آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Torkan - 16-07-2015

(16-07-2015, 09:06 AM)mah_parsa نوشته: با سلام
من لیسانس نرم افزار از دانشگاه غیرانتفاعی دارم با معدل ۱۴.۲۹ و فوق لیسانس رباتیک از دانشگاه upm مالزی با معدل ۳.۵ از ۴. یک مقاله ISI هم دارم. بین لیسانس و فوق لیسانس ۳ سال و نیم سابقه کار مرتبط با لیسانسم دارم. الان قصد دارم برای دکترا در رشته کنترل و رباتیک اقدام کنم. چون مطمئن نیستم تا چه حد شانس پذیرش با بورس در دانشگاههای آمریکا دارم هنوز برای GRE اقدام نکردم. ممنون می شم اگر راهنمایی بفرمایید با این شرایط آیا شانسی دارم که با داشتن GRE بتونم پذیرش با بورس بگیرم

درود

دوست من خوب معدل لیسانستون مشکل زا که میتونه باشه. این که شانس دارید یا نه سوال درستی نیست حسارتا. میدونید چرا؟
اگر من بگم دوستی داشتم با معدل 14.25 مکانیک تافل 93 و gre معادل 321 از دانشگاهی در آمریکا واسه فوق لیسانس 50 درصد فاند شدن خوب باور کردنش سخته. شهریه waive شد و 700 دلار هم ماهی میگرفتن. تازه اونم ارشد.
اینکه شانس دارید بستگی به دانشگاهی داره که اپلای میکنید. ایالات متحده دانشگاههای فراوانی با انواع اقسام استاد ها داره که دستتون رو باز میگذاره در اپلای.
خوب من جای شما باشم روی toefl و gre تمرکز میکنم که نمرات بالایی در اونها بگیرم. احتمال داره بتونید از رنکینگهای دور و بر 100 در usnews فاند بگیرید ولی شما این ریسک رو نکنید و بازه های مختلف اپلای کنید.

بااحترام،
ترکان

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - atoosa asiabani - 18-07-2015

سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گرامی
لطفا در خصوص شرایط بنده برای دریافت پذیرش همراه فاند از دانشگاه های معتبر آمریکا در مقطع دکتری مهندسی صنایع نظراتتون رو اعلام بفرمایید:

رشته و معدل کارشناسی:56/17-مهندسی صنایع

رشته و معدل ارشد:31/17-مهندسی صنایع دانشگاه نجف آباد
تعداد مقالات داخلی:2
مقالات کنفرانس خارجی:1
تألیف کتاب:1 در زمینه مکان یابی براساس پدافندغیرعامل/انتشارات دانشگاه مالک اشتر
2توصیه نامه
زمینه پژوهشی من عمدتاً درخصوص مهندسی قابلیت اطمینان است.
سوابق کاری بنده درخصوص بازرگانی خارجی/برنامه ریزی و کنترل پروژه/سیستمهای مدیریت کیفیت است و درحال حاضر مدیرعامل یک شرکت بازمینه کاری درخصوص مشاوره سرمایه گذاری و بازرگانی خارجی هستم.

تا4ماه دیگر حدوداً در آزمون آیلتس شرکت میکنم و شانس نمره 7 رو دارم.

از اعلام نظراتتون سپاسگزارم.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Torkan - 18-07-2015

(18-07-2015, 03:11 PM)atoosa asiabani نوشته: سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گرامی
لطفا در خصوص شرایط بنده برای دریافت پذیرش همراه فاند از دانشگاه های معتبر آمریکا در مقطع دکتری مهندسی صنایع نظراتتون رو اعلام بفرمایید:

رشته و معدل کارشناسی:56/17-مهندسی صنایع

رشته و معدل ارشد:31/17-مهندسی صنایع دانشگاه نجف آباد
تعداد مقالات داخلی:2
مقالات کنفرانس خارجی:1
تألیف کتاب:1 در زمینه مکان یابی براساس پدافندغیرعامل/انتشارات دانشگاه مالک اشتر
2توصیه نامه
زمینه پژوهشی من عمدتاً درخصوص مهندسی قابلیت اطمینان است.
سوابق کاری بنده درخصوص بازرگانی خارجی/برنامه ریزی و کنترل پروژه/سیستمهای مدیریت کیفیت است و درحال حاضر مدیرعامل یک شرکت بازمینه کاری درخصوص مشاوره سرمایه گذاری و بازرگانی خارجی هستم.

تا4ماه دیگر حدوداً در آزمون آیلتس شرکت میکنم و شانس نمره 7 رو دارم.

از اعلام نظراتتون سپاسگزارم.

