![]() |
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%8C-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%88-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86) +--- موضوع: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ (/Thread-%D8%A8%D8%A7-%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D9%85%D9%86-%DA%86%D9%87-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF%D8%9F) |
RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - alireza47 - 11-11-2013 سلام اگه امکانش هست راهنماییم کنید کارشناسی: مهندسی پزشکی، بیوالکترونیک، دانشگاه آزادقزوین کارشناسی ارشد: مهندسی برق، کنترل، دانشگاه آزادقزوین معدل کارشناسی: 16.50 معدل کارشناسی ارشد: 19 مقاله ISI: یک مقاله تافل و جی آر ای رو هنوز امتحان ندادم. میخواستم بدونم که شرایط من برای فاند کامل گرفتن دکترا از یکی از دانشگاههای آمریکا چطوره؟ RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - eliroz - 11-11-2013 (11-11-2013, 01:12 AM)'alireza47' نوشته: سلام سلام دوست عزیز
برای پذیرش به همراه فاند از دانشگاه های آمریکا، داشتن نمره تافل و به خصوص جی ار ای بالا یک الزامه. شما نمرات و معدل خوبی در دوران تحصیل داشتید و شانس پذیرش دارید، ولی بدون نمره های تافل و جی ار ای نمیشه با قطعیت نظر داد. بهتر رو نمره زبان کار کنید و با جی ار ای بالای 315 مطمئن باشین که میتونید به هدفتون برسین. اگه زمان دارین میتونید کارهای تحقیقی بیشتری انجام بدین و روزمه تون رو قوی کنید. میتونید اطلاعات بیشتر رو از جزوه آدکامیا مطالعه کنید. موفق و پیروز باشین RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - sahelgz - 18-11-2013 سلام دوستان اگه ممکنه راهنمایی کنین که برا شرایط من امکان گرفتن فاند هست؟ رشته مواد لیسانس: صنعتی سهند تبریز معدل: 16/1 فوق لیسانس: صنعتی سهند تبریز معدل: 16 مقاله: 1 ژورنال خارجی و 4 کنفرانس داخلی آیلتس: 6.5 RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - mahnaz103 - 18-11-2013 (18-11-2013, 02:36 AM)'sahelgz' نوشته: سلام دوستان سلام
چندمورد رو خلاصه عرض میکنم براتون 1- معدل لیسانس مهمه کلا برای پذیرش و فاند .معدل شما عالی نیست اما خب مشکلی هم نداره ، یعنی متوسط به بالاست 2- معدل ارشد هم که یه فاکتوری هست بهرحال و برای شما مشکلی نداره ( عالی نیست اما ضعف هم ندارید توش) 3- مقاله : مقاله های خارجی تاثیر مهمی دارند و مورد توجه اساتید هستند...به جای مقالات داخلی تلاشتون رو بزارید برا خارجی هرچه معتبر تر بهتر . 4- نمره زبان : 6.5 مینیمم خیلی جاهارو برآورده میکنه اما خب چون رقابت زیاده ، شما سعی کنید به 7 برسونید .امتیاز خوبی میشه براتون .البته میگم 6.5 مشکل نداره 5-GRE: اگر تصمیمتون برای امریکاست باید این امتحان رو نمره خوب بیارید چون برای گرفتن فاند هم مهمه .علاوه بر امریکا ، بعضی دانشگاه های کانادا هم میخوان 6- کانادا رو معدل بیشتر حساسه و خوشبختانه معدل های شما از مینیمم خیلی جاها بالاتره و مشکل نداره درکل باید بگم ، رزومه ی شما با درنظر گرفتن تمامی این پارامترها بررسی میشه و با یه مکاتبه ی خوب با اساتید و پیدا کردن استاد مرتبط با رشته و گرایش و زمینه ی کاریتون انشالله موفق خواهید شد .بیشتر از رزومه ، روحیه وپشتکار شما مهمه ....شما اگه هدفتون اپلای سال آینده باشه که یک سال هم وقت دارید زبان و جی آر ایی و مقاله رو بهتر کنید .. موفق باشید ![]() RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - Simon2007 - 18-11-2013 (18-11-2013, 02:36 AM)'sahelgz' نوشته: سلام دوستان
