معافیت کفالت والدین و غیره - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1) +---- انجمن: معافیت کفالت (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA-%DA%A9%D9%81%D8%A7%D9%84%D8%AA) +---- موضوع: معافیت کفالت والدین و غیره (/Thread-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA-%DA%A9%D9%81%D8%A7%D9%84%D8%AA-%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%AF%DB%8C%D9%86-%D9%88-%D8%BA%DB%8C%D8%B1%D9%87) |
RE: معافیت کفالت والدین و غیره - samdb - 30-11-2013 با سلام خدمت دوستان. من تنها فرزند ذکور بالای 8 سال خانواده ام و 24 سال دارم پدر من نزدیک 1 سال و نیم پیش به عراق سفر کردند و هنوز هیچ خبری از ایشان نیست. به وزارت امروز خارجه.کنسول گری و نامه گمشده هم اعلام کردیم من الان تنها سرپرست خواهر و مادرم هستم قانونی هم برای این شرایط خودم پیدا نکردم ممنون میشم راهنماییم کنید.حتی اگه معاف نشم و اضافه بخورم هم بخاطر خواهر و مادرم نمیتوانم برم. زیر مجموعه و حقوق بگیر هیچ نهاد و ارگانی نیستیم و حتی اجاره خونه هم خودم میدم. [برش] سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - pandadx - 12-12-2013 با عرض سلام و احترام بنده تک پسرم و پدرم مبتلا به بیماری هپاتیت هستش . آیا من میتونم برای معافیت اقدام کنم ؟ ( تاریخ اعزام 1/10/92 ) RE: معافیت کفالت والدین و غیره - mms - 18-01-2014 باسلام.من از ماده6بهزیستی کفالت پدرم استفاده نمودم.هم دستاش مشکل ارتوپدی داره وهم بخاطر قند وسکته مغزی پاهاش مشکل داره..بهزیستی تایید کرد...دکتر ارتپدی ومغزواعصاب بیمارستان نظام وظیفه تایید کردن...درکمیسون شوراشهرستانمون هم تاییدکردن گفتن معافی،فیش ریختم حساب،گفتن بروتاکارتت بیاد،دوماه شدنیومد رفتم مرکز استان پیگیری گفتن نیاز به دکتر مشورتی داره،حالامونده بودن به دکتر ارتوپدی نامه بدن یابه مغزواعصاب(چون بابام از دو بند بیماری داشت هم ارتوپد هم مغزواعصاب)،نامه دادن برای دکتر مغز واعصاب که گفت معافی ولی شماره بند اشتباه نوشته بود قبول نکرن؛به یه دکتر مغزواعصاب دیگه نوشتن که اونروز باهمه جروبحث کرد برای ماهم خیلی بدنوشت رد کرد،،،بااعتراضمون دوتا نامه دیگه دادن یکی برای یک متخصص مغزواعصاب دیگه ویک متخصص ارتوپدی دیگه،،،که هم دکتر ارتوپدی وهم دکتر مغزواعصاب سومی باکلی آزمایش مجدد خیلی خوب نوشتن وتایید کردن وبه من گفتن خیالت راحت معافی...دوتای نامه بردم نظام وظیفه ولی باز گفتن حتما باید بری شورای عالی....سوال من:آخه شوراعالی دیگه چرا؟نامه کدوم دکتر قبول میکنن اون 3نفری که تاییدکردن یا اون یه نفر که تایید نکرده؟؟؟؟؟ممکنه اصلا نگاه نامه ها نکنن نظربدن؟؟؟؟؟ممکنه معافم نکنن؟؟؟میتونن گیر بدن؟؟ تو رو قرآن راهنماییم کنین وقت ندارم..انگار مکه رفتید کمکم کنین RE: معافیت کفالت والدین و غیره - Mohamdbabazade - 13-02-2014 با سلام خدمت دوستان من پدرم متولد 1334 هستند..بنده تک فرزند پسری هستم و غیبت ندارم.الان قصد دارم دفترچه خدمت رو پست کنم. قصد دارم برای معافیت کفالت پدر زیر 65 سال اقدام کنم. پدر من از ابتدای جوانی تیروئید داشتند تا به امروز که مرتبا به دکتر مراجعه می کنند و دارو مصرف می کنند..تیروئید پدر من کم کار هست. اما سابقه ی بروز مشکل برای دستگاه تنفسی اش هم داشته است..یک مرتبه هم در جوانی (قبل از انقلاب) گلوی خود را عمل کرده اند.همچنین دیسک کمر و ارتوروز خفیف گردن هم دارند. و از انجام کارهای سنگین منع شده اند. اما خدا رو شکر در کل سلامت هستند. با توجه به تحقیقاتی که کردم برای معافیت باید چند بار به کمسیون های بهزیستی و نظام وظیفه مراجعه کرد. ایا به نظر شما از کار افتادگی و نیاز به مراقبت برای پدر من لحاظ می شود؟؟ آیا با داشتن پارتی کیسی هست که بشه تا جایی جلو بردتش.؟؟؟ ممنون می شم از راهنمایی هاتون RE: معافیت کفالت والدین و غیره - MaMi - 13-02-2014 دوست من، اینکه از کار افتادگی برای پدر شما لحاظ بشه یا خیر، بستگی به نظر شورای بهزیستی داره که با توجه به سوابق بیماری پدر شما، معاینه ایشون و نیز در صورت لزوم، انجام آزمایشات بیشتر، در این زمینه تصمیم گیری میکنند.
