![]() |
ویزای دانشجویی برای کشور آلمان - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +---- انجمن: آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) +----- انجمن: روادید آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) +----- موضوع: ویزای دانشجویی برای کشور آلمان (/Thread-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) |
RE: ویزای دانشجویی برای کشور آلمان - automotive - 22-07-2016 با سلام، طبق تغییرات ایجاد شده، میزان اثبات منابع مالی برای دریافت روادید دانشجویی جمهوری فدرال آلمان به ازای یک سال، از 8060 یورو به 8700 یورو تغییر پیدا کرده است. منبع با احترام [برش] ریجکت شدن ویزای آلمان و اقدامات پس از آن - soheil7100 - 30-07-2016 با سلام پذيرش من از دانشگاه الف اومده و ميخوام با پذيرش الف براي ويزا اقدام كنم. اگر بعد از اومدن ويزا مربوط به پذيرش دانشگاه الف ، پذيرش دانشگاه ب اومد ميتونم با ويزاي دانشگاه الف برم دانشگاه ب ؟ مشكلي پيش نمياد براي ورود به آلمان ؟! با تشكر RE: ریجکت شدن ویزای آلمان و اقدامات پس از آن - Lifester - 04-08-2016 سلام دوستان من براي ويزاي تحصيلي آلمان مستر اقدام كردم به همراه خانومم، ايشون براي ليسانس اقدام كرد دوهفته بعد از من! ، من پرونده ام رو كامل تحويل دادم سفارت از من يك موتيويشن لتر خواست كه بگم چرا ميخوام اونجا ادامه تحصيل بدم من هم يك چيز كلي نوشتم همونجا امضا و تاريخ زدم و تحويل دادم، دوهفته بعد خانومم مداركشو براي ليسانس تحويل داد اين نامه رو از خانومم نخواستن! بعد از شش هفته خانومم ويزاش رو گرفت ولي بعد از دوازده هفته جواب من ريجكت اومد و نوشتن كه سفارت توجيه نشده كه چرا من ميخوام در آلمان ادامه تحصيل بدم، به هر خال دانشگاه و وكيل دانشگاه يك نامه رسمي تنظيم كردن و برام فرستادن كه تحويل سفارت بدم و يك متويشن لتر جديد با كليه ي دلايل تنظيم كردم كه به سفارت تخويل بدم، دانشگاه تو نامه اي كه داده از سفارت درخواست كرده باتوجه به اينكه همسر من هم در همين دانشگاه درس ميخونه با يك رويكرد مثبت مجدداً موتويشن لتر جديد منرو بررسي كنن، هم من و هم همسرم خيلي غمگين هستيم و واقعاً نميدونم چرا اين اتفاق برام بوجود اوومده، لطفاً راهنماييم كنيد، آيا شانسي دارم كه ويزا بگيرم؟ مطلب تكميلي و جالب توجه اينه كه اداره امور مهاحرت آلمان گفته سفارت از موتويشن لتر من قانع نشده! مگه سفارت تصميم گيرنده اس در قبال من؟ لطفاً راهنماييم كنيد، ممنونم يك مطلب رو هم ميخواستم يادآوري كنم كه خيلي ذهنمو مشغول كرده، سفارت هيچ مهري توي پاسپورتم نزده ولي گفتن ريجكت شدم جوابم رو هم همون موقع كتبي بهم تحويل دادن! حتي مهري كه گوياي درخواس ويزا هم باشه توي پاسپورتم نزدن، من واقعاً سردرگم شدم، خيلي به راهنماييتون نياز دارم، الان بايد چيكار كنم؟ RE: ریجکت شدن ویزای آلمان و اقدامات پس از آن - soheil7100 - 05-09-2016 با سلام ميخواستم يكي از دايي هايه خودمو دعوت كنم آلمان براي ديدار ، خودم دانشجو هستم با ويزاي ملي آلمان ، ميتونم دايي را دعوت كنم ؟ اگر نميتونم از چه طريقي ميشه ؟ ممنون RE: ریجکت شدن ویزای آلمان و اقدامات پس از آن - Shihan - 08-09-2016 (05-09-2016, 11:54 PM)soheil7100 نوشته: با سلام بله شما میتونی با ارائه دعوتنامه و گرفتن گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه برا ایشون اقدام کنید. RE: ویزای دانشجویی برای کشور آلمان - k1sr1 - 18-09-2016 با سلام مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی و ریز نمرات را از کجا باید بگیرم؟ کجا باید تایید کند؟ دفتر پیشخوان یا آموزش پرورش؟ ترجمه این مدارک هم باید توسط وزارت امور خارجه تایید شود؟ RE: ویزای دانشجویی برای کشور آلمان - Shihan - 18-09-2016 (18-09-2016, 12:52 PM)k1sr1 نوشته: با سلام از دبیرستان و حوزه امورش پرورش منطقه خودتون. اموزش و پرورش تایید میکنه و بعد دارالترجمه. RE: ویزای دانشجویی برای کشور آلمان - salazar716 - 19-09-2016 (18-09-2016, 12:52 PM)k1sr1 نوشته: با سلام اگه دانشگاه رفتی، روز ثبت نام اینا رو دادی به دانشگاه باید بری اونجا بگیری. اگه نرفتی دانشگاه هنوز، میری مدرسه ات اینا رو میگیری، همونجا یا آموزش پرورش هم بهت ریز نمره میدن. اینا رو میگیری میبری آموزش پرورش تایید میکنی. برای دارالترجمه یه تاییدیه ی تحصیلی هم لازمه، میری یه دفتر پیشخوان میگی درخواست تایید تحصیلی دارم. قبلش مدارکت رو تایید آموزش پرورش کن و با مدارکت برو دفتر پیشخوان. درخواست که دادی یه فیش بهت میدن، اون فیش رو با مدارکت ببر دارالترجمه. توی آدرسی که برای درخواست تاییدیه تحصیلی میدی، آدرس دارالترجمه رو بده که پست مستقیم خودش ببره اونجا دیگه خودت دستی نبری. حتما حتما چک کن دفتر پیشخوان اطلاعات درست وارد کنه، برای من نکرده بود و من یک ماه کارم گیر اینا یود در حالی که یک هفته ای انجام میشه. خود دارالترجمه کارهای تایید توسط دادگستری و امور خارجه رو انجام میده. هر چند من دیرم شده بود خودم دستی بردم انجام دادم ![]() RE: [برش] ریجکت شدن ویزای آلمان و اقدامات پس از آن - salazar716 - 19-09-2016 (30-07-2016, 02:05 AM)soheil7100 نوشته: با سلام هر چند خیلی دیر شده برای جواب دادن ولی برای آیندگان مینویسم. بله میشه، اصلا هم لازم نیست به کسی چیزی اعلام کنین. با ویزای دانشگاه الف تشریف میبرین دانشگاه ب. کسی هم حتی حق نداره بهتون بگه بالای چشمتان ابرو است. اونجا که میرین خودتون رو به اصطلاح ملده بفرمایین، خود اداره اقامت اون شهر پرونده اتون رو ورمیداره میاره پیش خودش. به همین راحتی به همین خوشمزگی. RE: ویزای دانشجویی برای کشور آلمان - anisziaei - 13-10-2016 من در پروسه ویزا هستم الان هفته 6 ولی خبری نشده میل زدم ج ندادن چه کنم؟ |