درود

معدلاتون خوب هست و مشکلی از این بابت ندارید به خصوص لیسانس.
جسارتا مقاله داخلی رزومه پر کنه و دردی رو دوا نمیکنه.
اینکه آیلتس یا تافل ندادید و تازه فرض کنیم 7 بگیرید امتحان GRE  رو چیکار میخواید بکنید؟ بدون GRE که بسیاری از دانشگاههای آمریکا اصلا مدارک رو بررسی نمیکنن.
در حالت کلی میتونم بگم وضعتون با نمرات خوب زبان خوب هست و قطعا میتونید فاند بگیرید. اینکه کدوم دانشگاهها ، امتحان ها رو بدید بعد بیایید اینجا کامل بررسی کنیم!

پ.ن:اون تالیف کتاب به احتمال زیاد گرفتن ویزاتون رو کمی تا قسمتی ابری خواهد کرد!! برای اینکه استرس ندم بهتون، برید فعلا مدارک زبان رو آماده کنید وقتی وقت ویزا گرفتن شد اون  موقع باز سر بحث رو باز میکنیم!

بااحترام،
ترکان

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - morishadmehr - 18-07-2015

(18-07-2015, 06:54 PM)Charming نوشته: درود

معدلاتون خوب هست و مشکلی از این بابت ندارید به خصوص لیسانس.
جسارتا مقاله داخلی رزومه پر کنه و دردی رو دوا نمیکنه.
اینکه آیلتس یا تافل ندادید و تازه فرض کنیم 7 بگیرید امتحان GRE  رو چیکار میخواید بکنید؟ بدون GRE که بسیاری از دانشگاههای آمریکا اصلا مدارک رو بررسی نمیکنن.
در حالت کلی میتونم بگم وضعتون با نمرات خوب زبان خوب هست و قطعا میتونید فاند بگیرید. اینکه کدوم دانشگاهها ، امتحان ها رو بدید بعد بیایید اینجا کامل بررسی کنیم!

پ.ن:اون تالیف کتاب به احتمال زیاد گرفتن ویزاتون رو کمی تا قسمتی ابری خواهد کرد!! برای اینکه استرس ندم بهتون، برید فعلا مدارک زبان رو آماده کنید وقتی وقت ویزا گرفتن شد اون  موقع باز سر بحث رو باز میکنیم!

بااحترام،
ترکان

با سلام،

البته به نظر من با توجه به این که دانشگاه مالک اشتر با توافق اخیر از لیست تحریم ها خارج میشه، بعید میدونم مشکلی به وجود بیاد. ضمن این که نوع کار دفاعی محسوب میشه و نه تهاجمی. ولی محض احتیاط بهتره از چند ماه قبل از کارهای ویزاتون با اون دانشگاه و اساتیدش ارتباط نداشته باشید. اگر ویزا گرفتید هم سعی کنید ارتباط مجددی با این جور جاها برقرار نکنید کلا.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - haaaadi - 18-07-2015

باسلام
دوستان نظرتون رو لطفا در مورد پکیج من بدید:
لیسانس زبان، غیرانتفاعی، رتبه اول، 3.93 (پرسیدم رشته لیسانس زیاد دخیل نیست تو مدیریت)
ارشد MBA سیستم های اطلاعاتی مدیریت،دولتی،3.73
پایان نامه طراحی یک الکوریتم نوین اطلاعاتی بسیار مدرن که چند پروفسور امریکایی خوششون اومده و با یکیشون در این باره در تماس هستم

مقالات:
کنفرانس داخلی (1)
ISI سابمیتی از تز 1 دونه سابمیت کردم
اینترنشنال سابمیتی مدیریتی اما کمکی غیر مرتبط (1 اسکوپوس)
ISC داخلی (نسخه کوتاه و معرفی الگوریتم رمزنگاری که کشف خودم هست- 1سال تحت داوریه در زورنال مهندسی پردازش علایم و داده)
مقاله از تز بصورت درفت 2تا دارم اما امتحانات زبان اجازه نمیده کامل کنم!!!
تافل و جی آر ای هم دارم سخت سخت سخت تلاش میکنم نمره عالی بگیرم و تا شهریور 95 وقت دارم هی بخونم و امتحان بدم!!!
اما فرضا تافل بالای 100 و جی آر ای بالای 310
تشکر فراوان

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - atoosa asiabani - 19-07-2015

