آکادمیا کافه
سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - atefeh123 - 14-09-2015

سلام و خسته نباشید خدمت شما بزرگوارن

من یک مطلبی شنیدم که دانشگاههای اروپایی در مقطع دکترا براشون نمره زبان زیاد ملاک نیست و ممکنه پذیرش مشروط بدهند! می خواهم بدونم صحت داره ؟
یعنی دانشگاهی هست که فعلا در مرحله فرستادن مدارک نمره زبان نخوان؟
و مورد دیگه اینکه با یک رزومه خیلی قوی و تماس با استاد و استقبال کردنش از رزومه کاری من به نظرتون ممکن  بدون نمره زبان پذیرش بدن؟
 من به علت یک سری مشکلات تا الان برای امتحان تافل آماده نیستم و لی به احتمال زیاد تا تابستان آینده میتونم تافل حداقل 90 روبگیرم
1. به نظر شما میشه الان مدارک رو فرستاد بدون نمره زبان یا نمره GRE برا ی پاییز 2016  و نمره زبان رو تا تابستان برای دانشگاه فرستاد؟
البته فاند خوب میتوان گرفت بدون ارایه این دو مورد؟

2. در مورد دانشگاههای سنگاپور ظاهرا نمره زبان نمیخوان به نظر شما اعتبارشون چطوره ؟
یعنی رنک دو دانشگاهش زیر صد هست ولی می خوام بدونم اگر اونجا بتونم پذیرش بگیرم و بعد برای پست دکترا دانشگاههای بهتر اروپا یا آمریکا بخوام اقدام بکنم ارزش رزومه من پایین نمیاد؟

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Emir - 14-09-2015

(14-09-2015, 02:59 PM)atefeh123 نوشته: سلام و خسته نباشید خدمت شما بزرگوارن

من یک مطلبی شنیدم که دانشگاههای اروپایی در مقطع دکترا براشون نمره زبان زیاد ملاک نیست و ممکنه پذیرش مشروط بدهند! می خواهم بدونم صحت داره ؟
یعنی دانشگاهی هست که فعلا در مرحله فرستادن مدارک نمره زبان نخوان؟
و مورد دیگه اینکه با یک رزومه خیلی قوی و تماس با استاد و استقبال کردنش از رزومه کاری من به نظرتون ممکن  بدون نمره زبان پذیرش بدن؟
 من به علت یک سری مشکلات تا الان برای امتحان تافل آماده نیستم و لی به احتمال زیاد تا تابستان آینده میتونم تافل حداقل 90 روبگیرم
1. به نظر شما میشه الان مدارک رو فرستاد بدون نمره زبان یا نمره GRE برا ی پاییز 2016  و نمره زبان رو تا تابستان برای دانشگاه فرستاد؟
البته فاند خوب میتوان گرفت بدون ارایه این دو مورد؟

2. در مورد دانشگاههای سنگاپور ظاهرا نمره زبان نمیخوان به نظر شما اعتبارشون چطوره ؟
یعنی رنک دو دانشگاهش زیر صد هست ولی می خوام بدونم اگر اونجا بتونم پذیرش بگیرم و بعد برای پست دکترا دانشگاههای بهتر اروپا یا آمریکا بخوام اقدام بکنم ارزش رزومه من پایین نمیاد؟

سلام 

دوست عزیز در برخی کشور های اروپایی مثله اسکاندیناوی - هلند - اتریش- المان و .....  امکانش هست فقط در مقطع دکتری پذیرش گرفت با فاند . ولی نکته این است که اکثرا دانشگاه ها مدرک زبان رو جز الزامات میدونن . اما کسی که میتونه به شما پذیرش . فاند بده اونم بدون مدرک زبان تنها از دست اساتید بر میاد. یعنی شما باید اساتید رو ترغیب کنین تا باهاتون مصاحبه برگذار کنند, اما باید بتونین خوب حرف بزنین تا بهتون اعتماد و قبولتون کنن. یکی از دوستان خودم 3 ماه پیش تونست از یکی از دانشگاه های هلند فاند بگیره بدون مدرک زبان. ولی در حالت کلی داشتن مدرک زبان به نفع شماست.در ضمن تافل 90 برای بخصوص اسکاندیناوی مثل فنلاند کمه و باید حداقل 92 داشته باشین. 
دوست عزیز خیلی از دانشگاه های اروپا gre  نمیخوان . اونایی که میخوان تعدادشون زیاد نیستن. مثلا در فنلاند فقط 3 دانشگاه هلسینکی - التو - مدرسه اقتصاد هنکن gre را الزامی کرده اند. 

