آکادمیا کافه
کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزای امریکا مناسب تر است؟ - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: روادید (ویزای) آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- موضوع: کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزای امریکا مناسب تر است؟ (/Thread-%DA%A9%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87-%D9%88-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%B3%D8%A8-%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%9F)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

RE: کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزای امریکا مناسب تر است؟ - فرید - 01-05-2015

(01-05-2015, 09:36 PM)'mina_kh' نوشته: دوستان به نظرتون با توجه به اینکه اگوست باید به دانشگاه برسیم بین سفارت دوبی و ایروان کدوم بهتر هست؟
از دوبی یک ماه زودتر می تونم وقت بگیرم.
مشکل سربازی و کار ندارم ولی زمینه کاریم یکم حساسه.

اگرI-20 داری که دوبی بری بهتره چون اگه حتی به احتمال کمی ریجکت شدی وقت داری دوباره از جای دیگه اقدام کنی. ولی اگه منتظری که فرم برات تازه پست بشه و تا بخواهد برسه دو هفته طول بکشه ارمنستان بهتره.

RE: کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزای امریکا مناسب تر است؟ - Simon2007 - 02-05-2015

(01-05-2015, 09:36 PM)'mina_kh' نوشته: دوستان به نظرتون با توجه به اینکه اگوست باید به دانشگاه برسیم بین سفارت دوبی و ایروان کدوم بهتر هست؟
از دوبی یک ماه زودتر می تونم وقت بگیرم.
مشکل سربازی و کار ندارم ولی زمینه کاریم یکم حساسه.

سلام

اگر اوائل آگوست باید دانشگاه باشید وقت زیادی ندارید. زودتر از یک جا وقت بگیرید. زمینه های حساس برای همه سفارت ها حساسه و فرق زیادی نمیکنه. شما ببینید کجا زودتر بهتون وقت میده. ارمنستان وقتاش محدوده. اما اگر فاندتون کامل نیست با توجه به نتایج سال گذشته ایروان رو توصیه نمیکنم. 

موفق باشید

RE: کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزای امریکا مناسب تر است؟ - setareh2014 - 10-06-2015

سلام دوستان ، میشه لطفا راهنمایی کنید؟
من از دانشگاه برای ارشد معماری پذیرش گرفتم و تازه میخوام فرم BS رو بفرستم چون دیر اپلای کرده بودم . آخرین زمان ثبت نام 27 آگوست هست و من دختر هستم و مشکل سربازی ندارم. سابقه کار معماری و فضای سبز دارم و در ضمن اول لیسانس محیط زیست و ارشد طراحی محیط زیست خوندم و دوباره لیسانس معماری خوندم و الان هم که برای ارشد معماری واسه FALL 2015 پذیرش گرفتم با توجه به این شرایط و کمبود وقت کدوم سفارت رو پیشنهاد میکنید و آیا احتمال اینکه ویزای MULTIPLE  بگیرم هست؟
مرسی

RE: کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزای امریکا مناسب تر است؟ - فرید - 13-06-2015

(10-06-2015, 01:53 AM)'setareh2014' نوشته: سلام دوستان ، میشه لطفا راهنمایی کنید؟
من از دانشگاه برای ارشد معماری پذیرش گرفتم و تازه میخوام فرم BS رو بفرستم چون دیر اپلای کرده بودم . آخرین زمان ثبت نام 27 آگوست هست و من دختر هستم و مشکل سربازی ندارم. سابقه کار معماری و فضای سبز دارم و در ضمن اول لیسانس محیط زیست و ارشد طراحی محیط زیست خوندم و دوباره لیسانس معماری خوندم و الان هم که برای ارشد معماری واسه FALL 2015 پذیرش گرفتم با توجه به این شرایط و کمبود وقت کدوم سفارت رو پیشنهاد میکنید و آیا احتمال اینکه ویزای MULTIPLE  بگیرم هست؟
مرسی

من نمی گم کجا بروید. ولی شما تنها موردی که حساسیت زاست نداشتن فاند.  و با این فرصت کم اگر کلیرنس بخورید ممکن به ویزاتون نرسید اگر دیر اقدام کنید. الان تنها جایی که راحت وقت می ده دوبی و فکر نمی کنم اگر خوب بتونید مصاحبه کنید مشکلی داشته باشید. اگر ویزاتون می خواهید حتما Multiple باشه که باکو بهترین گزینه است ولی وقت گرفتن سخت و احتمال ریجکت شدنتون بیشتر هستش. 

RE: کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزای امریکا مناسب تر است؟ - setareh2014 - 13-06-2015

سلام
ممنون از راهنماییتون. من راستش دایرکتور دپارتمان تا حدی قول فاند بهم داده ولی یکم طول میکشه اگه بتونه درست کنه. آیا باکو سفارت اصلی هست؟ و چرا باکو احتمال ریجکت شدنش بیشتره؟ در ضمن میشه لطفا بگید که نداشتن فاند و با هزینه شخصی رفتن رو چطور توجیه کنم بهتره؟

RE: کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزای امریکا مناسب تر است؟ - nsamavatean - 18-06-2015

با سلام 
من برای دوره فرصت مطالعاتی شش ماه مختص اساتید دانشگاه اقدام کرده ام.
برای گرفتن ویزای J1  بهترین سفارت و مدت زمان مورد نیاز چقدر است؟
لطفا راهنمایی کنید.

