آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - nasim1234 - 22-08-2015

(21-08-2015, 01:14 AM)Amir ho نوشته: من دو ترم از کارشناسی ام مونده که کلاس ها از ماه بعد شروع میشن پس اگر بخوام بعد از کارشناسی بلافاصله به کشور مقصد برم با توجه به صحبت های شما من باید تا دو ماه دیگه مدرک زبان رو گرفته باشم و اقدامات برای ایمیل به اساتید و درخواست پذیرش رو داده باشم، درست میگم؟
شرمنده، منظورتون از آز چیه؟
در مورد رتبه و رنک دانشگاه ها تقریبا در چه بازه ای شانس دارم مثلا(50_100) یا(100_200) یا بالاتر؟

بله درسته. برای اپلای امسال که درستون رو بلافاصله شروع کنید یعنی پاییز آینده تا دسامبر وقت دارین. البته ددلاین دانشگاه ها فرق داره بعضی دیرتر هست کمی
منظورم از آز آزمایشگاه بود ببخشید بد گفتم.
از رنک بالای ۶۰ ۷۰ دیگه میشه درست گفت که چه رزومه ای کجا میگیره. بقیش به مکاتبه با اساتید و جزییات رزومه و حتی نوشتن SOP ربط داره و خب کسی نمیتونه دقیق به شما بگه چه رنکی. با جزییات بیشتر بپرسین بهتر میشه گفت

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - nasim1234 - 22-08-2015

(21-08-2015, 01:42 AM)reza.bsh نوشته: سلام
من لیانس it از دانشگاه پیامنور با معدل 14.34
فوق امنیت اطلاعات از دانشگاه شریف با مغدل18.5
تافل 100
1مقاله isi
برای دکتری شانس پذیرش با فاند در آمریکا یا کانادا رو دارم؟؟

ممنون

بله با توجه به دانشگاه ارشدتون که شناخته شده هست شانس خوبی دارید. ریکام خوب هم بگیرید شانستون واقعا خوبه. GRE‌دادین؟ 
شما در ایمیل به اساتید فقط معدل ارشد رو بگین. و به اساتیدی که زمینه کاری مشابه دارن ایمیل بزنید. در ایمیل به شریف اشاره کنید فقط. من طی مصاحبه هام فهمیدم خیلی جاها شریف رو میشناسن! 
هم برای آمریکا هم کانادا میتونین اقدام کنین. در مورد آمریکا که دقیق تر میدونم برای رنج USC و UC riverside شانستون خوبه. برای یکم بالاتر از اینها هم ایمیل بزنید اگر جواب های خوب داشتین بفرستین. 
در کانادا دانشگاه های متوسطش مثل SFU و اتاوا و کلگری تقریبا مطمئنم میگیرین (با ریکام خوب و تماش با اساتید) برای واترلو و UBC هم شانستون رو امتحان کنید. البته واترلو احتمالش بیشتره. 
همه اینا هم با فاند منظورم بود. بدون فاند که سن دیگو یا بالاتر هم اکیه

سوال دیگه ای بود بپرسین حتما Smile

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Amir ho - 22-08-2015

خیلی ممنون که وقت گذاشتین، من سعی ام رو میکنم که برای دکتری اقدام کنم چون فکر نمی کنم با این فشردگی برنامه هام بتونم تا دو ماه دیگه تافل بگیرم...
خیلی لطف کردین.
یک درخواستی داشتم اینکه اگر براتون امکانش هست از تجربه خودتون برامون بنویسید که با چه شرایط ( نمره و دانشگاه و...) به چه دانشگاهی رفتید؟ و به چند تا دانشگاه درخواست پذیرش دادین؟ آیا الان که مدتی از تحصیلتون میگذره از اونجا و شرایطش راضی هستین؟
با تشکر.

(22-08-2015, 10:06 AM)Amir ho نوشته: خیلی ممنون که وقت گذاشتین، من سعی ام رو میکنم که برای دکتری اقدام کنم چون فکر نمی کنم با این فشردگی برنامه هام بتونم تا دو ماه دیگه تافل بگیرم...
خیلی لطف کردین.
یک درخواستی داشتم اینکه اگر براتون امکانش هست از تجربه خودتون برامون بنویسید که با چه شرایط ( نمره و دانشگاه و...)  به چه دانشگاهی رفتید؟ و به چند تا دانشگاه درخواست پذیرش دادین؟  آیا الان که مدتی از تحصیلتون میگذره از اونجا و شرایطش راضی هستین؟
با تشکر.

