شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاه های آلمان - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +---- انجمن: آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) +----- انجمن: تحصیل در آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) +----- موضوع: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاه های آلمان (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-PhD-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) |
RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD - Shihan - 15-12-2013 (15-12-2013, 04:57 PM)'hasannejabat' نوشته: سلام دوستان رشته مهندسی شیمی جزو رشته هایی است که تعداد دانشگاههای زیادی در المان اون رو پوشش میده، من خیلی نمیتونم شانس شما رو بالا ببینم اما در کل ممکنه با نمره زبان بالا در یک دانشگاه متوسط (خوب) پذیرش بگیرید. ابتدا دنبال موقعیت خالی بگردید و با اساتید تبادل اطلاعات کنید. ضمناً در دانشگاههای مختلف دنبال رشته و بخش research بگردید تا از حداقل نیازها اطلاع کسب کنید.
RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD - hasannejabat - 15-12-2013 سپاسگزار اما رشته شیمی معدنی جز رشته های علوم پایه است [برش] شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های سوئیس - افشین سالاری - 29-12-2013 درود بر شما...من 42 سال ام مدرک مهندسی تکنولوژی معماری با معدل 18.5از دانشگاه ازاد دارم ..همسرم در رشته روانشناسی معدل 18 لیسانس دارد.قصد ادامه تحصیل به المان را داریم . چطور میتوانم از دانشگاه های المان مطلع شوم چه رشته هایی در چه شهرهایی دارد. از هزینه های ان مطلع شوم. اگر مدرک زبان تست داف را بگیرم چند وقت طول میکشد بتوانیم ویزایی دانشجویی بگیریم؟ ایا برای تحصیل شرایط سنی برای ذانشگاه های المان مهم است.؟ مرجع کاملی که در سایت های ایرانی بتواند تمام قوانین مربوط به تحصیل در المان را معرفی کند چنانچه مطلع هستید بفرمایید ممنون خواهم بود اگر شماره تماس دارید جهت گرفتن مشاوره عنایت بفرماید سپاسگزارم RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD - fahime92 - 30-12-2013 سلام ممنون می شم من را راهنمایی کنید پوزیشن های خالی برای رشته دامپزشکی در آلمان را باید در چه سایتی پیدا کنم؟ اگر دانشگاهی را نیز در این باره می شناسید ممنون می شم راهنماییم کنید. RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD - Shihan - 30-12-2013 (29-12-2013, 05:15 PM)'افشین سالاری' نوشته: درود بر شما...من 42 سال ام مدرک مهندسی تکنولوژی معماری با معدل 18.5از دانشگاه ازاد دارم ..همسرم در رشته روانشناسی معدل 18 لیسانس دارد.قصد ادامه تحصیل به المان را داریم . دوست عزیز، نمی خواهم ناامیدت کنم اما با شرایط سنی شما اون هم برای ارشد خیلی دور از انتظاره که بتونید ویزات رو بگیری! هر چند شانس همیشه هست اما واقعاً در حد چند مینیمم درصد. کشور المان و خصوصاً سفارت روی سن و مقطع تحصیلی کمی گیره! به نظرم برای کشورهای دیگر مخصوصاً ایتالیا و اسپانیا اقدام کنید. گرفتن حداقل مدرک B2 و شرکت در ازمون تست داف نیاز به 1 سال تمرین و کلاس مداوم داره. برای جستجو در خصوص رشته و شهر به لینک زیر مراجعه نمایید.
لینک جستجو رشته (30-12-2013, 12:22 AM)'fahime92' نوشته: سلام ممنون می شم من را راهنمایی کنید دروود بر شما.
