آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - Babak - 03-04-2012

(03-04-2012, 05:07 AM)masoud990 نوشته: با سلام
مرسی از وقتی‌ که میزریید واسه جوبگوی
می‌خواستم بدونم که این درسته که شرایط اقدام واسه فوق لیسانس بیشتر از دکترست..؟چون فقط معدل نمرهٔ آیلتس مهمه ولی‌ واسه دکترا باید مقاله و اینجور چیزا داشته باشیم..؟
از دانشگاه آزاد با معادله ۱۶ مهندسی مکانیک در طراحی جمدات دارم...
واسه امتحان تفلل دارم آماده میشم..
واسه بورس شدن یا حداقل تامین نصف هزینهام شانسی دارام!؟ و شما و شما با توجه به این مطالبی که عرض کردم کدوم کشورو پیشنهاد می‌کنید!
با سپاس فراوان !
در کّل می‌خوام بدونم که به نظر شما بمونم ارشدمو تو گرایش "ساخت و تولید" از آزاده شیراز بگیرم و فکر‌ ۱کی‌ ۲تا مقاله باشم بعد واسه دکترا اقدام کنم یا نه الان مقئیت مناسبتری هست واسعم ..؟
چه برای ارشد و چه برای دکترا اگر هدف امریکا باشه، شما نیاز دارید که علاوه بر امتحان زبان، امتحان GRE هم بدید، ولی داشتن مقاله ضروری نیست و فقط امتیاز مثبت تلقی می‌شه.
اگر بتونید نمره خوبی در GRE و TOEFL بیارید و اگر برای دکترا مستقیم اپلای کنید، شانس گرفتن پذیرش و بورس رو از امریکا خواهید داشت، ولی شانس‌تون خیلی زیاد نیست و بستگی به نمره امتحانات داره.
یک راهی که شاید بهتر جواب بده این که برای فوق از یک دانشگاه اروپایی پذیرش بگیرید، بعد سعی کنید که معدل خیلی خوبی کسب کنید و برای دکترا به امریکا برید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - Karim - 03-04-2012

(03-04-2012, 05:07 AM)masoud990 نوشته: با سلام
مرسی از وقتی‌ که میزریید واسه جوبگوی
می‌خواستم بدونم که این درسته که شرایط اقدام واسه فوق لیسانس بیشتر از دکترست..؟چون فقط معدل نمرهٔ آیلتس مهمه ولی‌ واسه دکترا باید مقاله و اینجور چیزا داشته باشیم..؟
از دانشگاه آزاد با معادله ۱۶ مهندسی مکانیک در طراحی جمدات دارم...
واسه امتحان تفلل دارم آماده میشم..
واسه بورس شدن یا حداقل تامین نصف هزینهام شانسی دارام!؟ و شما و شما با توجه به این مطالبی که عرض کردم کدوم کشورو پیشنهاد می‌کنید!
با سپاس فراوان !
در کّل می‌خوام بدونم که به نظر شما بمونم ارشدمو تو گرایش "ساخت و تولید" از آزاده شیراز بگیرم و فکر‌ ۱کی‌ ۲تا مقاله باشم بعد واسه دکترا اقدام کنم یا نه الان مقئیت مناسبتری هست واسعم ..؟

سلام
اگه قصدتون آمریکا هست بچسبید از الان به تافل و جی آریی جنرال .
در مورد پیشنهاد بابک که گفتند واسه فوق به اروپا بروید درس خواندن ارشد در اروپا خیلی سخت تر از ایران هست واساتید خیلی سخت میگیرن وشما عملا فرصت نمی کنید واسه جی آریی و تافل(برخی جاها در اروپا مدرک زبان نمی خان) اروپا فقط باید درس بخونید و کورس ها رو پاس کنید !
این دو آزمون اگه سطح زبانتون متوسط باشه یک سال وقت نیاز داره واسه نمره خوب و خیلی خوب در این دو آزمون. ودر دوره دوساله ارشد در اروپا شما نمی تونید همزمان درس بخونید و همزمان واسه این امتحان ها آماده شوید کما اینکه اگه در اروپا نتونی بورس بگیری باید کاره پاره وقت هم بری واسه تامین هزینه زندگیتون
اروپا خوبیش این هست که توصیه نامه های خوبی می تونید بگیرید چون برخی اساتید شناخته شده تر از ایران هستند وگرنه واسه آمریکا شما از هرجا مدرک داشته باشی اما معدل و نمرات این دوتا آزمونت بالاتر باشن شانست واسه پذیرش بیشتر هست

موفق باشی

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - arezoo_1990 - 03-04-2012

با سلام
من مدرک مهندسی تکنولوژی معماری از دانشگاه دولتی با معدل ۱۶ را دارا می باشم همراه با نمره ی ۱۰۰ تافل.
اگر من نمره ی بالایی از GRE بیاورم یک مقاله ی ISI هم داشته باشم میتوانم از دانشگاه های آمریکا بورس بگیرم؟
با تشکر

