آکادمیا کافه
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%8C-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%88-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86)
+--- موضوع: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ (/Thread-%D8%A8%D8%A7-%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D9%85%D9%86-%DA%86%D9%87-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF%D8%9F)

RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ - ftahamtan - 24-11-2013

سلام
من دانشجوی کارشناسی ارشد شیمی فیزیک هستم یک دونه مقاله دارم و دومیش هم نا آخر شهریور میرسه، معدلم نزدیک 18 هست اما معدل لیسانسم هیچ خوب نیست. همسرم هم شرایط مشابهی داره اما مقاله نداره برای activity هم من و هم همسرم توی گروه کر یم ارکستر هستیم. نمیدونم برای دکتری  کدوم کشور برای شیمی بهتره  اینکه ما حتماً باید یا بورس بشیم یا فاند بگیریم. میشه لطفاً کمک کنید. سپاسگذار خواهم شد.

RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ - mitra67 - 04-12-2013

دانشجویی ترم 3 فوق کامپیوتر -نرم افزار از دانشگاه آزاد علوم تحقیقات با معدل کل حدودا 18 چون هنوز پایاننامم راندادم و احتمالا بهتر هم میشه
3تا مقاله در کنفرانس های داخلی دارم  
لیسانسم دانشگاه پیام نور بامعدل کل:14.23 و معدل (25)دروس تخصصی لیسانس 16.25 و پایان نامه 20
معدل کل دیپلم هم  19.05
مدرک زبان هنوز ندارم
با این شرایط چه کشورهایی برای گرفتن فاند برای دکترا شانس بیشتری دارم؟

RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ - Simon2007 - 04-12-2013

(04-12-2013, 01:53 AM)'mitra67' نوشته: دانشجویی ترم 3 فوق کامپیوتر -نرم افزار از دانشگاه آزاد علوم تحقیقات با معدل کل حدودا 18 چون هنوز پایاننامم راندادم و احتمالا بهتر هم میشه
3تا مقاله در کنفرانس های داخلی دارم  
لیسانسم دانشگاه پیام نور بامعدل کل:14.23 و معدل (25)دروس تخصصی لیسانس 16.25 و پایان نامه 20
معدل کل دیپلم هم  19.05
مدرک زبان هنوز ندارم
با این شرایط چه کشورهایی برای گرفتن فاند برای دکترا شانس بیشتری دارم؟

سلام 
معدل ليسانس شما كمي مشكل ميكنه كار رو از اين جهت كه براي فاند بايد روي GRE حساب ويژه باز كنيد. شرايطتون خوبه و كاش يك مقاله ي بين المللي هم داشتيد. جالبه خيلي از دوستان رو ميبينم كه معدل هاي كم دارند و براي پوشش آن كلي مقاله و نمرات زبان جور كردند اونوقت دوستاني كه سالها زحمت كشيدند و معدل هاي خوب آوردند به اين مرحله كه رسيدند رو زبان و مقاله وقت كمي تخصيص ميدهند. 
اگر روي زبان حسابي كار كنيد اميدوارم كه شانس خوبي براي آمريكا داشته باشيد به شرطي كه بتونيد در تماس با اساتيد خوب خودتون رو پرزنت كنيد. 
ضمنا شما كانادا رو هم در نظر داشته باش. 
شادزي

RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ - alireza... - 04-12-2013

سلام
من کارشناسی مهندسی صنایع رو تو رشته مهندسی صنایع در دانشگاه سراسری با معدل 12.92 و ارشد رو هم از سراسری با معدل حدودا 18 و یک مقاله خارجی و یک مقاله داخلی در حال سپری کردن هستم(ترم3)و امتحان زبان هم فعلا ندادم

به نظر شما دوستان اگر نمره زبان خوبی هم بدست بیارم:
1-من میتونم از دانشگاهي فاند بگیرم؟(به جز مالزي و امريكا)
2-اگه بله میشه با هزینه فاند گذران زندگی کرد و به نوعی از جیب تا حداقل امکان خرج نکرد؟

