آکادمیا کافه
سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2)
+---- انجمن: کارنامه و مدارک تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C)
+---- موضوع: سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%88%D9%86-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%B1%DB%8C%D8%B2%D9%86%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

RE: سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی - Torkan - 07-01-2016

(07-01-2016, 07:25 PM)Abyss نوشته: خیلی ممنون از پاسختون، می خواستم ببینم ریزنمرات فقط یکبار صادر میشه یا میشه به تناوب از دانشگاه ها گرفت ؟

درود

یک عدد ریزنمره اصل داریم که به تایید وزارت علوم میرسه و در واقع اون رو همیشه پیش خودتون نگه میدارید. ولی شما به تعداد مختلف (البته با هزینه اندک!) میتونید ریزنمره با مهر آموزش بگیرید ولی مهر برجسته فقط یکیش رو میزنن. سیاست هر دانشگاه هم متفاوته ولی کاملا این کار قانونی هست.
فقط دقت کنید که وزارت علوم یکبار ریزنمره اصل رو تایید میکنه و عملا گرفتن ریزنمرات متعدد وقتی مفهوم پیدا میکنه که به شما ریزنمره لاتین در داخل پاکت بدن که خیلی از دانشگاهها ندارن چنین چیزی!

بااحترام،
ترکان

RE: سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی - Abyss - 08-01-2016

(07-01-2016, 11:48 PM)Torkan نوشته: درود

یک عدد ریزنمره اصل داریم که به تایید وزارت علوم میرسه و در واقع اون رو همیشه پیش خودتون نگه میدارید. ولی شما به تعداد مختلف (البته با هزینه اندک!) میتونید ریزنمره با مهر آموزش بگیرید ولی مهر برجسته فقط یکیش رو میزنن. سیاست هر دانشگاه هم متفاوته ولی کاملا این کار قانونی هست.
فقط دقت کنید که وزارت علوم یکبار ریزنمره اصل رو تایید میکنه و عملا گرفتن ریزنمرات متعدد وقتی مفهوم پیدا میکنه که به شما ریزنمره لاتین در داخل پاکت بدن که خیلی از دانشگاهها ندارن چنین چیزی!

بااحترام،
ترکان

تشکر مجدد می کنم ازتون،ریزنمراتم رو که ترجمه می کنن دارالترجمه اون رو با یک کپی برابر اصل بهم وصل می کنه، همین اگه توسط دانشگاهم مهر و موم بشه برای تکمیل فرآیند پذیرش به نظر کافی میاد درسته ؟

RE: سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی - Torkan - 08-01-2016

(08-01-2016, 10:00 AM)Abyss نوشته: تشکر مجدد می کنم ازتون،ریزنمراتم رو که ترجمه می کنن دارالترجمه اون رو با یک کپی برابر اصل بهم وصل می کنه، همین اگه توسط دانشگاهم مهر و موم بشه برای تکمیل فرآیند پذیرش به نظر کافی میاد درسته ؟

درود

بله اگر دانشگاه قبول کنه داخل پاکت بذاره و مهر و موم کنه کافیه. حتی خیلی از دانشگاهها اون قدر هم دقیق نیستن ولی در نهایت بعد گرفتن مدرک بعدی ازتون اصل مدرک رو خواهند خواست.
بله کپی برابر اصل فارسی همراه با مهر مترجم باید بخوره در ترجمه و ضمیمه بشه به ترجمه.

بااحترام،
ترکان

RE: سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی - raminz - 08-01-2016

سلام بچه ها،

من خودم الان دقیقاً وسطِ پروسه اپلای هستم Big Grin و این چیزی که میخوام بگم تجربه شخصی هست فقط.

ببینید خیلی از دانشگاه ها تو requirement مینویسن که مدرک باید پست بشه حتماً. خب پست کردن هم هزینه برِ و هم زمان بر.
شما یه میل بزنین به grad office و یه میل هم بزنین به مسئول دپارتمان مورد نظرتون و ببینید که امکان داره مدارک رو به صورت فایل pdf آپلود کنین یا نه.
بهتره شما یه مدرک ترجمه شده که تأییدات رو هم داره حتماً قبل از شروع اپلای آماده داشته باشین.
متن ایمیل هم میتونه یه چیزی شبیه این باشه:

Considering that my previous universities issue only one set of official records and degree certificates/Considering how expensive and time consuming it is for students to mail their official transcripts and certificates to each institution that they want to apply to, I was wondering if it is possible for me to send you a scanned pdf of my official transcripts and certificates (both certified by the ministry of justice and the ministry of foreign affairs) for initial review, and if recommended for admission, I will then mail the hard copies.

