آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - nasim1234 - 12-10-2015

(12-10-2015, 02:37 AM)al73rna نوشته: سلام

معدل 15.77
نرم افزار علم و صنعت
تافل 107
 GRE هنوز ندادم . ولی 6 ماهه دارم میخونم و وربالم به خاطر مطالعه ی زیاد قبلی خیلی خوبه .   ریاضی هم مثل اکثر ایرانیا مشکلی ندارم . ولی رایتینگ خیلیییی کم کار کردم .
یک ریسرچ دارم با یکی از استادا که از توش دوتا پیپر دارم مینویسم ولی هنوز آماده پابلیش نیست.
دوبار سابقه ی TA شدن دارم و 6 ماه سابقه ی کار . به جز اون یک سال اخیر یک شرکت خودم زدم ولی نمیدونم جز سابقه ی کار حساب میشه یا نه .

یک ریکام قوی دارم از همین استاد . بقیه ریکام ها هم معمولی

شانسم چیست ؟ به نظرتون می ارزه هزینه و ریکام لتر (تعداد ریکام هام محدوده ) رو صرف Carnegie mellon  و texas austin کنم ؟

یک سوال دیگه . هرچند فاند مسلما خیلی بهتره اگه بگیرم ولی ضروری نیست . آیا اگه اعلام کنم فاند نمیخوام شانسم برای پذیرش توی این دانشگاه ها بیشتر میشه ؟
آخرین سوال . من شنیدم اونا صرفا اسم شریف و بعضا تهران رو آشنا هستن باشون . در حالی که دوستانی که آشنایی دارن میدونن معدل ها تو علم و صنعت کلا خیلی پایین تره . به این موضوع اشاره کنم ؟

نه اشاره نکنید. نیاز نیست معدلتون رو توجیه کنید مخصوصا این که بگید معدل ها تو دانشکده ما پایین تره. مثلا باز اگه بگید من تمرکزم رو ریسرچ بوده دلیل بهتری. تو sop یه اشاره مختصر بکنید کافیه.
بابت معدلتون یکم کارنگی شانستون کم میشه. ما که شریف بودیم بازم معدل ۱۸ ها کارنگی آوردن. تگزاس ولی یه نفر با ۱۷ آورد. اگه بگید فاند نمی خوام شانستون بالا میره. اگه فاند کلا براتون lهم نیست و پذیرش مهم تره خب مستر اپلای کنید. فکر می کنم برای مستر اکثر دانشگاه ها شانس دارید. باز کارنگی یکم سخت گیره نمیشه گفت.
مقاله هاتون اگه سابمیت و اکسپت بود خیلی خوب میشد. ددلاین جاهایی که میخواین مقالات رو بفرستید کی هست؟ بعید میدونم به ددلاین کارنگی حداقل برسه که اوایل دسامبره

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - al73rna - 12-10-2015

(12-10-2015, 04:09 AM)nasim1234 نوشته: نه اشاره نکنید. نیاز نیست معدلتون رو توجیه کنید مخصوصا این که بگید معدل ها تو دانشکده ما پایین تره. مثلا باز اگه بگید من تمرکزم رو ریسرچ بوده دلیل بهتری. تو sop یه اشاره مختصر بکنید کافیه.
بابت معدلتون یکم کارنگی شانستون کم میشه. ما که شریف بودیم بازم معدل ۱۸ ها کارنگی آوردن. تگزاس ولی یه نفر با ۱۷ آورد. اگه بگید فاند نمی خوام شانستون بالا میره. اگه فاند کلا براتون lهم نیست و پذیرش مهم تره خب مستر اپلای کنید. فکر می کنم برای مستر اکثر دانشگاه ها شانس دارید. باز کارنگی یکم سخت گیره نمیشه گفت.
مقاله هاتون اگه سابمیت و اکسپت بود خیلی خوب میشد. ددلاین جاهایی که میخواین مقالات رو بفرستید کی هست؟ بعید میدونم به ددلاین کارنگی حداقل برسه که اوایل دسامبره

با تشکر از پاسخ سریع شما
متاسفانه هر جور حساب کنم بازم مقالاتم به ژانویه نمیرسن . ولی میتونم از استاد خواهش کنم توی ریکام لتر تاکید بیشتری روشون داشته باشه .
من یادم رفت که بگم هدفم کلا همون مستره چون قصد دکترا ندارم و میخوام اگر شد یه مستر دیگه بگیرم بعدش. یعنی شانس مستر بیشتر از دکتراست ؟
با این تفاسیر معدل که میگید ظاهرا بیخیال شم بهتره . همونطور که گفتم میخوام انتخاب های محدودی که دارم شانسشون نسبتا خوب باشه و به قول خارجی ها امکان کار های hail marry طور رو ندارم زیاد . ( من سر جمع 7-8 تا ریکام بتونم بگیرم از هر استاد فوقش . که یه تعداد رو گذاشتم برای آلمان صرفا جهت احتیاط و مشکلات ویزای آمریکا )
یک سوال دیگه اگه امکانش هست از شخص شما دارم چون تا جایی که فهمیدم کرنل هستید . خواستم بپرسم SOP ها رو در کرنل (و جاهای دیگه)  تا چه حد میخونن ؟ من یک سری مشکلات تو این مدت 4 سال تحصیل برام پیش اومد که یکی از دوستان گفت حتما اونها رو هم بنویس . یکی دیگه از دوستان هم گفت ممکنه فکر کنن دروغ میگی یا میخوای مظلوم نمایی (!) در بیاری . آیا بنویسم مشکلات شخصیمو یا صرفا روی خودم و کارای مربوط به ریسرچ ام فوکوس کنم ؟

بازم تشکر ازینکه وقتتون رو در اختیارم گذاشتید .

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - nasim1234 - 12-10-2015

(12-10-2015, 07:43 AM)al73rna نوشته: با تشکر از پاسخ سریع شما
متاسفانه هر جور حساب کنم بازم مقالاتم به ژانویه نمیرسن . ولی میتونم از استاد خواهش کنم توی ریکام لتر تاکید بیشتری روشون داشته باشه .
من یادم رفت که بگم هدفم کلا همون مستره چون قصد دکترا ندارم و میخوام اگر شد یه مستر دیگه بگیرم بعدش. یعنی شانس مستر بیشتر از دکتراست ؟
با این تفاسیر معدل که میگید ظاهرا بیخیال شم بهتره . همونطور که گفتم میخوام انتخاب های محدودی که دارم شانسشون نسبتا خوب باشه و به قول خارجی ها امکان کار های hail marry طور رو ندارم زیاد . ( من سر جمع 7-8 تا ریکام بتونم بگیرم از هر استاد فوقش . که یه تعداد رو گذاشتم برای آلمان صرفا جهت احتیاط و مشکلات ویزای آمریکا )
یک سوال دیگه اگه امکانش هست از شخص شما دارم چون تا جایی که فهمیدم کرنل هستید . خواستم بپرسم SOP ها رو در کرنل (و جاهای دیگه)  تا چه حد میخونن ؟ من یک سری مشکلات تو این مدت 4 سال تحصیل برام پیش اومد که یکی از دوستان گفت حتما اونها رو هم بنویس . یکی دیگه از دوستان هم گفت ممکنه فکر کنن دروغ میگی یا میخوای مظلوم نمایی (!) در بیاری . آیا بنویسم مشکلات شخصیمو یا صرفا روی خودم و کارای مربوط به ریسرچ ام فوکوس کنم ؟

بازم تشکر ازینکه وقتتون رو در اختیارم گذاشتید .

ببینید مشکلات شخصی رو اگر بتونید خوب توضیح بدید می ارزه بیارید اگر نه بدتر می کنه کار رو. من مثالی میزنم که منظور و برسونم. فرض کنید کسی در sop‌ نوشته من مشکلات الف و ب رو داشتم و این باعث شد معدلم کم شه. این مورد جالب نیست اصلا. فرد دیگه نوشته من مشکلات الف و ب رو داشتم در نتیجه برای ساپورت خانوادم ( یا مثلا برای تامین هزینه دانشگاه) پاره وقت کار کردم. در حالی که این کار نیمه وقت به من کمک کرد مدیریت زمان یاد بگیرم اما باعث شد معدل من از ایده آلم فاصله بگیره. اگر دلیل های خوبی دارید و میتونید خوب توضیحشون بدید طوری که از توش هم یه تعریف از خودتون در بیاد هم یه توجیه اون خوبه. اما به قولی مظلوم نمایی جالب نیست. یا گردن شرایط یا دیگران انداختن هم خیلی بده تو sop‌یا تو مصاحبه با اساتید.

در مورد کرنل پرسیدید ببینید من چیزی که در کل از کمیته های پذیرش فهمیدم اینه که پرونده ها خونده میشه کامل ولی اینکه توسط کی اون معلوم نیست. حالا روند ها فرق داره هر دانشگاهی. مثلا یه جا ممکنه مسوول پذیرش یه نگاه کلی کنه اونایی که زیر مینیمم ها هستن رو بزاره کنار. یه جا ممکنه اینجور نباشه حتما همه رو کامل بخونن. کرنل بله میخونن کامل. برای کرنل موقع اپلای می پرسه با کدوم اساتید مکاتبه داشتید و اون هایی که اونجا مینویسید یه نظر میدن رو پرونده. به علاوه تو کمیته به سه رای مثبت نیازه برای پذیرش.

در مورد مستر هم بله شانس مستر زیاد تره چون در مستر فاند ها محدوده و یه جورایی به نفع دانشگاه هست که بگیره بیشتر. البته با تی ای بخش هایی از هزینه هاتون رو میتونین پوشش بدین. اما به شهریه ها هم نگاه کنید. دانشگاه هایی مثل کرنل شهریه های خیلی سنگین دارن. میتونین چک کنین و جاهای ارزون تر پیدا کنین. یعنی شانس مستر بی فاند بیشتر از دکتراست اگر کسی فاند بخواد دکترا باید اپلای کنه. پرونده شما برای مستر بی فاند
USC مناسبه برای کرنل و کارنگی یکم ریسکیه. باز به نظر من کارنگی بهتره یکم چون تعداد پذیرشش بیشتره. اگر نمیخواین ریسک کنین تو حول و حوش USC شانستون بالاست
من امسال با مسوول پذیرش USC هم یه صحبتی داشتم تو یه مراسمی گویا rate‌ پذیرش رو بالا تر هم بردن اخیرا. ‌اگر به ایالت نیویورک علاقه دارید دانشگاه کلمبیا در منهتن نیویورک هست و هم سطح کارنگی و کرنله تقریبا اما خب هزینه زندگی در نیویورک خیلی بیشتر از پیتسبورگ و ایتاکا هست.
ضمنا هیچ مشکلی نداره به مسوولین coordinators‌ایمیل بزنید بگید این شرایط منه فاند هم نمیخوام شانسم چقدره؟ با دوستانی که فاند نمیخوان برخورد ها خوبه. حدس میزنم زود جواب بگیرید.

(11-10-2015, 11:56 PM)ardavan نوشته: 1-مهندسی برق قدرت کارشناسی ترم هفت
2-دانشگاه ارومیه (سراسری)
3- 15.01
4-در امتحان شرکت نکرده ام ولی یک بار سابقه نمره 87 در امتحان تافل داشته ام
از لحاظ توصیه نامه مشکلی وجود ندارد.
مقطع دکتری
دانشگاه های cornell ,NYU, carnegie mellon, washington state

مقاله یا سابقه ریسرچ دارید؟
ریکام هاتون ریکام نمره هست؟ یا ریکام پروژه؟ یعنی با اساتیدی که میخواین ریکام بگیرید درس داشتین فقط یا کار تحقیقاتی هم کردین؟

RE: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - میرافشار - 12-10-2015

باسلام
من لیسانس از دانشگاه امیرکبیر در رشته نساجی با معدل 14.35 و فوق لیسانس مدیریت از دانشگاه علامه با معدل 18.54 دارم
یک مقاله isi، یک کتاب تالیف و ترجمه مدیریتی و 3 مقاله داخلی دارم
همچنین سابقه کار درپژوهشگاه صنعت نفت به مدت 7 ماه به عنوان مشاور پروژه دارم و  نمره آیلتس 6.5  و نمره gre  هم هنوز نیومده
آیا شانسی برای فاند گفتن از دانشگاه های آمریکا برای دکترای مدیریت دارم؟؟؟

RE: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - MaMi - 15-10-2015

(12-10-2015, 11:48 AM)میرافشار نوشته: باسلام
من لیسانس از دانشگاه امیرکبیر در رشته نساجی با معدل 14.35 و فوق لیسانس مدیریت از دانشگاه علامه با معدل 18.54 دارم
یک مقاله isi، یک کتاب تالیف و ترجمه مدیریتی و 3 مقاله داخلی دارم
همچنین سابقه کار درپژوهشگاه صنعت نفت به مدت 7 ماه به عنوان مشاور پروژه دارم و  نمره آیلتس 6.5  و نمره gre  هم هنوز نیومده
آیا شانسی برای فاند گفتن از دانشگاه های آمریکا برای دکترای مدیریت دارم؟؟؟

دوست من، در این ارسال به سوال شما پاسخ داده شده، لطفا قبل از طرح مجدد سوالتون، بررسی کنید که  پیشتر به سوالتون پاسخ داده شده یا خیر.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - rulany - 18-10-2015

سلام
لطفا در مورد شرایط زیر نظر بدید لطفا:

سلام

.

معدل لیسانس 16.10 از دانشگاه شهرستان مهندسی برق
ایلتس 7
3 تا ISI و یک IEEE
 GRE هنوز نه! به نظرت با چه نمره ای تو این امتحان میشه شانس گرفتن فاند رو افزایش داد؟در چه رنج دانشگاه هایی اپلای کنم بهتر؟

مقالات کاملا مرتبط به هم و کاملا مرتبط به زمینه کاری اساتیدی که پیدا کردم تا حالا هستند

ممنون

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - nasim1234 - 18-10-2015

(18-10-2015, 12:57 AM)rulany نوشته: سلام

سلام

.

ایلتس 7
3 تا ISI و یک IEEE
 GRE هنوز نه! به نظرت با چه نمره ای تو این امتحان میشه شانس گرفتن فاند رو افزایش داد؟در چه رنج دانشگاه هایی اپلای کنم بهتر؟

مقالات کاملا مرتبط به هم و کاملا مرتبط به زمینه کاری اساتیدی که پیدا کردم تا حالا هستند

ممنون

شما شرایط خوبی دارید. در مورد GRE نکته اینه که مهم هست اما تاثیرش اونقدری نیست. مثلا رایتینگ زیر ۳ باعث میشه خیلی جاها پرونده طرف رد بشه یا تو رشته های مهندسی Quant زیر ۱۶۰ خیلی بده.وربال  هم که حتما میدونید به شدت سخته ولی با یه خوندن منطقی ۱۵۰ گرفتن راحته خصوصا اگه لغات زیادی بلد باشید. زمان باقی مونده رو رو مکاتبه با اساتید بزارید بهتره تا GRE.‌چون حقیقتا خیلی بهتر نمیشه GRE تو چند ماه. اپلایتون امساله یا سال بعد؟

با فرض امسال:

پرونده شما با توجه به مقالات که دارید اما معدل متوسطتون ازون مواردی هست که مکاتبه با استاد بسیار مهمه. شما با تمرکز رو مقالات ایمیل بزنید. به اونهایی که زمینه کاری مشابه دارند. با اونها درباره مقالات جدیدشون ایمیل بزنید. توجه کنید که سایت همه اساتید آپدیت نیست پس شاید یه سری مقاله ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ شون هنوز تو سایت شخصیشون نباشه! با مکاتبه و قدری بخت و اقبال برای رنک ۳۰ ۴۰ و بهتر هم شانس دارید.

اگر هدفتون اپلای امسال هست هر چه زودتر مکاتبه رو شروع کنید. اگر شروع کردید ادامه بدید. اگر در این مورد سوالی دارید تو تاپیک خودش بپرسید جواب میگیرید.

بدبینانه بخوام بگم حول و حوش riverside میشه تو کالیفرنیا یا اگه اینور آمریکا رو بخوام بگم Rochester و ‌Buffelo. ولی به نظرم بهترش هم میتونید پیدا کنید حتما. Davis‌ مثلا منطقیه. ولی برای کرنل مثلا یا کارنگی جواب خیلی خوب استاد میخواین. بدون اون خیلی ریسکیه. امسال کرنل برق از شریف یکی گرفته معدل ۱۸ فکر کنم. پارسال شاگرد اول دانشگاه تهران رو گرفت. ولی اگه استادی هست که کارش نزدیکه ایمیل بزنید. من دیدم کسی (یه رشته دیگه) که حتی مینیمم رونداشته استاد گرفتتش. ایمیل که ضرر نداره. از رو جواب ها یه رنجی دستتون میاد.
برای انتخاب رنک اونهایی که استاد جواب خوب داده بفرستید. الان اکثرا اساتید میگن دست ما نیست و کمیتست (خصوصا تو رنک های خوب) یا میگن اکیه اپلای کن که یه جواب سر بالاست عملا.

به نظرم تو همه رنجی اپلای کنین. دو تا خوب دو تا معمولی دو تا پایین. یا به جای دو تا پایین دو تا از کانادا بزنید. SFUو آلبرتا خیلی شانس دارید مثلا. حالا خواستین تو تاپیک کانادا بپرسید جدا درباره کانادا توضیح میدم.

بازم اگه سوالی بود بپرسید حتما.
موفق باشید

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - rulany - 18-10-2015

(18-10-2015, 08:29 AM)nasim1234 نوشته: شما شرایط خوبی دارید. در مورد GRE نکته اینه که مهم هست اما تاثیرش اونقدری نیست. مثلا رایتینگ زیر ۳ باعث میشه خیلی جاها پرونده طرف رد بشه یا تو رشته های مهندسی Quant زیر ۱۶۰ خیلی بده.وربال  هم که حتما میدونید به شدت سخته ولی با یه خوندن منطقی ۱۵۰ گرفتن راحته خصوصا اگه لغات زیادی بلد باشید. زمان باقی مونده رو رو مکاتبه با اساتید بزارید بهتره تا GRE.‌چون حقیقتا خیلی بهتر نمیشه GRE تو چند ماه. اپلایتون امساله یا سال بعد؟

با فرض امسال:

پرونده شما با توجه به مقالات که دارید اما معدل متوسطتون ازون مواردی هست که مکاتبه با استاد بسیار مهمه. شما با تمرکز رو مقالات ایمیل بزنید. به اونهایی که زمینه کاری مشابه دارند. با اونها درباره مقالات جدیدشون ایمیل بزنید. توجه کنید که سایت همه اساتید آپدیت نیست پس شاید یه سری مقاله ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ شون هنوز تو سایت شخصیشون نباشه! با مکاتبه و قدری بخت و اقبال برای رنک ۳۰ ۴۰ و بهتر هم شانس دارید.

اگر هدفتون اپلای امسال هست هر چه زودتر مکاتبه رو شروع کنید. اگر شروع کردید ادامه بدید. اگر در این مورد سوالی دارید تو تاپیک خودش بپرسید جواب میگیرید.

