آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - nasim1234 - 27-08-2015

(27-08-2015, 11:54 AM)khazaee نوشته: سلام 
ممنون از جوابت. اره ریز نمرات غیر رسمی می ده  که پایینش unofficial  خورده از دو سال پیش ریکام، Sop دارن فک کنم ریکام ها تاریخ نخوردن ولی اگه online بخوان استادام پایه ان زود انجام میدن. پس به نظرت از الان شروع کنم به میل زدن اره ؟ و یه سوال دیگه اینکه با 6.5 ایتلس هم میشه جایی پیدا کرد رنک بین 100 تا 300 باشه خوبه  زیاد رنک برام مهم نیس. البته فول فاند می خوام.
ممنون

الان اکثر جاها ریکام آنلاین میخواد به نظرم.
آره ایمیل بزن که استاد پیدا شه. آیلتستم خوبه فکر کنم البته من نمیدونم چه نمره ای اکیه برای آیلتس اگه معادل ۹۵ ۱۰۰ تافله اکیه. speakingهم مهمه چون برای تی ای نگاه می کنن ببینن نمره speaking‌چنده. همون حول و حوش ۸۰ تا ۱۵۰ احتمالا پیدا بشه رنک های بهتر هم ایمیل بزن . ایمیل که زحمتی نداره! Smile
موفق باشید

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - niloofar_m - 29-08-2015

(26-08-2015, 03:34 AM)nasim1234 نوشته: خواهش می کنم Smile
ببینید GRE بله کوانت رو در حد ۱۶۵ راحت میشه گرفت چون خیلی آسونه اون بخش. وربال سخته ۱۵۰ بشید خوبه به بالا. من با سواد تافل ۱۰۰ رفتم دادم نمره هام شد 150 165 3 یعنی وربالم ۱۵۰ شد که اکی بود. اگه کار کنید وربال هم بالا بشید خوبه نشد هم خیلی طوری نیست. برای نوشتن هم وقت بزارید که ۳ به بالا بشه iرچه بالاتر بهتر ولی ۳ هم اکیه. باز من با سواد تافل رایتینگ ۲۶ شدم ۳. پس ۳ گرفتن راحته چون من زبانم معمولیه.

در مورد معدل هم دانشگاه های برتر مثلا ۱۰ ۲۰ تای اول ممکنه بابت معدل پروندتون رو بزارن کنار ولی رنک های بالاتر مثلا ۴۰ ۵۰ به بالا دیگه اینجور نیستن و همه پروندتون رو نگاه می کنند در نتیجه بله مقاله و ریکام خوب میتونه کاور کنه.

یادم نیست گفتین یا نه ولی معدلتون کلا همون قدره؟ مثلا معدل دروس اصلی بالاتر نیست؟ معدل دو ترم/چهارترم آخر بالاتر نیست؟ یه بررسی بکنید باز سوال بپرسید اگه خواستید ولی یه نگاه کنید شاید یه جوری بشه معدل بخشی رو گفت که خوب باشه.مثلا ۶۰ واحد آخر!

بسیار ممنون بابت راهنمایی GRE!

در مورد معدل هم چرا، معدل 4 ترم آخرم 15.30 می‌شه و معدل دو ترم آخرم هم 16 می‌شه. البته اگر بخوام 60 واحد آخر رو در نظر بگیرم یعنی بدون احتساب ترم 5ام از 15.30 هم بیشتر می‌شه.  یعنی می‌شه که فقط این بخش از معدل رو گفت؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - nasim1234 - 29-08-2015

(29-08-2015, 12:43 AM)niloofar_m نوشته: بسیار ممنون بابت راهنمایی GRE!

