آکادمیا کافه
هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟ - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟ (/Thread-%D9%87%DB%8C%DA%86-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%85%D8%8C-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%AC%D8%A7-%D8%B4%D8%B1%D9%88%D8%B9-%DA%A9%D9%86%D9%85%D8%9F)

RE: هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟ - clueless - 20-07-2016

سلام ، من جزوه های سایت رو مطالعه کردم ولی در مورد منابع مالی بازم سوال دارم! در قسمت نتایج پذیرش سایت؛ دیدم که به بعضیا سالیانه یه مبلغی فاند داده شده میخواستم ببینم این فاندا از چه نوعیه؟ از طرف استاده یا دانشگاه؟ اگه از طرف استاده و مربوط به RA و TA هست چطوری مبلغش مشخصه اگه از طرف دانشگاه هم هست که خب با این حساب زیادی هم نیاز نیست ممتاز باشی تا شامل حالت بشه درسته؟

RE: هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟ - blur - 20-07-2016

(20-07-2016, 09:06 AM)clueless نوشته: سلام ، من جزوه های سایت رو مطالعه کردم ولی در مورد منابع مالی بازم سوال دارم! در قسمت نتایج پذیرش سایت؛ دیدم که به بعضیا سالیانه یه مبلغی فاند داده شده میخواستم ببینم این فاندا از چه نوعیه؟ از طرف استاده یا دانشگاه؟ اگه از طرف استاده و مربوط به RA و TA هست چطوری مبلغش مشخصه اگه از طرف دانشگاه هم هست که خب با این حساب زیادی هم نیاز نیست ممتاز باشی تا شامل حالت بشه درسته؟

جواب سوالات شما تو این تاپیک پیدا میشه. پست اول رو حتما بخونید. ضمنا هر نوع فاندی که شما فکرشو بکنید بدون شک رقابتی هست.

RE: هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟ - imanhaghgoo - 06-08-2016

سلام
من لیسانس مهندسی صنایع و ارشد مدیریت بازرگانی خوندم
برای اینکه اقدام به اپلای کنم باید از کجا شروع کنم؟

RE: هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟ - minho - 12-08-2016

سلام ارسال مدارک اینترنتی هست یا باید مستقیم پست بشه؟هزینه ها چقدره واسه اپلای و پذیرش ؟ من واقعا اطلاعاتی ندارم.

RE: هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟ - minho - 12-08-2016

سلام وتشکر از راهنمایی .من شهریورسال 1393 فارغ التحصیل ارشد فیزیک ذرات بنیادی با معدل 17.23 پایان نامه 19 با یک مقاله داخلی و isi مجله معتبر می باشم.برای دکتری در دانشگاههای کانادا و کره جنوبی چقدر شانس پذیرش به عنوان اسکولارشیپ رو دارم؟و چقدر فاند خواهم گرفت؟ میشه همزمان برای هر دو کشور اقدام کرد؟

RE: هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟ - rozesorkh - 15-08-2016

(11-02-2011, 01:02 PM)Babak نوشته: گرفتن پذیرش شامل چندین مرحله است. اگر از یکی از دانشگاه‌های معتبر ایران مدرک کارشناسی گرفته‌اید یا در حال گرفتن اون هستید می‌تونید تحصیلات خودتون رو در خارج از کشور ادامه بدید. کار گرفتن پذیرش معمولا حدود یک سال قبل از آغاز تحصیل در خارج از کشور شروع می‌شه. به عنوان مثال اگر قصد دارید تحصیلات‌تون رو در پاییز سال ۲۰۱۲ شروع کنید، باید در پاییز سال ۲۰۱۱ آماده دادن امتحانات لازم برای گرفتن پذیرش باشید. طبیعیه که برای دادن امتحانات بسته به سطح دانش شما باید از مدتی قبل برنامه‌ریزی کرده باشید.
برای گرفتن پذیرش معمولا به مدارک زیر احتیاج دارید:
  • گذراندن امتحان زبان. دانشگاه‌های انگلیسی زبان معمولا احتیاج به TOEFL یا IELTS دارند.
  • امتحان GRE General برای رشته‌های فنی در دانشگاه‌های امریکا
  • ریز نمرات از دانشگاه محل تحصیل (Transcripts)
  • توصیه‌نامه از چند نفر از استادهاتون (Recommendation Letter)
  • رزومه (Resume & CV)