خواهش می کنم Smile
من شریف کامپیوتر خوندم و معدلم سال سه کارشناسی (موقع اپلای) ۱۶ بود دو سال آخر ۱۷.۵
تو آمریکا خیلی جاها جواب خوب داشتم که استاد راضی بود و اینها البته دانشگاه معمولی. تو کانادا هم SFU‌و واترلو میخواستم بزنم. هردوش مصاحبه داشتم که استاد موافقت کرد ولی من همون سال اپلای ازدواج کردم و همسرم داشت میومد آمریکا که با ایشون اومدم و بعد از صحبت با یه استاد  قول پذیرش گرفتم. البته قبل اپلای بار دوم با استاد ایرانم یه مقاله خیلی خوب هم دادم که خیلی کمک کرد. مورد من یه مقدار متفاوته چون اومدم اینجا و حضورا تلاش کردم که خب تاثیر داشت.
تافلم ۱۰۰ بود GRE هم ۳ ۱۵۰ ۱۶۵ به ترتیب. 
از شرایط هم خیلی خیلی راضیم البته شهر ما کوچیکه و دانشجویی و خب دانشگاه هم که خیلی خوبه کلا Smile

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - saeed1395 - 22-08-2015

سلام ، امیدوارم حالتون خوب باشه

من دانشجوی ارشد سال دوم (نیمسال سوم) دانشگاه تهران ، رشته عمران سازه هستم. برای ادامه تحصیل خیلی ها تشویقم می کنند ، مخصوصاً به گذراندن آن در خارج از کشور تا در صورت امکان حتی اگر امکانش فراهم شود ، امکان اقامت و کار ، پس از تحصیل رو هم داشته باشم. با توجه به شرایط فعلی که دارم ، گفتم پرسش و نظرخواهی از شما دوستان کرده باشم.

پایان نامم بصورت آزمایشگاهی هست و مشکلی برای ارائه توصیه نامه ، به تعداد نصف هیات علمی سازه (اساتید خودم) که جزو بزرگان این رشته در ایران و جزو چهره های سرشناس جهانی هستند رو دارم.

معدلم تاکنون 16.5 بوده که با توجه به اساتید و شناختی که داریم امکان داره پایین هم بیاد ، گرچه در رشته عمران ، معدل 17 جزو ماکس های این دانشگاه هست.
متاسفانه هنوز فرصت شرکت در آزمون های بین المللی زبان رو نداشتم و چون هنوز برروی پایان نامه مشغول به کار نشدم ، مقاله ای ارائه ندادم ولی با توجه به ماهیت پایان نامه ، احتمال ارائه چند مقاله داده میشه

گرچه شاگرد اساتید دانشگاه تهران افتخار بزرگی بود و هست اما دوست دارم با اساتید بزرگ دیگری در رشته خودم همکاری کنم و در زمینه رشته خودم ، دانش بیشتری بدست بیارم. مخصوصا خیلی به دانشگاه برکلی علاقه دارم. کمی هم در مورد رشتم حساسیت دارم ، بشدت علاقه به به چالش کشیدن ضوابط آیین نامه ها و صحبت و تحلیل اونها دارم، یجورایی دانشگاه تهرانی ها از دستم کلافن

سوابق کار 3 تا 4 ساله در چندین پروژه ساختمانی و ارائه پروژه های متمادی و مختلف سازه ای ، مخصوصا برای هر تک درس تئوری ارشد رو هم داشتم. (محاسبات سازه)

معدل کل دوره کارشناسیمم (عمران-سازه) 17.5 بود.

گرچه هنوز خیلی اطلاعات مثل مقاله و آزمون زبانم نامشخصه اما ممنون میشوم در رابطه با امکان گرفتن فاند از یک دانشگاه آمریکایی (مخصوصاً برکلی) یا کانادایی راهنمایی فرمایید.

ممنون میشوم در مورد امتیاز تالیف کتاب هم راهنمایی بفرمایید ، تالیف کتاب در زمینه رشته ام امتیاز خاصی دارد ؟

با تشکر از شما

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - آنیا - 22-08-2015

با سلام 
سوال من در مورد زمان شروع تحصیل در آمریکا بعد از گرفتن فاند از استاد هست اگر من از شهریور ماه2015 شروع کنم به ایمیل زدن به اساتید در صورت گرفتن فاند برای ‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍پاییز 2015 به دانشگاه میرم یا یک سال بعد در سال 2016؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - nasim1234 - 23-08-2015

(22-08-2015, 11:56 PM)آنیا نوشته: با سلام 
سوال من در مورد زمان شروع تحصیل در آمریکا بعد از گرفتن فاند از استاد هست اگر من از شهریور ماه2015 شروع کنم به ایمیل زدن به اساتید در صورت گرفتن فاند برای ‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍پاییز 2015 به دانشگاه میرم یا یک سال بعد در سال 2016؟