در مورد معدل هم چرا، معدل 4 ترم آخرم 15.30 می‌شه و معدل دو ترم آخرم هم 16 می‌شه. البته اگر بخوام 60 واحد آخر رو در نظر بگیرم یعنی بدون احتساب ترم 5ام از 15.30 هم بیشتر می‌شه.  یعنی می‌شه که فقط این بخش از معدل رو گفت؟

در فرم های رسمی که باید کل ریزنمره رو بنویسید. اما در ایمیل به اساتید و sop‌میشه اون بخش که بالاتره بگید Smile

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - mandana.km - 02-09-2015

سلام میشه منو راهنمایی کنید...کدوم یک از دانشگاه های ویرجینیا برای پذیرش بهتره...کدومشون شانس بیشتره برای قبولی در سفارت دارن...من خالم اونجاست این ممکنه یک شانس برای من محسوب بشه..من رشتم تجربیه و دیپلمم...کدوم رشته برای پذیرش و قبولی بیشتره...

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Torkan - 02-09-2015

(02-09-2015, 03:04 PM)mandana.km نوشته: سلام میشه منو راهنمایی کنید...کدوم یک از دانشگاه  های ویرجینیا برای پذیرش بهتره...کدومشون شانس بیشتره  برای قبولی در سفارت دارن...من خالم اونجاست این ممکنه یک شانس برای من محسوب بشه..من رشتم تجربیه و دیپلمم...کدوم رشته برای پذیرش و قبولی بیشتره...

درود

احتمالا شما با روند ویزا اشنا نیستید. داشتن خاله اونم در همون ایالت و به خصوص اینکه لیسانس میخواید برید مطمینا با بند 214b ریجکت میشید. پذیرش اصلا مهم نیست. شما میتونید پذیرش رو بگیرید بدون فاند.
در ضمن هزینه خیلی سنگینی داره این رشته های تجربی. هیچی هم از رزومتون نگفتید هرچند بعید میدونم رزومه آنچنانی هم داشته باشید.

بااحترام،
ترکان

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - mandana.km - 02-09-2015

چرا ریجکت میشم...بباید امتیازی باشه...من در حال خواتدن زبان هستم برای گرفتم تافل...19 سالمه دیپلم تجربی دارم...قصد دارم یه رشته ای انتخاب کنم که برای سفارت شانس بیشتری داشته باشم..و بعد تغییر بدم...همچنین برای پذیرش پول زیادی احتیاج داره که نشون باید بدیم...هزینه ی تحصیلم تا یک سال باید بدم و بعدش میتونم وتم بگیرم و از طریق کار کردن هزینه رو پرداخت کنم...

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Torkan - 02-09-2015

(02-09-2015, 05:38 PM)mandana.km نوشته: چرا ریجکت میشم...بباید امتیازی باشه...من در حال خواتدن زبان هستم برای گرفتم تافل...19 سالمه دیپلم تجربی دارم...قصد دارم یه رشته ای انتخاب کنم که برای سفارت شانس بیشتری داشته باشم..و بعد تغییر بدم...همچنین برای پذیرش پول زیادی احتیاج داره که نشون باید بدیم...هزینه ی تحصیلم تا یک سال باید بدم و بعدش میتونم وتم بگیرم و از طریق کار کردن هزینه رو پرداخت کنم...

درود

شما citizen آمریکا هستید؟!
خیر

دوست من پذیرش دانشگاه رو نگفتم. بحث بحث ویزاست. ویزای آمریکا. ویزایی که سفارت آمریکا میده. داشتن فامیل در آمریکا کمی برای گرفتن ویزا مشکل ایجاد میکنه. همین!
خوب شما که خودتون همه چیز رو میدونید انجام بدید.

پ.ن: با گفتن اینکه من 19 سالمه و رشته ایم تجربیه، شانس پذیرش از کدوم دانشگاه ویرجینیا رو دارم، کسی نمیتونه هیچ ایده ای داشته باشه. کار کردن حین تحصیل ممنوع است و اگر بفهمن دیپورت میشین. اینجا بحث فقط روی شانس پذیرش هست و چون دانشگاهها به خصوص در رشته های تجربی پول زیادی از طریق شهریه میگیرن معمولا دانشگاهها پذیرش میدن بهتون چون پول خوبی بهشون میرسه. (حداقل دانشگاههایی که اعتبار آنچنانی ندارند)

بااحترام،
ترکان

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 03-09-2015

(02-09-2015, 05:38 PM)mandana.km نوشته: چرا ریجکت میشم...بباید امتیازی باشه...من در حال خواتدن زبان هستم برای گرفتم تافل...19 سالمه دیپلم تجربی دارم...قصد دارم یه رشته ای انتخاب کنم که برای سفارت شانس بیشتری داشته باشم..و بعد تغییر بدم...همچنین برای پذیرش پول زیادی احتیاج داره که نشون باید بدیم...هزینه ی تحصیلم تا یک سال باید بدم و بعدش میتونم وتم بگیرم و از طریق کار کردن هزینه رو پرداخت کنم...

