مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: آزمونها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7) +---- انجمن: GRE General (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-GRE-General) +----- انجمن: مشاوره و رفع اشکال GRE General (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D9%88-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D8%A7%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D9%84-GRE-General) +----- موضوع: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General (/Thread-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D9%85%D9%86%D8%B8%D9%88%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%A7%D9%86-GRE-General) |
RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General - blur - 04-11-2013 البته آمریکایی ها خودشون هم برا این امتحان وقت میذارن و اینطور نیست که کسی با سطح زبان متوسط با امتحان مشکلی نداشته باشه.....برا سنجش صرفا زبان انگلیسی تافل یا آیلتس میدین...GRE بیشتر تمرکزش بر سنجش قوه استنباط و تحلیل شماست.....ریاضی هم که دیگه جای خود دارد... RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General - mahnaz103 - 04-11-2013 در ادامه ی فرمایشات دوست گرامی بلور جان اینو اضافه کنم که من کسایی رو میشناسم که با تلاش درست با سطح زبان نه چندان عالی به نتیجه مطلوب رسیدن چون اونها صرفا مثلا لغت حفظ نکردند و علاوه بر لغت ریدینگ خیلی خوب کار کردن!اگه دقت کنید متوجه میشید که من در پست قبلی گفتم حتی کسی ممکنه زبانش عالی باشه اما جی آر ایی خوب نده چون جی آر ایی نیاز به تحلیل و جواب گویی به انواع سوالات ریدینگ و ...داره حالا در کنارش بخش کوانت هم هست که بستگی به پایه ی ریاضی فرد داره... کلا در روند خوندن تافل ، جی آر ایی یا هر امتحان دیگه ای درست خوندن و منابع مفید رو خوندن و تمرین خوب مهمه حالا نه صرفا اون وقتی که اختصاص داده میشه و نه اون سطح زبان .... انشالله دوستان با بررسی دقیق تر و سنجش بهتر سطح واقعی و آمادگی اولیه شون میتونن تصمیم درستی بگیرن و برنامه ریزی درستی هم داشته باشند موفق باشید RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General - Torkan - 04-11-2013 (04-11-2013, 01:45 AM)'َُSAIR3X' نوشته: دوستان یکی از صفر بخواد شروع کنه GRE بخونه حدودا چقدر زمان میبره که بتونه نمره خوبی تو این آزمون کسب کنه؟ خوب هر دو دوست گرامی نظراتشون رو گفتن و جای شک نداره
شما خود به خود وقتی تافل میخونید به ویژه اگه قوی کار کنید میتونید زبانتون رو تقویت کنید و اماده بشید واسه خوندن جی ار ای... جی ار ای هم از وقتی ریوایز شد سطح لغات کمی اسونتر شد ولی متنها سنگین شدن یعنی حتی اون 9 گزینه ای ها رو هم که شامل دو یا سه جمله هست اصلا با بلد بودن لغات نمیشه زد چون باید قوه تحلیلتون بالا بره... کلا بهتره سوالتون رو بعد شروع کردن به خوندن بپرسین تا همه چی دستتون بیاد RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General - siavash_2210 - 20-11-2013 سلام دوستان من از اونجایی که تقریبا 6-7 ماه واسه 2تا آزمون GRE General & iBT وقت دارم مجبورم هردو رو تقریبا همزمان پیش ببرم،، میخواستم از دوستانی که تو این زمینه متخصص هستند بپرسم که چجوری بخونم تا یه نمره خیلی خوب بیارم ؟ (زبانمم خوبه) این 2 تا آزمون منابع مشترکی داره؟ تایم برنامه ریزیم چجوری باشه؟ مثلا روزی 4ساعت GRE 4ساعت تافل؟ ازچه کتابایی شروع کنم؟ (من تو انجمن زیاد گشتم ولی ترتیب خاصی رو ندیدم که بشه به صورت منسجم روی اونا تمرکز کرد و با توجه به وقت محدود بنده و اینکه میخوام باهم بخونم آزمونا رو مسلما نمیرسم همه این منابع رو مرور کنم) سپاس RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General - blur - 20-11-2013 (20-11-2013, 02:33 PM)'siavash_2210' نوشته: سلام از 504 و essential words برای تافل شروع کنین که در اصل برا تافله ولی بدون لغات اونا نمیشه منابع GRE رو هم شروع کرد. بعد برین سراغ 1100 که بیشتر بدرد GRE می خوره. خودتون باید بشینین برنامه ریزی کنین. مثلا دو ماه بینشون فاصله باشه خوبه و حداقل یک ماه برا هرکدوم اختصاصی وقت بذارین. برا GRE حتما official guide رو باید بخونید. منهتن، تست های بیگ بوک ....و تست های کامل official guide و پرکتیس بوک ها هم بهترین کامپلت تست های شما هستند. برا تافل اگر سوالی دارین جداگانه در تاپیک مربوطه سوال بفرمایید.
RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General - siavash_2210 - 20-11-2013 سلام دوستان در مورد منابع آزمون GRE ، امروز حدود 4-5 ساعت بعد از مطالعه فروم با این منابع آشنا شدم: Big Book GRE For Dummies Gurber Manhattan Kaplan Nova Peterson's Master The GRE Princeton's Cracking The GRE The Official Guide to The GRE من این منابع رو دانلود کردم ولی الان واقعا گیج شدم که کدومو بخونم، Big Book که تسته و لازمه، Official Guide هم که باید خوند، من این منابع رو در نظر دارم لطفا اگه کتابی رو جا انداختم یا اشتباه میکنم راهنماییم کنید، برای بخش وربال :504- 1100-لغات آخر کاپلان بخش کوانت هم : بارونز و EST بخش رایتینگ اطلاعات زیادی ندارم فقط میدونم باید متن زیاد بخونم، به نظر شما در کنار کتابای بالا که یه جورایی Must هست شما کدوم منابع دیگه ای رو پیشنهاد میکنید؟ من فقط میخوام بدونم با چی شروع کنم و در آینده چیو بخونم، که دیگه واسه هر بخش نیازی به 10 تا منبع نداشته باشم و گیج نشم. RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General - blur - 20-11-2013 (20-11-2013, 08:58 PM)'siavash_2210' نوشته: سلام دوست من شما کلا برا تافل و جی آر ای می گین 6-7 ماه وقت دارین. علاوه بر این منابع چی میخواین؟!! در هر حال ویدئوهای مگوش هم منبع خوبیه. شما با لغت شروع می کنید. چون باید ذخیره لغتتون تا یه حد برسه که بتونید متن هارو متوجه شین. بعد میتونید مثلا منهتن پنج پوندی یا بارونز رو بخونید. یا یک منبعی که هم وربال داشته باشه و هم ریاضی و کامل باشه...در اینصورت دستتون میاد چی به چیه. زیاد هم وقتتون رو با دانلود و آرشیو کردن منابع مختلف هدر ندین. بهترارو بخونید.
RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General - siavash_2210 - 20-11-2013 ببخشيد مثل اينكه من منظورمو بد رسوندم، ميخواستم بگم كه با وجود اين همه منابع اصلي مختلف (كه مطمعنا من نميرسم همه رو بخونم) شما كدومو پيشنهاد ميدين، نه اينكه بجز اينا ديگه چي بخونم :دي حالا تافل رو ميشه راحت خوند،،مشخصه چي به چيه،،واسه تافل كلاس اعلايي رو ميرم اصن،، ولي در مورد GRE من همش استرس اينو دارم نكنه كتابي رو كه انتخاب ميكنم برا خوندن كتاب درستي نباشه،،چون فقط اطلاعاتمو از طريق همين سايت و لطف دوستان بدست آوردم و خودم تجربه اي ندارم در اين زمينه. من اين آريشيوي رو كه تهيه كردم ميخوام بدم بيرون صحافي كنن كه بشينم بخونم،،ولي نه همرو،،اونايي رو كه بيشترين بازده رو داره و جامع تره،، شما اگه لطف كنيد يه سري واسه بخشاي مختلف به من بدين كه از نظر خودتون بهترينه واسه بدست آوردن يه نمره تاپ من با خيال راحت ميشينم ميخونم، به قول گاج ميخوام يه كتابو چندين بار بخونم بجاي اينكه چندين كتاب بخونم !! سپاس RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General - فرید - 20-11-2013 (20-11-2013, 11:29 PM)'siavash_2210' نوشته: ببخشيد مثل اينكه من منظورمو بد رسوندم، ميخواستم بگم كه با وجود اين همه منابع اصلي مختلف (كه مطمعنا من نميرسم همه رو بخونم) شما كدومو پيشنهاد ميدين، نه اينكه بجز اينا ديگه چي بخونم :دي من در مورد کتابها چون کتاب های نخوندم نظری نمی دم ولی پرینت گرفتن کتابها اشتباه چون در بازار با قیمت کمتر می تونید تهیه کنید بغیر از بیگ بوک (البته من این کتاب ندیدم در بازار). دیدن ویدئوهای مگوش یک دید خوبی بهت میده که تو انتخاب کتابها موثر. بعدم انتخاب کتاب کاملا وابسته به تواناییهات. اگر بتونی بیگ بوک بفهمی واقعا بهترین منبع با خود افیشیال. 5 پوندی هم کتاب خوبیه و قسمتهایی که در امتحان جدید اضافه شده اونجا بهتر توضیح داده ولی سوالاش یکم مشکل تر از امتحان.
RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General - Simon2007 - 21-11-2013 (20-11-2013, 11:29 PM)'siavash_2210' نوشته: ببخشيد مثل اينكه من منظورمو بد رسوندم، ميخواستم بگم كه با وجود اين همه منابع اصلي مختلف (كه مطمعنا من نميرسم همه رو بخونم) شما كدومو پيشنهاد ميدين، نه اينكه بجز اينا ديگه چي بخونم :دي
علت اينكه دوستان كليه ي كتب رو خدمتتون گفتند اينه كه GRE آزموني نيست كه يك كتاب به تنهايي بتونه اون رو پوشش بده و تازه با خوندن خيلي از اين كتب باز هم به سطحي از اعتماد به نفس نمي رسيد كه قطعا آماده ايد. اما با توجه به محدوديت زماني شما اصلي ترين ها كه بايد حتما مرور شه از نظر من :
1100 لغت ETS Practice Book خود سازمان ETS كتاب بارونز كه بخش رياضي كاملي داره اگر برسيد تمرين هاي كتاب 5 پوندي منهتن. اگر زمانتون بيش از اينها اجازه ميده : Princeton NOVA Gruber Kaplan و ... ضمنا فكر ميكنم خريد برخي از اينها از پرينتشون ارزون تر باشه . حتما بدون تحقيق اقدام به اينكار نكنيد. بارونز رو داشته باشيد براي خوندن راحت تريد چون ممكنه در هر حالتي بخواهيد ساعتها روش وقت بگذاريد. شادزي[img]images/smilies/smile.gif[/img] |