![]() |
خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: سفر به آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B3%D9%81%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- موضوع: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا (/Thread-%D8%AE%D8%B7%D9%88%D8%B7-%D9%87%D9%88%D8%A7%D9%BE%DB%8C%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D9%81%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) |
RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - Solaris - 05-07-2014 (05-07-2014, 10:42 PM)'M1KE' نوشته: زمانی هست که کارت پرواز رو می گیرید. خیلی ممنون. فقط ی سوال دیگه داشتم.من بلیطم رو از cheapOair گرفتم، حالا آیا قبل از پرواز باید کاری انجام داد؟ مثلا بم تو سایت هواپیما قطری چکش کنم یا مثلا پرینت بگیرم از بلیطو و با خودم ببرم فرودگاه؟ ممنون
RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - MaMi - 05-07-2014 (05-07-2014, 10:40 PM)Solaris نوشته: خیر، منظورم دقیقا نقشه داخل فرودگاه، محل ترمینال های ورودی و ترمینال های خروجی است ![]() RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - M1KE - 05-07-2014 این موقع سال بیرون فرودگاه انقدر گرم و شرجی هست که آدم درش کباب میشه و اصولا شما هم که قصد ترانزیت از اون رو دارید نمی تونید به محوطه بیرونی اون وارد بشین. اگر با اتوبوس از هواپیما تا محوطه بین المللی فرودگاه ببرند در اون فاصله 5-4 متر می تونید هوای قطر رو تجربه کنید! به خاطر همین موضوع هم برای برگزاری جام جهانی بعدی با فیفا دچار مشکل شدن. در این سایت یک نقشه تقریبی از محل ترمینال های فرودگاه دوحه گذاشته که روی اون کلیک کنید بزرگتر نمایش میده. خودتون بگردین شاید نقشه جزئی ترش رو هم گیر بیارین. در ویکی پدیا هم یک سری اطلاعات عمومی در مورد این فرودگاه داده. چیزی که شما فقط نیاز دارید بدونید شماره گیت مربوط به پرواز فیلادلفیا و ترجیحا شماره پرواز اون هست (که روی کارت پرواز نوشته شدن) که وقتی رسیدین به فرودگاه با پیگیری تابلوهای راهنما به سمت اون گیت برین. از روی تابلوهای اعلام پروازها هم می تونید کنترل کنید که پرواز موردنظر در چه وضعیتی قرار داره (در حال صدور کارت پرواز (check-in)، در حال سوار کردن (Boarding)، پرواز با تاخیر (Delay) و مانند اینها). (05-07-2014, 10:40 PM)'Solaris' نوشته: اگر خرید بلیت به درستی انجام شده باشه اسم شما باید در سیستم شون باشه و با نشون دادن گذرنامه، می بایست کارت پرواز رو صادر کنند ولی در حالت کلی همیشه یک پرینت از بلیت تون همراه داشته باشید. (05-07-2014, 10:49 PM)'Solaris' نوشته: RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - khatarnak - 20-01-2015 مطالب شما دوستان عزیز رو خوندم در رابطه با قیمتهای بلیط هواپیما : من اگر اسمم دربیاد شهریور یا بعد از ماه شهریور می river یکی از شهرهای نزدیک به لوس آنجلس riverside و همیشه معتقد بودم که اگر کارت بین المللی مثل ویزا کارت داشته باشید و از خود وب سایتهای هواپیمای خارجی اقدام به خرید کنید ارزانتر از آزانس داخل ایران در میاد مگر اینکه بخواهید ارز مسافرتی بگیرید که نیاز به مهر آژانس باشه ولی به باور من ترکیش ایرلاینهای ترکیه ارزانتر هست ولی بدی که داره معمولا هواپیماهای که از آسیا به usa میرن در اروپا توقفشون به مراتب بیشتر RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - nasim1234 - 26-07-2015 سلام ببخشید من نمیدونستم سوالم رو کجا بپرسم من الان آمریکا هستم حدودا اسفند امسال میخوام برم ایران. اما چون ویزام سینگل هست تصمیم گرفتم که برای ویزای مجدد برم ارمنستان (یا هر جایی) کی باید بلیتم رو بگیرم؟ با توجه به اینکه وقت سفارت رو الان نمیتونم بگیرم و اینکه نمیخوام خیلی هزینه کنم برای بلیت. ارزون بودنش برام مهمه و اینکه قابلیت تغییر هم داشته باشه که اگه وقت سفارتم جا به جا شد بتونم پرواز رو هم جا به جا کنم. خیلی ممنون [برش] تجربیات سفر به آمریکا - Philadelphia - 02-08-2015 سلام من میخوام با KLM و Alitalia برم.. Carry on میخوام کلی خشکبار و شیرینی ببرم چون سنگینه وزنشون و همین الان دو تا 23 کیلوم پر شده! کسی اطلاع داره که میشه خوراکی (خشکبار و شیرینی) داخل هواپیما برد یا نه؟ بعد اینکه روی این دو تا 23 کیلو چقدر حساسن؟ مثلا بشه دو تا 24 یا 25 باید جریمه بدیم؟ RE: تجربیات سفر به آمریکا - Torkan - 02-08-2015 (02-08-2015, 05:15 PM)Philadelphia نوشته: بعد اینکه روی این دو تا 23 کیلو چقدر حساسن؟ مثلا بشه دو تا 24 یا 25 باید جریمه بدیم؟ درود دوست عزیز، ممکنه هواپیما وقتی از ایران بلند میشید حالا 2 کیلو زیاد رو گیر نده ولی مطمین باشید در آمریکا در اکثر فرودگاهها گیر خواهند داد. اگر پرواز داخلی ندارید زیاد مشکلی پیش نمیاد ولی در حالت کلی رعایت قوانین همیشه نشانگر آگاهی بوده و هست. مثلا من در Chicago سر چند گرم وقتم تلف شد و مامور مجبورم کرد که بعضی وسایل رو دربیارم و در نایلون بذارم. صد البته از همینجا بهش سلام میرسونم ![]() بااحترام، ترکان RE: تجربیات سفر به آمریکا - Torkan - 02-08-2015 (02-08-2015, 05:13 PM)Philadelphia نوشته: سلام من میخوام با KLM و Alitalia برم.. Carry on میخوام کلی خشکبار و شیرینی ببرم چون سنگینه وزنشون و همین الان دو تا 23 کیلوم پر شده! کسی اطلاع داره که میشه خوراکی (خشکبار و شیرینی) داخل هواپیما برد یا نه؟ درود خیر هیچ مشکلی نداره. موارد غیرمجاز نوشته شده در وبسایتهای هواپیمایی. دوستان توصیه کردن بهتره از آمریکا تهیه کنید و چیزهای واجبتر رو ببرید. هر چند خود من هم به این موضوع معتقد نیستم. در بعضی از ایالتهای آمریکا شما نمیتونید مغازه ای پیدا کنید که چیزی رو که شما در ایران دوست داشتید بخرید داشته باشه. بااحترام، ترکان RE: تجربیات سفر به آمریکا - Philadelphia - 02-08-2015 (02-08-2015, 05:54 PM)Torkan نوشته: درود ممنون از جوابتون. من دارم از تهران میرم ایتالیا بعد دتیورت تو میشیگان بعد شهر خودم. منظورتون اینه که تو شهر آخری بارمو دوباره وزن میکنن؟ بعد اینکه بقیرو تو نایلون میدم دستم رو متوجه نمیشم.. مگه برای اضافه بار جریمه نمیگیرن؟ چرا دیگه چمدون رو سبک کنن؟ 2. بارو تو شهر نهایی (مقصد) تحویل میدن دیگه. درسته؟ تو شهر های بین که دوباره وزنش چک نمیشه؟ RE: تجربیات سفر به آمریکا - Torkan - 02-08-2015 (02-08-2015, 10:52 PM)Philadelphia نوشته: ممنون از جوابتون. من دارم از تهران میرم ایتالیا بعد دتیورت تو میشیگان بعد شهر خودم. منظورتون اینه که تو شهر آخری بارمو دوباره وزن میکنن؟ بعد اینکه بقیرو تو نایلون میدم دستم رو متوجه نمیشم.. مگه برای اضافه بار جریمه نمیگیرن؟ چرا دیگه چمدون رو سبک کنن؟ درود 1- اون چیزی که قطعی هست بارتون رو دیترویت تحویل میگیرین همراه خودتون تا بازرسی احتمالی بشه. این قانون زمانی که من آمریکا رفتم بود و احتمالا الانشم همینطوریه. شما از کدوم شرکت هواپیمایی بلیط گرفتید؟ محض احتیاط میتونستید ازشون این سوال رو بپرسین. پروازهای داخلی آمریکا وزنی معدل pound دارند که همون 2 تا 23 کیلو باید باشه. حتی مال یکی از دوستان که یکی از چمدوناش 22 بود و دیگری 24 گیر دادن. دوستانی هم بودن که از فرودگاه شارلوت وارد شدن و زیاد بهشون گیر ندادن. بله جریمه میدین ولی وقتی مامور میبینه 1 یا 2 کیلو هست دیگه نمیاد بگه 60 دلار یا 100 دلار بده اضافه بار. همون میگه یکم وزنش رو کم کن ببر. ولی وقتی بحث بارهای خیلی زیاد باشه قطعا جریمه میگیره. 2- در جواب سوال اولی گفتم که بار در اولین نقطه ورود به آمریکا تحویلتون میدن تا برین پرواز داخلی. بااحترام، ترکان |