آکادمیا کافه
Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: ارتباط با کاربران (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86)
+--- انجمن: مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D8%A8-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA)
+--- موضوع: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا (/Thread-Babak-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D8%A8-%D8%AF%D8%B1-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D9%86%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - M0TRIX - 11-02-2012

سلام.

هزینه یک ماه زندگی در آمریکا چقدره ؟ بدون احتساب هزینه مسکن !

این سوال برام پیش امد چون شما گفتیم اگه یه نفر از همون بدو ورود ra داشته باشه ! حقوقش رو سر برج میگیره ! ما که اول رفتیم انجا باید ماه اول رو خودمون خودمون رو ساپورت کنیم درسته ؟

ایا راهی هست هزینه ماه اول رو دوباره کمکم هزینه گرفت ؟منظورم به جز RA هست

2_ایا ما اول باید نظر استاد رو جلب کنیم و بعد مدارک رو پست کنیم ؟ یا باید اول مدارک رو پست کنیم بعد منتظر نظر اساتید باشیم ؟

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - a.sh.91 - 11-02-2012

سلام
من دانشجوی مهندسی برق-مخابرات- دانشگاه تهران با معدل 16ام.
تا هیچ اقدامی واسه زبان نکردم،به نظر شما باید نمره زبان در چه حد باشه تابتونم از یه دانشگاه خوب تو کانادا یا امریکا پذیرش با فاند مناسبی بگیرم؟!

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - Babak - 11-02-2012

(11-02-2012, 12:31 AM)M0TRIX نوشته: هزینه یک ماه زندگی در آمریکا چقدره ؟ بدون احتساب هزینه مسکن !

این سوال برام پیش امد چون شما گفتیم اگه یه نفر از همون بدو ورود ra داشته باشه ! حقوقش رو سر برج میگیره ! ما که اول رفتیم انجا باید ماه اول رو خودمون خودمون رو ساپورت کنیم درسته ؟

ایا راهی هست هزینه ماه اول رو دوباره کمکم هزینه گرفت ؟منظورم به جز RA هست

2_ایا ما اول باید نظر استاد رو جلب کنیم و بعد مدارک رو پست کنیم ؟ یا باید اول مدارک رو پست کنیم بعد منتظر نظر اساتید باشیم ؟
بدون احتساب هزینه مسکن، یک نفری می‌تونید به طور متوسط با حدود ۳۰۰ الی ۴۰۰ دلار در ماه زندگی دانشجویی داشته باشید. این هزینه هم ممکنه با ایالت و محل زندگی متفاوت باشه، ولی حدودش فکر می‌کنم برای بسیاری از شهرها همینه.
معمولا برای ماه اول نمی‌شه از دانشگاه کمک هزینه گرفت، ولی شاید موسساتی باشند که به دانشجویان کمک مالی کنند و از طریق اون‌ها بشه کمک هزینه‌ای دریافت کرد. متاسفانه من شخصا چنین موسساتی رو نمی‌شناسم، و گرنه معرفی می‌کردم.

۲. ضرورتی نداره که حتما اول نظر استاد رو جلب کنید بعد مدارک رو بفرستید، ولی این کار توصیه می‌شه تا پولی که برای اپلای کردن و پست مدارک می‌دید و وقتی که می‌گذارید راحت از بین نره. طبیعتا اگر نظر استادی جلب بشه، احتمال گرفتن پذیرش بیشتر خواهد بود.

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - Babak - 11-02-2012

(11-02-2012, 01:53 AM)a.sh.91 نوشته: سلام
من دانشجوی مهندسی برق-مخابرات- دانشگاه تهران با معدل 16ام.
تا هیچ اقدامی واسه زبان نکردم،به نظر شما باید نمره زبان در چه حد باشه تابتونم از یه دانشگاه خوب تو کانادا یا امریکا پذیرش با فاند مناسبی بگیرم؟!
با توجه به این که رشته شما رشته پرطرفداری هست و در دانشگاه شناخته شده‌ای درس می‌خونید و معدل نسبتا خوبی هم دارید، می‌تونید از دانشگاه‌های خیلی خوب کانادا یا امریکا پذیرش بگیرید. به فرض این که شما امتحان iBT بدید من توصیه می‌کنم که سعی کنید نمره‌اتون ۱۰۰ به بالا بشه یا اگر IELTS امتحان می‌دید حتما سعی کنید ۷ یا حتی ۷.۵ به بالا بشه نمره‌اتون. ضمن این که برای اغلب دانشگاه‌های امریکا شما به نمره GRE‌ هم نیاز دارید و باید این امتحان رو هم بگذرونید.

