آکادمیا کافه
شروع یادگیری و تقویت زبان انگلیسی از ابتدا (نه برای آزمون) - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: زبان‌های خارجی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC%DB%8C)
+---- انجمن: انگلیسی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B3%DB%8C)
+---- موضوع: شروع یادگیری و تقویت زبان انگلیسی از ابتدا (نه برای آزمون) (/Thread-%D8%B4%D8%B1%D9%88%D8%B9-%DB%8C%D8%A7%D8%AF%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D9%88-%D8%AA%D9%82%D9%88%DB%8C%D8%AA-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%A8%D8%AA%D8%AF%D8%A7-%D9%86%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

RE: شروع یادگیری و تقویت زبان انگلیسی از ابتدا (نه برای آزمون) - فرید - 06-02-2015

(06-02-2015, 02:55 PM)'reza.mahmodi71' نوشته: سلام ممنونم از راهنمایی هاتون ولی من نمیدونم افرادی که متنی یا پستی را میخونند چرا کامل نمیخونند من گفتم دارم میرم سربازی فیلم و سی دی و گوشی و تبلت و............ کلا تکنولوژی ممنوع هستش فقط میتونم کتاب ببرم ولی باز هم فیلم و فایل صوتی و......... معرفی میکنند نمیدونم واقعا گیج شدم از این جور چیزهایی که ادم یه چیزی رو میگه بعدش همون چیزی که توی متن و پست گفته همون رو تکرار میکنند .

سلام
اول اینکه همه زمانت که تو پادگان نیستی بعد اموزشی هم با خودت می تونی ام پی 3 ببری و گوش کنی به مطالب انگلیسی. بنظر من اولین کار در یادگیری زبان گوش دادن.با کتاب های که اموزش لیسنینگ مثل اپن فروم شروع کن و بعد یک مدت سعی کن جمله ها تکرار کنی. با خوندن نمیشه همه چی یاد گرفت. مثل دوران مدرسه میشه که بعد چند سال زبان خوندن دانش اموزها حتی یک جمله صحیح نمی توانند بگویند. با خوندن صرف حتی صحبت کردنت هم فارسی میشه که افراد بومی اصلا نمی توانند بفهمند. من خودم اول با خوندن شروع کردم بعد رفتم کلاس البته فیلم انگلیسی خیلی سال می بینم ولی قبلا بصورت مفید نبود. این دو سه ساله که خودم با همین کتاب های لیسنینگ و دیدم فیلم بصورت هدفمند و shadowing کار کردم، تفاوت یادگیری متوجه شدم. کتاب های گرامر ساده خوبه برای شروع ولی زمانی شروع به خوندن کتاب داستان یا هر کتاب دیگه بکنید که بتونید بدون فارسی فکر کردن بخش زیادی از کتاب متوجه بشوید.  

RE: شروع یادگیری و تقویت زبان انگلیسی از ابتدا (نه برای آزمون) - Glee - 06-02-2015

(06-02-2015, 02:55 PM)'reza.mahmodi71' نوشته: سلام ممنونم از راهنمایی هاتون ولی من نمیدونم افرادی که متنی یا پستی را میخونند چرا کامل نمیخونند من گفتم دارم میرم سربازی فیلم و سی دی و گوشی و تبلت و............ کلا تکنولوژی ممنوع هستش فقط میتونم کتاب ببرم ولی باز هم فیلم و فایل صوتی و......... معرفی میکنند نمیدونم واقعا گیج شدم از این جور چیزهایی که ادم یه چیزی رو میگه بعدش همون چیزی که توی متن و پست گفته همون رو تکرار میکنند .