با سلام
به این فروم خوش آمدید
شما هر سال اپلای کنید شروع تحصیلتون سال بعد خواهد بود. الان که شهریور هستیم اگر مکاتبه کنید تا حدود آذر ماه اپلای می کنید و بعد در صورت پذیرش تا خرداد سال بعد وقت دارید ویزا بگیرید و درستون سال آینده شهریور/مهر شروع میشه.
پس جواب سوالتون میشه یک سال بعد

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - nasim1234 - 23-08-2015

(22-08-2015, 11:45 PM)saeed1395 نوشته: سلام ، امیدوارم حالتون خوب باشه

من دانشجوی ارشد سال دوم (نیمسال سوم) دانشگاه تهران ، رشته عمران سازه هستم. برای ادامه تحصیل خیلی ها تشویقم می کنند ، مخصوصاً به گذراندن آن در خارج از کشور تا در صورت امکان حتی اگر امکانش فراهم شود ، امکان اقامت و کار ، پس از تحصیل رو هم داشته باشم. با توجه به شرایط فعلی که دارم ، گفتم پرسش و نظرخواهی از شما دوستان کرده باشم.

پایان نامم بصورت آزمایشگاهی هست و مشکلی برای ارائه توصیه نامه ، به تعداد نصف هیات علمی سازه (اساتید خودم) که جزو بزرگان این رشته در ایران و جزو چهره های سرشناس جهانی هستند رو دارم.

معدلم تاکنون 16.5 بوده که با توجه به اساتید و شناختی که داریم امکان داره پایین هم بیاد ، گرچه در رشته عمران ، معدل 17 جزو ماکس های این دانشگاه هست.
متاسفانه هنوز فرصت شرکت در آزمون های بین المللی زبان رو نداشتم و چون هنوز برروی پایان نامه مشغول به کار نشدم ، مقاله ای ارائه ندادم ولی با توجه به ماهیت پایان نامه ، احتمال ارائه چند مقاله داده میشه

گرچه شاگرد اساتید دانشگاه تهران افتخار بزرگی بود و هست اما دوست دارم با اساتید بزرگ دیگری در رشته خودم همکاری کنم و در زمینه رشته خودم ، دانش بیشتری بدست بیارم. مخصوصا خیلی به دانشگاه برکلی علاقه دارم. کمی هم در مورد رشتم حساسیت دارم ، بشدت علاقه به به چالش کشیدن ضوابط آیین نامه ها و صحبت و تحلیل اونها دارم، یجورایی دانشگاه تهرانی ها از دستم کلافن

سوابق کار 3 تا 4 ساله در چندین پروژه ساختمانی و ارائه پروژه های متمادی و مختلف سازه ای ، مخصوصا برای هر تک درس تئوری ارشد رو هم داشتم. (محاسبات سازه)

معدل کل دوره کارشناسیمم (عمران-سازه) 17.5 بود.

گرچه هنوز خیلی اطلاعات مثل مقاله و آزمون زبانم نامشخصه اما ممنون میشوم در رابطه با امکان گرفتن فاند از یک دانشگاه آمریکایی (مخصوصاً برکلی) یا کانادایی راهنمایی فرمایید.

ممنون میشوم در مورد امتیاز تالیف کتاب هم راهنمایی بفرمایید ، تالیف کتاب در زمینه رشته ام امتیاز خاصی دارد ؟

با تشکر از شما

برکلی دانشگاه خوبیه و مشابه اون MIT UCLA Cornell هستند (هنوز هم هستن البته که دیگه طولانی میشه)

شما در واقع میخواین بدونین برای تاپ ۱۰ شانستون چقدره که گفتنش بسیار دشواره! اول سوال آخرتون رو جواب بدم: اگر وقتی که میخواین صرف کتاب کنین رو مقاله بدین بهتره. مقاله زبانش انگلیسیه و استادا میتونن بخونن حداقل abstract اش رو و متوجه اهمیتش بشن. نوشتن یه کتاب به زبان فارسی نشون دهنده پرتلاش بودن شما هست و در ریکامتون هم تاثیر داره اما یا در کنار مقاله باشه یا فقط مقاله. فقط کتاب نه!

برای تاپ ۱۰ چون کمیته تصمیم نهایی رو میگیره کل رزومه باید خوب باشه. مثلا تافل ۱۱۰ یا ۱۰۵ به بالا. GRE‌خوب. برای مهندسی بخش ریاضی حتما بالا باشه که آسونم هست بالای ۱۶۰ گرفتن. 
ریکام که گفتید قوی هستند. مقاله هم لازمه. تعدادش مهم نیست. کیفیتش مهمه. یک مقاله خوب کافیه ولی با کیفیت باشه و ترجیحا اسم اول باشید.
کارآموزی خارج از کشور اگر بتونین برید خوبه مثلا EPFL برای رشته شما کارآموز خارجی میگیره؟ اگر میگیره اقدام کنید. برای کشورهای اروپایی اقدام کنید چند ماه کارآموزی برید. (اگر فرصت دارید) هستند کسانی که در همان دوره مقاله هم میدن! ریکام هم میگیرن. دیگه این به خودتون  و محل کارآموزی بستگی داره.

SOP‌هم خیلی مهمه. استاد من در کرنل اولین چیزی میخونه SOP‌هست. معدلتون هم پایین نیست طوری که باعث شه تاپ ۱۰ نگیرید اما باید بقیه رزومه بدرخشه! درنهایت ضمن اینکه برای اینها شانس دارید به دانشگاه های کمی پایین تر هم فکر کنید. مثلا UIUC یا در کانادا علاوه بر تورنتو و UBC به واترلو. البته سه مورد کانادا که گفتم استاد پیدا کنید تاثیر مثبت داره. تاپ ۱۰ استاد خوبه پیدا کنید اما معمولا بسیار سخت هست و اساتید میگن دست ما نیست دست کمیتست که بیراه هم نمیگن. 

ایمیل زدن به اساتید تاپ ۱۰ حسن مهمی داره! اگر اسم شما و رزومتون تو ذهنشون بمونه ممکن هست در جلسه کمیته رای مثبت بدن براتون. این باعث میشه شما از کسی که ارتباط نداشته بالاتر برید. اما استاد دانشگاه های معروف معمولا شخصا کسی رو بر نمیدارن. هر چند بوده موارد این چنینی!
تاپ ۱۰ بگیره برای دکترا فاندش تقریبا قطعیه.
باز سوالی بود بپرسید. ضمنا دانشگاه کرنل عمران بد پذیرش نمیده. الان دو دانشجوی ایرانی دارن تا جایی که من میدونم.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - khomreha - 23-08-2015

1-رشتۀ لیسانس – نام دانشگاه – معدل نهایی : مهندسی پزشکی بیوالکتریک-معدل کل : 14.41(wes :2.85)- شصت واحدآخر:15.5(wes :3.29)-دانشگاه صنعتی سهند
2- رشتۀ فوق لیسانس – نام دانشگاه – معدل نهایی : مهندسی برق مخابرات-wes :3.16,15.9-دانشگاه تبریز
3- نمرۀ زبان (تافل/آیلتس) به تفکیک نمرات مهارت‌ها: 105
4- نمرۀ GRE یا GMAT به تفکیک نمرات مهارت‌ها : مجموعا318 شد
5- تعداد مقالات ژورنالی (به تفکیک ISI یا غیر ISI) با ذکر نام ناشر : دو مقاله IEEE
6- تعداد مقالات کنفرانسی به زبان انگلیسی : ---
7- رشته و مقطع مورد نظر برای اپلای : دکتری مهندسی برق مخابرات-پردازش سیگنال - شبکه- compress sensing -wireless sensor networks-bio signal processing
8- کشورهای (و یا دانشگاه های) مورد نظر برای اپلای به ترتیب اولویت : آمریکا، کانادا،کشورهای اسکاندیناوی(سوییس-سوئد و..)-آلمان -فرانسه -تایوان -پژاپن - مالزی
9- نکات برجستۀ رزومه (سابقۀ TA/RA، مقام المپیاد/مسابقات بین‌المللی معتبر، رتبۀ برتر دانشکده/دانشگاه) :توراهنمایی المپیاد استانی ریاضی رتبه داشتم که بعید میدونم مهم باشهبا یه استاد تمام کار کردم که ایشون از لیسانس و ارشد northeastern خوندن و دکتری هم استرالیا-ازشون میتونم ریکام خوب بگیرم-پرزؤم هم در زمینهsignal processing بر رویwireless sensor network بود.
10- میزان فاند مورد انتظار (Partial Fund/Self-Funded/Full Fund): دنبال فول فاندم -تو ارشد با توجه به سختگیری ونمره دادن استاد جزو نفرات آخر کلاس شدم متاسفانه
---- چقد شانس فاند دارم وبرای چه رنکی اقدام کنم؟
خیلی خیلی ممنون از وقتی که میذازین