متشکرم بابت راهنمایی و پاسختون

سوالی ک دارم اینه ک درارتباط با کتابی که در پژوهشکده پدافند غیرعامل دانشگاه مالک اشتر چاپ کردیم این رو هم اضافه کنم ک استاد راهنمای پایان نامه ارشد من عضو هیات علمی دانشگاه مالک اشتره و این ممکنه باعث مشکلی برای پذیرش و یا ویزای من بشه و اینکه موضوع ارتباط با این دانشگاه اصولاً براشون ابل پیگیری هست یاخیر و اینکه بهتره توصیه نامه من ازطرف همون استادم دردانشگاه مالک اشتر نباشه؟
درحال حاضر دارم روی مقاله ای درخصوص مهندسی قابلیت اطمینان و نگهداری و تعمیرات کارمیکنم برای ارسال به یک ژورنال یاکنفرانس خارجی لطفا راهنمایی کنید که برای افزایش شانس پذیرش من دردانشگاه های آمریکا اینکه اون ژورنال درآمریکا چاپ بشه شانس من رو افزایش میده؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Torkan - 19-07-2015

(19-07-2015, 11:58 AM)atoosa asiabani نوشته: متشکرم بابت راهنمایی و پاسختون

سوالی ک دارم اینه ک درارتباط با کتابی که در پژوهشکده پدافند غیرعامل دانشگاه مالک اشتر چاپ کردیم این رو هم اضافه کنم ک استاد راهنمای پایان نامه ارشد من عضو هیات علمی دانشگاه مالک اشتره و این ممکنه باعث مشکلی برای پذیرش و یا ویزای من بشه و اینکه موضوع ارتباط با این دانشگاه اصولاً براشون ابل پیگیری هست یاخیر و اینکه بهتره توصیه نامه من ازطرف همون استادم دردانشگاه مالک اشتر نباشه؟
درحال حاضر دارم روی مقاله ای درخصوص مهندسی قابلیت اطمینان و نگهداری و تعمیرات کارمیکنم برای ارسال به یک ژورنال یاکنفرانس خارجی لطفا راهنمایی کنید که برای افزایش شانس پذیرش من دردانشگاه های آمریکا اینکه اون ژورنال درآمریکا چاپ بشه شانس من رو افزایش میده؟

درود

خواهش میکنم. در مورد سوال اول، بهتر بود تاپیک ویزا رو بخونید ولی من جای شما باشم، از اون استاد توصیه نامه نمیگیرم. درسته واسه دانشگاه اصلا مهم نیست از کی توصیه نامه بگیرید ولی وقتی شما میبینید قسمتی از سیب سیاه شده دیگه نمیگید که احتمال داره کرم نداشته باشه پس بخورم اون قسمت رو! در ضمن این برای زمان حال هست. من نمیدونم 1 سال بعد وضع چطور میشه هر چند به نظر خودم وضع ثابت خواهد ماند.
در مورد سوال دوم، بله حتما مقاله به خصوص isi خیلی کمک میکنه. سعی کنید در ارتباط با موضوع تزتون باشه که بهتر خواهد بود وگرنه که باز تاثیرش + خواهد بود در پذیرش از آمریکا.

بااحترام،
ترکان

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - ashkan065 - 22-07-2015

سلام
با داشتن معدل نزدیک 14 میشه از دانشگاه های امریکایی دولتی- خصوصی پذیرش گرفت؟
در رشته ی مدیریت بازرگانی یا علوم سیاسی
رشته ی فعلی مدیریت بازرگانی پیام نور

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Emir - 23-07-2015

(22-07-2015, 11:26 PM)ashkan065 نوشته: سلام
با داشتن معدل نزدیک 14 میشه از دانشگاه های امریکایی دولتی- خصوصی پذیرش گرفت؟
در رشته ی مدیریت بازرگانی یا علوم سیاسی
رشته ی فعلی مدیریت بازرگانی پیام نور

با سلام 

دوست عزیز لطف کنین و اطلاعات بیشتری درج کنین . 
رشته های مدیریت بخصوص بازرگانی و مالی خیلی رقابتی هستند و امکان گرفتن فاند که هیچ حتی پذیرش هم سخته . 
شما باید نمره جی مت داشته باشین . اگر نمره خوبی بیارین میتونین پذیرش بگیرین ولی در مورد فاند هیچ نظری ندارم . 
با تشکر

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - akbarr94 - 25-07-2015

سلام. اگه راهنماییم کنید ممنوم میشم. 
من کارشناسی در رشته مکانیک ساخت و تولید گرایش جوش بودم ( معدل 15.96) ولی برای ارشد تغییر رشته دادم و رفتم رشته مهندسی مواد دانشگاه صنعتی اصفهان گرایش شناسایی و انتخاب مواد .ولی فیلد کاریم جوش بود( معدل 15.30). نمره تافل حدودا 95 . دوتا مقاله خارجی If متوسط . با توجه به این تغییر رشته و شرایطی که دارم پیشنهادتون چیه؟؟ کجاها مد نظرم باشه؟ اصلا امیدی هست برایی فاند گرفتن؟