آکادمیا کافه
مصاحبه تلفني با استادان - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%8C-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%88-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86)
+--- موضوع: مصاحبه تلفني با استادان (/Thread-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87-%D8%AA%D9%84%D9%81%D9%86%D9%8A-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

RE: مصاحبه تلفني با استادان - atefeh_J - 26-09-2014

(26-09-2014, 01:19 AM)'M0TRIX' نوشته: سلام.
عاطفه خانوم منظورتون از سرعت 526 همون چهار مگابیت بود؟که سرعت مفید دانلودش رو نوشتید؟

جناب MORTIX منظورم 512 کیلوبایت بود عدد را اشتباهی نوشتم

RE: مصاحبه تلفني با استادان - AitUniversity - 28-09-2014

سلام
این ویدئو متعلق به دانشگاه texas A & m هستش، برای فارغ تحصیلان جوان و جویای کار که توسط پرسنل شرکت شل عنوان میشه

مواردی که میگه خیلی خوب برای job offer، برخیاشم برای graduate program خیلی کاربرد داره

http://www.youtube.com/watch?v=2YxMldJZLFg

RE: مصاحبه تلفني با استادان - eden - 10-10-2014

سلام دوستان،

من دیروز مصاحبه داشتم. حالا میخوام یه نامه بفرستم تشکر کنم. یه موردی هست. استاد در لابلای صحبتاش فرمود که پس تاپیک تحقیقی تو میتونه .... باشه. منم گفتم که بله به این علاقه دارم و علاوه بر اون تم تحقیقت آرزومه و اینها.

حالا موندم با خودم میگم کاش ازش میپرسیدم یکم بیشتر هم خودش توضیح بده. تو سایتش یه چیزایی نوشته در موردش. ازم پرسید که سوال دارم یا نه. منم دو تا سوال سطحی در مورد مقاله هاش پرسیدم. به نظر صاحب نظرا خوبه الان بفرستم که مثلا این تاپیکو که گفتی یکم بیشتر توضیح بده بهم؟

ممنون بابت راهنمایی

RE: مصاحبه تلفني با استادان - atefeh_J - 17-10-2014

سلام دوستان
ببخشید یکی از اساتید تقریبا 1 ماه پیش به من گفت :let's talk in a couple of weeks or so
من همان موقع بهشان در جواب گفتم میشه روز مناسب برای مصاحبه را به من خبر بدین و ایشان جوابی ندادند!!
ممکنه تا الان یادشان رفته باشه ؟ من دوباره خوبه بهشان ایمیل بزنم و یادآوری کنم یا باید صبر کنم؟

RE: مصاحبه تلفني با استادان - blueearth - 17-10-2014

صبر ایوب دارید ماشالا Big Grin یه ماه خیلی زیاده اگر صبر کردید به نظرم بهتره باهاشون تماس بگیرید دوباره
من تجربه مشابه رو داشتم
(17-10-2014, 11:01 PM)'atefeh_J' نوشته: سلام دوستان
ببخشید یکی از اساتید تقریبا 1 ماه پیش به من گفت :let's talk in a couple of weeks or so
من همان موقع بهشان در جواب گفتم میشه روز مناسب برای مصاحبه را به من خبر بدین و ایشان جوابی ندادند!!
ممکنه تا الان یادشان رفته باشه ؟ من دوباره خوبه بهشان ایمیل بزنم و یادآوری کنم یا باید صبر کنم؟

RE: مصاحبه تلفني با استادان - atefeh_J - 18-10-2014

(17-10-2014, 11:44 PM)'blueearth' نوشته: صبر ایوب دارید ماشالا Big Grin یه ماه خیلی زیاده اگر صبر کردید به نظرم بهتره باهاشون تماس بگیرید دوباره
من تجربه مشابه رو داشتم

البته 1 ماه نشده هنوز تقریبا 3 هفته است.
ایمیل بعدی من را جواب ندادند فکر کردم شاید خودم باید منتظر بمانم تا خبرم کنن!