براي كجا مي خواهيد اقدام كنيد؟ براي آمريكا معدل ليسانس بد نيست و با تلاش و يك نمرهي خوب در تافل/آيلتس و GRE شانستون رو افزايش ميديد. نمره ي زبانتون كمه خصوصا كه فاند لازم هستيد. مورد ديگه كه به نظرم مياد براي مواد كليرنس رشته اتون رو در سفارتهاي آمريكا چك كنيد. فكر ميكنم از اون رشته ها هستيد كه كلير طولاني بهتون ميخوره. البته نه به همه اما عمدتا.شادزي[img]images/smilies/smile.gif[/img]
RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - azadpour - 20-11-2013 مقطع تحصیلی و دانشگاه: کارشناسی - صنعتی سیرجان معدل: 16.5 رشته: مهندسی شیمی نمره GRE یا GMAT و زبان: هنوز امتحان ندادم تعداد مقاله و نوع: 3 مقاله در کنفرانس بین المللی، یک مقاله در همایش ملی، یک مقاله در کنگره ملی شرایط خاص: معدل دوم ورودی، 2 کلاس حل تمرین, 4 کار دانشجویی به عنوان کارشناس آزمایشگاه شیمی تجزیه، شیمی عمومی, شیمی آلی, آزمایشگاه عملیات آیا میشه با شرایط بالا بورس یا full fund کشورهای استرالیا, کانادا، آمریکا, آلمان, سوئد, سوئیس گرفت؟ RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - alireza.bagheri - 22-11-2013 سلام.من مدرک کارشناسی حسابداری از دانشگاه بوعلی با معدل 16/10 دارم و ایلتس 7 می خوام بدونم چقدر شانس دریافت فاند تو دانشگاه های اروپا یا استرالیا رو دارم؟و اینکه با این شرایط فاند خوبی می تونم بگیرم یا نه؟ RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - Unbroken - 22-11-2013 (22-11-2013, 01:32 PM)'alireza.bagheri' نوشته: سلام.من مدرک کارشناسی حسابداری از دانشگاه بوعلی با معدل 16/10 دارم و ایلتس 7 می خوام بدونم چقدر شانس دریافت فاند تو دانشگاه های اروپا یا استرالیا رو دارم؟و اینکه با این شرایط فاند خوبی می تونم بگیرم یا نه؟ سلام، برای فوق اگه بخواین اقدام کنین، استرالیا شانس خوبی دارین چون نمره آیلتس خوبی دارین ولی فاندی در کار نیست....اصولاً برای حسابداری به جز London Business School دانشگاه خوبی در اروپا وجود نداره. که اینم ظاهراً سخت پذیرش میده... استرالیا برای دکترا هم به سختی فاند میده چه برسه به فوق لیسانس... بطور کلی شما همین الان اقدام کنین استرالیا پذیرش خواهید گرفت ولی خوب هزینه شهریه و زندگیش بالاست شهریه متوسط سالی 25 تا 30 هزار دلار، البته برای 8 دانشگاه اول استرالیا، برای بقیه دانشگاه ها تا 20 هزار دلار هم پایین میاد... اما اگه بتونید یه نمره GMAT متوسط 600 تا 650 بگیری شانس این رو خواهید داشت که از آمریکا برای ارشد فاند هم بگیری، ولی خوب GMAT کمی زمانبره، باتوجه به ابنکه زبانتون خوبه فکر نکنم زیاد مشکلی داشته باشی فقط تمرین میخواد... موفق باشید RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - alireza.bagheri - 22-11-2013 (22-11-2013, 01:53 PM)'mohabat' نوشته: ممنون از رهنماییتون. حالا با این تفاسیر چقدر توی اروپا شانس دارم واسه فاند؟غیر از انگلیس البته.
RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - Unbroken - 22-11-2013 (22-11-2013, 02:39 PM)'alireza.bagheri' نوشته: ببینید برای اروپا شانس دارین، ولی خوب من خودم به شخصه اروپا رو برای ادامه تحصیل پیشنهاد نمیکنم مگر اینکه هدفتون چیز دیگری باشه، در ضمن اروپا فاند نمیدن، معمولاً دانشگاه های اروپا شهریه نمیگیرن، البته بعضی از کشورها، مثلاً فرانسه شما اگر زبان فرانسه داشته باشید، میتونید اقدام کنید، هزینه شهریه ازت نمیگیرن ولی هزینه زندگی بالاست.
|