آکادمیا کافه
شرایط و موارد خاص صدور معافیت تحصیلی - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)
+---- انجمن: معافیت تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C)
+---- موضوع: شرایط و موارد خاص صدور معافیت تحصیلی (/Thread-%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D9%88-%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%AE%D8%A7%D8%B5-%D8%B5%D8%AF%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

RE: شرایط و موارد خاص صدور معافیت تحصیلی - مهمان - 03-04-2016

(03-04-2016, 09:52 PM)nader نوشته: درود
بلهمیتونید
شما مشکلی ندارید برای شرکت در هد کنکوری در هر زمانی
مساله اصلی پذیرفته شدن بعد از قبولی در کنکور در دانشگاه هست که اونم تنها ملزوماتش اینه که نظام وظیفه مشکل نداشته باشی که شما نداری

موفق باشید

ممنون از پاسختون ولی این جمله که نوشتم با صحبت شما تضاد داره
اگر فرض کنیم من وارد ترم 11 بشم یعنی سنوات ارفاقی بهم بوخوره باز هم میتونم برای ارشد اقدام کنم؟؟؟

پس این متن که از یکی از سایت ها کپی کردم و نوشتم کل صحبت های شما رو نقض میکنه
اگه توضیح بدید ممنون میشم

RE: شرایط و موارد خاص صدور معافیت تحصیلی - مهمان - 03-04-2016

(03-04-2016, 09:52 PM)nader نوشته: درود
بلهمیتونید
شما مشکلی ندارید برای شرکت در هد کنکوری در هر زمانی
مساله اصلی پذیرفته شدن بعد از قبولی در کنکور در دانشگاه هست که اونم تنها ملزوماتش اینه که نظام وظیفه مشکل نداشته باشی که شما نداری

موفق باشید

ممنون از پاسختون ولی این جمله که نوشتم با صحبت شما تضاد داره
اگر فرض کنیم من وارد ترم 11 بشم یعنی سنوات ارفاقی بهم بوخوره باز هم میتونم برای ارشد اقدام کنم؟؟؟

RE: شرایط و موارد خاص صدور معافیت تحصیلی - nader - 03-04-2016

(03-04-2016, 11:48 PM)مهمان نوشته: ممنون از پاسختون ولی این جمله که نوشتم با صحبت شما تضاد داره

من متناقض نگفنم شاید مطالبی که شما جای دیگه خوندین شما رو گمراه کرده باشه

ببینید هر مقطع تخصیلی یه مقدار سنوات خاصی داره اعم از فوق دیپلم لیسانس فوق لیسانس و دکتری

در هر مقطعی هم به شما سنوات ارفاقی اعم از دانشگاه و نظام وظیفه خواهند داد
حتی اگه سنوات هم تموم بشه با توافق دانشگاه میتونی در فرجه معرفی هم درس بخونی

حال در هر مقطع تحصیلی جدیدی که شما وارد میشین سنوات شما از صفر شروع میشه و مربوط به خودهمون مقطع

بنده در تایپیک های مربوط به معافیت تحصیلی کامل توضیح دادم این موارد رو و امیدوارم که مفید باشه

موفق باشید

RE: شرایط و موارد خاص صدور معافیت تحصیلی - sharif - 04-04-2016

ممکنه بفرمایید این فرد برای گرفتن معافیت تحصیلی باید چیکار کنه 

من برای معافیت پزشکی اقدام کردم / معاف  نشدم وقتی برگه اعزامم رو از پلیس +۱۰ پرینت گرفتم زده ۹۰ روز اضافه ( بدلیل عودت پرونده یعنی زمان رسیدگی به پرونده پزشکی بیش از دو ماه شده ) ولی من یه روز هم از کمیسیون و انجام معاینات دیر نکردم .

لطفا کسی در این باره اطلاعاتی داره راهنماییم کنه که چطوری اقدام کنم برای این اضافه خدمتم

خیلی ممنون

RE: شرایط و موارد خاص صدور معافیت تحصیلی - nader - 04-04-2016

(04-04-2016, 08:36 PM)sharif نوشته: ممکنه بفرمایید این فرد برای گرفتن معافیت تحصیلی باید چیکار کنه 

من برای معافیت پزشکی اقدام کردم / معاف  نشدم وقتی برگه اعزامم رو از پلیس +۱۰ پرینت گرفتم زده ۹۰ روز اضافه ( بدلیل عودت پرونده یعنی زمان رسیدگی به پرونده پزشکی بیش از دو ماه شده ) ولی من یه روز هم از کمیسیون و انجام معاینات دیر نکردم .