به عنوان مثال چند تا از دانشگاه هایی که تا الان اپلای کردم (مثل Irvine و Reno  و ...) قبول کردن که پست نکنم و فقط آپلود کنم.

در مورد نمره های زبان هم دقیقاً همین صدق میکنه. بعد امتحان شما میتونین فایل pdf تافل و جی.آر.ای رو دانلود کنین. بعضی از دانشگاه ها اینارو قبول میکنن و احتیاجی به هزینه اضافی نیست. مثلاً دانشگاه هایی که مثل (Irvine و Reno و V-tech  و ...) قبول کردن که من براشون pdf نمره هارو بفرستم و با توجه به هزینه ارسال نمره ها واقعاً میصرفه.
متن ایمیل هم مشابه بالا میتونه یه همچین چیزی باشه:

Considering how expensive it is for students to ask ETS to send their official test scores to each institution that they want to apply, I was wondering if it is possible for me to send the department a scanned pdf of my TOEFL and GRE scores for initial review, and if recommended for admission, then, I will send my official test scores. Is it possible?!

بچه ها به این نکته حتماً توجه کنین که staff اونجا با ایران کاملاً فرق میکنه! کاملاً با حوصله و ادب جواب میدن. پس حتماً وقت بزارین و مکاتبه کنین.

خب حالا فرض کنین که جواب دانشگاه منفی بوده و گفته حتماً باید مدارک رو پست کنیم. با اینکه خیلی از دانشگاه ها میگن که مدرک غیر رسمی هم قبول میکنن ولی اصرار دارن که مدارک حتماً توسط دانشگاه مهر و موم بشه. بعضی از دانشگاه ها (مثل امیرکبیر) مدارک ترجمه شده رو بدون تأییدات دادگستری و امور خارجه هم مهر و موم میکنن ولی بعضی از اونا (مثل علم و صنعت و شیراز) بدون تأییدات مهر و موم نمیکنن. در این صورت حتماً باید اول اونا رو به تأیید دادگستری و امور خارجه برسونین و بعد بدین اونا مهر و موم کنن. ببینید اگه مدرک ترجمه شده دارین که تأییدات نداره و دانشگاه هم مهر و موم نمیکنه و شما هم عجله دارین که زود پست کنین یه کار ریسکی میتونین بکنین. شما اون مدرک رو بدین به همون دارالترجمه که ترجمه کرده و یه پاکت هم بخرین بدین بهش. بعد بهش بگین که مدرکُ بزاره تو پاکت و رو پاکت مهر مترجم بزنه و رو اون چسب بزنه که یه کم حالت رسمی پیدا کنه. من اینکارو برای دانشگاه Drexel کردم و مشکلی پیش نیومد و الان زده که مدرکم رسیده و اوکی بوده. البته بعضی از دانشگاه ها هم ممکنه قبول نکننا! کلاً ریسکیه این حرکت.

RE: سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی - mona - 10-01-2016

با سلام ،

مدرک مقطع لیسانس را دانشگاه لیسانس (سراسری) و مدرک مقطع ارشد را دانشگاه ارشد (آزاد) باید مهر و موم کنه ؟ یعنی مدارک لیسانس یا ارشد جداگانه ارسال میشوند ؟ توسط خود دانشگاه ؟ یا توسط خودمان ؟
آیا دانشگاه های آزاد تهران (سازمان مرکزی) هم ، مهر و موم میکنند که بفرستند ؟
آیا میتوان هم کارشناسی و هم ارشد را بگذاریم در یک پاکت و مثلا همه را از طرف دانشگاه لیسانسمان بفرستیم ؟
مدرک پیش دانشگاهی چطور ؟

اینطوری باید همش نگران این باشیم که یکی از بسته ها دیر نرسه...

