آکادمیا کافه
خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: سفر به آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B3%D9%81%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- موضوع: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا (/Thread-%D8%AE%D8%B7%D9%88%D8%B7-%D9%87%D9%88%D8%A7%D9%BE%DB%8C%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D9%81%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - Solaris - 05-07-2014

بچه ها من بالاخره بلیطمو گرفتم : 
From Tehran 11:25pm To Doha 11:59pm
From Doha 01:05am To Philadelphia 07:55am
From Philadelphia 02:10pm To Memphis 03:46pm
من این پروازو مجبور شدم بگیرم و همونطور که میبیند کانکشن اول فقط ی ساعته، زنگ زدم هواپیمایی قطری تو فرودگاه امام گفت مشکلی پیش نمیاد حالا گفتم از بچه هایی که تجربه فرودگاه دوحه رو دارن بپرسم فرودگاش خیلی بزرگه؟ یعنی من از هواپیما که پیاده شدم فقط به حالت دو خودمو برسونم به گیت پرواز فیلادلفیا دیگه، نه؟

سوال دومم مربوط میشه به فرودگاه فیلادلفیا که 6 ساعت توش معطلم میخواستم ببینم تو فرودگاههای آمریکا وضعیت خرید سیمکارت به چه صورته؟ من میتونم یکی از سیمکارت فروشیها رو تو فرودگاه پیدا کنم؟ و چه سیمکارتی عمدتا پیشنهاد میشه؟ 

سوال آخرم مربوط به حمل سیم شارژ لبتاب با خودمون داخل کری آن به کابین هواپیماست. به نظرتون ممکنه به عنوان ی وسیله تهاجمی طلقی بشه؟ مثلا بخواییم خلبانو باهاش خفه کنیم بعد هایجکینگ انجام بدیم؟؟[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
ممنون

RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - MaMi - 05-07-2014

دوست من، در مورد خرید تلفن همراه، میتونید به این تاپیک مراجعه کنید، ولی معمولا در فرودگاه ها امکان تهیه سیم کارت های اعتباری وجود داره. در مورد سیم شارژر هم موردی نداره و میتونید سیم رو با خودتون داخل هواپیما ببرید. لیست وسایل ممنوعه که نمیتونید داخل هواپیما ببرید رو میتونید از سایت Transportaion Security Adminisstration (یا همون TSA) نگاه کنید.

RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - M1KE - 05-07-2014

فرودگاه دوحه رو سه سال پیش که من دیدم به نسبت شلوغ بود و صف های نسبتا طولانی برای بازرسی گذرنامه داشت (در فرودگاه های اروپایی معمولا وقتی از پرواز اول پیاده میشین به طور مستقیم می تونید به سمت گیت پرواز دوم برین ولی در فرودگاه های کشورهای عربی مثل دوحه و ابوظبی اینطور که دیدم یک بخش میانی وجود داره که مسافرهای رسیده رو جداسازی می کنند و به سمت پروازهای مختلف هدایت می کنند که یک مقدار وقت گیر هست). به همین دلیل در اولین فرصت خودتون رو به پرواز فیلادلفیا برسونید و سوار شین. با توجه به فاصله زمانی کوتاه بین پروازهاتون، وقتی بهش برسین حتما در حال سوار کردن هستند.

در مورد وسایل ممنوعه به غیر از قوانین آمریکا که Mami عزیز بهشون اشاره کردن ممکنه خود قطری ها و همین طور فرودگاه ایران هم قوانین خاص خودشون رو اعمال کنند. بهتره سیم لپ تاپ رو در چمدون بگذارید ولی خود لپ تاپ رو می تونید دست تون بگیرین.