RE: معافیت کفالت والدین و غیره - mamadi - 22-02-2014 با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز یه سوال داشتم میخواستم بدونم اگه یه داداشم معافیت 3 برادری داشته باشه من میتونم از معافیت بند 6 استفاده کنم؟یعنی محدودیتی نداره واسم؟ آخه شرایط معافیت بند 6 به من میخوره و میتونم استفاده کنم ولی واسم سوال پیش اومد(آخه ممکنه بگن شما یکیش معاف شده دیگه نمیشه استفاده کنید) اگه ج بدین ممنون میشم با تشکر کفالت مادر معلول - EBRAHIM93 - 07-04-2014 با سلام بنده مادرم بیماری رماتیسم دارد و نمی تواند رو دوتا پای خود را برود و با عصا را می رود پزشک هم گفته که قوزک پاهاش حک شده. لطفا بهم بگید میتونم آز ماده 6 بهزیستی معاف بشم؟ RE: کفالت مادر معلول - yousi - 07-04-2014 (07-04-2014, 12:47 AM)'EBRAHIM93' نوشته: با سلام سلام ابراهیم جان. خوش اومدی به این سایت!
اول باید بگم متاسفم برای مامانت و امیدوارم خوب بشن ایشون. اما اگر پزشک خودشون (نظام وظیفه) تشخیص بده که ایشون از کارافتادگی دارند و نیاز به مراقبت شما دارند آره به راحتی معاف میشی. ربطی هم به داشتن برادر یا اینها نداره. یک فرمی هست که خود معلول (در اینجا مادر گرامی شما) میتونن تعیین کنن کدوم یکی از فرزندان میتونه از ماده 6 استفاده کنه. من این رو میدونم چون یکی از دوستام از همین راه معاف کامل شد. بدنیست چون فک میکنم اطلاعاتی در این مورد نداری که چیکار باید بکنی مختصری از روندش بهت بگم چون دوستم بهم توضیح داد. اولین کاری که میکنی میری بهزیستی شهرتون یک پرونده تشکیل میدی برای معافیت سربازی. بهزیستی اول شمارو میفرسته یک پزشک عمومی مورد تایید خودشون و مشکلتون رو میگید شاید بعدش شما رو بفرستن به یک پزشک متخصص برای تکمیل پرونده. بعد 1 کمیسیون تشکیل میشه برای خود بهزیستی اگر اوکی شد باز یه کمیسیون دیگه تشکیل میدن برای نظام وظیفه توی بهزیستی که اگه اونم اوکی شد. مدارک رو میبری پلیس +10 و مدارک رو از این طریق برای نظام وظیفه میفرستی. باید اول یک بار بری بیمارستان ارتش پیش پزشک متخصص خودشون. اونجا که نگاه کرد یه نامه ای مینویسه برای خود نظام وظیفه که البته دست شما نمیدن اگه اوکی داد میفرستن برای کمیسیون نهایی خود نظام وظیفه که اگه اونجام به امید خدا اوکی داد!!!!( چقدر اما و اگه شد!!! نه؟ گرفتن معافیت همینه!!!) شما معاف میشی. حالا معاف از رزم یا معاف کامل(بستگی به شدت معلولیت مادر گرام و تشخیص اونها داره). هرکدوم از این کمیسیون ها 4 یا 5 تا دکتر متخصص هستن که نگاه میکنند از بهزیستی گرفته تا خود نظام وظیفه و اگر تو هر کدوم از مرحله ها تشخیص بدن مادر شما مشکلی نداره پرونده رو مختومه اعلام میکنند و شما باید بری آش خوری!!! (البته این یکم دور از ذهنه که یک دکتر بگه مادر شما مشکل داره اونیکی بکه ایشون سالمن ولی خب کلی گفتم) این پروسه کلا 6 تا 1 سال طول میکشه چون مثلا جواب هر کدوم از کمیسیون ها بین 20 روز تا 2 ماه طول میکشه. برای همین سریعتر تا سربازیت نرسیده اقدام کن که با اون تداخل نکنه و گرنه باید با کله تراشیده!!! هی مرخصی بگیری ادامه مراحل رو بری!!!! گرفتن اینطور معافی فکر کنم کار ساده ای نباشه ولی دور از ذهن هم نیست. اگر مادرت مشکلشون حاد باشه 100% معاف کاملی امیدوارم هم تو معافیت درست بشه هم مشکل مادر گرامت برطرف بشه پیروز باشی! RE: معافیت کفالت والدین و غیره - EBRAHIM93 - 07-04-2014 سلام واقعا اطلاعاتتون کامل و مفید بود از صمیم قلب از شما متشکرم ان شا الله از فردا پیگیرش میشم امسال امتحان ارشد مهندسی برق دادم تا معافیت من بیاد گمونم ارشدم تموم شده !!! به هر حال ازتون کمال تشکر دارم با آرزوی سربلندی RE: معافیت کفالت والدین و غیره - paymank - 07-04-2014 سلام من ۲۴ سالمه و پدر و مادرم ۱۴ سال پیش از هم جدا شدن بردار بزرگترم کفالت مادرم رو به عهد گرفت و معاف شد.یه خواهر هم دارم که مطلقه هستن و پدرم هم الان ۶۰ سالشه ولی چندین ساله که مواد مصرف میکنه از شیشه گرفته تا کراک خلاصه هر چی که گیرش بیاد و به همین خاطر از لحاظه جسمانی شرایط خوبی نداره و بیشتره دندوناش ریخته و از لحاظ روانی هم تعادل نداره و اصلا کار نمیکنه که خرج خودشو دراره و بچه هاشو.خلاصه اینکه میخواستم بدونم با این وضعیتی که پدرم و خواهرم دارن میتونم معافیت از طریق کفالت پدر یا خواهر رو بگیرم? |