RE: سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی - Matinking - 10-01-2016

(10-01-2016, 12:52 AM)mona نوشته: با سلام ،

مدرک مقطع لیسانس را دانشگاه لیسانس (سراسری) و مدرک مقطع ارشد را دانشگاه ارشد (آزاد) باید مهر و موم کنه ؟ یعنی مدارک لیسانس یا ارشد جداگانه ارسال میشوند ؟ توسط خود دانشگاه ؟ یا توسط خودمان ؟
آیا دانشگاه های آزاد تهران (سازمان مرکزی) هم ، مهر و موم میکنند که بفرستند ؟
آیا میتوان هم کارشناسی و هم ارشد را بگذاریم در یک پاکت و مثلا همه را از طرف دانشگاه لیسانسمان بفرستیم ؟
مدرک پیش دانشگاهی چطور ؟

اینطوری باید همش نگران این باشیم که یکی از بسته ها دیر نرسه... 

سلام

1- برای رسمی ارسال شدن مدارک، باید هر دانشگاه مسئول هر دوره، مدارک مربوط به خودش رو در پاکت مهر و موم همون دانشگاه بگذاره و شما پاکت رو از آدرس دانشگاه به عنوان فرستنده ارسال بفرمایید...

2- بله... سراسری و آزاد در این زمینه با هم تفاوتی ندارند...

3- در حالت کلی خیر... این با روال نرم همخوانی نداره و من می شناسم دانشگاه هایی رو که این شکل ارسال رو رسمی نمی دونند...

4- مدرک پیش دانشگاهی نیازی به مهر و موم نداره... بعد از ترجمه اون رو در هر نوع پاکتی که مایلید قرار بدید و ارسال بفرمایید...

براتون آرزوی موفقیت دارم

RE: سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی - mtba - 14-01-2016

سلام
واسه اکثر دانشگاههای آمریکا اونایی که مدرک رو پست شده میخوان همشون فقط transcript نوشتن و حرفی از certificate نزدن. این یعنی اینکه فقط باید ریزنمرات پست شه و دانشنامه نیازی نیست یا من اشتباه میکنم؟ البته که اینجوری بهتره و هزینه خیلی میاد پایین.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

RE: سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی - nasim1234 - 14-01-2016

(14-01-2016, 12:48 AM)mtba نوشته: سلام
واسه اکثر دانشگاههای آمریکا اونایی که مدرک رو پست شده میخوان همشون فقط transcript نوشتن و حرفی از certificate نزدن. این یعنی اینکه فقط باید ریزنمرات پست شه و دانشنامه نیازی نیست یا من اشتباه میکنم؟ البته که اینجوری بهتره و هزینه خیلی میاد پایین.

دانشنامه منظورتون همونه که بعد از اتمام تحصیل میدن دیگه؟
در پروسه اپلای فقط ریزنمره رو میخوان. مگر اینکه صراحتا گفته باشن مدرک رو هم میخوان (که مواردش خیلی کمه)

RE: سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی - Torkan - 14-01-2016

(14-01-2016, 12:48 AM)mtba نوشته: سلام

درود

بعضی از دانشگاهها از شما میخوان مدرکی ارایه بدین که نشون بده درستون رو تموم کردین. فقط یک مثال سادش UNM هستش. خیلیای دیگه هم هستن. اگر درستون تموم نشده حتی ازتون نامه ای میخوان دال بر اینکه نشون بده تا اون مقطع ترمی درس خوندین. البته همانطور که دوستمون گفتن ممکنه دانشگاههایی هم این رو از شما نخوان.
In United States education, a transcript is a copy of a student's permanent academic record, which usually means all courses taken, all grades received, all honors received and degrees conferred to a student.
به نظر من قبل از هر اقدامی از این موضوع با پرسیدن از خود دانشگاه مطمین بشین.

بااحترام،
ترکان

RE: سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی - Abyss - 03-02-2016

دانشگاه مینیسوتا از من خواسته که بهشون اثبات کنم که دانشگاه من از نظر وزارت علوم تایید شده است :
Please have the Ministry of Science, Research and Technology send me a statement confirming that the school is recognized and authorized to award bachelor's degrees.
و بعد در ایمیل بعدی گفت وزارت علوم تون قبلا هم این کار رو کردند و ما منتظریم :

I require the statement in English from the Ministry of Science, Research and Technology.  They have provided this for other institutions in the past

راستش من تاحالا نشنیده بودم ای قضیه رو ، میخواستم بدونم چطوریه این قضیه و باید رفت وزارت علوم ؟ .