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - mohsen67 - 16-02-2012

درود . من دانشجوی کارشناسی IT علمی کاربردی هستم و ۵ سال سابقه کار و همچنین مدارک تخصصی CISCO دارم . چقدر شانس برای گرفتن ذیرش دانشجویی یا کار دارم ؟
چه راه کارایی برای بهتر شدن شرایطم دارین ؟

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - Babak - 17-02-2012

من در پست‌های قبلی هم گفتم که فقط با گفتن رشته و دانشگاه یا حتی معدل نمی‌شه در مورد شانس شما اظهار نظر کرد. کسی در دانشگاه و به خصوص برای گرفتن پذیرش در مقاطع بالای لیسانس برای مدارک شرکت‌ها مثل مدرک مایکروسافت و سیسکو و غیره ارزش زیادی قائل نیست. برای گرفتن پذیرش از امریکا، نمره بالای GRE، معدل بالا، نمره خوب تافل، اسم و رسم دانشگاهی که ازش فارغ‌التحصیل شدید و داشتن مقاله مهمه. بعضی از این موارد دیگه الان از دست شما خارجه، مثلا معدل و دانشگاهی که ازش فارغ‌التحصیل شدید ولی روی سایر موارد می‌تونید کار کنید. مثلا می‌تونید نمره خوب GRE بگیرید و نمره تافل‌تون رو بیشتر کنید.
اگر معدل شما زیر ۱۵ است، به نظر من فعلا روی امریکا تمرکز نکنید، چون حتی به فرض گرفتن پذیرش از یک دانشگاه درجه دو یا سه، احتمال این که بتونید ویزا بگیرید زیاد نیست. در این شرایط من پیشنهاد می‌کنم که برای فوق به یک کشور اروپایی برید و معدل فوق‌تون رو بالا بیارید و نمره TOEFL و GRE خوبی بگیرید و بعد برای دکترای امریکا اقدام کنید.

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - mohsen67 - 17-02-2012

درود ، اولا ممنون از پاسختان . من الان ترم ٢ هستم و زمان و شانس اينو دارم معدل خوب فارغ التحصيل شوم ( كارشناسي ناپيوسته ) . غير از دانشگاه كه از دستم خارج است ، ميتوانم با تمركز روي معدل و مقاله و نمره خوب GRE شانس خودم افزايش دهم ؟

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - Babak - 17-02-2012

قطعا می‌تونید. اگر بتونید معدل‌تون رو بالا نگه دارید و نمره بالا در GRE بیارید شانس‌تون افزایش خواهد یافت و اگر بتونید مقاله در کنفرانس یا ژورنال معتبری هم بدید که بسیار عالی خواهد بود.

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - meis - 17-02-2012

سلام بابک جان.

من چرا انقدر دیر فهمیدم شما چیکار کردین!!!

شاید چون خدمت بودم نفهمیدم.
امروزم تو AA ازت خبر گرفتم که یکی اینجارو معرفی کرد. خیلی خوشحال شدم که پیداتون کردم
اونجا داغون شده هر چند خودت بهتر از من خبر داری. هی میگفتم خدا این بچه های قدیمی کجا رفتنا...

به هر حال بابک جان ممنون از شروع دوبارت، این حرکتت واسم یه درس بود.

هر چند دیره ولی تبریک میگم افتتاح سایت جدیدت رو و مثل همیشه دوستون خواهم داشت.
(همین که پستو بخونی بدونی یکی بهتون وفاداره کافیه، پاک کردنش مهم نیست) Big Grin
خوش باشید و موفق

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - Babak - 18-02-2012

meis عزیز
تا وقتی یاران باوفایی مثل شما و عزیزانی که از روز افتتاح اینجا کمک کردند تا این مجموعه شکل بگیره، در کنارم هستند، من هم هستم و از شما انرژی می‌گیرم. Smile

به فروم خودت خوش اومدی.