آکادمیا کافه
روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7)
+----- انجمن: روادید ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7)
+----- موضوع: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا (/Thread-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - acronia - 15-06-2015

(11-06-2015, 06:40 PM)'mehrdadbala' نوشته:
سلام دوست عزیز 
من ارشد اقتصاد بلونیا پذیرش گرفتم و دقیقا مشکل شما رو دارم و نگران بودم که سفارت قبول نکنه. مرسی اینکه شما ی جورایی جواب منم دادید.
مدرک موقت قابل ترجمه منظورش گواهی پایان تحصیلات هست که دانشگاه میده و تا زمان گرفتن دانشنامه اصلی معتبره. اینکه این مدرک جقد طول میکشه دست خود دانشگاس شاید از یک روز تا یک ماه. (باید با پافشاری و اینو بببین و اونو ببین کمش کرد.)
من خودم هفته بعد امتحاناتم تموم میشه برای اینکه به ددلاین سفارت برسم از الان با اساتید و آموزش و ... حرف زدم که کارام جلو بیفته. 
تا اونجایی که من میدونم و از بقیه بچه هایی که سال های گذشته پذیرش گرفتن پرسیدم، گواهی پایان تحصیلات تا صدور دانشنامه اصلی اعتبار داره و همون حکم رو داره. یعنی قابل تایید در وزارت علوم، ترجمه رسمی، تایید وزارت دادگستری و خارجه هم هست. پس با این حساب سفارت این رو قبول میکنه. 
البته نمیدونم میدونید یا نه ولی گرفتن خود این گواهی منوط به تسویه و پرداخت آموزش رایگان و کارهای نظام وظیفه (اگر مشمولید) هستش. یعنی صدورش یه بحثه که باید اون کارمند زود کارتون رو انجام بده و تحولیش یه بحث دیگه. 
راستی دو تا سوال:
1- من الان مدارک دبیرستان رو دادم ترجمه و هفته بعد میخوام ببرم سفارت تشکیل پرونده ناقص بدم.(بدون مدارک کارشناسی).  سفارت نوشته که سه شنبه و پنج شنبه از 9-12. برای رفتن تو و تشکیل پرونده نیازه از چند ساعت زودتر برم جلوی سفارت یا توی این بازه هر ساعتی بری کارت راه میفته؟ (خلاصه بگم جلوی سفارت شلوغ هست یا نه؟)
2- شرح دروسی که خواسته رو میشه خودمون ترجمه کنیم یا دارالترجمه باید باشه؟ اگه خودم ترجمه کنم باید مدیر گروه امضا کنه؟ نیاز به مهر آموزش هست؟
امیدوارم کمکت کرده باشم.

آقا ببخشید دیر شد. 
1) یه نگهبان مو بور داره که توی همین روزایی که گفتین. هر چند دقیقه یه بار از در سمت چپ دانشجو هارو میگه بیان تو. ولی حتما باید از قبل وقت با ایمیل بگیری و پرینتشو نشون بدی. البته اگر هم پرینت رو نبری چون اسمت تو لیستشون رد شده تو قسمت پذیرش نگاه میکنه و ردت میکنه تو. اگه نیومد دانشجوهارو صدا کنه زنگ در سمت چپ رو بزن یه کم انگلیسی بلده بگو دانشجو ام و پرنتتو از توی دوربین نشون بده. بد بهت میگه منتظر باش تا بیام. من چند بار رفتم ساعت 8:50  تا 9:30 اونجا بودم رفتم تو ولی دیگه دیرتر از 10 نشه چون شلوغه ممکنه بگن بعدا بیاید.
2) شرح دروس رو خودتون میتونید بنویسید. لازم نیست ایتالیایی باشه. خانومه فقط مهر میزنه. شرح دروس فقط برای  این هست که ببینن ایا شما قبل از شروع ترم باید چندتا درس بگذرونی یا نه. فقط همین.(سفارت بیخود تو کار دانشگاه دخالت میکنه!!). امضا پمضای مدیر گروه و اینا لازم نیست مگه برا محکم کاری. 
مرسی بابت کمک. وقتی رفتی تو اگه دوباره خواستی بیای از خود خانوم باجه 7 قبض بگیر برا دفعه بعدی که میخوای بری اگه کارات ناقص بود. 