در مورد سنگاپور بهتره در تاپیک مرتبط سوالتون را مطرح کنین.
 موفق باشین.

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - ارسلان - 24-09-2015

سلام من دانشگاه دولتی درس می‌خونم و فقط نقطهٔ مثبتم اسم دانشگاهم است که دارم (ارشد شریف)
برای اپلای واسه کشورِ  کانادا یا استرالیا می‌خوام اقدام کنم و قصد دارم بهار مدارکِ زبان و ریکام و ... را آماده کنم
در واقع هیچ اطلاعی از اینکه چه کارهایی‌ باید انجام بدم واسه شروع و ادامه ندارم.
با یه وکیل صحبت کردم و گفت می‌شه اپلای‌ کرد و مدارک و بعدا فرستاد اما خودش مبلغی ک میگرفت زیاد بود. واسه همین شک دارم ک خودم اقدام کنم یا وکیل بگیرم 
می‌شه راهنمایی‌ کنید ک چه کارایی واسه شروع باید انجام بدم؟

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Andre - 24-09-2015

(24-09-2015, 03:50 PM)ارسلان نوشته: سلام من دانشگاه دولتی درس می‌خونم و فقط نقطهٔ مثبتم اسم دانشگاهم است که دارم (ارشد شریف)
برای اپلای واسه کشورِ  کانادا یا استرالیا می‌خوام اقدام کنم و قصد دارم بهار مدارکِ زبان و ریکام و ... را آماده کنم
در واقع هیچ اطلاعی از اینکه چه کارهایی‌ باید انجام بدم واسه شروع و ادامه ندارم.
با یه وکیل صحبت کردم و گفت می‌شه اپلای‌ کرد و مدارک و بعدا فرستاد اما خودش مبلغی ک میگرفت زیاد بود. واسه همین شک دارم ک خودم اقدام کنم یا وکیل بگیرم 
می‌شه راهنمایی‌ کنید ک چه کارایی واسه شروع باید انجام بدم؟

به قول یکی از دوستان وکیل و نهادهای اعزام دانشجو اغلب نقش پستچی رو ایفا میکنند. به نظرم بهتره که مدارک اولیه از جمله نمره زبان ترجمه ها رو آماده کنید و با کمک گرفتن از اطلاعات این فوروم چند جایی اپلای کنید. برای بررسی شانس پذیرفته شدن از دانشگاههای استرالیا این تاپیک و شانس پذیرفته شدن از دانشگاههای کانادا این بخش رو ببینید.

تحصیل در مقطع دکتری در ایتالیا - Yousef1121 - 27-09-2015

با سلام و عرض احترام

فارغ التحصیل رشته مهندسی ماشینهای کشاورزی در مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه اژه ترکیه بوده و تمایل به ادامه تحصیل در مقطع دکتری در ایتالیا (ویا گزینه مناسب دیگر) را دارم. در حال حاضر یک مقاله ی خارجی دارم و بمنظور ارتقاء سطح آیلتس خود از نمره 5 به 6 در دوره های زبان انگلیسی شرکت کرده ام. همچنین برای رفع مایحتاج خود حین تحصیل در کشور مقصد در حال یادگیری دوره های شیرینی پزی و کسب مدرک بین المللی میباشم. بنا به تجربه حضرتعالی و مطالب موجود در سایت چه راهی را برای نیل به هدف اینجانب پیشنهاد می نمائید. بعبارتی کارهایی که در راستای هدف و الزاما بدون اتلاف وقت باید انجام دهم چیست؟

متشکرم
پاینده باشید 

RE: برنامه‌ریزی تحصیلی برای گرفتن پذیرش بهتر در آینده - sharif - 16-10-2015

اگر مدرک زبان نداشته باشی برای دکتری جایی هست که بدون مدرک زبان پذیرش بدن ؟ یا خودشون دوره زبان داشته باشن؟

RE: برنامه‌ریزی تحصیلی برای گرفتن پذیرش بهتر در آینده - Emir - 16-10-2015

(16-10-2015, 07:03 PM)sharif نوشته: اگر مدرک زبان نداشته باشی برای دکتری جایی هست که بدون مدرک زبان پذیرش بدن ؟ یا خودشون دوره زبان داشته باشن؟

سلام 

دوست عزیز برای مثطع دکتری بعضا کشور های اسکاندیناوی و هلند و حتی المان هم بدون مدرک میرن. 