سلام دوست گرامی
فرید عزیز اشاره کرد که معرفی منابع صوتی تصویری صرفا به این دلیل بوده که شما اوقات مرخصی و ...ازشون استفاده کنید.[img]images/smilies/smile.gif[/img]
برای گرامر و وکبیولری یکی از منابع خود آموز اینها هستند که بسیار ساده هست مطالعشون، چون هر درس رو در یک صفحه ارائه میده و یک صفحه هم تمارین مربوط به اون هست. در ضمن سطوح مختلفی دارن که شما میتونید با توجه به توصیف خودتون از سطح مقدماتیشون استفاده کنید:
Cambridge Vocabulary in Use
Cambridge English Grammar in Use (Raymond Murphy)
اگر به انتشارات جنگل یا هر انتشارات دیگه ای مراجعه کنید راهنماییتون میکنن.
برای تلفظ هم تا زمانی که نرفتید سربازی ( برای استفاده از فایلهای صوتی) به صورت مقدماتی از صفحات اول یک دیکشنری و یا هر هر فایل دیگه ای که در اینترنت هست فونوتیک رو یاد بگیرید ...
کاری نداره!!!! بعد هم میتونید با خودتون یک دیکشنری  سبک و جیبی مثل
" Oxford learner's pocket dictionary "رو با خودتون همراه داشته باشید تا هنگام مطالعه ی کتابهای بالا بتونید
مکرر به دیکشنری مراجعه کنید و تلفظ و معنی صحیح رو هم یاد بگیرید....
این دیکشنری هم بد نیست به عنوان مرجع گرامر همراه "Oxford learner's pocket grammar"...

RE: شروع یادگیری و تقویت زبان انگلیسی از ابتدا (نه برای آزمون) - reza.mahmodi71 - 06-02-2015

سلام ممنونم از راهنمایی هاتون  
حالا من خودم نظرم روی این چند تا کتاب هستش به این روش نظر شما چیه ؟
 http://www.iranzaban.ir/ielts/352
کتاب select reading رو از سطح elementary  بگیرم بخونم چون هم برای تافل خوبه که هدفم هستش و هم برای یادگیری نظرتون چیه ؟ یا این کتاب رو بگیرم اگر این کتاب حل تمرینش باشه خوبه چون وقتی ندونم تمریناتی رو که حل کردم درسته یا غلطه به مشکل بر میخورم کتاب  زیر http://www.bbooks.ir/books/language-learning/foreign-languages-story/243-steps-to-understanding

RE: شروع یادگیری و تقویت زبان انگلیسی از ابتدا (نه برای آزمون) - Emir - 06-02-2015

(06-02-2015, 03:59 PM)reza.mahmodi71 نوشته: سلام ممنونم از راهنمایی هاتون  
حالا من خودم نظرم روی این چند تا کتاب هستش به این روش نظر شما چیه ؟
 http://www.iranzaban.ir/ielts/352
کتاب select reading رو از سطح elementary  بگیرم بخونم چون هم برای تافل خوبه که هدفم هستش و هم برای یادگیری نظرتون چیه ؟ یا این کتاب رو بگیرم اگر این کتاب حل تمرینش باشه خوبه چون وقتی ندونم تمریناتی رو که حل کردم درسته یا غلطه به مشکل بر میخورم کتاب  زیر http://www.bbooks.ir/books/language-learning/foreign-languages-story/243-steps-to-understanding
با سلام
دوست عزیز self study میتونه واستون مفید باشه ولی به کلاس رفتن و طریقه برنامه ریزی که استاد واستون میچینه خیلی کمکتون میکنه . اینوم خودم تجربه کردم . واسه شما که تو این سن و سال میخواین یاد بگیرین بهترین گزینه اگه وضع مالیتون اجازه بده کلایاس نمیه خصوصی هستش . نهایت ۳ نفر یه گروه تشکیل بدین و با یه استاد شروع کنین اگه خوب پیش برین میتونین در ۷۰ جلسه سطح زبانتون را تا intrmediat , و شاید هم high برسونین . بعد اون میرین واسه تافل .
اینا تجربیات من بودبا تشکر

RE: شروع یادگیری و تقویت زبان انگلیسی از ابتدا (نه برای آزمون) - butterfly - 06-02-2015

