![]() |
مدارك لازم برای گرفتن ويزای توریستی امریکا (B2) - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: روادید (ویزای) آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +----- انجمن: روادید گردشگری آمریکا B1 و B2 (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D8%B4%DA%AF%D8%B1%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-B1-%D9%88-B2) +----- موضوع: مدارك لازم برای گرفتن ويزای توریستی امریکا (B2) (/Thread-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%83-%D9%84%D8%A7%D8%B2%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%88%D9%8A%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%B3%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-B2) |
RE: مدارك لازم برای گرفتن ويزای توریستی امریکا (B2) - hamedimmortal - 13-04-2016 باسلام میخاستم ویزای توریستی امریکا بگیرم سوالم اینه ایا به من که فقط کشورهای شرق اسیا رو دیدم ویزا میدن از لحاظ توان مالی یا پرینت حساب مشکلی ندارم و اینکه ایا آزانسی روهم سراغ دارید ک بتونم با قیمتی مناسب تور امریکا برم اخه خیلی از اژانسا کلاه بردارن برای اینجور سفرها اونم امریکا که هرکی هرکی نمیره در ضمن من تجربه سفر بدون تور به کشورهایی مسه فیلیپین مالزی اندونزی تایلند و چین رو داشتم وانگلیسیمم معمولیه اگربدون تور هم برم مشکلی پیش میاد؟؟ درضمن من30سالمه متاهلم و با خانمم میخام برم -ممنون میشم جواب منرو بدید RE: مدارك لازم برای گرفتن ويزای توریستی امریکا (B2) - Babak - 16-04-2016 (13-04-2016, 06:44 PM)hamedimmortal نوشته: باسلام میخاستم ویزای توریستی امریکا بگیرم سوالم اینه ایا به من که فقط کشورهای شرق اسیا رو دیدم ویزا میدن از لحاظ توان مالی یا پرینت حساب مشکلی ندارم و اینکه ایا آزانسی روهم سراغ دارید ک بتونم با قیمتی مناسب تور امریکا برم اخه خیلی از اژانسا کلاه بردارن برای اینجور سفرها اونم امریکا که هرکی هرکی نمیره در ضمن من تجربه سفر بدون تور به کشورهایی مسه فیلیپین مالزی اندونزی تایلند و چین رو داشتم وانگلیسیمم معمولیه اگربدون تور هم برم مشکلی پیش میاد؟؟ درضمن من30سالمه متاهلم و با خانمم میخام برم -ممنون میشم جواب منرو بدید با توجه به سنتون و این که همراه خانمتون میخواهید برید، احتمال این که بتونید ویزا بگیرید کمه. ضمن این که با توجه به مشکلات ویزای آمریکا، فکر نمیکنم تور امریکا به شکلی که برای بعضی از کشورها مثل چین و مالزی و غیره وجود داره، وجود داشته باشه. RE: مدارك لازم برای گرفتن ويزای توریستی امریکا (B2) - Torkan - 16-04-2016 (13-04-2016, 06:44 PM)hamedimmortal نوشته: باسلام میخاستم ویزای توریستی امریکا بگیرم سوالم اینه ایا به من که فقط کشورهای شرق اسیا رو دیدم ویزا میدن از لحاظ توان مالی یا پرینت حساب مشکلی ندارم و اینکه ایا آزانسی روهم سراغ دارید ک بتونم با قیمتی مناسب تور امریکا برم اخه خیلی از اژانسا کلاه بردارن برای اینجور سفرها اونم امریکا که هرکی هرکی نمیره در ضمن من تجربه سفر بدون تور به کشورهایی مسه فیلیپین مالزی اندونزی تایلند و چین رو داشتم وانگلیسیمم معمولیه اگربدون تور هم برم مشکلی پیش میاد؟؟ درضمن من30سالمه متاهلم و با خانمم میخام برم -ممنون میشم جواب منرو بدید (16-04-2016, 09:36 AM)Babak نوشته: با توجه به سنتون و این که همراه خانمتون میخواهید برید، احتمال این که بتونید ویزا بگیرید کمه. ضمن این که با توجه به مشکلات ویزای آمریکا، فکر نمیکنم تور امریکا به شکلی که برای بعضی از کشورها مثل چین و مالزی و غیره وجود داره، وجود داشته باشه. یک نکته ای ممکنه دوستمون ندونن با اجازه بگم به هیچ وجه به بعضی تبلیغات در مورد ویزای تضمینی و این موارد اصلا گوش نکنید. این رو گفتم چون احساس کردم دوستمون اطلاعات انچنانی ندارن بااحترام، ترکان RE: مدارك لازم برای گرفتن ويزای توریستی امریکا (B2) - hamedimmortal - 16-04-2016 یعنی من اگر حتی سند خونه پرینت حساب خودم و خانمم ببرم بازم ممکنه ویزا ندن؟یا اگر بخان ویزا بدن کدوم کشور بهتره واسه وقت بگیرم البته جایی که کارمند فارسی زبان داشته باشه-درضمن یک اژانس واسه تور یا هتل معرفی کنید ممنون RE: مدارك لازم برای گرفتن ويزای توریستی امریکا (B2) - Babak - 17-04-2016 (16-04-2016, 11:09 PM)hamedimmortal نوشته: یعنی من اگر حتی سند خونه پرینت حساب خودم و خانمم ببرم بازم ممکنه ویزا ندن؟