خیلی ممنون

RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ - mitra67 - 04-12-2013

(04-12-2013, 05:49 PM)'SimonFrom-A.A' نوشته:
سلام 
معدل ليسانس شما كمي مشكل ميكنه كار رو از اين جهت كه براي فاند بايد روي GRE حساب ويژه باز كنيد. شرايطتون خوبه و كاش يك مقاله ي بين المللي هم داشتيد. جالبه خيلي از دوستان رو ميبينم كه معدل هاي كم دارند و براي پوشش آن كلي مقاله و نمرات زبان جور كردند اونوقت دوستاني كه سالها زحمت كشيدند و معدل هاي خوب آوردند به اين مرحله كه رسيدند رو زبان و مقاله وقت كمي تخصيص ميدهند. 
اگر روي زبان حسابي كار كنيد اميدوارم كه شانس خوبي براي آمريكا داشته باشيد به شرطي كه بتونيد در تماس با اساتيد خوب خودتون رو پرزنت كنيد. 
ضمنا شما كانادا رو هم در نظر داشته باش. 
شادزي
تشکر  از پاسخگویی شما
 بله مقالات isi از پایان نامم باید داشته باشم .زبان هم شروع کردم هم انگلیسی و هم فرانسه سوال من برای بورس گرفتن بود که در چه  کشورهایی شانس بورس گرفتنم بیشتر خواهد بود؟

RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ - Emir - 06-12-2013

(06-12-2013, 03:04 PM)'alireza...' نوشته:
دوستی لطف نمی کنه جواب بده؟؟؟؟
.

با سلام

دوست عزیز , کانادا رو فراموش کنین چون معدل لیسانس شما خیلی پایینه .
استرالیا میتونی اقدام کنی اگه ایلتس 7 داشته باشی و مقاله isi 2- 3 تا داشته باشی , واسه این استرالیا گفتم چون دانشگا هات سراسری هستند و ضریب + در معدل میخورند , البته شانس بورست 50 - 50 میباشد چون واقعا بورس تو استرالیا رقابتی هست .
نیوزیلند رو ول کنین پون شدیدا معدل محور هستند .
و اما اروپا , کشورهای اسکاندیناوی چون اکثرا معدل ارشد واسه اونها مهم هست و یکی 2 تا isi داشته باشی شانست خوبه البته تافل 90 به بالا یا ایلتس حداقل 6.5 میخواد و برای نروژ حتما gre بگیرین .
در کل واسه نروژ - فنلاند _ سوید و...... باشید . و اگه بتونین پذیرش بگیرین چون شما کارمند محسوب میشین و حقوق و مالیات دارین , پس هزینه هاتون رو پوشش میده که هیچ اضافی هم میمونه .

در اخر پیشنهاد من برای شما فقط و فقط امیریکا هست , بعد اروپا و....

موفق باشین

RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ - alireza... - 06-12-2013

ممنون براي پاسختون فقط يكي دو تا سوال جديد ذهنم رو درگير كرد:

1- بعضي از دانشگاها واسه مهندسي صنايع تو كانادا مثل كنكورديا تو شرايطشون معدل فوق ليسانس رو مينويسن  و اكثرا در مورد ليسانس چيزي ننوشتن....(گهگاهي هم مينويسن معدل دو سال اخر) نميشه با نمره زبان بهتر و مقالات بيشتر اين نقص معدل دوره ليسانس رو تا حدي برطرف كرد واسه كانادا؟؟؟؟؟

2-اينكه امريكا و اروپا رو پيشنهاد مي كنيد امكان اقامت بعد تحصيل تو كدوماشون راحتتر ؟؟

3-فاندي كه ميدن واسه امريكا هم كفاف هزينه ها رو ميده؟

شرمنده بابت سوالا....ممنون

RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ - smartjavad - 06-12-2013

سلام دوستان
من کارشناسی صنابع غذایی با معدل 16.72 ازعلوم پزشکی شهید بهشتی
معدل دو سال آخر 17.64
TOEFL 89
GRE 1150
11تا مقاله علمی پژوهشی
1 کنفرانس ملی
2 کتاب مرتبط با رشته
4 تا پروژه ی مصوب ملی همکاراصلی بودم که  متاسفانه مقاله هاش هنوز حاضر نشده-که اگر میشد حدود 4 تا ISI در میودم!Sad
شانس پذیرش و فول فاند واسه کدوم دانشگاها دارم؟تا چه رنکی؟
واسه اروپا به ارشد فاند میدن؟؟؟

RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ - Emir - 06-12-2013

(06-12-2013, 05:36 PM)'alireza...' نوشته: ممنون براي پاسختون فقط يكي دو تا سوال جديد ذهنم رو درگير كرد:
1- بعضي از دانشگاها واسه مهندسي صنايع تو كانادا مثل كنكورديا تو شرايطشون معدل فوق ليسانس رو مينويسن  و اكثرا در مورد ليسانس چيزي ننوشتن....(گهگاهي هم مينويسن معدل دو سال اخر) نميشه با نمره زبان بهتر و مقالات بيشتر اين نقص معدل دوره ليسانس رو تا حدي برطرف كرد واسه كانادا؟؟؟؟؟
2-اينكه امريكا و اروپا رو پيشنهاد مي كنيد امكان اقامت بعد تحصيل تو كدوماشون راحتتر ؟؟
3-فاندي كه ميدن واسه امريكا هم كفاف هزينه ها رو ميده؟
شرمنده بابت سوالا....ممنون

با سلام
خواهش میکنم

خب بله در برخی دادنشگاه های کانادا و امریکا 2 سال اخر رو در نظر میگیرن که اگه در 2 سال اخر 15 باشه میتونی به کانادا فکر کنی ولی واسه امریکا میتونی همین معدلت رو با رزومه تقویت کنی , مخصوصا با نمره gre . در هر صورت باید برای امریکا و کانادا gre داشته باشین .
اقامت در اروپا راحت تر ار امریکا هست ,اگر بدونین اقامت امریکا 10 سال طول میکشه در صورتی که در اروپا کشوری مثل فنلاند 5 سال و سوید 4 سال و دانمارک 7 سال ..... هست .
درباره فاند مونده که چقدر بتونی بگیری ,چون مثله اروپا نیست که حقوق باشه . فاند میگیری و البته بیشتر وقت ها کفایت میکنه .

با تشکر

(06-12-2013, 05:40 PM)'smartjavad' نوشته: سلام دوستان
من کارشناسی صنابع غذایی با معدل 16.72 ازعلوم پزشکی شهید بهشتی
معدل دو سال آخر 17.64
TOEFL 89
GRE 1150
11تا مقاله علمی پژوهشی
1 کنفرانس ملی
2 کتاب مرتبط با رشته
4 تا پروژه ی مصوب ملی همکاراصلی بودم که  متاسفانه مقاله هاش هنوز حاضر نشده-که اگر میشد حدود 4 تا ISI در میودم!Sad
شانس پذیرش و فول فاند واسه کدوم دانشگاها دارم؟تا چه رنکی؟
واسه اروپا به ارشد فاند میدن؟؟؟

با سلام

میتونین بگیرین ولی سخته .

به امریکا فکر کنین چرا که با این رزومه حتما میتونین از امریکا فاند بگیرین .

با تشکر

RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ - ایدین - 08-12-2013

با سلام و تشکر از سایت کاملی که فراهم کردین
کارشناسی حقوق از دانشگاه همدان و معدل 17/8
کارشناسی ارشد از بانکوک (Assumption university of Thailand ) و معدل 3/75 از 4 راستش دقیقا نمیدونم از 20 چقدر میشه.
زبان تافل 110 IBT
1 مقاله در جریان پذیرش در جرنال خارجی.
برای دکتری میخوام اقدام کنم و در هیچ جایی چیزی از GRE ندیدم و من رشته انسانی بودم و ریاضی هم چیزی نمیدونم میخام بدونم با این شرایط میتونم فاند امریکا یا کانادا رو بگیرم اگر نه به چه صورت امکانش هست؟ با تشکر از لطف شما.