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - Saeid - 03-04-2012

(03-04-2012, 06:53 PM)arezoo_1990 نوشته: با سلام
من مدرک مهندسی تکنولوژی معماری از دانشگاه دولتی با معدل ۱۶ را دارا می باشم همراه با نمره ی ۱۰۰ تافل.
اگر من نمره ی بالایی از GRE بیاورم یک مقاله ی ISI هم داشته باشم میتوانم از دانشگاه های آمریکا بورس بگیرم؟
با تشکر
سلام. دوست عزیز به فروم آکادمیا خوش آمدید.
در کل وضعیت شما خوبه. هم از لحاظ معدل و هم تافل. در صورتی که نمره GRE بالایی کسب کنید شانس خوبی خواهید داشت. من از وضعیت فاند در رشته شما خبر ندارم.
ولی رزومه شما خوبه و میتونید فاند بگیرید. به دانشگاهایی که انتخاب می کنید دقت کنید. در ضمن بهتره برای دکتری مستقیم اپلاس کنید که شانس فاند در اون بیشتر از مستر خواهد بود.
موفق باشید

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - arezoo_1990 - 03-04-2012

ممنون از راهنمایی تون.
یک سوال دیگه داشتم اینکه نمره ی GRE از چنده وحداقل گرفتن چه نمره ای عالی محسوب می شود؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - Saeid - 03-04-2012

وربال بالای 146 و کوانت 166 (حداکثر نمره) و رایتینگ 4 و بالاتر نمره خوبی هستش ولی با توجه به اینکه برای دکتری مستقیم اپلای میکنید باید بیشتر از این باشه. لطفا به این تاپیک جهت اطلاعات بیشتر مراجعه کنید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - Karim - 03-04-2012

(03-04-2012, 09:34 PM)arezoo_1990 نوشته: ممنون از راهنمایی تون.
یک سوال دیگه داشتم اینکه نمره ی GRE از چنده وحداقل گرفتن چه نمره ای عالی محسوب می شود؟
درود در تکمیل صحبت دوستان
تماس به موقع و مناسب با اساتید رو فراموش نفرمایید و نامید نشید از اینکه خیلی از اساتید ممکنه جوال ندن چون تماس با اساتید خیلی خیلی مفید خواهد بود

موفق باشی

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - Behnoush - 03-04-2012

(03-04-2012, 06:53 PM)arezoo_1990 نوشته: با سلام
با تشکر
همونطور که بقیه بچه ها هم گفتن فراموش نکنید پذیرش یه مجموعه است که فاکتورهای مختلفی داره : نمرات زبان، معدل، توصیه نامه، مقاله ، ارتباطات و انتخاب منطقی و مناسب دانشگاه. شما که تا اینجا خوب پیش رفتید و ایشالا نمره جی آر ای بالا هم میگیرید . سعی کنید برای تماس با اساتید مرتبط با فیلدتون هم وقت بذارید و همچنین دانشگاه ها رو منطقی و مناسب انتخاب کنید و جایی برای پذیرش اقدام کنید که شرایط لازمشو داشته باشید و به تحقیقاتشونم به سابقه شما بخوره. موفق باشید

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - saharghoreishi - 08-04-2012

سلام
من دانشجوی کارشناسی ارشد ای تی با معدل 15 تا الان ! و معدل کارشناسی 14.08 از دانشگاه آزاد هستم.
زبانم خوب هست و می تونم خوب نمره بگیرم و الان دارم رو 2تا مقاله کار می کنم ممنون میشم راهنماییم کنید که چه دانشگاههایی بیشتر شانس گرفتن پذیرش با فاند دارم
البته سابقه ی کاری مرتبط با رشته ام هم به مدت 2سال تا الان دارم و ریکام خوب هم می تونم بگیرم

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - Saeid - 08-04-2012

(08-04-2012, 05:42 PM)saharghoreishi نوشته: سلام
من دانشجوی کارشناسی ارشد ای تی با معدل 15 تا الان ! و معدل کارشناسی 14.08 از دانشگاه آزاد هستم.
زبانم خوب هست و می تونم خوب نمره بگیرم و الان دارم رو 2تا مقاله کار می کنم ممنون میشم راهنماییم کنید که چه دانشگاههایی بیشتر شانس گرفتن پذیرش با فاند دارم

(08-04-2012, 05:44 PM)saharghoreishi نوشته: البته سابقه ی کاری مرتبط با رشته ام هم به مدت 2سال تا الان دارم و ریکام خوب هم می تونم بگیرم
دوست عزیز بدون نمره تافل و GRE گفتن اینکه چقدر شانس دارید سخته....معمولا سابقه کار تنها در صورتی که مرتبط با ریسرچ باشه و اون هم به مقدار کمی میتونی کمک کنه....پستای قبلی رو بخونی دوستان زیادی شرایطی شبیه شما داشتن.....شما مهمترین کاری که الان میتونی انجام بدی...رو معدل و زبان کار بکنی