RE: کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزای امریکا مناسب تر است؟ - Simon2007 - 19-06-2015

(13-06-2015, 09:26 PM)'setareh2014' نوشته: سلام
ممنون از راهنماییتون. من راستش دایرکتور دپارتمان تا حدی قول فاند بهم داده ولی یکم طول میکشه اگه بتونه درست کنه. آیا باکو سفارت اصلی هست؟ و چرا باکو احتمال ریجکت شدنش بیشتره؟ در ضمن میشه لطفا بگید که نداشتن فاند و با هزینه شخصی رفتن رو چطور توجیه کنم بهتره؟

سلام

رشته شما برای ویزا گرفتن رشته خوبیه. خیلی افراد بدون کلیر ویزا گرفتند و برخی حتی مالتیپل.حالا شانس شما به چه صورت باشه مشخص نیست. اینکه فاند ندارید توجیه نداره. شما علاقمندید و دارید هزینه میکنید. اما در خصوص سفارت زودتر اقدام کنید. فرصت اینکه بخواهید منتظر باز شدن جایی مثل انکارا بمونید رو ندارید. دبی معمولا جا میده. فقط در جریان باشید مهمه روز مصاحبه چطور ظاهر بشید. قوی و مصمم یا دو به شک و بدون هدف مشخص. قطعا یکی از اینها به ریجکت در جا منجر میشه.باکو اصلی نیست و به فاند تا سال گذشته حساس بوده. با این وجود افراد بدون فاند هم گاهی دیده شده ویزا گرفتند. الان شما محدودیت زمان دارید باید چک کنید ببینید باکو جا میده. بیشتر چون گزینه مالیت اش زیادبوده معروفه که اونم معلوم نیست امسال هم برقرار باشه. هزینه سفرش ظاهرا از جاهای دیگه بیشتر میشه.  موفق باشید

RE: کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزای امریکا مناسب تر است؟ - setareh2014 - 21-06-2015

سلام
ممنون از پاسختون. من با توجه به خوندن مطالب سایت یه سوالی برام پیش اومده. همانطور که در بالا گفتم من ابتدا لیسانس و فوق لیسانس محیط زیست خوندم و  سپس لیسانس معماری و حالا با توجه به اینکه پذیرش فوق لیسانس معماری من درواقع ارشد دوم محسوب میشه و سنم 33 سال هست ، آیا این موضوع خیلی مشکل زا هست؟ با توجه به اینکه واسه دکترا هم اپلای کردم و چون مدارکم خیلی قوی نبود اکسپت نشدم و مجبور شدم که برای ارشد اقدام کنم چون امیدی به دکترای معماری نداشتم. البته یکی از اپلای های دکترا واسه spring 2016 هست که جوابش نیومده ولی زیاد امیدی بهش نیست.
ممنونم

RE: کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزای امریکا مناسب تر است؟ - Simon2007 - 22-06-2015

(21-06-2015, 03:39 PM)'setareh2014' نوشته: سلام
ممنون از پاسختون. من با توجه به خوندن مطالب سایت یه سوالی برام پیش اومده. همانطور که در بالا گفتم من ابتدا لیسانس و فوق لیسانس محیط زیست خوندم و  سپس لیسانس معماری و حالا با توجه به اینکه پذیرش فوق لیسانس معماری من درواقع ارشد دوم محسوب میشه و سنم 33 سال هست ، آیا این موضوع خیلی مشکل زا هست؟ با توجه به اینکه واسه دکترا هم اپلای کردم و چون مدارکم خیلی قوی نبود اکسپت نشدم و مجبور شدم که برای ارشد اقدام کنم چون امیدی به دکترای معماری نداشتم. البته یکی از اپلای های دکترا واسه spring 2016 هست که جوابش نیومده ولی زیاد امیدی بهش نیست.
ممنونم

سلام 
شما در پاسخ آفیسر باید گپ موجود رو پوشش بدید اگر که نمی خواهید عنوان کنید که بار دومه ارشد می گیرید. بهتر بود که دکتری بود تا آفیسر کمتر شک کنه که قصدتون مهارجت به بهانه ارشد دوم هست. با این اوصاف انتخاب درست سفارت و همینطور آمادگی لازم برای سوالات آفیسر میتونه کمکتون کنه. امیدوارم پاسخ من به این تایپک مربوط بوده باشه. 

RE: کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزای امریکا مناسب تر است؟ - setareh2014 - 22-06-2015

ببخشید یعنی می تونم به افسر نگم که ارشد دیگه ای دارم؟ چون در رزومه و SOP به این موضوع اشاره شده ، یعنی برای سفارت عوضشون کنم؟ اگر با دانشگاه چک کنه چی؟ در ضمن اگه سوابق منو ببینه که برای دکترا هم اپلای کردم میفهمه که حتما ارشد دارم. نکته بعدی اینکه کدوم سفارت مناسب تر هست با توجه به این مشکل؟ ترکیه برای 7 جولای وقت داره ولی با توجه به اینکه 27 آگوست آخرین مهلت ثبت نام دانشگاه هست آیا به نظرتون ترکیه مناسبه یا دبی؟
مرسی