آکادمیا کافه
نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%8C-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%88-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86)
+--- موضوع: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان (/Thread-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D9%85%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1%D9%8A%D8%A7%D9%81%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86)

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - aliilab - 21-03-2012

(21-03-2012, 12:58 AM)Behnoush نوشته: سلام
سال نو شما هم مبارک. مسلما جای امیدواری هست ولی اینکه قطعا بشه گفت امکان پذیر نیست و بستگی به بقیه شرکت کننده ها داره که در چه حدی باشن. ولی قطعا جواب خوبی هست و حتما پروفایلتون رقابتی بوده که وارد این مرحله شدید. سعی کنید زودتر مدارکی که خواستین رو بفرستید و پیگیرش باشید. به امید خبرهای خوب
ممنون از جوابتون
منظور از Plan of studies چیه؟ همون پاراگراف آخر SoP نیست؟
من List of research contributions و List of scholarships and awards رو هم توی CV اشاره کرده بودم، این یعنی می خواد همونا رو به صورت مجزا بفرستم؟

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - Behnoush - 21-03-2012

(21-03-2012, 02:13 AM)aliilab نوشته: ممنون از جوابتون
منظور از Plan of studies چیه؟ همون پاراگراف آخر SoP نیست؟
من List of research contributions و List of scholarships and awards رو هم توی CV اشاره کرده بودم، این یعنی می خواد همونا رو به صورت مجزا بفرستم؟
فکر می کنم همون Research plan باشه و با sop متفاوته. به نظرم یه ایمیل به خودش بزنید و از خودش بپرسید بهتره و بگید چه نکاتی رو باید ذکر کنید. توی گوگل هم یه سرچی بکنید نمونه هاشو پیدا کنید.
حالا که گفتن بد نیست اگه مجزاشون کنید.

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - Babak - 21-03-2012

(20-03-2012, 02:15 PM)Behnoush نوشته: بچه ها من این ایمیل رو دریافت کردم امروز، اول اینکه اون قسمتی که ایتالیک کردمو درست متوجه نشدم منظورش چیه. بعد اینکه من هنوز تصمیم قطعی نگرفتم که این دانشگاه رو برم یا نه و توی ایمیل هم استاده اشاره ای نکرده که تا کی فرصت دارم تصمیم بگیرم و به نظ من اینجور اومد که فکر کرده من تصمیم قطعی هست . حالا به نظرتون چه جوابی بهش بدم که یه جوری هم رسونده باشم که من هنوز تصمیم قطعی نگرفتم. مرسی
Dear Behnoush,

I would like to informally let you know that you have been selected for admission to the PhD program in Medicinal Chemistry in my laboratory at UConn. You will receive a formal letter from the Department for which you must indicate your intent to enroll. Should you intend to join my group we will need to discuss when you would begin - I have some people leaving mid-summer that I would very much like to have you work with so if we can deal with all of the logistics then we might have you start early.

Congratulations! I look forward to working with you! Please let me know if you have any questions.
در مورد معنی اون جمله، نظر دوستان کاملا درسته و پژمان توضیحات کامل رو داده، در نتیجه تکرار نمی‌کنم.
در مورد این که به این طرف چی بگید، به نظر من بهش بگید که U Conn اولویت اول شماست، ولی یک هفته‌ای زمان می‌خواهید که تصمیم نهایی رو بگیرید. این که بخواهید زودتر شروع کنید هم نمی‌دونم براتون مهمه یا خیر، اما اگر مهم نیست می‌تونید بگید که اگر مشکلات ویزا و ورود به امریکا وجود نداشته باشه، مشکلی برای این که زودتر شروع کنید ندارید.

