آکادمیا کافه
معافیت کفالت والدین و غیره - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)
+---- انجمن: معافیت کفالت (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA-%DA%A9%D9%81%D8%A7%D9%84%D8%AA)
+---- موضوع: معافیت کفالت والدین و غیره (/Thread-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA-%DA%A9%D9%81%D8%A7%D9%84%D8%AA-%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%AF%DB%8C%D9%86-%D9%88-%D8%BA%DB%8C%D8%B1%D9%87)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

RE: معافیت کفالت والدین و غیره - yousi - 07-04-2014

(07-04-2014, 02:44 PM)'EBRAHIM93' نوشته: سلام
واقعا اطلاعاتتون کامل و مفید بود از صمیم قلب از شما متشکرم
ان شا الله از فردا پیگیرش میشم
امسال امتحان ارشد مهندسی برق  دادم  تا معافیت من بیاد گمونم ارشدم تموم شده !!!
به هر حال ازتون کمال تشکر دارم
با آرزوی سربلندی

سلام مجدد دوست من
خواهش میکنم. خوشحالم که تونستم راهنماییت کنم. فقط یک اشتباه تایپی کردم اون بالا که روند پروسه 6 ماه تا 1 ساله نه 6تا 1 سال ( یادم رفته ماه رو بنویسم). ولی خب شما هرچی سریعتر دست به کار بشی بهتره.
امیدوارم معاف بشی
پیروز باشی

RE: معافیت کفالت والدین و غیره - yousi - 07-04-2014

(07-04-2014, 02:54 PM)'paymank' نوشته: سلام من ۲۴ سالمه و پدر و مادرم ۱۴ سال پیش از هم جدا شدن بردار بزرگترم کفالت مادرم رو به عهد گرفت و معاف شد.یه خواهر هم دارم که مطلقه هستن و پدرم هم الان ۶۰ سالشه ولی‌ چندین ساله که مواد مصرف می‌کنه از شیشه گرفته تا کراک خلاصه هر چی‌ که گیرش بیاد و به همین خاطر از لحاظه جسمانی شرایط خوبی‌ نداره و بیشتره دندوناش ریخته و از لحاظ روانی‌ هم تعادل نداره و اصلا کار نمی‌کنه که خرج خودشو دراره و بچه هاشو.خلاصه اینکه می‌خواستم بدونم با این وضعیتی که پدرم و خواهرم دارن می‌تونم معافیت از طریق کفالت پدر یا خواهر رو بگیرم?

سلام پیمان جان
آره شما میتونی از کفالت پدر رو بگیری اگر همانطور که گفتی پدر شرایط جسمانی خوبی ندارند. روند کار هم دقیقا مث روند کاریه که چند پست پیش برای ابراهیم عزیز بخاطر مشکل مادرشون توضیح دادم.
پیروز باشی

RE: معافیت کفالت والدین و غیره - paymank - 07-04-2014

ممنونم.فقط می‌خواستم بدونم اگه در رابطه با کفالت خواهر اقدام کنم بهتر نیست؟ آخه شنیدم در مورد اینکه طرف توانایی نداره خیلی‌ سلیقه یی برخورد می‌کنن و ممکن بگن که پدرم توانایی کار کردن رو داره.مثلا می‌تونم بگم که پدرم معتاده و خرج خواهرم رو نمیده و من کفیل خواهرم بشم؟ با توجه به اینکه من یه برادر بزرگتر که سالها قبل کفالت مادرم رو به عهد گرفته دارم

RE: معافیت کفالت والدین و غیره - yousi - 08-04-2014

(07-04-2014, 07:13 PM)'paymank' نوشته: ممنونم.فقط می‌خواستم بدونم اگه در رابطه با کفالت خواهر اقدام کنم بهتر نیست؟ آخه شنیدم در مورد اینکه طرف توانایی نداره خیلی‌ سلیقه یی برخورد می‌کنن و ممکن بگن که پدرم توانایی کار کردن رو داره.مثلا می‌تونم بگم که پدرم معتاده و خرج خواهرم رو نمیده و من کفیل خواهرم بشم؟ با توجه به اینکه من یه برادر بزرگتر که سالها قبل کفالت مادرم رو به عهد گرفته دارم