اقا یکی از دوستان سوالاتی در مورد مدارک مورد نیاز داشتن. من اینجا توضیح میدم چون ممکنه سوال بقیه هم باشه.
از لینکهای ته یادداشت میتونید اونارو ببینید. فقط انگلیسی زبان ها رو گذاشتم. ایتالیایی هم اگه خواستید میذارم.
-مدرکا حتما باید ترجمه ایتالیایی شده باشن با مهر و . ... .  
-مدرک و ریز نمرات پیش دانشگاهی هم فراموش نشه. 
- برا گرفتن وقت به ادرس studi.teheran@esteri.it ایمیل بزنید. بعد از یکی دو روز جواب میده حداکثر. اگه الان بزنید احتمال زیاد 5 شنبه هفته بعد وقت میده.
- همونجور که تو عکسا میبینید 2 تا عکس سه در چهار میخواد. ولی شش در چهار هم از من قبول کرد. 5 عدد ببرید لطفا نه دو تا. این نکته انحرافی قضیه است.
-اصل مدرک زبان رو میخوان پس هرچه سریع تر از موسسه زبانی که امتحان دادید ریپورت کنید به خودتون.
-همه دانشجوها میرن باجه 7 اون ته راهرو پس بیخودی گیج نزنید. دو تا خانوم پشت میز نشستن مدرک تحویل میگیرن.
- رزرو بلیط هواپیما و هتل فراموش نشه. قرار نیست پول بدین فقط رززوکنید و پرینتشو ببرید. برا رزرو هتل به سایت Booking.com برید. برا بلیط هم میتونید به سایت turkish airline رفته و ....
-بهترین مسیر سفارتم اینه که با BRT ولیعصرو برید بالا (اگه پایین هستید قاعدتا) دو تا ایستگاه بعد از ونک (یعنی ایستگاه ظفر) پیاده میشید. سمت راست اونور خیابون یه خیابون باریک هست که اولش یه پارکینگه که کنارش یه سبزی فروش نشسته (تربچه فروش!). این خیابونو تا انتها برید (یه کم طولانیه) وسطشم یه برج عظیم در حال ساخته. در انتها به بلوار افریقا میخورید (همون جوردن). دقیقا اونور بلوار پارک کوچیک صباست که سفارتو به راحتی بعد از 20 متر پیاده روی در سمت چپ پیدا میکنید. اگه از مسیرای دیگه برید خرجتون زیاد میشه. و سختتر پیدا میکنید.

https://drive.google.com/file/d/0Bxu-TCCU7lU3TGpLSml6d1ZYQm8/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/0Bxu-TCCU7lU3XzBLRFZWS1RWUE0/view?usp=sharing

RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - mehrdadbala - 15-06-2015

(15-06-2015, 01:26 PM)'acronia' نوشته: اقا یکی از دوستان سوالاتی در مورد مدارک مورد نیاز داشتن. من اینجا توضیح میدم چون ممکنه سوال بقیه هم باشه.
از لینکهای ته یادداشت میتونید اونارو ببینید. فقط انگلیسی زبان ها رو گذاشتم. ایتالیایی هم اگه خواستید میذارم.
-مدرکا حتما باید ترجمه ایتالیایی شده باشن با مهر و . ... .  
-مدرک و ریز نمرات پیش دانشگاهی هم فراموش نشه. 
- برا گرفتن وقت به ادرس studi.teheran@esteri.it ایمیل بزنید. بعد از یکی دو روز جواب میده حداکثر. اگه الان بزنید احتمال زیاد 5 شنبه هفته بعد وقت میده.
- همونجور که تو عکسا میبینید 2 تا عکس سه در چهار میخواد. ولی شش در چهار هم از من قبول کرد. 5 عدد ببرید لطفا نه دو تا. این نکته انحرافی قضیه است.
-اصل مدرک زبان رو میخوان پس هرچه سریع تر از موسسه زبانی که امتحان دادید ریپورت کنید به خودتون.
-همه دانشجوها میرن باجه 7 اون ته راهرو پس بیخودی گیج نزنید. دو تا خانوم پشت میز نشستن مدرک تحویل میگیرن.
- رزرو بلیط هواپیما و هتل فراموش نشه. قرار نیست پول بدین فقط رززوکنید و پرینتشو ببرید. برا رزرو هتل به سایت Booking.com برید. برا بلیط هم میتونید به سایت turkish airline رفته و ....
-بهترین مسیر سفارتم اینه که با BRT ولیعصرو برید بالا (اگه پایین هستید قاعدتا) دو تا ایستگاه بعد از ونک (یعنی ایستگاه ظفر) پیاده میشید. سمت راست اونور خیابون یه خیابون باریک هست که اولش یه پارکینگه که کنارش یه سبزی فروش نشسته (تربچه فروش!). این خیابونو تا انتها برید (یه کم طولانیه) وسطشم یه برج عظیم در حال ساخته. در انتها به بلوار افریقا میخورید (همون جوردن). دقیقا اونور بلوار پارک کوچیک صباست که سفارتو به راحتی بعد از 20 متر پیاده روی در سمت چپ پیدا میکنید. اگه از مسیرای دیگه برید خرجتون زیاد میشه. و سختتر پیدا میکنید.
https://drive.google.com/file/d/0Bxu-TCCU7lU3TGpLSml6d1ZYQm8/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/0Bxu-TCCU7lU3XzBLRFZWS1RWUE0/view?usp=sharing

