گواهی تمکن مالی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: روادید (ویزای) آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- موضوع: گواهی تمکن مالی (Bank Statement) برای سفارت امریکا (/Thread-%DA%AF%D9%88%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%AA%D9%85%DA%A9%D9%86-%D9%85%D8%A7%D9%84%DB%8C-Bank-Statement-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) |
RE: گواهی تمکن مالی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - JEFJEF - 08-08-2015 سلام دوستان من واقعا گیج شدم ممنون میشم اگر راهنماییم کنید من 21 جولای وقت مصاحبه داشتم در ارمنستان، تووی I-20 هزینه 1 سال تحصیلم 30000 دلار بود و چون من همه جا خونده بودم که باید هزینه 1 سال رو داشته باشم به همراه مدارکی که نشون بده هزینه سال دوم را هم میتونم پرداخت کنم ، 37000 دلار در حساب بانکی ام داشتم به همراه bank statement دایی ام (چون با هم بیزینس داریم )، و دایی ام را به عنوان اسپانسر معرفی کردم و تازه سند خونه هم داشتم، آفیسر بهم گفت من نمی تونم اعتماد کنم که دایی ات هزینه را پرداخت میکنه و پول باید تووی حساب خودت باشه (نه تنها 2 سال تحصیل حتی بیشتر مثلا 3 سال ) برو reapply کن و حتی سند خونه ام رو نگاه هم نکرد. من همه پول هام رو پس گرفتم و جمع و جور کردم ریختم تووی یه حساب و bank statement جدید گرفتم حدود 140000 دلار و هفته بعدش دوباره از ارمنستان وقت گرفتم و رفتم اینبار یک آفیسر دیگه بود، گفت این پول زیاده البته خب حق هم داشت من نباید به یکباره انقدر موجودیم را افزایش میدادم الان دوباره این هفته برای آنکارا وقت گرفتم ،شما ایدهای دارید که چی کار کنم ؟ اگر bank statement رو تغییر بدم و مبلغش را کم کنم که خیلی خوشایند نیست آیا راهی هست که من بگم مثلا 60000 دلار از اون 140000 را دایی ام بهم داده به عنوان ساپورت تا بعدا بهش برگردونم ؟ میشه از دفترخونه ها همچین برگه ای گرفت ؟ ممنون میشم کمکم کنید RE: گواهی تمکن مالی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - Torkan - 08-08-2015 (08-08-2015, 06:25 PM)JEFJEF نوشته: سلام دوستان من واقعا گیج شدم ممنون میشم اگر راهنماییم کنید درود واقعا حیف که قبل رفتن 4 صفحه از این تاپیک رو نخوندید. افسوس خوردم به جای شما! تاکید کرده ایم حساب باید و بهتره به نام پدر و مادر باشه. حتی شما میلیونر هم باشی بهتره باز حساب به نام پدر و مادر باشه. در مورد اول اشتباه اینطوری رخ داده. در مورد دوم چرا آخه این همه پول گذاشتید. خود آفیسر واسه شما یواشکی اشاره کرده که مشکل شما پول گذاشتن در حساب داییتون هست و لاغیر. یعنی اینکه میزان پولتون خوب بوده. در هر حال شما همون 37000 دالر به قیمت آزاد در بانک بذارید و بری آنکارا. تصمیمتون درسته. نه اصلا مهم نیست. شما میتونید با BS جدید و در سفارت دیگر حتی همون سفارت حضور پیدا کنید و باز هم بتونید ویزا بگیرید. نگران نباشید. معمولا 25درصد هم روی مقدار اصلی به قیمت آزاد میذارن میبرن سفارت. کلا بحث دایی رو مطرح نکنید! بااحترام، ترکان RE: گواهی تمکن مالی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - JEFJEF - 08-08-2015 (08-08-2015, 07:35 PM)Torkan نوشته: درودخیلی خیلی ممنونم از پاسخ و کمک سریعتون ، واقعا کمک بزرگیه برام در این شرایط بله خودم هم فروم را می خوندم و افسوس می خوردم که فروم رو دیر پیدا کردم کاملا نسنجیده و بدون تحقیق عمل کردم یعنی آفیسر دوم ثبت نمی کنه که من 140000 دلار برده بودم ؟ و اینکه اینبار دوباره برگردم به 37000 دلار مشکلی ایجاد نمی کنه ؟ چون آفیسر دوم خیلی از من سوال پرسید که Source پول از کجاست و... به نظرتون من نمی تونم همون 140000 دلار رو ببرم و مثلا یک نامه از یه دفترخونه بگیرم که نصف این پول را مثلا دایی ام به من داده و من بعد از تحصیل بهش برمیگردونم ؟ میگم دایی ام به این جهت که آفیسر اول اونجا ثبت کرده بود که من اسپانسرم رو دایی ام معرفی کردم این گرفتن نامه از دفتر خونه رو در یکی از پست های همین جا خوندم ، نمی دونم چقدر عملی هست RE: گواهی تمکن مالی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - JEFJEF - 08-08-2015 (08-08-2015, 07:53 PM)JEFJEF نوشته: خیلی خیلی ممنونم از پاسخ و کمک سریعتون ، واقعا کمک بزرگیه برام در این شرایط RE: گواهی تمکن مالی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - Torkan - 08-08-2015 (08-08-2015, 07:53 PM)JEFJEF نوشته: خیلی خیلی ممنونم از پاسخ و کمک سریعتون ، واقعا کمک بزرگیه برام در این شرایط درود خواهش میکنم.در هر حال کاری هست که شده. دوست من شما مطمین باش اگر بار دوم با نامه جدید مثلا 40000 دلار به نام پدر یا مادر حضور پیدا میکردید ویزا براتون صادر میشد. اگر امکانش هست شرایط دیگرتون رو بگید تا ببینیم مشکل دیگری ندارید (تا دفعه بعد دچار مشکل نشید) اول بگم راجع به اون نامه دفتر خونه من الان از یکی از دوستان مطلع تر خواهش میکنم نظرش رو بگه و من داخل نمیشم چون شک دارم و نمیخوام از روی شک نظر بدم. ولی به نظر من حتی اگر دفتر خانه این رو بنویسه و بدید ترجمه باز سفارت دبه در خواهد آورد. اونها چنین چیزهایی رو قبول نخواهند کرد و اون چیزی که میبینند در لحظه حال سند هستش. دقت کنید شما سفارت رو عوض میکنید و دلیلی نداره که ویزا ندن چون ثبت شده. از دوستان من سر همین BS مشکل داشتن و دفعه بعد البته با بازه زمانی یک ماه رفت سفارت و رفت کلیرنس و بعد 35 روز ویزا گرفت. این BS معمولا بهانه ی خوبی واسه افسرها به خصوص واسه ارمنستان هست. ارمنستان واسه بدون فاندها کمی سختگیر عمل میکنه. امیدوارم این بار ویزاتون صادر بشه. تا سه نشه بازی نشه بااحترام، ترکان RE: گواهی تمکن مالی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - فرید - 08-08-2015 (08-08-2015, 06:25 PM)JEFJEF نوشته: سلام دوستان من واقعا گیج شدم ممنون میشم اگر راهنماییم کنید سلام بارها گفته شده سفارت ارمنستان به مسئله فاند حساس تر از سفارتخانه های دیگه هستش. هرجا بروید وقتی فاند ندارید احتمال ریجکت بالا می ره و در ارمنستان این مشکل بیشتر. وقتی بخواهند ریجکت کنند بهونه می ارند. اگه کم ببری می گند کمه و اگه زیاد ببری می گن زیاد اوردی. ولی مشخص که اشتباه بزرگی کردی که به اسم داییت و خودت بردی. منطقی هم فکر کنه میگه دایی شنا چه سودی میبره از اینکه روی شما سرمایه گذاری کنه. بنظر من دفعه دیگه مقدار معقولی در حساب مادرتون ببرید و اگه خوب توجیح کنید که خانواده از نظر مالی قوی هستند و بدشانسی نیارید احتمال گرفتن ویزاتون خوب