(05-07-2014, 08:49 PM)'M1KE' نوشته: فرودگاه دوحه رو سه سال پیش که من دیدم به نسبت شلوغ بود و صف های نسبتا طولانی برای بازرسی گذرنامه داشت (در فرودگاه های اروپایی معمولا وقتی از پرواز اول پیاده میشین به طور مستقیم می تونید به سمت گیت پرواز دوم برین ولی در فرودگاه های کشورهای عربی مثل دوحه و ابوظبی اینطور که دیدم یک بخش میانی وجود داره که مسافرهای رسیده رو جداسازی می کنند و به سمت پروازهای مختلف هدایت می کنند که یک مقدار وقت گیر هست). به همین دلیل در اولین فرصت خودتون رو به پرواز فیلادلفیا برسونید و سوار شین. با توجه به فاصله زمانی کوتاه بین پروازهاتون، وقتی بهش برسین حتما در حال سوار کردن هستند.
در مورد وسایل ممنوعه به غیر از قوانین آمریکا که Mami عزیز بهشون اشاره کردن ممکنه خود قطری ها و همین طور فرودگاه ایران هم قوانین خاص خودشون رو اعمال کنند. بهتره سیم لپ تاپ رو در چمدون بگذارید ولی خود لپ تاپ رو می تونید دست تون بگیرین.

من خیلی نگران شدم. اگه صندلیم آخر هواپیما باشه تا بیام از هواپیما پیاده شم و کلی کوریدور و از این جور چیزا رد کنم و آخرشم برسم به ی صف طولانیه دیگه و در نهایت هم منو به ی گیتی راهنمایی کنند که منتهی الیه سالن فرودگاه باشه که دیگه 100 در 100 لازم نیست اصلا از هواپیمای اول پیاده شم. حالا چیکار کنم؟؟[img]images/smilies/confused.gif[/img]

شما شماره پروازتون رو میدونید، بنابراین میتونید شماره ترمینال ورودی به دوحه و ترمینال خروجی از دوحه رو چک کنید، ضمن اینکه میتونید نقشه فرودگاه دوحه رو هم دانلود کنید، اونجوری میدونید که چجوری باید عمل کنید. در ضمن اگر در فرودگاه تهران زود check in کنید، احتمال اینکه صندلی تون آخر هواپیما باشه، کمتر میشه. با توجه به اینکه این بلیط رو تهیه کردید، اگر کمی دقت کنید میتونید به راحتی و بدون مشکل به پرواز بعدی تون برسید Smile

چون کارت پرواز دارین زیاد مشکلی نداره و همین که خودتون رو به داخل فرودگاه برسونید دیگه مسوولیتش با خودشون هست. ولی سعی کنید زیاد جایی توقف نکنید و هر کاری دارین بگذارین برای بعد از اون بررسی اولیه. باز دوحه صف های منظمی داره و فکر کنم خود من حدود 30-20 دقیقه طول کشید تا پروازم رو جابجا کنم ولی فرودگاه ابوظبی که سال گذشته ازش رد شدم خیلی به هم ریخته و نابسامان بود و بیشتر از یک ساعت در فرودگاه بودم و صف جابجا می کردم.

در کل یک مقدار نگران بودن در این مورد بد نیست و باعث میشه از پرواز جا نمونید. مثلا خود من یک بار ساعت پرواز رو اشتباه دیده بودم و به دلیل پرسه زدن از پرواز جا موندم و مجبور شدم حدود 30 ساعت در مجوطه اون فرودگاه خارجی بمونم تا با پرواز بعدی برگردم (در مسیر برگشت بودم). 

(05-07-2014, 09:44 PM)'MaMi' نوشته: شما شماره پروازتون رو میدونید، بنابراین میتونید شماره ترمینال ورودی به دوحه و ترمینال خروجی از دوحه رو چک کنید، ضمن اینکه میتونید نقشه فرودگاه دوحه رو هم دانلود کنید، اونجوری میدونید که چجوری باید عمل کنید. در ضمن اگر در فرودگاه تهران زود check in کنید، احتمال اینکه صندلی تون آخر هواپیما باشه، کمتر میشه. با توجه به اینکه این بلیط رو تهیه کردید، اگر کمی دقت کنید میتونید به راحتی و بدون مشکل به پرواز بعدی تون برسید Smile

مرسی. اما من نمیدونم این قضیه check in چیه؟ 

(05-07-2014, 10:23 PM)Solaris نوشته:

