![]() |
چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +--- موضوع: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ (/Thread-%DA%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D9%85%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF%D8%9F) |
RE: گشتن به دنبال دانشگاهی که رشته ی شما را ارائه میدهد - ForeverBlue - 03-08-2013 (03-08-2013, 09:43 PM)'artash' نوشته: با سلام دوست گرامی
هدف شما چیست؟ 1- تحصیل در یک رشته در یک کشور خارجی به عنوان زمینه ای برای اقامت در آن کشور؟ 2- تحصیل در یک دانشگاه معتبر برای ارتقاء سطح علمی و رشد علمی؟ اگر شماره 2 را انتخاب میکنید، ابتدا باید ببینید کدام دانشگاه در زمینه اقتصاد فعالیت بیشتری دارد، مقاله های بیشتری دارد، کنفرانسها و همایشها و فعالیتهای بیشتری در آن انجام میشود و ... ==> سپس سعی کنید اقدام کنید اگر انتخابتان شماره 1 است، بهتر است بدنبال دانشگاهی با رنکینگ نه چندان بالا باشید که راحت تر پذیرش بگیرید و تحصیل را خاتمه دهید. اگر هدفتان ماندن در خارج پس از تحصیلات است، معیارهای زندگی و شرایط آن کشور را هم باید ببنید (میتوانید اینجا را مشاهده کنید). آیا واقعا حس یادگرفتن زبان دانمارکی یا سوئدی یا هلندی یا ... را دارید؟ بهتر نیست به یک کشور انگلیسی زبان فکر کنید؟ با وضعیت نه چندان جالب و بدبینی دانمارکی ها و هلندی ها به خارجی ها میتوانید کنار بیایید؟ با سرمای سوئد و نروژ و فنلاند مشکلی ندارید؟ و ... RE: گشتن به دنبال دانشگاهی که رشته ی شما را ارائه میدهد - Emir - 03-08-2013 مرسی دوست عزیز والا میخوام دانشگام خوب باشه . چون شاید بعد از اتمام تحصیلات ممکنه به استرالیا برم خلاصه هم یک و هم 2 رو میخوام چون اصلا ممکنه تو خود اروپا بمونم . RE: گشتن به دنبال دانشگاهی که رشته ی شما را ارائه میدهد - ForeverBlue - 03-08-2013 (03-08-2013, 10:31 PM)'artash' نوشته: مرسی دوست عزیز دوست گرامی
با توجه به آنچه فرمودید هر دانشگاهی در هر کدام از کشورهایی که گفتید خوب است. RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 04-08-2013 (03-08-2013, 02:33 AM)'ebahmyari' نوشته: 1-كارشناسي مهندسي مكانيك سراسري 13.36 و ارشد سراسري 15.3 دوست عزیز ضمن تبریک جهت پیوستن به تیم اکادمیا کافه،
باید عرض کنم شما بدلیل نداشتن معدل نه چندان جالب در هر دو مقطع شانس گرفتن فاند رو ندارید، ضمناً با توجه به رقابت بالای متقاضیان در رشته مکانیک شاید حتی گرفتن پذیرش دکتری با هزینه شخصی خیلی بالا نباشه، به نظرم اگر میتونید و هنوز فرصت ازمون GRE رو دارید اون رو در نظر بگیرید و برای مکاتبه بیشتر با استادها مکاتبه کنید بهتر از پیدا کردن موقعیت خالی جواب میده بدلیل اینکه پروسه پیدا کردن موقعیت خالی با توجه به بررسی توسط کمیته بررسی انجام میشه مطمئناً پرمتقاضی خواهد بود و رزومه کم ارزش تر ریجکت خواهند شد. پیشنهاد میکنم بعد از المان (بهترین دانشگاههای مکانیک داره)، ایتالیا، اسپانیا، فرانسه و هلند اقدام کنی ازاد اندیش باشی RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 04-08-2013 (03-08-2013, 10:57 AM)'barbarai' نوشته: سلام دروود بر شما.
شانس شما مناسبه، اما به نظرم بهتره شما شانست رو برای موقعیت خالی دانشکده ها امتحان کنید، اما اگر خدای نکرده نتونستید موفق شوید من نظرم اینه که بر حسب تجربه باید ازمون جدید تافل رو بدهید با نمره بالاتر از اینی که دارید تا بتونید بخشی از معدل لیسانس خودتون رو بپوشونی، در پایان چون رشته شما بسیار گسترده است اکثر کشورهای اروپایی رو اقدام کنید. در اینجا لیستی از موقعیت خالی برای رشته شیمی رو قرار دادم ملاحظه کنید ازاد اندیش باشی RE: گشتن به دنبال دانشگاهی که رشته ی شما را ارائه میدهد - spt - 05-08-2013 (03-08-2013, 09:43 PM)'artash' نوشته: با سلام به نظر من همه رو تلاش کنید اول برای گرفتن فاند و پذیرش و بعدش از بین اون هایی که قبول شدید انتخاب کنید... هر کدوم یه خوبی هایی داره و یه بدی هایی و با توجه به اینکه اپلیکیشن فی ندارن بهتره تلاشتون رو بکنید...
در ضمن فنلاند فعلا وضیعیت اقامتش خوبه اما باید کار داشته باشید.. موفق باشید ![]() RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - barbarai - 05-08-2013 (04-08-2013, 02:59 PM)'Mr-Voltage' نوشته: ممتون از راهنمایی مفیدتان
اگر امکان داره در مورد دانشگاههای امریکا هم نظرتون رو لطف کنید. RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 05-08-2013 (05-08-2013, 09:26 AM)'barbarai' نوشته: برای امریکا هم در کنار مواردی که اشاره کردم باید ازمون GRE رو هم ریپورت کنی، ضمناً چون اینجا تاپیک اروپاست من نمیتونم جوابت رو بدهم در اینجا شما سوال بپرسید حتماً دوستان در حوزه ی تحصیل در امریکا پاسخگو هستند.
RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - tarakhanom - 08-08-2013 سلام ممنون از راهنمایی های خوبتون میشه لطفا بگید من با این شرایط کجا واسه phd شانس پذیرش با فاند دارم کارشناسی ارشد مهندسی شیمی-مهندسی فرایند از آزاد مشهد با معدل 15 معدل کارشناسی 13 2مقاله ISI آیلتس 6_6.5 (هنوز امتحان ندادم) GRE ندارم RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - spt - 09-08-2013 (08-08-2013, 06:15 AM)'tarakhanom' نوشته: سلام ممنون از راهنمایی های خوبتون به نظر من کشور های اسکاندیناوی و آلمان، بلژیک و اتریش...
روی فنلاند و نروژ بیشتر وقت بزارید... شما همه جا شانس دارید... حتما تلاشتون رو بکنید.. برای اینکه موفق بشید باید خوب مدارکتون رو آماده کنید و مخ استاد بزنید... اینا خیلی به کشور ربط نداره و بین المللی هست!! ![]() |