یا اگر بخان ویزا بدن کدوم کشور بهتره واسه وقت بگیرم البته جایی که کارمند فارسی زبان داشته باشه-درضمن یک اژانس واسه تور یا هتل معرفی کنید ممنون سند خونه و پرینت حساب و سایر مدارکی که ممکنه نشون بده شما به ایران برخواهید گشت رو که حتما همراه ببرید، ولی علیرغم داشتن همه این مدارک، احتمال این که بتونید همراه همسرتون ویزای توریستی امریکا رو بگیرید بسیار پایینه. به هر حال اگر تصمیم گرفتید که اقدام کنید، احتمالا آنکارا یا دوبی گزینههای متداولی هستند که اکثر ایرانیها از اونها اقدام میکنند و امکان مصاحبه فارسی در این سفارتها وجود داره. RE: مدارك لازم برای گرفتن ويزای توریستی امریکا (B2) - Torkan - 17-04-2016 (16-04-2016, 11:09 PM)hamedimmortal نوشته: یعنی من اگر حتی سند خونه پرینت حساب خودم و خانمم ببرم بازم ممکنه ویزا ندن؟یا اگر بخان ویزا بدن کدوم کشور بهتره واسه وقت بگیرم البته جایی که کارمند فارسی زبان داشته باشه-درضمن یک اژانس واسه تور یا هتل معرفی کنید ممنون با تشکر از بابک خان در مورد تور واسه ترکیه متداول هست ولی انکارا به ندرت. استانبول هست که میتونید برید و از اونجا روز مصاحبه با قطار سریع السیر دو ساعته برید انکارا مصاحبه برگردید. شما سفر به انکارا در همین فروم رو بخونید میتونید خودتون با هزینه کمتر برید آنکارا. بااحترام، ترکان RE: گرفتن وقت از سفارت آمریکا در ارمنستان (ایروان) - Saber222 - 19-06-2016 سلام ايا از دوستان كسي در مورد ويزاي توريستي اطلاعي دارد ؟ RE: مدارك لازم برای گرفتن ويزای توریستی امریکا (B2) - كوشان بهرامى - 10-07-2016 سلام ، در مورد ويزاى توريستى چند تا سوال داشتم ١- من در امريكا اقوام دور و دوستانى دارم كه دعوتنامه بگيرم و هزينه هاى سفر را قبول كنند ميخواستم بپرسم احتياجى به گرفتن اين نوع دعوتنامه هست يا بگم براى تفريح و گردش ميرم ٢- از كدام كشور ها بهتره وقت بگيرم در اروپا يا تركيه ارمنستان .. ويزا اروپا دارم ٣- مدارك احتياج به ترجمه رسمى با مهر دادگسترى دارد يا ترجمه كافيست ٤- همسرم با مدارك كارى و اسناد من بيان كافيه يا ايشون هم مدارك كارى جدا نياز دارن ٥- براى روز مصاحبه در سفارت نياز به مترجم داشته باشم چه كارى بايد انجام بدم ٦- ايا ميتونم خودم تاريخ ورود را درخواست بدم يا به نظر اونا بستگى داره ٧- در مورد گرفتن وقت و پر كردن فرم از كجا ميتونم اطلاعات بگيرم ٨- همسر من ايرانى نيستن تازه براشون پاسپورت ايرانى گرفتم مشكلى ايجاد نميكنه ؟ RE: مدارك لازم برای گرفتن ويزای توریستی امریکا (B2) - M1KE - 10-07-2016 ۱- داشتن دعوتنامه اجباری نیست و می تونید مستقل هم برید. البته شانس گرفتن ویزای توریستی در کل پایین هست مگر اینکه وابستگی خانوادگی یا شغلی خوبی در ایران داشته باشید. ۲- آنکارا یا ایروان ۳- مهر مترجم کافیست ۴- دقیق به خاطر ندارم ۵- سفارت های اطراف ایران افسر فارسی زبان دارند. ۶- شما تاریخ تقریبی اعلام می کنید اگر تایید بشه تقریبا برای همون تاریخ ها داده میشه ولی هیج تضمینی وجود نداره که تا تاریخ موردنظر درخواست شما قبول بشه. ۷- تاپیک های گرفتن وقت سفارت رو در انجمن آمریکا نگاه کنید. ۸- فکر نمی کنم مشکل خاصی ایجاد کنه، RE: مدارك لازم برای گرفتن ويزای توریستی امریکا (B2) - ArashR1 - 23-07-2016 با سلام بنده کل صفحات رو خوندم خیلی ممنون برای وقتی که گذاشتید و پاسخ های متخصصانه ولی متاسفانه چیزی درباره سوال خودم پیدا نکردم 1) بنده مهندس مجری ساختمان هستم که برای فرد خصوصی ساختمان می سازیم و قرارداد ما تنها به صورت چند برگ امضا شده می باشد (نه شهرداری و نه ارگان خاصی) آیا این مدرک برای شغل بنده محسوب می شود و وجاهت قانونی برای ترجمه دارد؟ 2) در ضمن بنده عضو نظام مهندسی ساختمان و دارنده جواز هم می باشم و بیمه تامین اجتماعی هم دارم آیا این مدارک را نیز برای نشان دادن مدرک شغلی باید ترجمه کنم ؟ 3) کارت معافیت سربازی نیز نیاز به ترجمه دارد؟ 4) نیاز به گرفتن و ترجمه سجل کیفری نیز می باشد؟ 5) برای اینکه بگویم کفالت مادرم را دارم بردن شناسنامه ایشان کافی است یا نیاز به گواهی فوت پدر دارم؟ 6) شناسنامه خواهرم برای نشان دادن اینکه باز خواهم گشت به درد می خورد؟ 7) به طور کلی امکان کامل کردن کسری مدارک هست یا سفارت تنها یک روز اجازه ورود به ما میدهد؟ با تشکر |