بسیاری از دانشگاه‌ها علاوه بر موارد فوق از شما نامه‌ی هدف از تحصیل (Statement of Purpose) هم می‌خوان. همچنین داشتن مقاله می‌تونه شانس شما رو برای گرفتن پذیرش افزایش بده.
داشتن مدرک تحصیلی موقع ارسال مدارک به دانشگاه‌ها ضرورتی نداره. اغلب دانشگاه‌ها به شما اجازه می‌دن که موقعی که درس‌تون رو شروع می‌کنید یا حتی بعد از شروع تحصیل مدرک‌تون رو ارائه بدید.
(برای همه‌ی این مدارک و آزمون‌ها انجمن‌هایی در فروم وجود داره که به شما اطلاعات تکمیلی در هر مورد رو ارائه خواهد کرد. لطفا سوال‌های خودتون در این موارد رو در انجمن‌های مربوطه مطرح کنید.)

بعد از جمع‌آوری مدارک و گذروندن آزمون‌ها باید دانشگاه‌های مقصد رو انتخاب کنید و مدارک رو براشون ارسال کنید. دانشگاه‌ها معمولا در وب‌سایت‌هاشون از متقاضیان می‌خوان که فرم‌های درخواست پذیرش (Online Application forms) رو پر کنند. همچنین در همین وب‌سایت‌ها لیست کامل مدارک مورد نیاز و سررسید (deadline) ارسال مدارک وجود داره. deadline ارسال مدارک معمولا حدود اوایل هر سال میلادیه. به عنوان مثال اگر قصد شروع تحصیل در پاییز سال ۲۰۱۲ رو دارید، معمولا باید مدارک‌تون رو در اوایل سال ۲۰۱۲ به دانشگاه برسونید و فرم‌های آنلاین رو تا قبل از تاریخ تعیین شده پر کنید.

برای انتخاب دانشگاه مقصد می‌تونید به رتبه دانشگاه در رشته تحصیلی خودتون مراجعه کنید و با توجه به سطح خودتون دانشگاه‌هایی رو انتخاب کنید که شانس پذیرش نسبتا خوبی درشون دارید. برای پیدا کردن رتبه دانشگاه‌ها می‌تونید به انجمن رتبه‌ دانشگاه‌های کشور مورد نظرتون مراجعه کنید. همچنین می‌تونید به بخش نتایج پذیرش مراجعه کنید و ببینید که کسانی که شرایطی شبیه به شما داشته‌اند از کجاها تونسته‌اند پذیرش بگیرند. علاوه بر این‌ها می‌تونید با گفتن شرایط تحصیلی خودتون از سایر دوستان در مورد شانس گرفتن پذیرش خودتون سوال کنید. برای این کار به انجمن یا موضوع شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کشور مورد نظرتون مراجعه کنید.

همچنین توصیه می‌شه که جزوه راهنمای پذیرش و همچنین فایل‌های پیوست در پست‌های اول موضوع فلوچارت گرفتن پذیرش رو نگاه کنید تا با مسیر گرفتن پذیرش بیشتر آشنا بشید.

چنانچه مایلید در مورد این که چه کشوری با شرایط شما برای ادامه تحصیل مناسب خواهد بود بپرسید، لطفا از این موضوع استفاده کنید.
همچنین در انجمن کشورهای مختلف موضوع‌هایی با عنوان شانس گرفتن پذیرش از اون کشور خاص وجود داره و اگر مقصدتون رو می‌دونید و فقط مایلید در مورد شانس پذیرش خودتون بپرسید، می‌تونید به انجمن کشور مورد نظر مراجعه کنید و سوال‌تون رو در موضوع مناسب مطرح کنید. به عنوان مثال در این موضوع می‌تونید در مورد شانس گرفتن پذیرش از کشور امریکا سوال کنید.

