آکادمیا کافه
خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: سفر به آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B3%D9%81%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- موضوع: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا (/Thread-%D8%AE%D8%B7%D9%88%D8%B7-%D9%87%D9%88%D8%A7%D9%BE%DB%8C%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D9%81%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - MaMi - 03-08-2015

(02-08-2015, 05:13 PM)Philadelphia نوشته: سلام من میخوام با KLM و Alitalia برم.. Carry on  میخوام کلی خشکبار و شیرینی ببرم چون سنگینه وزنشون و همین الان دو تا 23 کیلوم پر شده! کسی اطلاع داره که میشه خوراکی (خشکبار و شیرینی) داخل هواپیما برد یا نه؟

بعد اینکه روی این دو تا 23 کیلو چقدر حساسن؟ مثلا بشه دو تا 24 یا 25 باید جریمه بدیم؟

در مورد Carry on مجاز، در پرواز KLM میتونید به لینک زیر مراجعه کنید؛

در مورد Carry on در پرواز Alitalia هم لینک زیر رو مشاهده کنید؛

در مورد خشکبار (تجربه شخصی من با Alitalia) این بود که تنقلات و آجیل رو بردم داخل کابین (درون Carry on) و مشکلی پیش نیومد ولی قبل از Check in کردن، Carry on رو وزن کرده بودند.

در مورد جریمه ها هم میتونید لینک های زیر رو نگاه کنید؛

RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - MaMi - 03-08-2015

(02-08-2015, 10:52 PM)Philadelphia نوشته: ممنون از جوابتون. من دارم از تهران میرم ایتالیا بعد دتیورت تو میشیگان بعد شهر خودم. منظورتون اینه که تو شهر آخری بارمو دوباره وزن میکنن؟ بعد اینکه بقیرو تو نایلون میدم دستم رو متوجه نمیشم.. مگه برای اضافه بار جریمه نمیگیرن؟ چرا دیگه چمدون رو سبک کنن؟
2. بارو تو شهر نهایی (مقصد) تحویل میدن دیگه. درسته؟ تو شهر های بین که دوباره وزنش چک نمیشه؟

چمدون های شما در تهران وزن میشه (توسط Alitalia) وقتی در امریکا بارتون رو تحویل گرفتید (یعنی Detroit) توسط CBP چک میشه بارهاتون وقتی دوباره بخواهید از هواپیمای داخل امریکا استفاده کنید (یعنی از Detroit به شهر مقصدتون) قبل از Check in دوباره (یعنی در Detroit) بار شما وزن خواهد شد. اگر اضافه بار داشته باشید، اون متصدی به شما میگه یا بارتون رو سبک کنید یا اینکه جریمه اضافه بار بپردازید. این داستان نایلون دست گرفتن رو هم نمیدونم چیه!

شما بار رو تهران تحویل میدید، اولین فرودگاه امریکا (یعنی دیترویت) تحویل میگیرید و دوباره دیترویت تحویل میدید و شهر مقصدتون (اگر با هواپیما میرید) تحویل میگیرید.

RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - Torkan - 03-08-2015

(03-08-2015, 02:12 AM)MaMi نوشته:
چمدون های شما در تهران وزن میشه (توسط Alitalia) وقتی در امریکا بارتون رو تحویل گرفتید (یعنی Detroit) توسط CBP چک میشه بارهاتون وقتی دوباره بخواهید از هواپیمای داخل امریکا استفاده کنید (یعنی از Detroit به شهر مقصدتون) قبل از Check in دوباره (یعنی در Detroit) بار شما وزن خواهد شد. اگر اضافه بار داشته باشید، اون متصدی به شما میگه یا بارتون رو سبک کنید یا اینکه جریمه اضافه بار بپردازید. این داستان نایلون دست گرفتن رو هم نمیدونم چیه!

شما بار رو تهران تحویل میدید، اولین فرودگاه امریکا (یعنی دیترویت) تحویل میگیرید و دوباره دیترویت تحویل میدید و شهر مقصدتون (اگر با هواپیما میرید) تحویل میگیرید.

درود

دوست من بار من که 24 کیلو بود، و یک کیلو یا تقریبا 2.2 پوند اضافه بار داشت، متصدی گفت که بارتون رو سبک کنید. خوب من هم نایلونی داشتم که وسایلی که داخل چمدان بود و مجاز به بردن داخل هواپیما بود رو گذاشتم در اون نایلون و بردم داخل هواپیما. یعنی خود متصدی این رو پیشنهاد داد بهم به جای جریمه دادن. این قضیه نایلون به دست بودSmile

بااحترام،
ترکان

RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - kimia2005 - 28-01-2016

دوستان 
ارزانترین بلیط دو طرفه ای  رو که می تونم بگیرم از هیوستون به تهران و بالعکس  برا بازه زمانی رفت   بین 6-10 جون و برگشت   بین 10-15 اگوست از بین ایرلاین های قطر - ترکیش - لوفتانزا -اتحاد چقدر می تونه باشه ؟  (البته با یک استاپ )
ومقدار بار مجاز برای لوفتانزا به ازا هر نفر چفدر هستش ؟
ممنونم از راهنماییتون

RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - MaMi - 28-01-2016

(28-01-2016, 05:45 AM)kimia2005 نوشته: دوستان 
ارزانترین بلیط دو طرفه ای  رو که می تونم بگیرم از هیوستون به تهران و بالعکس  برا بازه زمانی رفت   بین 6-10 جون و برگشت   بین 10-15 اگوست از بین ایرلاین های قطر - ترکیش - لوفتانزا -اتحاد چقدر می تونه باشه ؟  (البته با یک استاپ )
ومقدار بار مجاز برای لوفتانزا به ازا هر نفر چفدر هستش ؟
ممنونم از راهنماییتون

من توی سایت kayak.com خیلی سریع نگاه کردم، مناسب ترین پروازی که نشون میده از هیوستون به فرانکفورت و از فرانکفورت به تهران هستش با لوفتانزا برای تاریخ Tue Jun 7 – Mon Aug 8.

3:55p IAH 1:10a IKA - 23h 45m - 1 stop FRA 

3:10a IKA 1:50p IAH - 20h 10m - 1 stop FRA 

بار مجاز برای لوفتانزا رو میتونید از سایت زیر مشاهده کنید؛

(28-01-2016, 07:01 AM)MaMi نوشته:
من توی سایت kayak.com خیلی سریع نگاه کردم، مناسب ترین پروازی که نشون میده از هیوستون به فرانکفورت و از فرانکفورت به تهران هستش با لوفتانزا برای تاریخ Tue Jun 7 – Mon Aug 8.

3:55p IAH 1:10a IKA - 23h 45m - 1 stop FRA 

3:10a IKA 1:50p IAH - 20h 10m - 1 stop FRA 

بار مجاز برای لوفتانزا رو میتونید از سایت زیر مشاهده کنید؛

https://www.lufthansa.com/us/en/Free-baggage-rules

ممنونم دوست عزیز 
برای انتخاب صندلی توی لوفتانزا بایستی هزینه اضافه ای پرداخت کنیم یا خیر ؟؟

چون دیدم برا انتخاب و رزرو  صندلی متن زیر رو نوشته بود بایستی 35 دلار برا هر صندلی پرداخت کرد درسته ؟؟
Reserve your seats now!
You decide where you want to sit: window, aisle or even a seat with more legroom. Or reserve seats for yourself and accompanying travellers next to one another!
Your seat selection is only a few clicks away.

From USD 35 per seat

نقل قول:برای انتخاب صندلی توی لوفتانزا بایستی هزینه اضافه ای پرداخت کنیم یا خیر ؟؟

چون دیدم برا انتخاب و رزرو  صندلی متن زیر رو نوشته بود بایستی 35 دلار برا هر صندلی پرداخت کرد درسته ؟؟
Reserve your seats now!
You decide where you want to sit: window, aisle or even a seat with more legroom. Or reserve seats for yourself and accompanying travellers next to one another!
Your seat selection is only a few clicks away.

From USD 35 per seat

بله، همونطور که اشاره کرده، برای انتخاب کردن صندلی، باید 35 دلار به ازای هر صندلی بپردازید.

(28-01-2016, 09:01 AM)MaMi نوشته: بله، همونطور که اشاره کرده، برای انتخاب کردن صندلی، باید 35 دلار به ازای هر صندلی بپردازید.

یعنی واسه دو نفر با بلیط رفت و برگشت بایستی 280 دلار اضافه بر قیمت بلیط پرداخت کنم ؟؟

(28-01-2016, 09:09 AM)kimia2005 نوشته: یعنی واسه دو نفر با بلیط رفت و برگشت بایستی 280 دلار اضافه بر قیمت بلیط پرداخت کنم ؟؟

به ازای هر نفر در هر پرواز 35 دلار، که خب دو نفر هستید و هر فرد دو پرواز خواهد داشت که میشه 280 دلار

RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - nasim1234 - 03-02-2016

سلام دوستان!
برای پرواز رفت و برگشت به تهران از نیویورک من قطر رو چک کردم حدود 1200$ میشه برای اوایل ماه می. سوالم اینه که این قیمت مناسبه آیا؟ هر مسیر ۶۰۰ میشه ولی فقط بلیت رفت رو که سرچ می کنم میزنه ۸۸۰!
سوال دوم: تفاوت کیفیت ترکیش با امارات و قطر چقدره؟ چون ارزونتره ولی آیا خدمات تو هواپیما کم تره خیلی؟ چون طولانیه برام مهمه راحت باشه و از امارات و قطر راضی بودیم تو سفر قبلی.
سوال سوم: برای گرفتن بلیت برگشت ویزای آمریکا لازم دارم؟ چون ویزام سینگله و خارج بشم یه مدت ویزا ندارم. میخوام رفت و برگشت رو با هم بگیرم به زودی چون انگار با هم بگیرم ارزون تر در میاد هردوش. درست متوجه شدم؟
سوال آخر: میتونم با کردیت کارت همسرم بلیت بخرم؟ تو ایران یا اینجا نمیگن کارت کو؟ یا اینکه چرا خریدار اسمش با خودت یکی نیست؟
ببخشید سوالام ابتدایی هستش. بار اوله برمیگردم خیلی اطلاعات ندارم! Smile