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - Saeid - 03-04-2012

یکی از دوستان من آفری فول فاند داره ولی جواب بعضی دانشگاهاش نیومده هنوز. به استاد دانشگاهی که هنوز جواب نداده ایمیل زده که من آفر دارم و هر چه سریعتر باید از تصمیم شما آگاه بشم. استاد اینو گفته:

Decisions are being made on a daily basis still. You will be notified one way or
another via email of the final decisions

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - Babak - 04-04-2012

ایشون جواب خاصی نداده و عملا فقط گفته که باید منتظر باشن.

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - amirhossein.gh - 11-04-2012

دوستان ببخشید من با کوردینیتور برق یکی از دانشگاهها !
من مسترپذیرش گرفتم ! ازش پرسیدم میتونم پذیرشمو تبدیل به دکترا کنم ؟
اون :
You have been admitted to the Master’s Program. It is the decision of the admissions committee for you to pursue the Master’s degree in our graduate program.

دوباره من :

Thanks for your answer.
Do you see any chance for me to change my admission to PhD( I primarily applied for masters)?

نهایتا اون :

If you decide to enroll for Graduate Studies, you would meet with your academic advisor at the time you graduate about the possibility of joining the PhD program.

من این آخریه رو نمیفهمم ! چی میگه ؟ یعنی میتونم با استاد ادوایزرم صحبت کنم بهش بگم ؟ یا نه ؟

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - Armik - 11-04-2012

نه میگه همون وقتیکه از مستر فارغ التحصیل شدی با مشاور صحبت می کنی که ببینی میزارن PhD بخونی یا نه ! در واقع، جوابت رو اونجوری که میخواستی نداده و روند طبیعیشو گفته !

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - m0h3n - 12-04-2012

امیرحسین جان،

همینطور که Armik عزیز گفتن، ایشون منظور شما رو متوجه نشدن و روند طبیعی Master به PhD رو در نظر گرفتن.

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - Pejman - 12-04-2012

این ایمیل رو اینجا می ذارم، البته نظرخواهی خاصی در موردش ندارم (مال استاد دانشگاه نواداست که فاندش رو بازم بهم نداد!) فقط خواستم دوستان در جریان باشند. به نظر می رسه ایرانی بودن ما هم یه جورایی بی تاثیر نیست در نگرفتن فاندها یه وقتایی...

Dear Pejman ,

Yes, I would be happy to answer your questions. Let me answer them together.

Generally speaking, if you were to come here based on a self-support I-20, you probably have a higher chance of finding an RA. The reason is that many faculty often have funds at short notice and are looking for an RA who can start immediately. Of course I cannot guarantee that would happen in your case, but based on my experience students who are already here definitely have an advantage. Another reason is that (especially for Iranian students who may have visa issues) faculty may be wary of making an offer to someone who may not be able to make it here in the end.

regards,

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - aliilab - 18-04-2012

سلام
راستش من از دانشگاه اوتاوا پذیرش گرفتم (یک ماه قبل از پذیرش ازم پروپوزال خواسته بودن برای یه اسکالرشیپ که هنوز جوابش نیومده) و مسئول دپارتمان به من گفته بود که منتظریم جواب اسکالرشیپ بیاد تا بعد درمورد فاند تصمیم بگیریم. من از هیچ استادی جواب نداشتم تو این دانشگاه تا اینکه تو نامه پذیرش اسم یکیشون که به ایمیلام جواب نداده بود اومد. من بهش ایمیل زدم راجع به فاند، جواب نداد. وقتی راجع به پروژه پرسیدم، این جواب رو داد:
Currently there are three projects you can choose from, conditional on your
reception of the scholarship: 1) Vacuum desiccant cooling; 2) vacuum membrane
desalination; 3) Microalgal for biofuel production and wastewater treatment (the
current a focus is on photobioreactor development); and 4) overexpression and
purification of his-tagged proteins. You will have one semester to explore different
options after officially joining my lab before making your final decision.

حالا این منظورش چیه؟ یعنی اگر اسکالرشیپ من درست نشه من رو قبول نمیکنه و پذیرش می پره؟ خودش فاند نداره؟ جریان چیه به نظر شما؟
ممنون از راهنماییتون