با سلام و عرض ادب خدمت شما اساتید محترم ، با تشکر فراوان از سایت خوبتون
با توجه به موضع ارائه شده بنده سوالی خدمتتون داشتم .
بنده مدرک کاردانی عمران رو در سال 1383 گرفته و حدود 10 سال بعد تصمیم به گرفتن مدرک لیسانس منتها در رشته کامپیوتر کردم که مدرک لیسانس کامپیوترم را در سال 1393 گرفتم . هر دور این مدارک از دانشگاه آزاد می باشد و متاسفانه به دلیل شرایط همزمان کاری معدل لیسانسم 12.30 می باشد . نمره تافلم 85 آی بی تی است . با توجه به شرایط بنده برای فوق لیسانس شانس پذیرشم در رشته کامپیوتر برای کدام کشور مناسب تر است ؟ آیا برای اروپا هم می توانم اقرام کنم ؟ ممنون و سپاسگزارم

RE: هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟ - imanhaghgoo - 16-08-2016

من لیسانس مهندسی صنایع از دانشگاه صنعتی بابل با معدل 15/70 دارم. کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی از دانشگاه علامه طباطبایی با معدل 17/1 دارم.
چند تا سوال داشتم
من اگه بخوام برای دکتری اقدام کنم برای کدوم رشته( مدیریت یا مهندسی صنایع) می تونم اقدام کنم و برای کدوم کشورها؟ (با توجه به نیاز به فاند)
اگه بخوام برای کارشناسی ارشد مجدد اقدام کنم چطور؟ چون مثل اینه برای کارشناسی ارشد خوب فاند نمیدن
ممنونم

RE: هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟ - Ali_raha - 18-08-2016

سلام دوستان
من یه سایت خیلی خوب فارسی پیدا کردم که بورسیه ها و پوزیشن های مختلف مقاطع تحصیلی رو توش می تونید پیدا کنید. بد نیست یه نگاهی بهش بندازید
www.fundyab.com

RE: هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟ - malikan - 31-08-2016

با عرض سلام و احترام. اگه امکانش هست راهنماییم کنید ممنون میشم
ارشد مکانیک طراحی کاربردی از دانشگاه آزاد مشهد با معدل 17.7
5 تا مقاله ISI دارم که چهارتاشو هم نویسنده مسئول و هم نویسنده اولم و از این تعداد چهارتا الزویر و یکی هم اشپرینگر
5 سال سابقه کار با بیمه و زمینه ماشین سازی دارم
متولد 66
در شرف آزمون آیلتسم و احتمال میدم حداقل 6.5 بگیرم.
میخواستم بدونم کجا میتونم فاند بگیرم واسه دکتری و چه موقع باید درخواست بدم؟
سوال دیگه اینکه میتونم بدون نمره زبان درخواست بدم و نمره زبانمو بعدا براشون بفرستم؟
خیلی ممنون

RE: هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟ - iman7 - 31-08-2016

(31-08-2016, 12:18 AM)malikan نوشته: با عرض سلام و احترام. اگه امکانش هست راهنماییم کنید ممنون میشم
ارشد مکانیک طراحی کاربردی از دانشگاه آزاد مشهد با معدل 17.7
5 تا مقاله ISI دارم که چهارتاشو هم نویسنده مسئول و هم نویسنده اولم و از این تعداد چهارتا الزویر و یکی هم اشپرینگر
5 سال سابقه کار با بیمه و زمینه ماشین سازی دارم
متولد 66
در شرف آزمون آیلتسم و احتمال میدم حداقل 6.5 بگیرم.
میخواستم بدونم کجا میتونم فاند بگیرم واسه دکتری و چه موقع باید درخواست بدم؟
سوال دیگه اینکه میتونم بدون نمره زبان درخواست بدم و نمره زبانمو بعدا براشون بفرستم؟
خیلی ممنون
سلام
توی تاپیک مناسب پست بگذارید مثلا اینجا. البته اگه امریکا مدنظرتونه.
رشته و معدل کارشناسی را هم بنویسید.
نمره زبان عموما لازمه گرفتن پذیرش و فانده.
برای آمریکا GRE هم لازمه.