منظور صف مربوط به تحویل چمدون و بررسی بلیط و دریافت کارت پرواز در فرودگاه تهران برای پرواز هواپیمایی قطر است. چون قاعده کلی در این موارد who comes first, serves first هستش، یعنی هر کس که زودتر برسه صندلی های جلوتر هواپیما بهش داده میشه. البته اگر صندلی خاصی مدنظرتون باشه (در صورتی که خالی باشه) میتونید بگید و اون صندلی به شما اختصاص داده میشه. ضمنا میتونید نقشه صندلی های پروازتون رو از طریق شماره پرواز، از سایت زیر هم مشاهده کنید؛
www.seatguru.com

(05-07-2014, 09:44 PM)'MaMi' نوشته: شما شماره پروازتون رو میدونید، بنابراین میتونید شماره ترمینال ورودی به دوحه و ترمینال خروجی از دوحه رو چک کنید، ضمن اینکه میتونید نقشه فرودگاه دوحه رو هم دانلود کنید، اونجوری میدونید که چجوری باید عمل کنید. در ضمن اگر در فرودگاه تهران زود check in کنید، احتمال اینکه صندلی تون آخر هواپیما باشه، کمتر میشه. با توجه به اینکه این بلیط رو تهیه کردید، اگر کمی دقت کنید میتونید به راحتی و بدون مشکل به پرواز بعدی تون برسید Smile

راستی منظور شما از نقشه فرودگاه منظر بیرونیه دیگه؟ چون من بیشتر منظورم دیدن داخل فرودگاه و دونستن محل گیتهای خروجی و ورودی پروازم بود چون ممکنه از هم دور باشن.  

زمانی هست که کارت پرواز رو می گیرید. 

یک توضیح عمومی برای کسانی که ممکنه با قسمت های مختلف فرودگاه آشنایی نداشته باشند میدم. هر فرودگاه بین المللی معمولا سه محوطه اصلی داره. یک محوطه عمومی که همه مردم در اون می تونند پرسه بزنند. مجوطه دوم بعد از بازرسی اولیه وسایل و قبل از گیت های بازرسی گذرنامه هست. در این محوطه فقط افرادی که بلیت دارند وارد میشن و همراهان رو راه نمیدن. در همین محوطه هست که باید به گیشه مربوط به آژانس هواپیمایی موردنظر مراجعه کنید و کارت های پروازتون رو بگیرید. شما چون پروازتون چند تیکه هست دست کم دو کارت پرواز خواهید گرفت. در همین مرحله اموری مثل پرداخت عوارض خروج از کشور و گرفتن ارز --در صورت وجود-- هم انجام میشه که بهتره این نوع کارها رو به بعد از گرفتن کارت پرواز موکول کنید مگر اینکه خیلی زود به این محوطه دوم وارد شده باشین و گیشه موردنظر هنوز کار تحویل گرفتن وسایل و صدور کارت پرواز رو آغاز نکرده باشه. مجوطه سوم بعد از عبور از گیت های بازرسی گذرنامه و تحویل رسید عوارش از خروج از کشور و قبل از گیت ورودی به هواپیما هست. در این مرحله یک بار دیگه وسایل شما رو بازرسی می کنند که با توجه به اینکه چمدون رو قبلا تحویل دادین اگر چیزی در کوله یا کیف دستی تون مشکل داشته باشه مجبور خواهید بود به شکلی از شر اون خلاص بشین. وقتی شما وارد ترمینالی مثل دوحه میشین در واقع در این محوطه سوم که حالت بین المللی داره قرار دارید و نباید از اون خارج بشین. بازرسی گذرنامه ای که اشاره کردم صرفا برای احراز هویت و کنترل مفصد هست و منظور گیت های ویژه بازرسی گذرنامه که مهر ورود و خروج می زنند نیست. چون اگر از این گیت ها رد بشین وارد محوطه دوم شدین که در این صورت مهر ورود اون کشور در گذرنامه تون درج میشه. امکان پذیری عبور از این قسمت به این بستگی داره که ویزا یا اجازه ورود به اون کشور رو داشته باشید یا خیر. در کل برای فردی که فقط قصد ترانزیت و عبور از اون کشور رو داره نباید وارد این محوطه دومی بشه.
(05-07-2014, 10:23 PM)'Solaris' نوشته: