آکادمیا کافه
مصاحبه تلفني با استادان - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%8C-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%88-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86)
+--- موضوع: مصاحبه تلفني با استادان (/Thread-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87-%D8%AA%D9%84%D9%81%D9%86%D9%8A-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

RE: مصاحبه تلفني با استادان - libra20023000 - 23-01-2015

سلام دوستان
من حدود دو هفته پیش با استاد یکی از دانشگاه های اسپانیا در اسکایپ برای یه پوزیشن دکترا مصاحبه کردم. مصاحبه خیلی خوب بود. استاد فقط از من پرسید که چه زمانی می خوام کارم رو باهاشون شروع کنم و یه کم در مورد نرم افزاری که توی پایان نامه ام ازش استفاده کردم پرسید. در نهایت گفت که نامه ادمیشن رو در اسرع وقت می فرسته چون خودش می دونست که پروسه ویزا یه کم زمان بره. هفته بعدش هم یه ایمیل زد و یه مقاله برام فرستاد و پیشنهادش این بود که کارمون بر اساس ایده اون مقاله باشه و اون رو توسعه بدیم. همچنین دو تا نرم افزار جدید هم بهم معرفی کرد. من هم در جوابش نوآوری هایی که فکر می کردم میشه در اون مقاله ایجاد کرد رو براش توضیح دادم و باز هم ازش خواستم که نامه ادمیشن من رو پیگیری کنه. اما هنوز نامه ای نیومده و من واقعا نمی دونم آیا می تونم امیدوار باشم که برام پذیرش میاد یا نه؟ لطفا اگه کسی همچین تجربه ای داشته بگه بعد از مصاحبه چه مدت طول می کشه تا نامه پذیرش بیاد.
خیلی از راهنماییتون ممنونم

RE: مصاحبه تلفني با استادان - mt67 - 25-01-2015

سلام
اول از همه دوستانی که تجربیاتشونو اینجا گذاشتن واقعا ممنونم. من همه این تاپیکو خوندم، خیلی مفید بود.
دو تا سوال داشتم:
1. تو مصاحبه اگه بپرسن هدفمون بعد از اتمام phd چیه چی باید بگیم؟ (اینو بعضی از دوستان هم پرسیده بودن ولی من جواب قطعی ندیدم. مثل sop باشه بهتره یا واقعیتو بگیم یا مثلا کار در زمینه تحقیقاتی مربوطه حالا هر جای دنیا) اصلا واسه چی این سوالو میپرسن؟ چی براشون مهمه؟
2. من مدرک ارشدمو شهریور میتونم آزاد کنم(تقریبا 8 ماهه دیگه). تماس با اساتیدو از کی میتونم شروع کنم؟ الان مثلا زود نیست؟ (البته هنوز امتحان آیلتس رو ندادم ولی دارم میخونم و واسه مصاحبه هم خیلی مشکل ندارم)
ممنون

RE: مصاحبه تلفني با استادان - M1KE - 25-01-2015

۱- در مصاحبه های کاری و تحصیلی و غیره وقتی پرسیده میشه پنج سال دیگه یا مثلا بعد از گرفتن مدرک، خودتون رو کجا می بینید یا می خواهید چه کار کنید، قصدشون این هست که ببینند افق بلندمدت زندگانی تون در راستای کاری که قراره انجام بدین یا مدرکی که قراره بگیرین قرار داره یا خیر. طبیعتا وقتی هدف شما بعد از خوندن دکترای مثلا مهندسی مکانیک این باشه که در جایی یا زمینه ای مشغول بشین که ربطی به مکانیک و تحصیل نداشته باشه در طول تحصیل در دکترای موردنظر هم انگیزه چندانی برای افزایش بهره وری نخواهید داشت. مثلا اگر شما احساس کنید رشته ای که می خونید بازار کار خوبی در آینده نخواهد داشت و اهداف بلندمدتون رو تامین نمی کنه ناخودآگاه از تحصیل زده میشین و حتی ممکنه در میانه کار انصراف بدین و به کار دیگه ای که اون اهداف بلندمدت رو برآورده کنه مشغول بشین. 

۲ـ دانشگاه ها در مقطع های مختلف پذیرش دارند و می تونید مثلا تا اواسط حدود تابستون ۲۰۱۵ برای ترم زمستان ۲۰۱۶ دانشگاه ها اقدام کنید ولی با توجه به اینکه هنوز مدرک زبان ندارید شاید به این بازه نرسید و اگر بتونید تا اواسط یا نهایتا اواخر تابستون مقدمات پذیرش (مدارک تحصیلی و مدرک های زبان) رو آماده کرده باشین فرصت خواهید داشت در نیمه اول پاییز ۲۰۱۵ و تا حدود اوایل زمستان سال ۲۰۱۶ برای ترم پاییز ۲۰۱۶ اقدام کنید (ترم پاییز فرصت های کمک هزینه ای بیشتری داره).

RE: مصاحبه تلفني با استادان - mt67 - 27-01-2015

خیلی ممنون
پس اگه بگیم می خوایم بمونیم و تو کشور مقصد کارای تحقیقاتی و... انجام بدیم، مشکلی پیش نمیاد؟

RE: مصاحبه تلفني با استادان - Andre - 27-01-2015

(27-01-2015, 02:47 AM)'mt67' نوشته: خیلی ممنون
پس اگه بگیم می خوایم بمونیم و تو کشور مقصد کارای تحقیقاتی و... انجام بدیم، مشکلی پیش نمیاد؟

مصاحبه با استاد با مصاحبه برای ویزا متفاوت است. طبیعی است که استاد آیتم هایی مثل، قدرت پاسخگویی، سوالات علمی راجع به موضوعی خاص و یا کلاً رفتار شما رو مد نظر قرار می‌دهد. اینکه بخواین بعد از پایان تحصیل در کشور مقصد بمونید و یا نه مسأله‌ای نیست که مورد نگرانی ایشون باشه، اما اگر پرسیدن هم مشکلی پیش نمیاد. می‌تونید هر طور که خواستن پاسخشون رو بدید.

RE: مصاحبه تلفني با استادان - mcqueen - 09-08-2015

سلام.
من برای یک استاد در انگلیس CV فرستادم.
بعد چند روز ازم Transcript لیسانس و ارشدم و مقالم رو خواست.
منم براش فرستادم + یک SOP و خلاصه تز ارشدم.
حالا ایمیل زده که مدارکم رو خونده و میل خواد باهام اسکایپ کنه.

حالا خواستم ببینم نظرتون چیه؟ الان کجای کار هستم؟ تو انگلیس روال کار چطوره؟ 
من هنوز اپلای هم نکردم. فقط با استاده در همین حد ایمیل بازی کردم!
متشکرم.

RE: مصاحبه تلفني با استادان - nasim1234 - 09-08-2015

(09-08-2015, 05:37 AM)amir_varasteh نوشته: سلام.
من برای یک استاد در انگلیس CV فرستادم.
بعد چند روز ازم Transcript لیسانس و ارشدم و مقالم رو خواست.
منم براش فرستادم + یک SOP و خلاصه تز ارشدم.
حالا ایمیل زده که مدارکم رو خونده و میل خواد باهام اسکایپ کنه.

حالا خواستم ببینم نظرتون چیه؟ الان کجای کار هستم؟ تو انگلیس روال کار چطوره؟ 
من هنوز اپلای هم نکردم. فقط با استاده در همین حد ایمیل بازی کردم!
متشکرم.

الان جای خوبی هستین! این نشون میده که به سابقه و کارتون علاقه مند شده. تجربه از مصاحبه ها ( با اساتید آمریکا و کانادا البته) این رو بهم میگه که در مرحله مصاحبه بیشتر هدف دونستن برنامه ها و هدف هاست.

توصیه من اینه که اولا به همه مقالات و SOP تون کاملا مسلط باشین. میدونم هستین ولی باز تمرین کنین که خیلی خیلی مسلط باشین. متن هاش رو هارد کپی کنار دستتون داشت باشین. مقالات اخیر استاد که مرتبط هست رو بخونین اگه بتونین یه ایده ای یا نظری دربارشون بدین که عالیه اگرم نشد همین که بخونین بگین علاقه مند شدین خوبه.

اگه استاد با استاد دیگه ای lab مشترک دارن یکم کارای کل lab رو بررسی کنین. باید یه کلیاتی از همه چیز حتی از دپارتمان مربوطه بدونین. اگه واقعا دانشگاه و استاد مورد علاقه تون هست باید همه این ها رو نشون بدین و اشتیاق تو صداتون موج بزنه. Big Grin
برای سوال چرا این دانشگاه/ چرا این lab آماده باشین که خیلی احتمالش زیاده!

تو مصاحبه اول فکر کنم درباره پول حرف نزنین بهتر باشه ولی اگه پرسید بگین که فاند برام مهمه (اگه هست)
مهارت زبانتون رو هم احتمالا بخواد بسنجه. سوالات روتین درباره دانشگاهی که درس خوندین و واحد هایی که گذروندین و ربط داره رو کاملا مسلط باشین که بدونه زبانتون خوبه.

تاکید می کنم به نکاتی که تو CV ,SOP نوشتین کاملا مسلط باشین طوری که وقتی حرف میزنین دربارش انگار دارین به فارسی توضیح میدین انقدر مسلط Smile

موفق باشید

RE: مصاحبه تلفني با استادان - mcqueen - 09-08-2015

(09-08-2015, 05:46 AM)nasim1234 نوشته: الان جای خوبی هستین! این نشون میده که به سابقه و کارتون علاقه مند شده. تجربه از مصاحبه ها ( با اساتید آمریکا و کانادا البته) این رو بهم میگه که در مرحله مصاحبه بیشتر هدف دونستن برنامه ها و هدف هاست.

سلام و تشکر نسیم جان.