دوست عزیز توصیه های من با در نظر گرفتن این نکته بود که شما مثل خیلی از سربازهای تحصیل کرده دیگه بعد از اتمام دوره آموزشی در روز چند ساعت فرصت دارید. اگه شرایطتون این طوریه که می گید به نظر من این دوسال کار چندان مفیدی نمی تونید برای بهبود سطح زبانتون انجام بدید. شما باید بشینی دیکشنری اونم بدون یادگیری تلفظ صحیح حفظ کنی که اولا این کار خیلی خسته کنندست و ممکنه خودتون دل زده بشید. دوماحفظ کردن به شیوه معمولش کارایی نداره چون فراره و باید از روشی مثل جعبه لایتنر استفاده کنید. امیدوارم به خودکار و کاغذ دسترسی باشید تا بتونید فلش کارت کاغذی درست کنید.
باتوجه به  راهنمایی هایی دوستان دیگه من هم پیشنهادم خرید کتاب داستان های از سطح مبتدی و مطالعه شون به همراه یادگیری معنی لغت های جدیده. این طوری حداقل چون با یه منبع انگلیسی به طور مدام سر وکار دارید اون لغات کم کم در کتاب های دیگه هم تکرار میشند و هم بهتر تو ذهنتون می مونند و هم با کاربرد کلمه تو جمله آشنا میشید. برای تقویت مهارت گفتاری تون هم می تونید بعد از اتمام کتاب خلاصه داستان برای خودتون یا یه دوست - ترجیحا با سطح زبان بهتر از شما به منظور تصحیح اشکالات -  تعریف کنید. 

RE: شروع یادگیری و تقویت زبان انگلیسی از ابتدا (نه برای آزمون) - reza.mahmodi71 - 06-02-2015

با سلام ممنونم از راهنماییهاتون 
و اینکه میشه در مورد این کتابها را بگویی که از کدوم ک شروع کنم چون سر درگم شدم یکم کتاب select reading یا امریکن انگلیش فایل و یا کتاب داستان setps to understing و همچنیین ایا این دیکشنری انگلیسی به انگلیسی البته فقط معنی لغات فارسی را در به صورت زیر نویس نوشته شده باشه خوبه یا نه باتشکر 
oxforad american word power و همچنین دیکشنری oxford elemenary learner's dictinary کدوم یکی بهتر هستش خودم اولی را میپسندم البته ندیدم شنیدم خوبه

RE: شروع یادگیری و تقویت زبان انگلیسی از ابتدا (نه برای آزمون) - akbar_saeedi - 06-02-2015

سلام جناب رضا محمودی عزیز
من حدود 8 ماهه ک خدمت 21 ماهمو تو ارتش تموم کردم..از اول با خودم گفتم ک حین خدمت باید این زبانو حداقل بسازم..هرچند خب نتونستم ب اون چیزی ک تو ذهنم بود برسم..حداقل 60%شو جلو بردم..جوری که تو خدمت رو سیستمش ANKI نصب کردمو ولغات 1100 رو باش خوندم..فلش کارت 1100 رو هم وقتای افسر نگهبانی میخوندم و واقعن اون مواقعی که همه ازش تنفر داشتن..من باش حال میکردم چون مشغول زبان میشدم و گذر زمانو حس نمیکردم..حدود یک سوم اخر هم با یکسری کارای عجیب غریب جابجایی گرفتم شدم مسئول کتابخونه ک وقت اداری حدود 5 ساعت لیسنینگ و تمرین انجام میدادم..و شب چون تو پادگان بودم چراغ خاموش پشت سیستم کسی نفهمه مینشستم تا 12 1 نصفه شب زبان خوندن.
اینارو وظیفه خودم دونستم بگم..ک واقعن خدمت جو بدی داره..بخاطر اینکه ارزش وقتو از یاد ادم میبره..یکم حواست نباشه.میبینی دو سال رفت و هیچ استفاده ای نبردی..ولی باز دست خودته..بخوای میتونی ی راه حلی پیدا کنی یجورای بتونی زبانو بخونی..فکرت همیشه این باشه ..واقعن بهت میگم..نگاهتم حتی ب خدمت عوض میشه..بابا اکثر جاها میشه MP3 برد..منم داشتم..فایلای صوتی بریز توش، آهنگ نریز ک گرفتن..بگی جون مادرت زبانه ک پس بدن!! و میدن..خودم دو سه بار گرفتم!! و TRANSCRIPT هر فایلم میتونی پرینت کنی و خب بهتر کار کنی..من فقط اشاره کردم خودت فک کن به این چیزا..چون همش مث افراد بیکار دیگه واینمیستی مشغول شمردن روزها و ماهای باقیمانده و خدمت کرده بشی!! مشغولی.برا همین واقعن من تجربه شیرینی از خدمت برام موند..ببخش طولانی شد.