یکی از دوستام امسال رفت هلند بدون مدرک زبان . فقط با استاده مصاحبه داشت. 
دانمارک هم بعضا بدون مدرک پذیرش میدن به شرطی که با استاد مصاحبه داشته باشین. 

کلا این قضیه روتین نیست و میبینی بعضا بدون مدرک استاد قبولت کرد البته فقط در اروپا .

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - GreenDelusion - 17-10-2015

با سلام و تشکر از وبسایت بسیار خوبتون
من دانشجوی کارشناسی ارشد طراحی شهری دانشگاه سراسری یزد هستم، معدلم  بدون پایان نامه 16.95 و تا آخر امسال هم دفاع می کنم. فعلا هیچ مدرک زبانی نگرفتم اما دارم برای تافل می خونم. میخوام برای دکتری پذیرش بگیرم اما هیچ ایده ای ندارم!  این که این رشته تو کشورهای دیگه در چه وضعیتی قرار داره و امکان پذیرش گرفتن با فاند وجود داره اصلا یا نه. می خواستم راهنماییم کنید و بگین که تو این مدت چه کارایی باید بکنم. در مورد موضوع  پایان نامم خیلی خوشبین هستم ، طراحی اقلیمیه که امیدوارم یک امتیاز محسوب بشه.
 سپاس !!   Smile

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - butterfly - 18-10-2015

(17-10-2015, 09:44 PM)GreenDelusion نوشته: با سلام و تشکر از وبسایت بسیار خوبتون
من دانشجوی کارشناسی ارشد طراحی شهری دانشگاه سراسری یزد هستم، معدلم  بدون پایان نامه 16.95 و تا آخر امسال هم دفاع می کنم. فعلا هیچ مدرک زبانی نگرفتم اما دارم برای تافل می خونم. میخوام برای دکتری پذیرش بگیرم اما هیچ ایده ای ندارم!  این که این رشته تو کشورهای دیگه در چه وضعیتی قرار داره و امکان پذیرش گرفتن با فاند وجود داره اصلا یا نه. می خواستم راهنماییم کنید و بگین که تو این مدت چه کارایی باید بکنم. در مورد موضوع  پایان نامم خیلی خوشبین هستم ، طراحی اقلیمیه که امیدوارم یک امتیاز محسوب بشه.
 سپاس !!   Smile

به نظرم همزمان با تقویت سطح زبان و آمادگی برای تافل، می تونید دانشگاه های کشورهایی که مدنظرتون هست رو هم بررسی کنید تا ببینید که کدوم دانشگاه ها گرایش شما یا گرایش های نزدیک به رشته شما رو ارائه می دن و  ببینید که requirement هاشون چیه. مثلا اگه آمریکا هم مدنظرتون باشه باید برای آزمون GRE هم آماده شید. و با یه برنامه ریزی مناسب سال دیگه اپلای کنید. معمولا هم برای مقطع دکترا فاند هست. 
موفق باشید. Smile

[برش] Rulany:مجرب در اخذ پذیرش و معرفی دانشگاه های اروپای شرقی(ترجیحا برق) - ronak25 - 20-10-2015

سلام - امیدوارم خوب باشید -می بخشید ازتون راهنمایی میخواستم من ارشدم تموم شده ولی هنوز مدرک اصلی م حاضر نیست - رشته م برق گرایش مخابرات هست و برا مقطع دکترا هم همین رشته رو ادامه میدم - زبانم متوسط هست ولی مدرک ندارم - اولویتم با آلمان بود ولی خب در حال حاضر هر کشور اروپایی دیگه هم که رشته ی منو بهتر پذیرش بده برام توو اولویت هست - میدونم که برا دکترا صحبت با استاد و پیدا کردن موقعیت خالی مهم ترین قسمت هست ولی واقعا نمیدونم چطور و از کجا شروع کنم ! برنامه م برا ایمیل به استادها چطور باشه ! یه اطلاعات کلی یا یه سری سایت کمکی به نظرتون چیا هستن...یه مقاله ی isi هم در مرحله ی نهایی دارم.معدل ارشدم 17/90ولی لیسانس 14/45...پایان نامه م هم 17/75( بدون مقاله)در کل ارزیابی تون چطور هست ! و آیا از دانشگاه هایی که( استادهایی که ) توو مقطع دکتری ( ترجیحا المان ) رشته ی منو دارن یا مسائلی از این دست اطلاعاتی رو بهم منتقل کنید یک دنیا ممنون میشم .