر رو قید کنید من از اروپا اطلاع انچنانی ندارم بهتره اونجا هم سر بزنی و یا استرالیا که بعضی رشته ها تا جایی که میدونم استاد باید پیدا کنید حتی پروپوزال هم میخوان واسه دکترا ولی داشتن استاد بیشتر به خاطر مسایل مالی (فاند) و اسکولارشیپ زیاد مطرحه تا پذیرش در حالت کلی خیر نیازی نیست که استاد پیدا کنید به خصوص تو ارشد [برش] نظرخواهی در مورد SoP نوشته شده - y.azizi - 20-11-2013 سلام بر دوستان عزیز... امیدوارم پر انرژی باشید. من یه مدتی بود واسه اساتید دانشگاه های مورد نظرم ایمیل نمیزدم چون که مشغول کارهای سنگین و پر از جزئیات مربوط به اپلای بودم. حالا که کارای اپلای تموم شده میخام شروع کنم به اساتید فعال در رشته ی تحقیقاتی مورد نظرم (که از قبل تحقیق کردم و انتخابشون کردم و تعداشون تقریبا 50 تا میشه) ایمیل بزنم (البته قبلا این کار رو واسه نصفشون انجام داده بودم و 4 جواب خوب هم گرفته بودم ) و فقط بهشون اطلاع بدم که من علاقه مند به کار با ایشون بوده و اپلای هم کرده ام و خواهش کنم که اپلیکیشن من رو نگاه کنه. مثلا بگم : "استاد محترم، من فلانی هستم، به زمینه کاری شما علاقه دارم و خیلی وبسایت شما رو خوندم و با کارها و پروژه های شما آشنا هستم و غیره. (البته برای هر استاد، با توجه به مقاله هاش و کارهایی که کرده به صورت سفارشی ایمیل خواهم زد. استاد محترم، بنده برای پاییز 2014 به دانشگاه و دانشکده شما اپلای کردم. خواشمندم اپلیکیشن بنده رو ملاحظه بفرمایید. با تشکر". ------------- به نظرتون چنین متنی خوبه. میشه نظرتون رو راجع به این کاری که میخام بکنم و همچنین ساختار کلی متن ایمیلی که میخام بفرستم واسه اساتید، بفرمایید. بعدش اینکه، این روزها که کم کم کارهای اپلای داره تموم میشه خیلی احساس سکون میکنم. هی فکر میکنم بعدش چی میخاد بشه. نکنه مثلا یه مدرکی رو کم فرستاده باشم واسه جایی که منجر هدر رفتن تمامی زحماتم بشه و اینا. (مثلا من 60 دلار اپلیکیشن فی دانشگاه تگزاس دالاس رو پرداخت کردم بعد از یک هفته یه ایمیل از طرف دانشگاه اومد که شما چرا هنوز اپلیکیشن فی رو پرداخت نکردید.؟ ایمیل زدم شاکی شدم هنوز جواب ندادن. البته با بچه های دیگه صحبت میکردم میگفتن که دانشگاه های تگزاس همیشه این طوری هستن.) --- طبق تجربه شما از الان دیگه باید به جز صبر چه کار کرد؟ با تشکر |