خواهش میکنم. چرا میتونی از طریق کقالت خواهر هم اقدام کنی. اطلاع دقیقی درمورد پروسش ندارم بهتره توی تاپیک مخصوص خودش این سوال رو مطرح کنی که دوستانی که آشنایی با این قضیه دارن بتونن بیشتر کمکت بکنن.
سربلند باشی

RE: معافیت کفالت والدین و غیره - paymank - 10-04-2014

سلام دوست عزیز متاسفانه هر چقدر گشتم نتونستم تاپیکش رو پیدا کنم  که این سوال  رو مطرح کنم و یه جواب دقیق بگیرم لطفا شما راهنماییم کنید.واسم خیلی‌ مهم این مساله.ممنون میشم

RE: معافیت کفالت والدین و غیره - yousi - 10-04-2014

(10-04-2014, 04:04 PM)'paymank' نوشته: سلام دوست عزیز متاسفانه هر چقدر گشتم نتونستم تاپیکش رو پیدا کنم  که این سوال  رو مطرح کنم و یه جواب دقیق بگیرم لطفا شما راهنماییم کنید.واسم خیلی‌ مهم این مساله.ممنون میشم

خب ببین پیمان جان اگر تاپیکش نیست میتونی یک تاپیک خودت درست کنی. حالا بهرحال من یک جستجویی کردم برات تو سایت این قسمت رو نگاه کن تمام معافیت ها رو توضیح داده 
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D8%A2%DB%8C%DB%8C%D9%86-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D8%B8%D8%A7%D9%85-%D9%88%D8%B8%DB%8C%D9%81%D9%87
این رو نگاه کن. اگر چیزی دستگیرت نشد. برو نظام وظیفه استان یا شهرت اونجا بهتر بهت توضیح  میدنو راهنماییت میکنن.
موفق باشی

RE: معافیت کفالت والدین و غیره - mehdiahmadi - 09-05-2014

با عرض سلام و خسته نباشید.
یک را هنمایی می خواستم.
من بدرم سال 1384 فوت کرده مادرم سالم و ازدواج نکرده و سن 62 سالگی دارد.یک بردارم دارم که سربازی رفته و ازدواج کرده و دارای بیماری واریکوسل هست البته جراحی کرده ولی فعلا خوب نشده .
یک خواهر دارم که نابینا است و بیوند توام بانکراس و کلیه را انجام داده است.و هر دو تاش بس زده است.و نابینا هم می باشد.همسری دارد که ایشان هم دارای سرطان می باشد.و سرطانش هم نیز از نوع بدخیم هست وبچه ای هم ندارند.
خودم هم دانشجوی سال اخر کارشناسی ارشد می باشد.می تونم برای کفالت یکی از موارد بالا اقدام کنم.خودم سنم 25 سال و تا امروز نیز از معافیت تحصیلی اتفاده کردم.

RE: معافیت کفالت والدین و غیره - yousi - 10-05-2014

(09-05-2014, 01:33 PM)'mehdiahmadi' نوشته: با عرض سلام و خسته نباشید.
یک را هنمایی می خواستم.
من بدرم سال 1384 فوت کرده مادرم سالم و ازدواج نکرده و سن 62 سالگی دارد.یک بردارم دارم که سربازی رفته و ازدواج کرده و دارای بیماری واریکوسل هست البته جراحی کرده ولی فعلا خوب نشده .
یک خواهر دارم که نابینا است و بیوند توام بانکراس و کلیه را انجام داده است.و هر دو تاش بس زده است.و نابینا هم می باشد.همسری دارد که ایشان هم دارای سرطان می باشد.و سرطانش هم نیز از نوع بدخیم هست وبچه ای هم ندارند.
خودم هم دانشجوی سال اخر کارشناسی ارشد می باشد.می تونم برای کفالت یکی از موارد بالا اقدام کنم.خودم سنم 25 سال و تا امروز نیز از معافیت تحصیلی اتفاده کردم.