هستش. RE: گواهی تمکن مالی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - JEFJEF - 08-08-2015 (08-08-2015, 08:09 PM)Torkan نوشته: درود بازم ممنونم از کمک و جوابتون و وقتی که گذاشتید دقیقا حق با شماست ، من بعدا متوجه شدم که ارمنستان بدون فاند خیلی سخت ویزا میده و شاید یکی دیگه از اشتباهاتم این هست که دوبار رفتم ارمنستان من لیسانس کامپیوتر هستم، 7 سال سابقه کار دارم ، در یک شرکت نرم افزاری خوب در تهران مدیر پروژه هستم رشته mobile and cloud computing از دانشگاه San Jose state university برای مستر پذیرش گرفتم ولی بدون فاند ، رشته ام چون یکی از شاخه های software engineering هست با لیسانس و کارم ارتباط مستقیم داره ، یعنی رفتم مصاحبه، البته در مصاحبه اول، همه اینارو ازم پرسید و روزمه مو دید و ازش چند تا سوال پرسید ،به نظر با هیچ کدوم از اینا مشکلی نداشت بعد گفت هزینه تحصیلتو کی میده که دیگه گیر دادنش شروع شد. به نظر شما اینکه به فاصله کوتاه دارم میرم مصاحبه ممکنه مشکل ساز بشه ؟ RE: گواهی تمکن مالی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - JEFJEF - 08-08-2015 (08-08-2015, 08:12 PM)فرید نوشته: سلام خیلی خیلی ممنونم از لطف و کمکتون من بهش گفتم دایی من business man هست و چون من باهاش سرمایه گذاری کردم در real estate در واقع پول خودم را که دستش هست بهم میده . پس یعنی شما هم معتقید عوض کردن مقدار bank statement و شخص ساپورت کننده مشکل ساز نمیشه RE: گواهی تمکن مالی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - Torkan - 08-08-2015 (08-08-2015, 08:24 PM)JEFJEF نوشته: بازم ممنونم از کمک و جوابتون و وقتی که گذاشتید درود چون سفارت دیگری (آنکارا) میروید و مشکلتان BS هست بعید میدونم مشکل زیادی پیش بیاد. معمولا بندهای 306 و 501 و 212 هستن که باید تلاش بیشتری بکنن که بتونن ویزا بگیرن. شما که فامیلی در اون ایالت ندارید (اون طور که توضیح دادید) بند 214-B به خاطر همین مساله پول بهتون برخورده. اگر برای پایزز 2015 میرید که وقتتون محدوده و چون به کلیرنس خواهید رفت بهتره همون زودتر اقدام کنید. بااحترام، ترکان RE: گواهی تمکن مالی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - JEFJEF - 08-08-2015 (08-08-2015, 08:32 PM)Torkan نوشته: درود بله برای fall میرم و تا 3 سپتامبر وقت دارم ، امیدوارم که مشکلی پیش نیاد و برسم . آمریکا آشنایی ندارم ، فقط خواهرم کانادا زندگی میکنه واقعا ممنونم خیلی خیالم را راحت کردید تنها نکتهای که ممکنه جا انداخته باشم اینکه آفیسر دوم ازم پرسید این پول را از کجا آوردی ؟ گفتم 30000 اولیه را پدرم بهم داده و بقیه اش با سرمایه گذاری در real estate با دایی ام و اینکه خونه ام را اجاره دادم و saving خودم از درآمد سالیانه ام به دست آوردم ، بعد از 10 دقیقه پرسید چقدر پول رو پدرت داده بود گفتم 30000 تا ، گفت تو چند دقیقه پیش گفتی 100000 تا ! و من بهش گفتم من همچین چیزی نگفتم! ,ولی نپذیرفت . گفتم شاید miss understanding شده باشه یا من سوال شما رو متوجه نشدم . ولی گفت من متقاعد نشدم که تو پول داری و ریجکتم کرد. من نگرانیم اینکه اینا رو ثبت کرده باشه واز دید خودش نوشته باشه که من دروغ گفتم بهش. کاملا ترسیده شدم با تشکر و احترام |