RE: مصاحبه تلفني با استادان - saaaaam - 18-10-2014

'atefeh_J dateline='' نوشته:
البته 1 ماه نشده هنوز تقریبا 3 هفته است.
ایمیل بعدی من را جواب ندادند فکر کردم شاید خودم باید منتظر بمانم تا خبرم کنن!
سلام دوست خوب
الان اساتيد مشغول طراحي سوالات اساينمت يا ازمون اخر ترم هستند شايد فراموش كرده باشند بنظر من شما يك ايميل ياد اوري بزنيد ضرري نداره

RE: مصاحبه تلفني با استادان - aryangolden - 19-10-2014

سلام دوستان
یکی از اساتید توی کانادا از من خواسته که توی اسکایپ scientific presentation بهش بدم
دقیقا منظورش چیه؟
باید فایل پاور درست کنم و ارایه بدم یا همینطوری از تجربیاتم بگم؟
کسی تجربه مشابهی داشته؟
اگه ازش بپرسم منظورش چی هست خیلی ضایع هست؟

RE: مصاحبه تلفني با استادان - aryangolden - 19-10-2014

عرض شود که ازش پرسیدم و گفت که با پاورپوینت ارایه بده
حالا اگه دوستان نکته ای چیزی به ذهنشون میرسه بی زحمت راهنمایی کنن
تا حالا واسه خارجیا پرزنت نکردم

RE: مصاحبه تلفني با استادان - aryangolden - 23-10-2014

خب کسی که جوابمون رو نداد
تجربه ام رو بنویسم شاید به درد کسی خورد
عرض شود که امروز ساعت 9.5 شب معادل با ساعت 12 ظهر در کانادا یه مصاحبه ای داشتم
ازم خواسته شده بود که تجارب تحقیقاتیم رو براشون ارایه بدم و من هم خلاصه پروژه کارشانی و ارشدم رو به صورت اسلاید آماده کردم
تماس که گرفت خود استاده نشسته بود و دانشجوهاش هم دورش
تصویر ماهم انداخته بودن رو پرده با ویدیو پروژکتور، خلاصه اگه خودمون نرفتیم کانادا عکسمون رفته[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
عرض شود که دسکتاپم رو شیر کردم و بخاطر سرعت پایین اینترنت ویدیوش رو خاموش کرد استاده، البته سرعت اینترنتم 1 مگ هست ولی چه میشه کرد، خلاصه حدود 50 دقیقه ارایه دادم واسشون و بعد چندتا سوال کرد

نکته هایی که به ذهنم میرسه رو میگم:

اول اینکه حتما از هدفون استفاده کنید، فک کنم قبلا هم گفته بودم، اسپیکر و میکروفون خود لپتاپ چون نزدیک هم هستن باعث میشه صدا اکو پیدا کنه

دوم اینکه اگه قرار بود ارایه بدید تا میتونید تمرین کنید و جمله هاتون رو آماده کنید از قبل که مثل من هی وسطش کلمه کم نیارید (یه سالی بود صحبت نکرده بودم)

سوم اینکه چون دیگه طرف شمارو نمیبینه، بخاطر سرعت پایین ویدیوم رو خاموش میکنن، میتونین نکات مورد نظرتون رو به انگلیسی آماده کنید و روی کاغذ بنویسید، از این لحاظ نسبت به مصاحبه خیلی بهتره و چون میدونید چی قراره بگید خیلی خوب میتونید خودتون رو آماده کنید (مثل من نشید!)

و البته حواستون هم باشه چون طولانیه، آخراش حسابی خسته میشید و حرف زدن یادتون میره، من اولاش رو با لهجه غلیظ صحبت میکردم، اسلاید آخر رو در حد this is the blackboard بودم!!!

استرس هم که طبق معمول قبلش خیلی زیاده، ولی تا سلام میکنی با طرف یادت میره، معمولا مهربونن و خنده رو،

سوالایی هم که پرسید چندتاش راجب ارایه بود
و سوالای روتین که چرا مارو انتخاب کردی
و از دانشگاه و شهر ما اطلاع داری که شرایطش چجوریه و از این چیزا
بعد هم پرسید سوالی داری؟ که راجب موضوع پروژشون پرسیدم چون نگفته بود توی صفحه اش

در نهایت هم که قیافه طرف خیلی راضی به نظر نمیرسید، حالا گفته با ایمیل با هم در ارتباطیم
تو مایه های اینکه حالا یه دوری میزنیم مزاحمتون میشیم بود[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]

با آرزوی موفقیت برای همه[img]images/smilies/smile.gif[/img]