RE: شروع یادگیری و تقویت زبان انگلیسی از ابتدا (نه برای آزمون) - reza.mahmodi71 - 07-02-2015

سلام ببخشیید آقای [b]Babak مدیر سایت ممنون میشم کمکم کنید . آیا این روش خوبه یا نه [/b]
کتابای select readings خوب هستن. فکر کنم این کتاب ها سه سطح دارن: Pre-Intermediate ، Intermediate , Advanced
pre-intermediate اولین سطحش هس. یه سری متنه. زبان عمومیت رو بهتر میکنه
خواستی دانلودشون کن و پرینت بگیر ازشون. خواستی بخر. تو نت فکر کنم لینک دانلودشون هس دنبالش بگرد.
اما نوع خوندن خیلی خیلی مهم تر از چه کتابی خوندنه! یه دفترچه یادداشت بردار هر لغتی که تو متنه و معنیش رو بلد نیستی رو معنی کن و معنیش رو بنویس.
بعد اینا رو حفظ کن. هر روز مرور کن. و هر روز زبان بخون حتی شده یه ربع در روز. اگر میخوای مسلط بشی باید هر روز مرور و تکرار بشن لغت ها واست. 
واسه حفظ کردن لغت ها از روش جی ۵ استفاده کن هر لغتی که یاد میگیری حتما و حتما با جمله اش یاد بگیر. فقط لغت حفظ کردن به درد نمیخوره چون امروز یاد میگیری فردا فراموشت میشه باید سعی کنه اون جمله ای که اون لغته توش هست رو بارها و بارها مرور کنی که اون لغت تو ذهنت بمونه. سعی کن از دیکشنری انگلیسی به انگلیسی استفاده کنی واسه زبان عمومی هم که گرامر رو از تو نت پیدا کنید ساده ست. سخت نیست گرامرشون.
اما خود متن کنکور خوندن هم باید انقدر متن بخونید و به لغات مسلط بشید تا ترفنداش دستتون بیاد. که حالا شما تا این مرحله پیش برید ببینم تو کدوم کتابی ترفندهای متن خوندن برای آزمون ها رو یاد داده. تا مهر فقط سعی کنید دامنه لغاتتون رو افزایش بدید و دو سطح اول از کتاب هایی که معرفی کردم رو حتما و حتما بخونید. و به تدریج که مسلط میشید به لغات ، لطفا جزوه لغات ۵۰۴ و تافل رو از تو نت دربیارید و بخونید (یعنی هر لغت رو با اینکه معنیش تو جزوه های نتی هست اما از دیکشنری انگلیسی به انگلیسی پیدا کنید و مثال های دیکشنری رو بخونید بعد که کلا معنیش جا افتاد واستون تو دفترچه یادداشتتون و همینطور تو برگ های جی پنجتون یادداشت کنید و حفظش کنید. )

RE: شروع یادگیری و تقویت زبان انگلیسی از ابتدا (نه برای آزمون) - Babak - 09-02-2015