بدبینانه بخوام بگم حول و حوش riverside میشه تو کالیفرنیا یا اگه اینور آمریکا رو بخوام بگم Rochester و ‌Buffelo. ولی به نظرم بهترش هم میتونید پیدا کنید حتما. Davis‌ مثلا منطقیه. ولی برای کرنل مثلا یا کارنگی جواب خیلی خوب استاد میخواین. بدون اون خیلی ریسکیه. امسال کرنل برق از شریف یکی گرفته معدل ۱۸ فکر کنم. پارسال شاگرد اول دانشگاه تهران رو گرفت. ولی اگه استادی هست که کارش نزدیکه ایمیل بزنید. من دیدم کسی (یه رشته دیگه) که حتی مینیمم رونداشته استاد گرفتتش. ایمیل که ضرر نداره. از رو جواب ها یه رنجی دستتون میاد.
برای انتخاب رنک اونهایی که استاد جواب خوب داده بفرستید. الان اکثرا اساتید میگن دست ما نیست و کمیتست (خصوصا تو رنک های خوب) یا میگن اکیه اپلای کن که یه جواب سر بالاست عملا.

به نظرم تو همه رنجی اپلای کنین. دو تا خوب دو تا معمولی دو تا پایین. یا به جای دو تا پایین دو تا از کانادا بزنید. SFUو آلبرتا خیلی شانس دارید مثلا. حالا خواستین تو تاپیک کانادا بپرسید جدا درباره کانادا توضیح میدم.

بازم اگه سوالی بود بپرسید حتما.
موفق باشید

ممنون بابت پاسخت. راستش من ژانویه سال بعد مد نظرم نه فال 2016 .اونم بخاطر اینکه تا دو ماه دیگه نمیتونم gre خوبی را بگیرم.gre را میخوام خرداد آینده امتحان بدم تا ایشالا یه نکره خیلی خیلی خوب،در حد 155 وربال بگیرم(الان 145 گرفتم) .ریاضی هم برنامه خودم زیر 168 نیست.الانم 166 شدم البته.
در مورد دانشگاه،اون دانشگاهی که گفتید عالیه،من تا رنک 70 80 هم راضیم اگر فاند بدن.چون بدون فاند اصلا نمیتونم برم.حالا چه ارشد،چه دکترا مستقیم.
از دوستان دیگه هم خواهش میکنم راهنمایی کنند.چون اگر بدونم خیلی شانسی ندارم،امسال برای فنلاند یا آلمان که رایگان هستند اپلای میکنم.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Torkan - 18-10-2015

(18-10-2015, 12:57 AM)rulany نوشته: سلام

سلام

.

ایلتس 7
3 تا ISI و یک IEEE

ممنون

درود

دوست من شدیدا توصیه دارم با اساتید ارتباط برقرار کنید علاوه بر gre خوب. اگر مقالاتتون خوب باشه احتمال میدم ra بشید. تنها نکته ای که هست واسه ارشد به خصوص ترم اول فاند گرفتن یکم مشکله مگر پیدا کنید ببینید کدوم دانشگاهها بودجه های تحقیقاتیشون رو مجبورا به ارشدها بدن چون سهمیه دکتراشون کمه یا اپلیکنت کمی دارن.
حتما با gre خوب شما میتونید از همون رنکهای دور و بر 80 ta بشید به نظر من. ولی باز توصیه دارم ایمیل به اساتید رو فراموش نکنید. همچنین یادتون نره واسه ترم بهار بازم فاند گرفتن احتمالش کم میشه چون معمولا گرنت ها در مارچ مشخص میشه و استادان واسه ترم پاییز اقدام به جذب میکنن. من جای شما باشم gre رو یکبار دیگه 2 ماه بعد میدم و حداقل واسه دو سه تا دانشگاه رنکهای مختلف مثلا 30 و 60 و 90 usnews اپلای میکنم و دستم میاد چطوریه. این به نظرم بهترین راهه.

بااحترام،
ترکان