مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: آزمونها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7) +---- انجمن: TOEFL (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-TOEFL) +----- انجمن: آزمون iBT (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-iBT) +------ انجمن: مشاوره و رفع اشکال iBT (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D9%88-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D8%A7%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D9%84-iBT) +------ موضوع: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT (/Thread-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D9%85%D9%86%D8%B8%D9%88%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%A7%D9%86-iBT) |
RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT - mr.h.gm - 05-09-2013 دوستان ؛ من تازه کتابای Total English رو شروع کردم اما از خوندن General English دو هدف دارم : 1- راحت تو آمریکا ارتباط برقرار کنم و دچار مشکل نشم 2- برای امتحانات تافل و GRE آماده شم. و اینکه اگه بخواییم بریم آمریکا خیلی بهتره تافل بدیم و لهجه ی تافل امریکن هست اما کتابای Total English با اینکه خیلی عالی هستند اما ریکوردینگ هاش بریتیشه. حالا میخواستم بدونم به نظرتون من که تازه General English رو شروع کردم رو به کتاب دیگه بیارم ؟ چون کلا یک سوم کتاب Starter رو خوندم و خیلی جلو نرفتم. اگه آره کدوم کتاب ؟ American Headway Interchange Top Notch English Result ? اینم بگم کتابارو به صورت Self Study می رم جلو و فقط اشکالامو از استاد آموزشگاه می پرسم. RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT - Simon2007 - 05-09-2013 (05-09-2013, 12:06 AM)'mr.h.gm' نوشته: دوستان ؛ البته نميدونم به اين انجمن بخوره سوالتون يا نه. چقدر زمان داريد؟ من Top Notch سري جديد رو توصيه ميكنم. خيلي كتاب خوب و به روزيه. براي هدف شما. ولي سعي كنيد اگر مثلا سال ديگه آزمونه زودتر از جنرال به منابع تافل ارتقاؤ پيدا كنيد. شادزي[img]images/smilies/smile.gif[/img]
[برش] آموزشگاه های معتبر برای تافل - H3NGAM3H - 18-11-2013 ببخشید که سوالمو اینجا مطرح میکنم تاپیک مناسبی براش پیدا نکردم من از سال 93 میخوام برای زبان سرمایه گذاری کنم و تا اپلای حدود دو سال فرصت دارم پیشنهادتون برای اینکه بتونم خودم رو به یه سطح خیلی خوب برسونم چیه ؟ روند مطالعاتی ؟ شرکت در کلاس ها ؟ زبانم هم در حد متوسط رو به پایینه . یعنی ریدینگ بد نیست اما اصلا صحبت نمیتونم کنم ! تا حدی فقط متوجه میشم . تجربه همنشینی با یه انگلیسی زبان هم داشتم اما همش توی اسپیکینگ گیج میزدم RE: آموزشگاه های معتبر برای تافل - mahnaz103 - 18-11-2013 (18-11-2013, 01:21 PM)'H3NGAM3H' نوشته: ببخشید که سوالمو اینجا مطرح میکنم سلام
بهترین کار برای شما که دوسال فرصت دارید اینه که در کلاس های عمومی خوب شرکت کنید و فقط هم به کلاس اکتفا نکنید... درکنارش فایل های صوتی گوش بدید ، لغت های کاربردی مثل کتاب 504 رو بخونید ، ریدینگ هم بخونید ... اسپیکینگتون هم با کلاس رفتن وتلاش مطمئنا خوب میشه نهایتا دیدید بازم ضعف دارید در این مهارت ، کلاس های فیری دیسکاشن هم میتونید برید در کل شما اگر بخواهید میتونید به سطح خوبی برسید به شرطی که تلاش کنید ، و همه ی مهارت هاتون رو باهم کارکنید نه اینکه بگید مثلا ریدینگ بلدم پس کلا بیخیالش بشم وفقط اسپیک کار کنم ... اگر تاپیک های مرتبط با زبان انگلیسی رو مطالعه کنید بهتر متوجه میشید که چطور میتونید مهارت هاتون رو تقویت کنید مثلا یه نمونه اش اینه که برای تقویت لسنینگ شما اوایل کتاب داستان بخرید که فایل صوتی هم داره ، اول فایل صوتی رو گوش کنید بعد متن هم بعدا نگاه کنید ...