یه سوال داشتم که علاقمندی خودم رو چطوری نشون بدم؟ بگم I'm very interested حله؟  Big Grin
و اینکه چطور خودمو Present کنم که تعریف از خود هم نباشه؟ مثلا من تو ذهنمه که بگم I know how to learn and i'm a quick learner یا مثلا بگم I'm very hardworking student. اینا بده؟

به نظرت بهش بگم: یکی از نکات مثبت شما علاوه بر تحقیقات جذابت، اینه که استاد جوونی هستید و علاوه بر استاد بودن، you can be my best friend و اینطور چیزا؟
این تیپ حرفا زشته؟
چون استاده تازه 2012 دکتراش رو تموم کرده و خیلی جوونه.

RE: مصاحبه تلفني با استادان - nasim1234 - 09-08-2015

(09-08-2015, 06:48 AM)mcqueen نوشته: سلام و تشکر نسیم جان.

یه سوال داشتم که علاقمندی خودم رو چطوری نشون بدم؟ بگم I'm very interested حله؟  Big Grin
و اینکه چطور خودمو Present کنم که تعریف از خود هم نباشه؟ مثلا من تو ذهنمه که بگم I know how to learn and i'm a quick learner یا مثلا بگم I'm very hardworking student. اینا بده؟

به نظرت بهش بگم: یکی از نکات مثبت شما علاوه بر تحقیقات جذابت، اینه که استاد جوونی هستید و علاوه بر استاد بودن، you can be my best friend و اینطور چیزا؟
این تیپ حرفا زشته؟
چون استاده تازه 2012 دکتراش رو تموم کرده و خیلی جوونه.

بله اون حرفا که گفتین زشته متاسفانه. آخه تو مصاحبه اول که نمیشه بگین میخوام دوستت هم باشم اونم به انگلیسی ها که انقدر مبادی ادابند. پس سعی کنید تو حیطه آکادمیک باقی بمونه حرف ها. ما بعد یک سال و اندی به زور اسم کوچیک استاد رو میگیم. تازه خودش گفت اسمم رو بگو.

شما اگه رو چند تا از مقالات استاده مسلط باشی خودش میفهمه quick learner هستی. من خودم دیدم استادم از اینکه موقع مصاحبه اون شخص مقالات رو نگاه نکرده بود ناراحت شده بود. تازه اون فرد رو برای پوزیشن اینترنشیپ میخواست!!! دیگه چه برسه به دکترا. بله این طوریه.

همون interested بودن رو روش تمرکز کنین ولی نه دیگه خیلی بگین ها که تابلو بشه چند بار کافیه. اگه همکاری داره با استاد دیگری یه نگاه به کار یعنی مقالات مشترکشون بندازین و رو اون زوم کنین. اگه نداره یا قدیمیه همکاریش که مهم نیست یعنی نمیشه روش مانوور داد همون مقالات جدید مهمه. ضمنا ممکنه تو پیج استاد جدیدترین مقالاتش نباشه بگردین تو دیتابیش های دیگه پیدا کنین مال 2015 2014 رو.

اون آخرا اگه دیدین جو مساعده بگین من سعی میکنم خودم رو به سطح انتظارات شما و دانشکده برسونم و تمام تلاشم رو میکنم تا چیزهایی که نمیدونم یاد بگیرم.
نمیدونم فرصتش پیش بیاد یا نه اما اگه بگین تو team work هم قوی هستین خوبه. پس به هیچ عنوان از بدیه هیچ همکار یا استادی نگین مثلا برای توجیه یه ضعفی نگین تقصیر همکارم بود! کلا خوب بگین از همه.

اگه کارتون خیلی ربط داره دقت کنین "خیلی ربط داره و میخوره" به کار یکی از شاگرداش یا یکی تو آز و شرایط مساعد بود و حس کردین مثبته اوضاع بگین (احتمالا حتی بپرسه در شرایط مساعد) من فکر می کنم بتونم با فلانی کار کنم تا هم یاد بگیرم از ایشون هم بتونم همکارشون باشم در پروژه X یا پروژه با موضوعات ایکس
دیگه ایناش به خودتون بستگی داره ممکنه هیچ کدوم از اینها به کارتون نیاد و مصاحبه کاملا علمی پیش بره ولی خوبه این نکات رو داشته باشین

پس یادتون باشه خودمونی نشین. اخر مصاحبه تشکر کنین و نیم ساعت بعد از مصاحبه هم یک ایمیل تشکر بابت وقتی که گذاشته و فرصتی که داده بفرستین. بسیار مهمه این ایمیل تشکر که متاسفانه اکثرا انجام نمیدن.

RE: مصاحبه تلفني با استادان - aminc - 07-09-2015

سلام دوستای گلم
یه سوال مهم
من توی یه جای مصاحبه حواسم نبود یه مطلبو اشتباه گفتم
به نظرتون الان به استاد ایمیل بزنم بگم درستش اینه چون خودش توی مصاحبه گفت اونی که میگی یه چیز  دیگست؟