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - nasim1234 - 24-08-2015

(23-08-2015, 08:56 AM)khomreha نوشته: 1-رشتۀ لیسانس – نام دانشگاه – معدل نهایی : مهندسی پزشکی بیوالکتریک-معدل کل : 14.41(wes :2.85)- شصت واحدآخر:15.5(wes :3.29)-دانشگاه صنعتی سهند
2- رشتۀ فوق لیسانس – نام دانشگاه – معدل نهایی : مهندسی برق مخابرات-wes :3.16,15.9-دانشگاه تبریز
3- نمرۀ زبان (تافل/آیلتس) به تفکیک نمرات مهارت‌ها: 105
4- نمرۀ GRE یا GMAT به تفکیک نمرات مهارت‌ها : مجموعا318 شد
5- تعداد مقالات ژورنالی (به تفکیک ISI یا غیر ISI) با ذکر نام ناشر : دو مقاله IEEE
6- تعداد مقالات کنفرانسی به زبان انگلیسی : ---
7- رشته و مقطع مورد نظر برای اپلای : دکتری مهندسی برق مخابرات-پردازش سیگنال - شبکه- compress sensing -wireless sensor networks-bio signal processing
8- کشورهای (و یا دانشگاه های) مورد نظر برای اپلای به ترتیب اولویت : آمریکا، کانادا،کشورهای اسکاندیناوی(سوییس-سوئد و..)-آلمان -فرانسه -تایوان -پژاپن - مالزی
9- نکات برجستۀ رزومه (سابقۀ TA/RA، مقام المپیاد/مسابقات بین‌المللی معتبر، رتبۀ برتر دانشکده/دانشگاه) :توراهنمایی المپیاد استانی ریاضی رتبه داشتم که بعید میدونم مهم باشهبا یه استاد تمام کار کردم که ایشون از لیسانس و ارشد northeastern خوندن و دکتری هم استرالیا-ازشون میتونم ریکام خوب بگیرم-پرزؤم هم در زمینهsignal processing بر رویwireless sensor network بود.
10- میزان فاند مورد انتظار (Partial Fund/Self-Funded/Full Fund): دنبال فول فاندم -تو ارشد با توجه به سختگیری ونمره دادن استاد جزو نفرات آخر کلاس شدم متاسفانه
---- چقد شانس فاند دارم وبرای چه رنکی اقدام کنم؟
خیلی خیلی ممنون از وقتی که میذازین

من در مورد اروپا و آسیا اطلاعات ندارم. برای کانادا و آمریکا جواب میدم.

با توجه به نمره زبان و مقاله و ریکامتون که گفتین خوبه (البته دو ریکام دیگه هم لازم دارین) شانس دارین برای پذیرش با فاند. مقاله ها nر ایمیل به اساتید بهتون کمک میکنه. با اساتیدی که کار مشابه میکنن تماس بگیرید و اعلام علاقه مندی کنید به کارشون. قبل از ایمیل زدن یکی از مقالات اخیر استاد رو نگاه کنید و اشاره ای بهش بکنید.
در مورد رنک راستش دقیق نمیشه گفت. ممکنه بابت مقاله ها بشه جای خیلی خوب هم بگیرید. بیشتر بر پیدا کردن استاد تمرکز کنید. معدل لیسانس رو لازم نیست در ایمیل ها بگید حتی معدل ارشد رو هم نگید. تافل رو بگید آخر ایمیل چون خیلی از اساتید دوست دارن بدونن!
در کانادا UBC‌و تورنتو بر معدل حساسن شانستون متوسطه (در صورت پیدا شدن استاد میشه امیدوار بود همین جوری نه) برای سایر دانشگاه های کانادا شانستون خوبه خصوصا اونهایی که ایرانی زیاد میگیرن مثل آلبرتا SFU. 
در آمریکا برای رنک ۱ تا ۳۰ شانستون متوسط رو به کم هست برای ۳۰ تا ۷۰ متوسط (با استاد بالا میشه) برای رنک بالای ۷۰ باز هم استاد لازمه پیدا کنید و من توصیم همون ۳۰ تا ۷۰ هست. زودتر مکاتبه رو شروع کنید از جواب ها یه تخمینی دستتون میاد که کجاها شانستون بالاتره. خصوصا کانادا.
استادتون که Northeastern‌بوده اگه بخواد و با استادی آشناییت داشته باشه فرستادن شما به آونجا براش راحته. میتونه توصیه نامه بده برای همونی که خودش باهاش کار کرده البته اگه هنوز استاد مربوطه اونجا هست.
خیلی نگران معدل نباشید. با موارد دیگه میتونین coveresh‌کنین به نظرم. خصوصا با سابقه ریسرچ