(07-02-2015, 10:40 AM)'reza.mahmodi71' نوشته: سلام ببخشیید آقای [b]Babak مدیر سایت ممنون میشم کمکم کنید . آیا این روش خوبه یا نه [/b]
کتابای select readings خوب هستن. فکر کنم این کتاب ها سه سطح دارن: Pre-Intermediate ، Intermediate , Advanced
pre-intermediate اولین سطحش هس. یه سری متنه. زبان عمومیت رو بهتر میکنه
خواستی دانلودشون کن و پرینت بگیر ازشون. خواستی بخر. تو نت فکر کنم لینک دانلودشون هس دنبالش بگرد.
اما نوع خوندن خیلی خیلی مهم تر از چه کتابی خوندنه! یه دفترچه یادداشت بردار هر لغتی که تو متنه و معنیش رو بلد نیستی رو معنی کن و معنیش رو بنویس.
بعد اینا رو حفظ کن. هر روز مرور کن. و هر روز زبان بخون حتی شده یه ربع در روز. اگر میخوای مسلط بشی باید هر روز مرور و تکرار بشن لغت ها واست. 
واسه حفظ کردن لغت ها از روش جی ۵ استفاده کن هر لغتی که یاد میگیری حتما و حتما با جمله اش یاد بگیر. فقط لغت حفظ کردن به درد نمیخوره چون امروز یاد میگیری فردا فراموشت میشه باید سعی کنه اون جمله ای که اون لغته توش هست رو بارها و بارها مرور کنی که اون لغت تو ذهنت بمونه. سعی کن از دیکشنری انگلیسی به انگلیسی استفاده کنی واسه زبان عمومی هم که گرامر رو از تو نت پیدا کنید ساده ست. سخت نیست گرامرشون.
اما خود متن کنکور خوندن هم باید انقدر متن بخونید و به لغات مسلط بشید تا ترفنداش دستتون بیاد. که حالا شما تا این مرحله پیش برید ببینم تو کدوم کتابی ترفندهای متن خوندن برای آزمون ها رو یاد داده. تا مهر فقط سعی کنید دامنه لغاتتون رو افزایش بدید و دو سطح اول از کتاب هایی که معرفی کردم رو حتما و حتما بخونید. و به تدریج که مسلط میشید به لغات ، لطفا جزوه لغات ۵۰۴ و تافل رو از تو نت دربیارید و بخونید (یعنی هر لغت رو با اینکه معنیش تو جزوه های نتی هست اما از دیکشنری انگلیسی به انگلیسی پیدا کنید و مثال های دیکشنری رو بخونید بعد که کلا معنیش جا افتاد واستون تو دفترچه یادداشتتون و همینطور تو برگ های جی پنجتون یادداشت کنید و حفظش کنید. )

از روزگاری که من خودم زبان می‌خوندم خیلی گذشته و حقیقتش دیگه دنبال نکردم که تکنیک‌های جدید و به‌روز چه چیزهایی هست یا کتاب‌های جدید چه کتاب‌هایی هستند، اما در کل مطلبی که گفتید با چیزهایی که من می‌دونم مطابقت داره و به نظرم این روشی که نوشتید جواب می‌ده. دوستان دیگه که در این انجمن فعال هستند یا مدیر انجمن شاید رهنمودهای بهتری هم داشته باشند که در صورت نیاز خواهند نوشت.

RE: شروع یادگیری و تقویت زبان انگلیسی از ابتدا (نه برای آزمون) - abbasss - 16-02-2015

سلام
به نظرتون برای اینکه در جمله بندی روان بشیم و بتونیم بصورت روان و سلیس بدون فکر کردن به اینکه فعل و یا فاعلو ...  کجا بزاریم، جمله ای که تمام لغاتش رو بلدیم صحبت کنیم و بتونیم بنویسیم بهترین تمرین چیه؟
میدونم باید زیاد گوش بدیم و تکرار و تمرین خوبه، ولی مطمئنا راه های میانبری هم داره که ما رو زودتر به نتیجه میروسه
همانطور که لغات رو میشه با تکرار و تکرار و تکرار حفظ کرد ولی راه مبانبرش استفاده از تصویرسازی ذهنی است ( که البته اینم فن خودشو داره) مطمئنا میشه جملات انگلیسی رو به گونه ای به ناخواگاه سپرد که احتیاجی به تکرار زیاد نداشته باشه و راحت موقع صحبت و ... ازشون استفاده کرد.
منتظر راهنمایی دوستان گرامی هستم