پس الان اگه ایمیل نزده و وقت نگرفته بریم راه نمیدن؟

کپی مدرک زبان قبول نمیکنن؟

با سلام
من همین امروز سفارت ایتالیا بودم . خانومه گفت یا اصل مدرک رو حتما ترجمه شده باید بیاری یا گواهی موقت. گفتم گواهی موقت رو نمیشه اصلا ترجمه کرد. گفت ما خودمون صحبت کردیم و وزارت خونه به ما گفته به محض فارغ التحصیلی یه مدرک غیر قابل ترجمه میدیم و بعد از 20 روز دانشجوها میتونن مدرک موقت قابل ترجمه بگیرن. گفتم گواهی طول دوره قبوله گفت نه چون ما میخوایم ارزش گذاری کنیم. از دوستانی که با همچین موردی برخورد کردن یعنی گواهی موقت قابل ترجمه خواهش میکنم کمک کنن.

(15-06-2015, 02:48 PM)'mehrdadbala' نوشته:
پس الان اگه ایمیل نزده و وقت نگرفته بریم راه نمیدن؟
کپی مدرک زبان قبول نمیکنن؟

اسمتو از تو لیست میخونه و راه میده. باید اسمت تو لیست باشه یا اینکه قبضی چیزی داشته باشی.
عکسایی که تو پست قبلی گذاشتمو ببین.
 فک نمیکنم. این خانومی که من دیدم خیلی سختگیرانه مدارکو میخواست. شما الان یه ریپورت بده به خودت کلا بعدا به دردت میخوره. اگه میبینی نمیرسی حتما با دانشگاهت صحبت کن که تماس بگیرن سفارت بگن مدرک زبان این اقا اوکی هست. گرچه بازم فک کنم سختگیری کنه ولی حتما این کارو بکن. من این کارو کردم امروز قراره زنگ بزنن. کلا هم یه وقت بگیر مدارکو فعلا ببر و پروندرو تشکیل بده تا بعدا کاملش کنی. یه کپی رنگی تر و تمیز از مدرک زبانت ببر ولی نگو این کپیه شاید متوجه نشه و شایدم بشه ولی قبول کنه.

RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - mehrdadbala - 16-06-2015

(15-06-2015, 04:58 PM)'acronia' نوشته:
اسمتو از تو لیست میخونه و راه میده. باید اسمت تو لیست باشه یا اینکه قبضی چیزی داشته باشی.
عکسایی که تو پست قبلی گذاشتمو ببین.
 فک نمیکنم. این خانومی که من دیدم خیلی سختگیرانه مدارکو میخواست. شما الان یه ریپورت بده به خودت کلا بعدا به دردت میخوره. اگه میبینی نمیرسی حتما با دانشگاهت صحبت کن که تماس بگیرن سفارت بگن مدرک زبان این اقا اوکی هست. گرچه بازم فک کنم سختگیری کنه ولی حتما این کارو بکن. من این کارو کردم امروز قراره زنگ بزنن. کلا هم یه وقت بگیر مدارکو فعلا ببر و پروندرو تشکیل بده تا بعدا کاملش کنی. یه کپی رنگی تر و تمیز از مدرک زبانت ببر ولی نگو این کپیه شاید متوجه نشه و شایدم بشه ولی قبول کنه.

ب من 6 جولای وقت دادن. فک کنم دوشنبه س.
خدا کنه ناقصی مدرک نداشته باشم چون 4 روز مونده.
چند تا سوال: 
بیمه و مبلغی رو ک گفتن باید توی حساب باشه کی باید ببریم ؟ الان موقع تشکیل پرونده یا تحویل ویزا؟
برای اون مبلغ باید گواهی یورویی از بانک بگیرم؟

RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - mehrdadbala - 16-06-2015

(15-06-2015, 04:44 PM)'acronia' نوشته: با سلام
من همین امروز سفارت ایتالیا بودم . خانومه گفت یا اصل مدرک رو حتما ترجمه شده باید بیاری یا گواهی موقت. گفتم گواهی موقت رو نمیشه اصلا ترجمه کرد. گفت ما خودمون صحبت کردیم و وزارت خونه به ما گفته به محض فارغ التحصیلی یه مدرک غیر قابل ترجمه میدیم و بعد از 20 روز دانشجوها میتونن مدرک موقت قابل ترجمه بگیرن. گفتم گواهی طول دوره قبوله گفت نه چون ما میخوایم ارزش گذاری کنیم. از دوستانی که با همچین موردی برخورد کردن یعنی گواهی موقت قابل ترجمه خواهش میکنم کمک کنن.

یعنی به محض فارغ التحصیلی گواهی موقتی که غیر قابل ترجمس ببری قبول میکنن تا حاضر شدن گواهی پایان دوره تحصیلی؟(گواهی موقت قابل ترجمه)؟ حتی اگه اون 20 روز بعد از ددلاین طول بکشه؟

RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - acronia - 16-06-2015

(16-06-2015, 10:14 PM)'mehrdadbala' نوشته:
ب من 6 جولای وقت دادن. فک کنم دوشنبه س.
خدا کنه ناقصی مدرک نداشته باشم چون 4 روز مونده.
چند تا سوال: 
بیمه و مبلغی رو ک گفتن باید توی حساب باشه کی باید ببریم ؟ الان موقع تشکیل پرونده یا تحویل ویزا؟
برای اون مبلغ باید گواهی یورویی از بانک بگیرم؟

وقتی 6 جولای رفتی حتما برای روزهای بعد شخصا از خود خانومه قبض ورود بگیر اگه مدارکت ناقص بود. بیمه رو نمیدونم چون از من نخواست. تمام چیزایی که تو عکس هایی که گذاشتم هست حتما باید ببرید الان. گواهی ریالی کافیه نمیخواد یورویی یا دلاری بگیرید. 

RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - acronia - 16-06-2015

(16-06-2015, 10:18 PM)'mehrdadbala' نوشته:
یعنی به محض فارغ التحصیلی گواهی موقتی که غیر قابل ترجمس ببری قبول میکنن تا حاضر شدن گواهی پایان دوره تحصیلی؟(گواهی موقت قابل ترجمه)؟ حتی اگه اون 20 روز بعد از ددلاین طول بکشه؟

نه تمام مدارک باید حتما تا قبل از 10 جولای اونجا باشه و گر نه ویزا بی ویزا. گواهی موقت قابل ترجمه باس ببری دیگه. البته ترجمه ایتالیاییشو. الان به یکی از دارالترجمه هایی که ایتالیایی ترجمه میکنن سریع زنگ بزن وقت بگیر برای اون روزای اخر تا دیر نشه. بگو فوریه و یه کم پول بیشتر میدم. 

RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - mehrdadbala - 17-06-2015

دوستان ی سوال داشتم 
ممنون میشم اگر کسی میره سفارت این رو بپرسه:

من مدارکم رو سادات افسری ترجمه کرده. ی جا خوندم که مورد تایید سفارت نیست. میخواستم ببینم درسته؟
مدارک من تایید دادگستری و خارجه رو هم داره.