مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: آزمونها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7) +---- انجمن: GRE General (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-GRE-General) +----- انجمن: مشاوره و رفع اشکال GRE General (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D9%88-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D8%A7%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D9%84-GRE-General) +----- موضوع: مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal (/Thread-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%B1%DB%8C%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%AE%D8%B4-Verbal) |
RE: مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - Torkan - 04-02-2016 (03-02-2016, 10:39 AM)لاله11 نوشته: سلام دوستان متن خوانی برای gre رو باید از کی شروع کرد درود با توجه به اینکه نظر من رو خواستید و البته خوب من مدت زمان زیادی است که از امتحانم گذشته و ممکنه تغییراتی در کتابها و نحوه خواندنش ایجاد شده باشه. با این حال، بله حتما اون دو کتابی رو که گفتید مطالعه کنید بعد 1100 یا حتی همراهش. حتما متنهای 1100 رو بخونید و سعی کنید در متها بکار ببرید اون لغات رو. من پیشنهاد میکنم حتما کتاب big book کتابی هست که حدود 200 تا متن 2 پاراگرافی داره و متوسط به بالاست رو هم بعد این کتابها بخونید حیلی کمک میکنه.فایلش تو سایت و کتابخونه هستش. همچنین کتاب cracking رو هم در اخر حتما بخونید. اینو از الان میگم که فایل مگوش و پاورپوینتهایی در همین وبسایت هست که سوالات خوبی داره اونها رو نگه دراید واسه تست خودتون و همچنین جزوه برزآبادی باز هم متنهای به نسبت خوبی داره که میتونید به عنوان امتحان بزنید. پیشنهاد دارم یگبار قبل همه اینها ets کتابش رو بخونیدبه صورت کلی با ساختار امتحان اشنا بشید. کاپلان رو هم نخونید که افسرده میشید! بااحترام، ترکان RE: مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - fatima204 - 14-02-2016 سلام آیا احتیاجی هست لغات دردون متن ها و جملات مثالرو در کتاب 1100 یاد گرفت و یاد گرفتن لغات اصلی مترادفش کافیه ؟ ممنونم RE: مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - Matinking - 14-02-2016 (14-02-2016, 08:38 AM)fatima204 نوشته: سلام آیا احتیاجی هست لغات دردون متن ها و جملات مثالرو در کتاب 1100 یاد گرفت و یاد گرفتن لغات اصلی مترادفش کافیه ؟ سلام پاسخ به این سوال کاملا به هدف شما از مطالعه ای کتاب بستگی داره... برای کسانی که TOEFL یا IELTS رو پیش رو دارند، میشه گفت کلمات اصلی کتاب تا حد بسیار زیادی همه نیازهای سطح بالای اونها در آزمون رو تامین می کنن... ولی برای کسی که به دنبال آماده سازی برای verbal آزمون GRE هست، (و احتمالا بعد از این کتاب برای "تکمیل" آموخته هاش سراغ منابع دیگه ای هم میره) توجه به کلمات درون متن ها و مثال ها می تونه به دو دلیل خیلی راهگشا باشه: - در حین مطالعه کتاب از اون بهره حداکثری برده میشه... این موضوع می تونه در بالارفتن بهره وری یادگیری نقش مهمی ایفا کنه... چون همه چیز داره در روال آموزشی "یک منبع" پیش میره و برای یادگیری کلمه موجود در مثال نیازی به switch کردن به منبع دیگه ای نخواهد بود... - یادگیری یک کلمه حین کاربرد در یک یا چند جمله خیلی خیلی کاراتر از حفظ abstract اون کلمه خواهد بود... براتون آرزوی موفقیت دارم RE: مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - fatima204 - 15-03-2016 سلام دوستان یه سوال تکنیک جواب دادن به سوالایه ریدینگ Gre چه جوریه مثلا تویه تافل پاراگراف به پاراگراف میرفتیم جلو . مرسی RE: مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - fatima204 - 12-05-2016 دوستان عزیز سلام یه سوال داشتم، هنگام خوندن کتاب بیگ بوک چطوری میتونی م نمرمونو حساب کنیم، مثله تی پی اوها نمره حدودیمون میتونیم حساب کنیم یا نه؟؟ ممنونم RE: مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - halazoon - 24-05-2016 سلام دوستان. به نظر شما و با توجه به تجربه های که شما دارید، بهتر است ابتدا جی ار ای امتحان بدیم با تافل؟ مطالعه موازی هردوی آنها امکان پذیر است بطوری که با فاصله ی کمی در هر دو امتحان شرکت کرد؟ برنامه ریزی بری خوندن آنها بصورت موازی به چه صورتی مناسب است؟ با تشکر RE: مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - Milados - 25-05-2016 (15-03-2016, 06:32 PM)fatima204 نوشته: سلام دوستان سلام، تو تافل من سوال رو می خوندم و key word بر می داشتم و می رفتم تو متن و اطلاعات مربوط به اون قسمت رو می خوندم تا اطلاعات رو پیدا کنم و بعد می اومدمم تو گزینه ها ... ولی ... تو GRE اصلا اینجوری نیست. شما تو تافل عین یا یه خورده paraphrase شده جمله متن رو تو گزینه می بینی و می زنی گزینه صحیح رو ولی تو GRE سوالاتش خیلی به صورت "ضمنی" هست. یعنی شما 1. باید کامل متن رو متوجه بشی. ممکنه یه سوال از سه تا پاراگراف مختلف گزینه هاش رو آورده باشه. 2. خیلی خیلی رو فهم متن کار کنید. کاملا بایستی متن درک بشه و بعد سراغ گزینه ها رفت. اگه وقت دارید برید بخش reading comprehension کتاب منهتن رو بخونید. اونجا چند تا مدل برای خوندن RC ها گفته. من از روش نمودار T استفاده کردم. (12-05-2016, 11:35 AM)fatima204 نوشته: دوستان عزیز سلام فکر نکنم اصلا چنین چیزی موجود باشه. همه برای تخمین نمره اشون همون دو تا آزمون ETS رو می زنند. ++ به نظرم حتما حتما ویدیو های مگوش رو ببینید (اگه ندید البته) در بخش وربال RE: مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - Milados - 25-05-2016 (24-05-2016, 06:44 PM)halazoon نوشته: سلام دوستان. سلام، راستش انگار اینکه هر دو رو با هم بدید یه خورده خوب نیست (مگوش می گه). چونکه مثلا "نوع جواب دادن سوالات ریدینگ تافل با سوالات reading comprehension وربال GRE" فرق می کنه. به نظر من اول تافل بدید بهتره. تافل به نظرم ساده تر ولی طاقت فرسا تر هست. آیتم های زیادی داره که باید روشون بیشتر کار کنید. همزمان هم می تونید لغت های 1100 رو برای GRE بخونید یا متن های big book رو. برای برنامه ریزی هم به نظرم همه چیز به خودتون بستگی داره ولی اگه دوست داشتید برید study plan های مگوش رو که به صورت هفته ایی برنامه ریزی کرده رو بگیرید و از روی اونها ادامه بدید. study plan هاش به صورت 2 هفته ایی و 1 ماه و سه ماه و شش ماه است. برای آمادگی همزمان برای هر دو آزمون هم برنامه داره. موفق باشید RE: مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - szeinalilathori - 16-07-2016 دوستان سلام ویدیوهای مگوش برای reading comprehension رو از کجا میتونم دانلود کنم؟ نتونستم تو سایت پیداشون کنم. امیدوارم سوالم رو جای درستی پررسیده باشم. ارادتمند الهام RE: مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - automotive - 18-07-2016 @szeinalilathori سلام، برای دانلود ویدئوهای مگوش به GRE Magoosh مراجعه کنید. در این ویدئوهای بخش Reading Comprehension نیز وجود دارد و این مجموعه جامع است. با احترام |