لطفا کسی در این باره اطلاعاتی داره راهنماییم کنه که چطوری اقدام کنم برای این اضافه خدمتم

خیلی ممنون
این باید تصحیح کنه و هیچ مشکلی نخواهد بود
سیستم به این صورت هستش که این فرد باید تا پایان فرجه معرفی خودش رو معرفی  میکرده که البته کرده این کارو
بعد تو پروسه معافیت بوده که نهایتا معاف هم نشده و ایشون مشکلی ندارن
مگه این که ایشون بعد از اتمام فرجه معرفیشون برای معافیت اقدام کرده باشه.
باید بره پیش مسئول نظام وظیفه محل این موضوع رو مطرح کنه و پیگیر باشه

RE: شرایط و موارد خاص صدور معافیت تحصیلی - eefe - 11-04-2016

دوستان یه سوال ضروری. واقعاً اوضاع روحیم خرابه
من ارشد رو 7 ترمه تموم کردم با یک ترم از کمیسیون. 11/93 فارغ التحصیل شدم و 10/94 دفترچه فرستادم و 8/95 اعزامم ولی با 180 روز اضافه خدمت. از 7/94 غیبت خورده واسم!!!
درخواست توجیه غیبت زدم ولی امروز رفتم میدون سپاه و با برخورد بسیار بد افراد اونجا درخواستم رو رد کردن!!!
چی کار باید بکنم؟
خواهشاً یه راهکار ارائه بدین. واقعاً اعصابم به هم ریخته و کل زندگیم به هم میریزه اینجوری
جالبه از نظام وظیفه شهر و استان سوال کرده بودم گفتن 100% حل میشه و مشکلی نیست. حتی دم در میدون سپاه هم سربازی که بود گفت حل میشه!
من قبل ارسال دفترچه از نظام وظیفه پرسیدم و شرایطم رو گفتم و گفتن یک سال وقت داری واسه ارسال اونوقت آقایون امروز بهم میگن نه، باید از ما میپرسیدی
حرفشون این بوده که دانشگاه درخواست تمدید سنوات واسه ما ارسال نکرده. مگه دانشگاه که کمیسیون تشکیل میده واسه مشمولینی که سنواتشون تموم شده از نظام وظیفه درخواست نمیکنه؟

RE: شرایط و موارد خاص صدور معافیت تحصیلی - nader - 11-04-2016

(11-04-2016, 11:52 AM)eefe نوشته: دوستان یه سوال ضروری. واقعاً اوضاع روحیم خرابه
من ارشد رو 7 ترمه تموم کردم با یک ترم از کمیسیون. 11/93 فارغ التحصیل شدم و 10/94 دفترچه فرستادم و 8/95 اعزامم ولی با 180 روز اضافه خدمت. از 7/94 غیبت خورده واسم!!!
درخواست توجیه غیبت زدم ولی امروز رفتم میدون سپاه و با برخورد بسیار بد افراد اونجا درخواستم رو رد کردن!!!
چی کار باید بکنم؟
خواهشاً یه راهکار ارائه بدین. واقعاً اعصابم به هم ریخته و کل زندگیم به هم میریزه اینجوری
جالبه از نظام وظیفه شهر و استان سوال کرده بودم گفتن 100% حل میشه و مشکلی نیست. حتی دم در میدون سپاه هم سربازی که بود گفت حل میشه!
من قبل ارسال دفترچه از نظام وظیفه پرسیدم و شرایطم رو گفتم و گفتن یک سال وقت داری واسه ارسال اونوقت آقایون امروز بهم میگن نه، باید از ما میپرسیدی
حرفشون این بوده که دانشگاه درخواست تمدید سنوات واسه ما ارسال نکرده. مگه دانشگاه که کمیسیون تشکیل میده واسه مشمولینی که سنواتشون تموم شده از نظام وظیفه درخواست نمیکنه؟