سلام مهدی جان، خوش اومدی به این فروم
متاسفانه از طریق خواهر نمیتونی اقدام کنی چون ایشون شوهر دارند و تحت سرپرستی ایشون هستند. اما از طریق مادر به راحتی میتونی اقدام کنی و 100% معاف میشی فقط سریعتر اقدام کن که اگر غیبت بخوری دیگه تمام معافیت ها از بین میره و شما باید بری سریازی. همانطور هم که خودت بهتر میدونی کارهای اداری چقدر طول میکشه و لفطش میدن!
هرچه سریعتر اقدام کن که معافی  Smile
موفق باشی

RE: معافیت کفالت والدین و غیره - mehdiahmadi - 10-05-2014

خیلی خبر خوبی به من دادی .واقعا ممنون.هر چه سریعتر اقدام مکنم.خیلی خیلی ممنون.
فقط یک سوال دیگر
من همین الان می توانم اقدام کنم .چون دانشگاه به من گفته تا زمانی که معافیت تحصیلی داری اقدام نکن و گرنه معافیت تحصیلی را باطل می کنن .چون می گوین دانشجو های دانشگاه دولتی باید 2 سال در اختیار دانشگاه باشن.
من تا اخر شهریور ماه این 2 سالم تکمیل می شود.و در ان موقع دانشگاه یک نامه میده که من درسم تمام شده است.
الان برم نظام می گن اول نامه ی تمام شدن درست یا انصرافت را بیاورم.که اگه الان اقدام کنم میشم انصراف از تحصیل .در حالی که در حال دفاع از بایان نامه ی خود می باشم.
بازم ممنون از جواب و راهنماییات که خیلی مفید و کامل می باشند.

RE: معافیت کفالت والدین و غیره - yousi - 10-05-2014

(10-05-2014, 12:23 PM)'mehdiahmadi' نوشته: خیلی خبر خوبی به من دادی .واقعا ممنون.هر چه سریعتر اقدام مکنم.خیلی خیلی ممنون.
فقط یک سوال دیگر
من همین الان می توانم اقدام کنم .چون دانشگاه به من گفته تا زمانی که معافیت تحصیلی داری اقدام نکن و گرنه معافیت تحصیلی را باطل می کنن .چون می گوین دانشجو های دانشگاه دولتی باید 2 سال در اختیار دانشگاه باشن.
من تا اخر شهریور ماه این 2 سالم تکمیل می شود.و در ان موقع دانشگاه یک نامه میده که من درسم تمام شده است.
الان برم نظام می گن اول نامه ی تمام شدن درست یا انصرافت را بیاورم.که اگه الان اقدام کنم میشم انصراف از تحصیل .در حالی که در حال دفاع از بایان نامه ی خود می باشم.
بازم ممنون از جواب و راهنماییات که خیلی مفید و کامل می باشند.

خواهش میکنم دوست من خوشحالم که تونستم کمکت کنم Smile
من دقیقا منظورتو نفهمیدم ولی بهر جال بهت توضیح میدم دو حالتشو
الف) الان دانشجویی : به حرف دانشگات بکن و بگذار دانشگات تموم بشه بعد از اتمام دانشگاه 1 سال فرصت داری که تو اون زمان میتونی معافیتو بگیری
ب) درس ات تموم شده : حالا گفتن واستا تا معافیتت تموم شه؟ خب اگه تموم شه که یه راست باید بری سربازی و 1 روز نری غیبت میخوری و تمام معافیت ها میپره. پس اگر در این حالتی به حرف دانشگاه گوش نده و هرچه سریعتر اقدام کن Smile
موفق باشی Smile