این برای من خیلییییییییی موثر واقع شد و کار چندان سختی هم نیست و زود پیشرفت میکنید البته درکنارش باید لغت هم بخونید تا به نتیجه مطلوب برسید موفق باشید [برش] سوالات پیرامون آزمون های آزمایشی TOEFL iBT - siavash_2210 - 18-11-2013 سلام در مورد منابع آزمون iBT بايد چه كتابايي رو بخونم واسه نمره تاپ؟ من تو انجمن سرچ كردم ولي خيلي نرم افزار و جزوه و كتاب مختلف بودن،،من يه سري منبع خوب و قابل اطمينان ميخوام كه كل آزمونو پوشش بده و بشه از كتاب فروشيا تهيه كرد و اگرم نرم افزار خاصي لازمه كه باش كار كنم ممنون ميشم اسمشو بگين. RE: آموزشگاه های معتبر برای تافل - Simon2007 - 18-11-2013 (18-11-2013, 01:21 PM)'H3NGAM3H' نوشته: ببخشید که سوالمو اینجا مطرح میکنم
4-5 ماه جنرال رو شروع كنيد در آموزشگاه تا دستتون راه بيوفته . من كتاب TOPNOTCHرو پيشنهاد ميدم. كلاس كمي اعتماد به نفس بهتون ميده. اگر هزينه اش براتون مهم نيست جنرال رو پيوسته كنار مطالعه ي منابع اصلي ادامه بديد تا به سطح ادونس برسيد. بعد از اون شروع كنيد به منابع تافل. البته نگفتيد رو چه آزموني مي خواهيد سرمايه گذاري كنيد من فرض كردم تافل. نهايتا شما هر چه زودتر شروع كنيد پايه رو قوي كردن بهتره. اسپيكينگ هم به مرور زمان تقويت ميشه الان مشخصه كه نميتونيد مثل يك نيتيو حرف بزنيد. اول گرامر و استراكچر ها رو آموزش ببينيد خود به خود به سخن وارد ميشن.
شادزي [img]images/smilies/smile.gif[/img] RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT - H3NGAM3H - 19-11-2013 مرسی SimonFrom-A-A حتما توی دوره های جنرال از بهار 93 شرکت میکنم راستش دقیق نمیدونم کدوم آزمون رو بدم یا نه الان دارم بیشتر دراین باره تحقیق میکنم فقط میخوام آزمونی رو بدم که بتونم به دانشگاه هایی جز امریکا هم درخواست ارسال کنم . نمیخوام مدرکی منو محدود کنه شما خودتون پیشنهادتون چیه ؟ RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT - blur - 19-11-2013 (19-11-2013, 08:54 AM)'H3NGAM3H' نوشته: مرسی SimonFrom-A-A اگر منظورتون انتخاب بین تافل و آیلتسه. هردو رو بیشتر دانشگاه های دنیا قبول دارن. پیشنهاد میکنم به این تاپیک برا اطلاعات بیشتر سر بزنید.
RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT - elec-star - 08-12-2013 سلام دوستان من زبانم متوسط رو به خوب هست برای ازمون کتاب دلتا رو تهیه کردم 504 رو هم خوندم و میخام لغات تافلو شروع کنم برای شروع خوندن دلتا و لغات تافل مناسبه؟ و به نظرتون من سریعترین زمان ممکن که سفت و سخت روی زبان تمرکز کنم میتونم خودم رو برای ازمون اماده کنم چقدر هست؟ الان من ریدینگم خوبه، نوشتم تقریبا متوسطه، اسپیگینگم متوسطه رو به بده، و لیسنینگم متوسطه و اینکه تاریخ برگزاری ازمون ها رو از کجا باید ببینم؟ RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT - Andre - 08-12-2013 ابتدا جزوء مربوط به تافل را بخوانید. مطمئناً پاسخ خیلی از سوالات رو خواهید گرفت، آموزشگاهایی در تهران مثل مجتمع آموزشی امیربهادر، موسسه فرهنگی علامه سخن و همچنین سازمان سنجش امتحان برگزار می کنند و همچنین تعدادی از دانشگاها در شهرستان نیز در این زمینه فعالیت دارند. با مراجعه به این مراکز تاریخ ها را مشاهد کنید.
|