![]() |
سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D8%A7) |
RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - saaaaam - 28-09-2014 (18-09-2014, 07:35 PM)'fairy1' نوشته: با عرض سلام سلام دوست خوب
بستگی داره کدام کشور قصد اپلای داری ! اروپا و استرالیا با شرایط شما + چند مقاله ای اس ای شانس بسیار بالایی برای بورس داری چون معدلات خوبه اما امریکا علاوه بر موارد بالا نمره جی ار ای هم لازم هست تنها نکته بسیار مهم پروپوزال شما هست که به هیچ عنوان نباید به موضوعات مرتبط با تحریم مثل انرژی نزدیک باشد RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - peymanamiri - 01-10-2014 با سلام من کارشناسی معماری با معدل 15 دانشگاه غیر انتفاعی هنر ساری و کارشناس ارشد طراحی شهری با معادل 16.5 از دانشگاه علوم تحقیقات همدان دارم مدرک زبان ندارم دو مقاله داخلی و 5 سخرانی داخلی یه همایش داخلی و 2 سال سابقه تدریس در دانشگاه ازاد و غبر انتفاعی دارم میخوام برای پذریش از دانشگاه انگلیس اقدام کنم اگه امکان داره راهنمایی کنید با تشکر از شما RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - saaaaam - 02-10-2014 (01-10-2014, 11:31 PM)'peymanamiri' نوشته: با سلام من کارشناسی معماری با معدل 15 دانشگاه غیر انتفاعی هنر ساری و کارشناس ارشد طراحی شهری با معادل 16.5 از دانشگاه علوم تحقیقات همدان دارم مدرک زبان ندارم دو مقاله داخلی و 5 سخرانی داخلی یه همایش داخلی و 2 سال سابقه تدریس در دانشگاه ازاد و غبر انتفاعی دارم میخوام برای پذریش از دانشگاه انگلیس اقدام کنم اگه امکان داره راهنمایی کنید با تشکر از شما دوست خوبم
اگه صرفا بحث پذیرش مطرح می باشد بنظر من امکان دارد در یکی از دانشگاه های متوسط یا خوب انگلستان به شرط پیدا کردن استاد پذیرش گرفت دقیق نمی دانم کدام دانشگاه ها رشته شما را دارند ولی دانشگاه های اسکس - میدلکس - ساسکس را در نظر داشته باشید RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - fairy1 - 15-10-2014 سلام و خسته نباشید درصورتی که پذیرش دکترا بگیریم آیا دانشگاه به دانشجو خوابگاه میده یا باید به فکر محل زندگی باشیم؟ اگر پذیرش فول فاند باشه چطور؟ RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - saaaaam - 15-10-2014 (15-10-2014, 03:56 PM)'fairy1' نوشته: سلام و خسته نباشید سلام دوست عزیز
معمولا دانشگاه ها یا خوابگاه دارند و یا با موسساتی که خوابگاه دانشجویی ارایه می دهند در ارتباط هستند و به محض اینکه شما پذیرش بگیرید به شما راهنمایی لازم را ارایه می دهند نگران نباشید RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - fairy1 - 16-10-2014 سلام اگر پذیرش دکترا به همراه RA یا TA بگیرم آیا بعد از فارغ التحصیلی اینا برام به صورت سابقه کار حساب میشه؟ که هم دکترا خونده باشم و هم سابقه کار پیدا کنم؟ RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - ahmadpashaei - 16-10-2014 (16-10-2014, 08:08 PM)'fairy1' نوشته: سلام سلام. نه سابقه کار که اصلا محسوب نمیشه چون کار و اشتغال تعریف دیگه ای داره که حتما خودتونم میدونید ولی اگر بخواهید در جایی کار بگیرین که حالت پژوهشی داره طبعا نکته مثبتی میتونه باشه. ببینید شما اگر تابستان ها کارآموزیی مرتبط کنید خیلی براتون میتونه مفید باشه و سابقه کار محسوب میشه. خیلی ها همینجوری پس از پایان تحصیل جذب کار میشن.
RE: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - giga - 29-10-2014 سلام. من می خوام الان برای دکترا برای 6 تا دانشگاه اپلای کنم. قبلا برای چند تا استاد که زمینه کاریشون شبیه من بود ایمیل زدم. حالا من برای اونهایی که خوب جواب دادند می خوام اپلای کنم . سوال من اینه که بقیه دانشگاه ها رو چه جوری انتخاب کنم؟ یعنی چه فاکتور هایی رو باید در نظر بگیرم؟ با فرض اینکه شرایط خوبی برای پذیرش دارم. شانسی انتخاب کنم؟ منظورم اینه که همه افرادی که اپلای می کنن چه جوری دانشگاه هاشون رو انتخاب می کنند؟ با تشکر RE: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - saaaaam - 29-10-2014 (29-10-2014, 07:31 PM)'giga' نوشته: سلام. من می خوام الان برای دکترا برای 6 تا دانشگاه اپلای کنم. قبلا برای چند تا استاد که زمینه کاریشون شبیه من بود ایمیل زدم. حالا من برای اونهایی که خوب جواب دادند می خوام اپلای کنم . سوال من اینه که بقیه دانشگاه ها رو چه جوری انتخاب کنم؟ یعنی چه فاکتور هایی رو باید در نظر بگیرم؟ با فرض اینکه شرایط خوبی برای پذیرش دارم. شانسی انتخاب کنم؟ منظورم اینه که همه افرادی که اپلای می کنن چه جوری دانشگاه هاشون رو انتخاب می کنند؟ با تشکر سلام دوست خوب
والا عموما بدون داشتن استاد شانس ادم برای گرفتن بورس یا پوزیشن تقریبا یک دهم میشه ولی من پیشنهاد می کنم برای دانشگاه هایی که تحقیق کردی کسانی مثلا سال قبل با رزومه شما بورس شدن و البته هزینه ای اپلای نداره مثل دانشگاه های اروپا که عموما اپلای انلاین و رایگان هست اقدام کنید و همیشه یک برنامه پشتیبان هم در نظر بگیرید اگه بورس دکتری نشد چکار کنی مثلا مستر دوم یا اقدام برای دکتری داخل [برش] بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - libst64 - 12-09-2015 با سلام من 4 سال پیش در مقطع ارشد رشته علم اطلاعات و دانشناسی (کتابداری) از دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات با معدل 17/91 فارغ التحصیل شده ام. می خواستم بدونم که آیا دانشگاهی در قطر وجود دارد که بتوانم در این رشته و یا رشته های مرتبط به آن در مقطع دکتری ادامه دهم؟ |