درود بر شما
اول یه رویکردی بکنم به مقدار سنوات ارشد
قبلا این بوده که ۳ سال فرجه عادی
۱ سال سنوات دانشگاه
۱ سال فرجه معرفی نظام وظیفه
یعنی ۱۰ ترم
بعد زمزمه بود و درخواست کم کردن این سنوات مطرح شده بود یعنی ۹ ترم
یازم با این وجود شما ۲ ترم تا فرجه معرفی یعنی ۱ سال زمان داشتید واسه پست دفترچه
حالا داستان اینه که کمسیون دانشگاه به تعداد واحدی که برات میمونه تخمین میزنه و فرجه میده یعنی اون موقع تشخیص داده شما یه نیم ترم دیگه تمومی و واسه شما زده تا پایان شهریور در برگه کمسیون شما
بعد شما وقتی تا شهریور تموم نشدی دوباره یه کمسون دیگه میری و میخوره تا پایان بهمن

و سپس تازه از اون مدت به بعد میری داخل فرجه معرفی

حالا ممکنه بوده دانشگاه شما رو در همون شهریور فارغ التحصیل دونسته یا اینکه نامه کمسیون دومی شما ارجاع نشده

شما فعلا فقط از دانشگاه پیگیر باش و نظام وظیفه شهری که توش دانشجو بودی
بعد توی اون سیستم درستش کن و برو واسه بقیه کارهات
یقینا احراز فارغ التحصیلی شما برای پایان شهریور ماه بوده که این مشکل درست شده

موفق باشید

RE: شرایط و موارد خاص صدور معافیت تحصیلی - eefe - 11-04-2016

(11-04-2016, 08:28 PM)nader نوشته: درود بر شما
اول یه رویکردی بکنم به مقدار سنوات ارشد
قبلا این بوده که ۳ سال فرجه عادی
۱ سال سنوات دانشگاه
۱ سال فرجه معرفی نظام وظیفه
یعنی ۱۰ ترم
بعد زمزمه بود و درخواست کم کردن این سنوات مطرح شده بود یعنی ۹ ترم
یازم با این وجود شما ۲ ترم تا فرجه معرفی یعنی ۱ سال زمان داشتید واسه پست دفترچه
حالا داستان اینه که کمسیون دانشگاه به تعداد واحدی که برات میمونه تخمین میزنه و فرجه میده یعنی اون موقع تشخیص داده شما یه نیم ترم دیگه تمومی و واسه شما زده تا پایان شهریور در برگه کمسیون شما
بعد شما وقتی تا شهریور تموم نشدی دوباره یه کمسون دیگه میری و میخوره تا پایان بهمن

و سپس تازه از اون مدت به بعد میری داخل فرجه معرفی

حالا ممکنه بوده دانشگاه شما رو در همون شهریور فارغ التحصیل دونسته یا اینکه نامه کمسیون دومی شما ارجاع نشده

شما فعلا فقط از دانشگاه پیگیر باش و نظام وظیفه شهری که توش دانشجو بودی
بعد توی اون سیستم درستش کن و برو واسه بقیه کارهات
یقینا احراز فارغ التحصیلی شما برای پایان شهریور ماه بوده که این مشکل درست شده

موفق باشید

واحد که نمونده بود، فقط دفاع از پایان نامه بود. من تا بهمن 93 از کمیسیون وقت گرفتم و موفق هم شدم به دفاع
به گفته مسئولین نظام وظیفه کشور (میدون سپاه) دانشگاه این یک ترم سنوات ارفاقی رو از نظام وظیفه نگرفته، نمیدونم یا نامه نزده یا ثبت نشده در سیستم. از دانشگاه این موضوع رو هنوز پیگیری نکردم.
ولی چیزی که هست در برگه معرفی به نظام وظیفه که دانشگاه بهم داده تاریخ فارغ التحصیلی خورده 26/11/93
یادمه از دانشگاه همون موقع که تسویه حساب کردم پرسیدم نیازه به خاطر یک ترم سنواتی که گرفتم به نظام وظیفه مراجعه کنم که گفتن نه!
سوال اینجاست که احیاناً اگر دانشگاه به نظام وظیفه نامه نزده باشه و از اونها سنوات ارفاقی نگرفته باشه، میشه کاریش کرد؟
اگر زده باشه که خب صرفاً در صورت موافقت اونها باید بهم اجازه دفاع بدن و یا بهم بگن که دارم از فرجه م استفاده میکنم که نگفتن، و در صورت ثبت نشدن این موافقت خب میشه درستش کرد قاعدتاً. اگر نزده باشه راهی هست؟