فرهیخته عزیز، شما باید در دپارتمان پزشکی بدنبال این رشته بگردی، من بیشتر دانشگاهها رو نگاه انداختم بیشتر دورهها به المانی هست بجز ابن چند مورد که به ترتیب: دانشگاه ازاد برلین، دانشگاه گیسن، دانشگاه ماکسیمیلن مونیخ، اشاره کرد. برای موقعیت خالی باید در بخش opportunity, Job Vacancy, Reaserch Career جستجو نمایید. RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD در آلمان - saeid.k - 07-01-2014 با سلام. میخواستم بپرسم با این شرایط چطور میتونم پذیرش با فاند بگیرم؟ و از کدوم دانشگاه؟متشکرم. کاردانی برق صنعتی دانشگاه آزاد با معدل17.23 کارشناسی ناپیوسته برق قدرت انتقال توزیع دانشگاه غیر انتفاعی با معدل 13.55 معدل موثر دوره چهارساله کارشناسی 15.39 دانشجوی ارشد برق قدرت دانشگاه آزاد معدل 17 سربازی رفتم و 26 سالمه. درسم سال دیگه تموم میشه دو مقاله ای اس ای در حد رفرنس و چندتا طرح جدید دیگه که دارم واسه نوشتن مقاله روشون کار میکنم.با چندتا از استادای مطرح ایران صحبت کردم گفتن طرح شما و مقاله شما بسیار جدیده و فقط دانشگاه ام ای تی و توکیو ژاپن در این زمینه کار کردن البته شبیه اون نه خود طرح رو و به درد بیست سال دیگه امریکا میخوره. گفتن طرح فوق العاده جالبیه و اگه روش کار کنی و به نتیجه برسونی انقلابی در صنعت برق قدرت دنیا بوجود آوردی.این عین جمله دکتر احد کاظمی مدیر گروه برق دانشگاه علم و صنعت هست. برای تافل و جی ار ای هم اقدام کردم.لطفا راهنمایی کنید که تو کدوم دانشگاه میتونم پذیرش با فاند بگیرم؟شرایطم چطوره؟تافل و جی آر ای چند باید باشه؟ مدرک کاردانیم و کارشناسیم مشکل نداره؟ RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD در آلمان - 1moslem - 09-01-2014 سلام و خسته نباشید. من کارشناسی ارشد نرم افزار با معدل 15.33 و کارشناسی با معدل 16.55. نمره ielts 6.5. می خوام برا دکترا از المان پذیرش بدون فاند بگیرم با این شرایط ، میتونم ؟ و ایا ریزنمرات من اهمیتی داره برای پذیرش از نظر اونا؟ پیشاپیش مرسی... RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD در آلمان - rulany - 09-01-2014 (09-01-2014, 12:14 AM)'1moslem' نوشته: سلام و خسته نباشید. يعني چي اهميتي داره ريزنمرات شما؟ 100% اهميت داره و جز چيزهاي مهم هم هست معدل شما.
شرايط براي گرفتن پذيرش بدون فاند بد نيست.به نظرم شرايطش رو داريد.گرچه شما حرفي از دانشگاه هاي ارشد و ليسانستون نزديد و همچنين ساير شرايط رزومه ي شما مثل مقالات و يا احيانا سابقه ي كار.اين موارد هم بسيار تاثير گذارند RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD در آلمان - 1moslem - 09-01-2014 (09-01-2014, 12:28 AM)'rulany' نوشته: منظورم این بود که فقط معدلو نگاه می کنند که چنده یا ریزنمرات رو هم جدای از معدل بررسی می کنن؟ لیسانس: آزاد شیراز و ارشد هم دانشگاه ازاد قزوین بودم. دو سال هم در دانشگاه علمی کاربردی و یک ترم در غیرانتفاعی و همین طور سابقه تدریس در آموزشگاه فنی و حرفه ای دارم. 6 ماه هم سابقه کار به عنوان ادمین شبکه در یک اداره. مقاله ندارم هنوز ولی یک دوتا کنفرانس میتونم ارائه کنم... ممنون میشم اگه با توجه به شرایطم بگین شانسم چقد هس؟واصلا روش وقت بذارم. مرسی...
RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD در آلمان - rulany - 09-01-2014 (09-01-2014, 01:11 PM)'1moslem' نوشته: شرايط نسبتا متوسطي دارين و بهتره علاوه بر آلمان بر روي كشورهايي مثل فنلاند و يا بلژيك وقت بذارين هم شايد خوب باشه.
به نظر من كه در آلمان صد درصد ريز نمرات رو چك ميكنند.هم از اين نظر كه چقدر تطبيق داره مقطع قبلي شما با مقطعي كه اپلاي كردين و هم اينكه ببينن نمرتون در درس هاي اصلي چطور بوده |