داشتن فامیل در امریکا گاهی ممکنه برای ویزا نکته منفی تلقی بشه، اما کم هم نبودند افرادی که با داشتن فامیل نزدیک موفق شدند ویزا بگیرند.
شما اگر معدل خوبی داشته باشید، می‌تونید امتحان تافل و سایر امتحان‌هایی که لازمه (مثل SAT یا ACT) رو امتحان بدید و پذیرش هم ممکنه بتونید بگیرید.
اگر قصد شما اینه که بعدا در رشته پزشکی ادامه تحصیل بدید، در امریکا معمولا رشته زیست‌شناسی ‌(biology) رو باید برای لیسانس بخونید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Torkan - 03-09-2015

(03-09-2015, 10:22 AM)Babak نوشته: داشتن فامیل در امریکا گاهی ممکنه برای ویزا نکته منفی تلقی بشه، اما کم هم نبودند افرادی که با داشتن فامیل نزدیک موفق شدند ویزا بگیرند.
شما اگر معدل خوبی داشته باشید، می‌تونید امتحان تافل و سایر امتحان‌هایی که لازمه (مثل SAT یا ACT) رو امتحان بدید و پذیرش هم ممکنه بتونید بگیرید.
اگر قصد شما اینه که بعدا در رشته پزشکی ادامه تحصیل بدید، در امریکا معمولا رشته زیست‌شناسی ‌(biology) رو باید برای لیسانس بخونید.

درود

آخه بابک خان درسته بودن ولی اینکه فردی یک دانشگاه در یک ایالت منحصر به فرد بخواد انتخاب بکنه و اون ایالت به این خاطر باشه که مثلا خاله ایشون اونجا هست احتمال ریجکت خیلی بالاتر میره.
حداقل باید برای چند تا دانشگاه مختلف اپلای بکنه در ایالت های مختلف.
سوال ایشون هم صرف ویرجینیا بود. پذیرش هم میتونند بگیرند ولی هزینه هاش بسیار بالاست و کار هم نمیشه کرد. فقط خواستم اینها رو بگم چون ظاهرا نمیدونستن.

بااحترام،
ترکان

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 03-09-2015

(03-09-2015, 10:30 AM)Torkan نوشته: درود

آخه بابک خان درسته بودن ولی اینکه فردی یک دانشگاه در یک ایالت منحصر به فرد بخواد انتخاب بکنه و اون ایالت به این خاطر باشه که مثلا خاله ایشون اونجا هست احتمال ریجکت خیلی بالاتر میره.
حداقل باید برای چند تا دانشگاه مختلف اپلای بکنه در ایالت های مختلف.
سوال ایشون هم صرف ویرجینیا بود. پذیرش هم میتونند بگیرند ولی هزینه هاش بسیار بالاست و کار هم نمیشه کرد. فقط خواستم اینها رو بگم چون ظاهرا نمیدونستن.

بااحترام،
ترکان

درسته، همه این احتمال‌ها وجود داره، ولی هیچ کدوم قطعی نیست. ممکنه گرفتن ویزا مشکل‌تر باشه، ولی این طور نیست که قطعا ویزا نتونند بگیرند.
در مورد هزینه هم، شاید ایشون وضع مالیش خیلی خوبه. شاید بتونه اسکالرشیپ بگیره، شاید بتونه داخل دانشگاه کار پیدا کنه. دوباره احتمال این‌ها خیلی زیاد نیست، اما ممکنه شدنی باشه.
کلا جواب‌های قطعی دادن خیلی مناسب نیست، چون واقعا در کار پذیرش و ویزا همیشه شانس هم فاکتور مهمیه و قطعیت رو از بین می‌بره.