RE: شرایط و موارد خاص صدور معافیت تحصیلی - nader - 12-04-2016

(11-04-2016, 10:40 PM)eefe نوشته: واحد که نمونده بود، فقط دفاع از پایان نامه بود. من تا بهمن 93 از کمیسیون وقت گرفتم و موفق هم شدم به دفاع
به گفته مسئولین نظام وظیفه کشور (میدون سپاه) دانشگاه این یک ترم سنوات ارفاقی رو از نظام وظیفه نگرفته، نمیدونم یا نامه نزده یا ثبت نشده در سیستم. از دانشگاه این موضوع رو هنوز پیگیری نکردم.
ولی چیزی که هست در برگه معرفی به نظام وظیفه که دانشگاه بهم داده تاریخ فارغ التحصیلی خورده 26/11/93
یادمه از دانشگاه همون موقع که تسویه حساب کردم پرسیدم نیازه به خاطر یک ترم سنواتی که گرفتم به نظام وظیفه مراجعه کنم که گفتن نه!
سوال اینجاست که احیاناً اگر دانشگاه به نظام وظیفه نامه نزده باشه و از اونها سنوات ارفاقی نگرفته باشه، میشه کاریش کرد؟
اگر زده باشه که خب صرفاً در صورت موافقت اونها باید بهم اجازه دفاع بدن و یا بهم بگن که دارم از فرجه م استفاده میکنم که نگفتن، و در صورت ثبت نشدن این موافقت خب میشه درستش کرد قاعدتاً. اگر نزده باشه راهی هست؟

خب دقیقا مشکل اینجاست که دانشگاه به نظام وظیفه نامه نزده و در سیستم اونا ثبت نشده
مهم نیست که کی تاریخ فارغ التحصیلی شماست
باید دید تو ابطال معافی شما فرجه معرفی رو نظام وظیفه دانشگاه چقدر زده بوده
احتمالا زده ۶ ماه یعنی یقینا
در ثانی همونطوری که گفتم فرجه معرفی شما تا شهریور ۹۴ بوده و شما به هوای اینکه تا بهمن ماه هستش اقدام نکردی واسه معرفی
چون شما گفتید که سیستم میزنه از مهرما در دوره غیبت هستید شما
الانم میگم تنها راه شما اینه که از نظام وظیفه دانشگاه و شهر محل تحصیل تواما پیگیر باشی

موفق باشید

RE: شرایط و موارد خاص صدور معافیت تحصیلی - eefe - 12-04-2016

(12-04-2016, 12:56 AM)nader نوشته: خب دقیقا مشکل اینجاست که دانشگاه به نظام وظیفه نامه نزده و در سیستم اونا ثبت نشده
مهم نیست که کی تاریخ فارغ التحصیلی شماست
باید دید تو ابطال معافی شما فرجه معرفی رو نظام وظیفه دانشگاه چقدر زده بوده
احتمالا زده ۶ ماه یعنی یقینا
در ثانی همونطوری که گفتم فرجه معرفی شما تا شهریور ۹۴ بوده و شما به هوای اینکه تا بهمن ماه هستش اقدام نکردی واسه معرفی
چون شما گفتید که سیستم میزنه از مهرما در دوره غیبت هستید شما
الانم میگم تنها راه شما اینه که از نظام وظیفه دانشگاه و شهر محل تحصیل تواما پیگیر باشی

موفق باشید

والله تو نامه دانشگاه هیچ حرفی از فرجه معرفی نزده، فقط ورودی و فارغ التحصیلی رو زده.
جالب اینجاست امروز هم زنگ زدم 096480 و هم دانشگاه، جفتشون میگن شما یک سال باید وقت داشته باشی
نمیدونم والله چی کار میشه کرد
الآن دانشگاه میتونه کاری بکنه به نظر شما؟ در هر حالت تقصیر من نبوده، چون همون موقع هم پرسیدم مثل امروز گفتن نیازی به پیگیری از نظام وظیفه نداری و یک سال فرصت داری